Artsen zeggen tegen massa media dat #Corona een fake crisis is (deel 1)

Foto 123rf

Volgens deze medici is de corona uitbraak een door de massa media opgeblazen fake crisis. Wereldwijd spreken artsen zich uit tegen de door massa media opgeroepen massa hysterie rond covid-19.

Deze reporter van het Duitse GloriaTV gaat op onderzoek uit in Duitse ziekenhuizen op zoek naar corona patiënten, omdat kritische artsen hem verteld hebben dat het hier niet gaat om een medische, maar een politieke crisis. Daarnaast zien we tal van interviews met Duitse en Oostenrijkse medici die hun afschuw uitspreken over de huidige ‘corona crisis’ en hoe daarmee wordt omgegaan.

Relativeren

Professor Matteo Bassetti, 26/2/2020 Genua
“Mensen sterven niet aan corona, maar aan een griep.”

Dr Wolfgang Wodarg, 3 maart 2020, longarts
“Check het aantal mensen dat sterft. Er sterven minder mensen dan in de afgelopen jaren. In de winter is een kleinere toename geweest. Kijk op euromemo.eu/number.html.
Elk jaar is er een nieuw corona virus. Als niemand getest zou worden op corona, dan zou het niemand opvallen. Ziekenhuizen hebben een probleem door de paniek van de mensen.”
Hij merkt ook op dat in de definitie van een pandemie een wereld schuil gaat. “Als je spreekt over een virus verspreiding over de wereld, dan heb je een permanente pandemie.” (eentje die nooit meer stopt, Red.)

Dr. Claus Köhnlein, 20-3-2020, internist
“Zonder test zouden we niets merken. Dan zou het leven zijn zoals normaal. Er is niets aan de hand. Wettelijk gesproken ben je als arts veilig als je alles doet en gebruikt wat je aan middelen ter beschikking hebt. Als je niets gedaan hebt en de patiënt gaat dood, dan heb je een probleem.” Politici hebben hetzelfde probleem.”
Hij sluit af met deze ontnuchterende uitspraak:”Het is niet goed om een virus infectie te behandelen.”

foto 123rf

Ernst van het virus

Professor Karin Mölling, 17-3-2020, virologe
“De virusinfectie is niet ernstig. Het niveau van endemie infectie is hoog. (Red. dat wil zeggen, het aantal besmettingen is relatief constant) Het moet duidelijk gemaakt worden dat er geen hoge sterftegraad is. Dan neemt de angst af. Er sterven ieder jaar 650.000 mensen aan griep (Duitsland) en daarover worden we evenmin geïnformeerd.”

Dr Marc Fiddike, 13-3-2020, algemene geneeskunde
“Een positieve test betekent niet dat een gezond persoon ziek zal worden. Je kunt wel een griep omtoveren tot corona.”

Sterven mensen aan corona of iets anders

Dr Jaroslav Belsky, 24-3-2020, tandarts (9 jaar geneeskunde en 2 jaar moleculaire biologie)
“Er is 5 maanden corona en 9.500 mensen zijn overleden, die positief getest waren. In dezelfde periode stierven 300.000 mensen wereldwijd aan de griep. Het is echter de vraag of deze 9.500 mensen aan corona zijn overleden. Uit Italië blijkt dat 99% van de overleden mensen nog een andere ziekte hadden en meer dan 50% had zelfs een derde of een vierde aandoening. De werkelijke doodsoorzaak is niet onder zocht.

Testen laten namelijk zien dat iemand met griep ook nog allerlei andere virussen en bacteriën heeft. Er wordt veel met getallen en emoties gespeeld.

Kort voor de Spaanse griepuitbraak werd aan beide zijden van het front (WOI) massaal gevaccineerd tegen griep (soms kregen ze 36 vaccinaties). Medische historici geven aan dat Spaanse griep geen virus was, maar een vaccinatieramp.”

Belsky ziet de corona crisis als pure hysterie met op de achtergrond grote economische belangen. Ook dat iedereen heeft leningen nodig en verwacht dat de winsten voor banken en de geneesmiddelenindustrie zijn.

Hij sluit af met:”Als je tijd gekomen is, houdt het op. Dit staat haaks op het anti-verouderingsconcept van de moderne geneeskunde. Sinds 2008 worden we minder oud.”

