NL longarts legt in 8 minuten absurditeit #corona maatregelen bloot

Het filmpje van deze Nederlandse arts David Prins gaat viraal op het internet, althans zolang de censoren van Facebook het toestaan. Bekijk hem en realiseer je het kolderieke van de maatregelen van de overheid. Iedere logica is verdwenen uit de richtlijnen van kabinet Rutte, de enige drijfveer lijkt de instructies van Bill Gates via zijn WHO te zijn. Luister en huiver.

We hebben zijn film zeker gesteld (tegen de censuur) op BitChute.com en Open.tube.

Open.tube

BitChute.com

 

Dit schreef David Prins een dag later op zijn Facebook pagina.

Meer artikelen met kritische artsen aan het woord:

Arts laat zich niet mond snoeren over corona, zet alles op het spel voor vrijheid van zijn kinderen

Medici die zich geen #corona crisis laten aanpraten (2)

Arts over #corona virus, niemand durft nog te zeggen: Stop, er is niets aan de hand

 

Rob Vellekoop, 10 en 12 mei 2020

43 Comments

 1. ONZE EIGENSTE BILLY EN KORNUITEN, MOETEN TERUG NAAR HUN EIGEN PLANEET DE FARMA INDUSTRIE EN TECHNO HEBBEN HET VOOR HET ZEGGEN OP DE AARDE OP DIT MOMENT AL VANAF DE EERSTE WO (. DR.RATH EU.POLITIEK ) BRENGT EEN STUKJE GESCHIEDENIS SAMEN TOT NU NED.VERTAALD EN DAN WEET JE HOE DE LIJNTJES MAAR BLIJVEN LOPEN . EEN EN AL VERRAAD TEGEN HET MENS ZIJN

 2. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Ik heb begin dit jaar mede gedeeld dat er een zeer warme jaren 20 aan zitten te komen,dit is nog maar het begin!
  Covid-19….Kawasaki-ziekte bij kinderen(covid ziekte),forse toenamen van schulden en armoede,de ondergang van de Europese Unie,oorlog in de Zuid-Chinese Zee.
  Als een Havik het onder spit dreigt te verliezen is de totale vernietiging nabij.

  Ik dank U!

 3. Hij doet niet veel meer dan zijn eigen twijfels over sommige dingen uitten, niks huiverigs aan volgens mij. Een beetje aangedikte sensatie maken jullie ervan. Hij geeft aan dat COVID gevaarlijk is en hoe hij het ziet en dat de WHO wordt gefinancierd door Bill Gates. Dat laatste is overigens niet waar want de US heeft pas aangegeven dat zij hun bijdrage van 450 miljoen willen stoppen. Andere landeb brengen ook bakken geld in. De Gates foundation brengt nog geen 5% van het budget van de WHO in. We zijn allemaak zo paniekerig en wantrouwig tenegover alles, mensen maken elkaar bang met complottheorien en wilde verhalen. Doe gewoon wat de overheid en miljoenen onafhankelijke aetsen over de hele wereld adviseren. Was je handen, hou afstand van anderen en wees extra voorzichtig als je ziek bent.

 4. Ze hebben de video die ik gedeeld op mijn Linked In verwijderd. Het is nu dus heel duidelijk dat ze ( de elite ) dit soort virale filmpjes willen tegenhouden met dit soort cruciale vragen wat het volk wakker schudt. Er is maar 1 doel achter dit (gecreëerde ) virus en dat is vaccinaties / dépopulatie en totale controle.

