Vrijheidsacties agenda weekeinde 11 en 12 juli

Naast de in dit overzicht genoemde acties voor vrijheid en tegen de beperkende 1,5 metersamenleving zijn er nog veel meer acties in het land. Deze vinden echter op kleine schaal lokaal plaats en de organisatoren zijn meestal helaas niet zo scheutig om dit vooraf aan te kondigen.

Den Bosch

Demo Den Bosch
Plaats: Parade
Zaterdag 11 juli
Van 12 uur tot 17 uur

Een korte Looptocht door de binnenstad Van Den Bosch, daarna op locatie met sprekers, fanshop, enzovoort.

Meer info

Amsterdam verplaatst naar Den Haag

De Niet Aangekondigde Demo
Plaats: Malieveld
Zondag 12 juli
Van 14 uur tot 16 uur

 

Meer info

Hilversum

Mars tegen fake NOS nieuws
Hilversum Mediapark
Zaterdag 11 juli
Van 15 uur tot 18 uur

Verzamelen op stationsplein voor het station dan met een VrijheidsMars
naar het media park en bezetten het plein van de NOS.

Meer info

Lokale groepen

Op plaatselijk niveau ontstaan steeds meer groepen van mensen die op de een of andere manier actie willen voeren. Je zult de meeste van hen niet zo gauw tegenkomen tijdens demonstraties. Zij organiseren meditaties voor vrijheid bijvoorbeeld of verspreiden in wijken huis-aan-huis folders met teksten over de lockdown. Zij tekenen hartjes op de stoep voor een gemeentehuis of leggen bananen neer voor de plaatselijke rechtbank.

Veel groepen kan je terugvinden op Facebook, maar ook poppen ze op Telegram op.

Sommigen willen hun acties liefst niet bekend maken, anderen streven juist naar publiciteit vooraf maar weten niet altijd de juiste kanalen daarvoor bereid te vinden.

Door het overheidsbeleid dat demonstraties en andere acties wil tegenhouden laten helaas veel mensen zich zodanig intimideren dat ze wel acties voeren, maar deze niet meer aankondigen.

Kortom niet direct op het eerste oog zichtbaar bloeien tal van lokale initiatieven en is Nederland veel opstandiger dan je op het eerste gezicht zou kunnen denken.

Het is dus heel goed mogelijk dat er in jouw dorp of stad een actie plaatsvindt tijdens dit weekeinde wat niet in deze agenda voorkomt.

Brandbrief artsen

Een grote groep artsen, die vinden dat de coronamaatregelen meer schade aanrichten dan goed doen vragen de aandacht van de politiek. Zij roepen met deze brandbrief alle politici op om zelf, onafhankelijk en kritisch het beschikbare bewijs te beoordelen, ook die van andersdenkenden.

Zij schrijven onder andere dat het voortzetten van noodmaatregelen onvoldoende wetenschappelijk onderbouwd is. Ook is de schade op psychosociaal gebied, economische schade en schade aan de non-covid gezondheidszorg en totale zorgkosten vele malen groter dan de winst van de gewonnen levensjaren van coronapatiënten.

Door de maatregelen is de komende tijd de ziekenhuiscapaciteit beperkt waardoor niet-geleverde zorg niet ingehaald kan worden. (1,2 miljoen verwijzingen zijn uitgesteld, hiervan wacht nog altijd 40% op een afspraak).

De 1,5 meter afstandseis leidt tot grote logistieke problemen in ziekenhuizen en brengt poliklinische zorg in het gedrang. Er is nog weinig tot geen bewijs voor het nut van sociale distantie op 1 tot 2 meter afstand.

Lees hier de Brandbrief Nederlandse artsen over coronamaatregelen

Tussenstand 10 juli:

683 keer door artsen ondertekend

1088 keer door medische professionals die geen arts zijn ondertekend

13799 keer door niet medisch professional ondertekend

Ideeën opdoen?

In Duitsland protesteren de mensen al maanden lang tegen de lockdown-maatregelen van de overheid. Wat daar opvalt is dat hun demonstraties, stille tochten, marsen of welke naam dit ook krijgt niet eenmalig zijn. Nee, ze herhalen hun acties week in week uit. Dat is indrukwekkender dan een keertje een demonstratie houden loont de moeite meer voor de organisatoren.

Kijk eens naar deze demo aankondigingen

Regelmatig op zondagen in Regensburg vanaf 18 uur.

Wandeltocht op zondag in Bad Kreuznach.

In Darmstadt houden ze een fietskorso.

In Bochum komen ze samen iedere zaterdag om 15.30 uur.

Zijn er acties die wij vergeten zijn? Meld ons deze aub via info@dlmplus.nl

Rob Vellekoop, 10 juli 2020

9 Comments

 1. hier in Belgie gaat het andersom De regering onder druk ondermeer van de oppositie maar ook door de massa zelf ging eerst woensdag overleggen om te zien of mondmaskers ook in winkels toch verplicht gedragen moeten worden Gisterenavond kreeg ik op het late journaal te horen dat die verplicht worden vanaf morgen zaterdag 11 juli en het zijn de winkels die dit moeten helpen verplichten .Ook de cinema’s de bibliotheken de theaters zitten in hetzelfde lot De dictatuur is dus ook hier begonnen want sancties worden vemeld

 2. De BildeRberg-groep Sloper,
  De Sloper,

  Ik doe ook een op roep aan alle mensen.