“Wat ons doodt is onze angst.”

Bekijk de reportage op GloriaTV.

Meer artikelen met kritische artsen aan het woord:

Medici die zich geen #corona crisis laten aanpraten (2)

Arts over #corona virus, niemand durft nog te zeggen: Stop, er is niets aan de hand

NL longarts legt in 8 minuten absurditeit #corona maatregelen bloot

 

Rob Vellekoop, 31 maart 2020

13 Comments

 1. Versterk je immuunsysteem door vitamine C.
  Dr Gábor Lenkei is verketterd maar heeft een
  bijzondere kijk op natuurlijke geneeswijze !
  Hij is een rebel die zijn zaken op orde heeft.
  Hij wil mensen helpen met natuurlijke middelen.
  En juist dat is tegen de zin van Big Farma ofwel
  de Bilderberg Groep die ons allemaal willen vaccineren !

 2. Is het niet vreemd dat in Italië en Spanje de “gevolgen” het erg zijn.
  Zij zijn ook de zwakste broeders van de EU financieel gezien.

  Het rare is wel dat elke grootmacht ( China/VS/Eu/ en nu ook Rusland) met dit virus bezig zijn.

  Het gaat duidelijk om de controle
  Dat startte al na 9/11
  Toen kregen we nep aanslagen : Charlie Hebdo , die wel echt was maar uitgevoerd door….
  De aanslagen in Duitsland, uitgevoerd door…..
  De de onnodige oorlogen in het Midden Oosten die enorme chaos en vluchtelingenstromen hebben opgeleverd.
  De klimaathoax bedacht door ……

  Ik zie hierin wel een lijn en een negatieve ontwikkeling.

  Er zijn wat roepende in de woestijn, zoals deze sites.
  Maar de exposure van deze sites is klein en ze worden de mond gesnoerd.
  In gesprekken met collega’s familie en vrienden, wordt je vaak voor gek verklaard.

  Wat zal het volgende grote event zijn, waarbij de slaafstatus van de mens voltooid wordt? Dat zal denk ik 5G en AI (Artificial Intelligence) zijn.

  Ik vind het jammer dat Baudet of Wilders zelf niet zo’n lijstje kunnen opnoemen om een perspectief te schetsen.

  De weg terug wordt steeds lastiger.
  En als de mens wakker wordt, hebben de echte machthebbers nog altijd het instrument van een wereldoorlog achter de hand.

  Democratie is een term uit het woordenboek.

  Het was er nooit, is er niet, en komt er niet

 3. Een behoorlijke tijd terug het 1 en ander al voorspeld, zo ook het basis salaris(inkomen) en ipv op school wordt het thuis studies voor veel leerlingen, Je zag het al met thuisstudie via pc voor ouderen. Veel werk zal door robots gedaan worden, aanvankelijk zag je al met banken,automatisering. Twee verdieners dadelijk alleen nog maar weggelegd voor de yuppies, let wel, dit gaat dus geheel volgens plan, zeg maar, systematisch, het kan ook niet anders, Corona(ik zeg een wat sterkere griep) is al een aanvang voor veel faillissementen, veel bedrijven gaan omvallen. ZZ-pers minimaal werk. behalve het Corona gebeuren, was het andere al voor ruim 30 jaar terug al voorspeld door een aantal mensen wat in de automatisering werkte. Nu we met teveel mensen op de aardkloot zitten zullen er velen sterven, door ouderdom of door een ander soort (LAB) virus. Met een beetje geluk maken wij de grootste ellende niet meer mee, de nakomelingen tussen nu(giswerk) en pak hem beet 50 jaar weten dadelijk niet meer beter.De kenmerken van een overbevolking, het zat het aan te komen, het begon met de digitalisering, er zijn er nu al behoorlijk wat op de fles of hangen er tegenaan vooral eenmanszaakjes en zzp-ers, ken er een paar waarbij hun bedrijf kapot gaat ze zijn de voorraad al aan het tellen, mijn dochter haar bedrijf ook, ook met internetverkopen gaan zijn toch velen in zwaar weer terecht komen zoals verwacht, we zitten pas een week of vier met al die maatregelen waarvan een deel zeker tot juli van kracht blijven. Let maar de nekslag voor velen, en gaat het bij de ene slecht dan krijgen we vaak het domino effect. De een is afhankelijk van de ander, geloven we nog de politiek? Een ander beleid zou beter zijn, leestip bwijnederlanders.runboard.com/f16

 4. Eens, maar overbevolking is een fabeltje. Mensheid woont geconcentreerd in verstedelijkte gebieden. Daaromheen is het leeg.