 5. In Nederland geboren in 1954 – woon sinds December 1972 in Canada. Ik heet Rinske. Volg Andrew Wakefield al 22 jaar. Robert F Kennedy jr, Dr Joseph Mercola, Sayer Gee, Del Bigtree en Ty & Charlene Bollinger al meerdere jaren. En in deze laatste drie maanden Dr. Judy Mikovits (zij heeft een hele geschiedenis met dr Fauci), Dr. Rashid Buttar en http://www.londonreal.tv (Brian Rose) wie interviews heeft met veel van deze mensen. Alles dat die bovenstaande mensen vertellen is gedocumenteerd. Allemaal gelijke verhalen, net als dat verhaal van u. Onbetrouwbaar zijn onder andere Dr Anthony Fauci en Bill Gates. Bill Gates zijn vader was bezig met eugenics. Allemaal verraad van de mensheid over de hele wereld. U hebt het goed bekeken. Ik wist wel waar Bill Gates mee bezig was, maar niets over Fauci. Sinds begin Januari ben ik er wat dieper ingedoken en het is me allemaal wel duidelijker geworden. Sommige doctors beginnen nu in opstand te komen. Hele ziekenhuis vloeren leeg. Geen patienten (en geen inkomsten). En de manier van beter worden (pardon voor mijn Nederlands) wordt volgens mij ook verkeerd behandelt. Gelukkig woon ik in Canada, waar het wel aardig gaat. The US is a mess. Laten ze mensen gewoon sterven – krijgen de (prive) ziekenhuizen $39,000 (als de patient dood gaat aan de intubation) ipv $7.000. Fauci en Gates willen de hele wereld bang maken. En de hele wereld inenten met niet gecontroleerde vaccins. Om hun 40 jarige misbruik van de Pharma te laten verdwijnen. Ze zijn eigenaren van de Coved-19 ziekte patent en eigenaren van de Coved-19 vaccin patent. Gaat niet om geld – Gates is de tweede rijkste man op de wereld. Gaat het om controle? Begin maar met Brian Rose zijn interviews. En dan Robert F Kennedy jr. U zult wel een poosje bezig zijn. En het zal u ook uw gedachten wel bezig houden. Eerst lezen en dan denken en dan delen. Ik heb u gevonden via een post op facebook van een nicht in Friesland. Ik heb meer te vertellen, maar eerst even kijken of u dit ontvangt. Mijn email is rwagenaar@rogers.com – anyone feel free to email.

 6. Wanneer worden de Nederlanders wakker.het is een gewone griep. Alleen de behandeling met een beademingsapp is dodelijk. Je blaast de longen op. Het RIVM liegt over de zogenaamde coronadoden. De hele Rutte club zijn landverrader. Denk even na.kijk op YouTube naar info. Bil gates wil de wereldbevolking decimeren. Hij wil van 6biljoen naar 500.000. Dat roept hij al jaren. En de lockdown is krankzinnig. De maatregelen idem. One WORLD order is het plan .kijk naar plan 2020-2030 . Al jaren geleden bedacht. Totale controle. En dat gaat het makkelijkst met afstand en door 5g.
  Maar slaap lekker verder.

 7. He eindelijk een Nederlandse professional die zijn mond open durft te doen hoop dat er nog veel volgen dank je wel Doctor voor je kritisch commentaar

 8. Jezus heeft het voor het zeggen in deze wereld en niet billy, die moet zwijgen. Als billy zich niet bekeert tot God, gaat ie verloren voor eeuwig. Laten wij allemaal biddend corona overwinnen.

 9. De coronakolder heeft helaas ook jou geveld. Heel veel sterkte verder.

 10. Hermien c.s. Vloeken is aangeleerd maar bidden ook. Geloven in iets, iemand dat niet bestaat zou geen geloven meer zijn als dat iets of iemand ineens verschijnt. Maar geloof waar je in wilt geloven,want dat jezus redt…?? Wanneer dan?

 11. Je kunt beter het roken overal buiten verbieden. Te beginnen op terrassen als die weer open gaan. Meeroken is goed voor 900.000 doden elk jaar en roken 6 miljoen.

 12. Hallo, ik ben het ermee eens met de arts. Ik vermoed dat het straks blijkt dat de lockdown niet echt nodig is geweest… Iemand schreef dat Jezus het besluit, hoe gaat ie dat doen dan, en waarom wordt er Jezus bij crisis erbij gehaald? Als hij zou helpen waarom veroorzaakt hij dan eerst deze shit, wat is daar nou menselijks aan. Er moet meer protest gaan komen en minder paniek gezaaid worden, vooral door al die wereldleiders.