  Installeer NIET de corona-app die op dit moment proef draait in het noorden van het land—-DOE HET NIET!!!!!!!!!!!!!

  De server die daar voor gebruikt wordt staat ….bij de belastingdienst boven,en u weet wat voor ratte er daar werken gezien dat er al grote groepen mensen van het volk genaaid zijn door die lui daar in dat pand.
  Uw gegevens van het mobiele verkeer zijn NIET gegarandeerd veilig daar…..een belasting ambtenaar is en blijft niet meer te vertrouwen en zekers niet wat er daar allemaal BINNEN GEBEURD IS DE AFGELOPEN JAREN….dan heb ik nog niet gesproken over geld–voor GROOT geld doet men daar ook wel een data-lekje creëren.

  Elk mobiele telefoon heeft een productie nummer,zodra m en ergens een abonnement gaat afsluiten wordt dat nummer gekoppeld aan uw eigen prive gegevens.

  Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!

  Ik dank U!!!

 3. Mars in het vondelpark gaat niet door, op de Dam is wel een demonstratie voor onze grondrechten en recht op demonstreren!

 4. Hier een paar feiten die goed zijn om te weten over de maskers. Zelfs al geloof je keihard in het gevaar van besmetting (weet: besmetting bestaat niet – zie het werk van Professor Stefan Lanka en een boek zoals “Virus Mania”, te vinden online), iedereen kan narekenen dat ze nooit ook maar enigzins zouden kunnen beschermen!!

  Hier de feiten (nagetrokken online, o.a. via Encyclopedia Britannica).

  Er worden op dit gebied verschillende maat eenheden gehanteerd, dus hieronder geldt:

  micrometer = micron = µm

  1 micrometer(micron, µm) = 0.001 millimeter (mm) = 0.0001 centimeter (cm) = 0.000001 meter (m)

  Men meent dat bacterien tussen de 0.2 and 2.0 µm (micrometer) groot (wijd) zijn.

  > 2 µm (micrometer) = 0.002 millimeter

  De maten van een virus worden gemeten in nanometers, en het is dus niet adequaat om die te geven in micrometers, doch die zouden gelijk zijn aan 0.01 tot 0.4 µm groot

  > 0.4 µm (micrometer) = 0.0004 millimeter

  De meeste virussen variëren in grootte van 20 nm (nanometers) tot 250 à 400 nm. De grootste zou een diameter hebben van 500 nm, en een lengte van 700 à 1000 nm (Enc Britannica).

  Coronavirussen, elk virus dat tot de coronaviridae wordt gerekend, hebben virus delen die een diameter hebben van ongeveer 120 nm (Enc Britannica)

  > 120 nm = 0.00012 millimeters (b) = 0.12 µm (= B)

  Van het N95 masker wordt beweerd dat het de grootste bescherming biedt. In de meeste landen is het niet voor het grote publiek beschikbaar. Dus in het algemeen draagt men maskers van materialen die aanzienlijk minder fijn (klein) filteren.

  Het N95 masker filtert stof dat GROTER is dan 3 µm (micrometer).

  > 3 µm = 0.003 millimeter (= A)
  = 3000 nanometer

  Even rekenen:

  A gedeeld door B = (A) 0.003 : (B) 0.00012 = 25

  Conclusie: De mazen in het textiel van een N95 masker zijn maar liefst 25 keer GROTER dan het vermeende coronavirus!!!

  Ter vergelijking: voor iemand die ongeveer 2m hoog is en die op een muur stuit die ervoor bedoeld is de persoon tegen te houden, zou dit betekenen dat de muur gaten heeft van 50m hoog en 50m breed!! Zou dit jou stoppen om voorbij de muur te komen?!!

  Maskers zijn dus kwakzalverij! Zelfs als je in het corona fabeltje gelooft.

  Maskers veroorzaken een zuurstof tekort in het bloed. Hoe langer men ze draagt, hoe ongezonder het bloed wordt, met vele uiteenlopende gevolgen. Maskers maken mensen ZIEK! Zowel lichamelijk als sociaal (en dus mentaal)…

  En verder: besmetting door een virus bestaat niet. Zie het werk van de Duitse Professor Stefan Lanka, en een boek zoals “Virus mania”, te vinden online. Vindt verder ook de video interviews met Andrew Kaufman, en ook wat David Icke zoal over een en ander vertelt (zoals over de bevindingen van A. Kaufman en S. Lanka), hij kan als geen ander de kern van de zaak verwoorden.

  Jammer genoeg kan ik niet aanwezig zijn bij de demos, want ik woon niet meer in NL. Maar ik denk aan alle fijne mensen die er wel zullen zijn! Sterkte! En pas op voor delequente MEers… 😉

 5. De BildeRberg-groep Sloper,
  De Sloper.

  Niet geplaatst.

  Ik dank U!

 6. Dank voor info. Ik heb net een artikelenreeks in voorbereiding over virussen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.