 5. Dat getal 650.000 griepdoden in Duitsland lijkt mij niet te kloppen.
  Wereldwijd 300.000 griepdoden schrijft u.
  Misschien 65.000?

 6. Ik heb letterlijk opgeschreven wat deze dokter zei.

 7. Er is voorspeld dat de Rothchilds een totale aanval zouden doen. Daar zijn ze al jaren mee bezig. Elke 10 jaar worden de duimschroeven iets verder aangedraaid. Nu wordt het geld van de straat gehaald. De rente wordt straks onze baas!!! Dus Rothschild. die wat het geld controlleerd ,controleerd de wereld . En elke bank is al van hun , dus bij wie wordt er nu nog meer geleend, en wie moet dat terugbetalen………..

 8. Als Bill Gates c.s de wereldbevollkinf zou willen minimaliseren -en persoonlijk denk ik dat dat een zegen zou zijn voor onze planeet- dan moet hij toch falikant tegen de maatregelen zijn om die nu aan de orde zijn? Ik blijf sceptisch, maar er is inderdaad iets anders gaande in de wereld. Is de mens tegenwoordig zo gedegeneerd dat wij zelf niet meer in staat zijn om weerstand te bieden tegen een virus of ziekte? Om zelf antistoffen aan te makem? Zoals de mens altijd deed? Dat we nu alleen nog maar in staat zijn om onmenselijke maatregelen in acht te nemen, opgelegd door sprekers zonder enig onderlegd medisch bewijs? Wat ik raar vind… een week voordat er werd aangekondigd dat de regels gingen versoepelen per 1 juli kreeg ik iedere dag nog ‘dreigberichten’ van het RIVM, en na de aankondiging kreeg ik geen berichten meer via social media.
  Vergelijk ccorona met elke andere nieuwe ziekte… dan heeft dit nieuwe virus nog niet meer levens geëist dan normaal… maar er wordt gedaan alsof de wereld vergaat. Paniekzaaien? Jazeker! En met welk doel? Kijken in hoeverre de bevolking erin mee gaat. Zonder smartphone en social media was deze situatie nooit mogelijk geweest. Maar nu heeft bijna iedereen een smartphone en staat open voor indoctrinatie. En dat gebeurt nu dus wereldwijd. Indoctrinatie…

 9. En wat doen we er aan ieder een blijft lekker op de bank zitten .
  En er is er geen één die in opstand komt .
  Wat de bedoeling is iedereen laten denken dat ze het goed hebben.
  En uit eindelijk komen de eisen en kan u leven naar de hand van de rijkste der aarde.
  De politiekers zijn de loop jongens en brussel het hoofdkwartier om te zorgen dat de wil wordt uit gevoerd .
  Langzaam wordt u tevreden leven be kropt.
  Nu kunt u een huis kopen een auto en noem maar op .
  Dit alles is mogelijk omdat u straks door de schulden naar de pijpen zal dansen van banken.
  En de banken zijn eigendom van de rijkste
  U komt niet in opstand want dat kunt u zich niet veroorloven .
  Dat is het systeem .
  Democratie bestaat niet het is slaventijd in een nieuw jasje .
  Vroeger had u een SofieH numner.
  Tegenwoordig het BSN.
  Vertaald Burger slaven nummer.
  Ps keep on dreaming
  Blijf hypocriet dan komt u er wel.

 10. De oude elite heeft de slaven niet meer nodig. Tijd voor de grote schoonmaak. 80% van de aarde wordt afgesloten voor gewone mensen. (Agenda 2030 biodiversiteit bevorderen) 100% surveillance dictatuur waar je vrijheden kunt verdienen door gehoorzaam gedrag. Grootschalige sterilisatie dmv HGH vaccins. Maar mensen kunnen en willen het niet geloven.

 11. Hou toch eens op met dit geleuter, wel eens van een hoax gehoord? Daar valt dit onder.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.