 13. Hartelijk dank voor uw uiteenzetting. Helemaal mee eens. En ik heb ook van het begin afaan gemist welke gezonde maatregelen men zelf kan nemen dmv extra supplementen, water drinken en goed eten. Bizar dat dat nergens gemeld wordt.

 14. Bill gages. Wil de gehele bevolking terug brengen naar 500.000? Als je dit soort dingen gelooft ben je niet goed bij je hersens, en het verwijderen van berichten heeft te maken met het feit dat de algemene mening van 9i procent van de specialisten is dat het belachelijke aantijgingen zijn die nergens op gegrond zijn. Dat je longarts bent wil niet zeggen dat je geen hele rare ideeën kan hebben

 15. Jij gelooft blijkbaar iets anders. Zo lang je dat niemand opdringt is het prima, maar daar zit nu net het probleem. Ook als je het niet met de coronamaatregelen eens bent, moet je toch de gevolgen ervan ondervinden en ben je verplicht ze na te volgen, anders volgen er sancties van het geweldsapparaat van de overheid.

 16. Jezus en God hebben niks op te lossen, wel wij de mens dienen dit op te lossen. Remember : oorzaak en gevolg. Al vele jarenlang werden signalen en boodschappen genegeerd. Dat er een ‘bom’ zou ontploffen, zat er al langer aan te komen. Corona is er trouwens niet zomaar, corona is er met toelating van hierboven. Zonder hun toelating gebeurt er nooit ergens iets, hé. Waarom ze het toelaten ? Nogal logisch, veel te veel is uit de hand gelopen. Grote bedrijven met al hun export op hun gat, de reis-industrie met veel te veel tripjes en reizen op hun gat, de sportwereld met overbetaalde sporters op hun gat, de mens met zijn allerhande luxe snufjes die we niet echt nodig hebben op hun gat, nu nog virologen en Gates op hun gat wegens het veroorzaken van de overbevolking door talrijke, zelfs verplichte vaccins. Die ons zelfs zieker maker dan het geen vaccineren. Vaccinaties ondermijnen ieders immuunsysteem. En helpen doen ze totaal niet ! 8000 a 9000 griep doden elke winter ondanks de massale vaccinaties ? Daar klopt iets niet ! En over de vergrijzing zullen ze het ook al niet meer moeten hebben. De overleden mensen zijn nog het allergelukkigst, ze zijn tenslotte thuis, daar waar enkel liefde heerst. Dus nee, dat er zomaar iets gebeurd, dat is nog nooit geweest, ALLES is met redenen. Wie bewust is weet het waarom en hoe en alles is bijlange niet negatief, eerder andersom, wel positief. Tja, bewustmakingstijden, in deze graad wegens het halsstarrige ‘niet luisteren’.

 17. Alle respect voor Hermien. Laten we ieders mening eerbiedigen en zeker die van mensen die geen kwaad in zich hebben. Inderdaad Hermien, mensen die hun rug naar Jezus gekeerd hebben beseffen nu wat voor problemen er in deze wereld door hun houding onstaan. Ellende en discussies tot in het oneindige.

 18. Goedemiddag allemaal,

  Ik hoop dat iedereen veilig en gezond zijn. Ik ben inmiddels alweer aan het werken.

  Ik heb geen diplomatieke of medische diploma, maar te lezen dat iedereen een eigen mening heeft betreft corona is sowieso niet te ontwijken.
  Vaccine is nou eenmaal een ‘noodzakelijke middel’ om de virus te bestrijden voor de ‘minder sterke mensen’ onder ons. De rest ‘kunnen zichzelf genezen’.

  Ik denk zolang we elkaar respecteren en zorgen dat we anderen niet ‘ziek maken’, komt het wel OK met de wereld.
  Door corona, zijn we gedwongen meer tijd met elkaar te besteden. Thuis blijven samen, zou een zegen zijn voor anderen. De tijd om na te denken wat je als individu met jouw geliefde(n) kan doen? Tot rust komen van je dagelijkse sleur…

  Vroeg of laat komt de waarheid boven water. Niemand is perfect, maar als we elkaar beetje wat gunnen, overleef de mensheid deze crisis ook. Is gelukkig niet als de wereldoorlog van toen…

  Fijne dag allemaal.

  Stay SAFE!

  ☺️

 19. Mooi gezegd en zo waar. We worden onderdrukt, klein gehouden, voor de gek gehouden door de overheid, door RIVM door WHO. We moeten van het nieuwe normaal zo snel mogelijk terug, naar tijdelijk abnormale wereld. Familie’s worden verscheurd, ouderen zijn niet beschermd, het voelt als volkeren moord. Onze kinderen en kleinkinderen lopen trauma’s op. STOP ZO SNEL MOGELIJK DIT KABINET.

 20. Beste David Prins,

  Dank je wel dat je dit aan durft! Laat je niet de mond snoeren….laat je niet monddood praten. Je bent voor mij een held dat je je twijfels uit. Dezelfde twijfel die een aantal mensen ook hebben…….het klopt gewoon niet! Wil je alsjeblieft een kopie van je filmpje zelf houden……..want die nu in omloop is zal naar verwachting als sneeuw voor de zon verdwijnen.

 21. Heel mooi verwoord en helemaal mee eens, wij moeten zelf gaan nadenken wat wij vinden en willen. Dit heet democratie, daar is de laatste tijd niet van te merken helaas.

 22. Kijk maar eens naar de 10 delige documentaire op you tube DE VAL VAN DE CABAL.

 23. Eindelijk iemand die zijn mening durft te geven, er is namelijk helemaal geen tijd om nog maanden of zelfs meer dan een jaar te wachten op een vaccin. Er is volgens huisarts Rob Elens een medicijn (Hydroxychloroquine) wat ic.m. zink gegeven kan worden aan mensen met eerste verschijnselen van corona om ziekenhuisopname en erger te voorkomen. zie: opiniez.com/2020/04/22/open-brief-aan-inspectie-gezondheidszorg/rutgervandennoort/ Het werd echter door de inspectie van de gezondheidsdienst verboden en hij mag het sindsdien niet meer voorschrijven. Het is een goedkoop medicijn wat al heel lang aan reuma patienten ook voorgeschreven wordt. Waarom wordt er niet geluisterd naar een huisarts die dit samen met een apotheker uitgezocht heeft en goede resultaten had bij patienten? Ze hoefden het medicijn maar 4 dagen te nemen en werden weer beter i.p.v. zieker en opgenomen in het ziekenhuis.

 24. inderdaad, deze dokter is goed bezig. moesten ze allemaal doen.
  er is ook institutioneel verzet in opkomst, niet alleen individuen, maar wereldwijde instituties worden wakker. ieder heeft zijn eigen belang natuurlijk en velen denken zelfs aan het algemeen belang. kijk zelf maar hoe hier de verhouding zou kunnen liggen:
  globalresearch.ca/three-cardinals-join-global-appeal-decrying-crackdown-basic-freedoms-coronavirus/5712477.

 25. dvhn.nl/groningen/Longarts-David-Prins-komt-terug-op-omstreden-video-Vaccin-draagt-wel-bij-en-respect-voor-RIVM-25654751.html?

 26. Hoeveel bewijs wil een mens meer voor de macht achter de schermen? De massamedia, de spreekbuis van de werkelijke macht, maken het weer wereldkundig, dat de arts zijn aanvankelijke oppositie tegen big farma terugneemt.

 27. Wat betreft chloroqine een bekende arts professor Didier Raoult uit Marseille is daar al weken mee bezig om Corona patienten mee te behandelen met veel belovende resultaten,gelet op het feit dat een doos Chloroquine maar 25 cents kost in België is dit middel absoluut onaanvaardbaar voor de pharmaceutische maffia!”
  https://youtu.be/fcNRmALkpTA

 28. er wordt extreem gecensureerd omdat er ook heel veel kolder op het web staat wat mensen klakkeloos aannemen, soms zelfs gevaarlijk.

 29. Ik ben het bijna met alles met hem eens. Alleen 1 vraag … welk bewijs heeft hij nu gegeven dat je zonder een vaccin wel massa evenementen kunt geven ? Stel dat ebola aan dezelfde snelheid de ronde zou doen … virus met 60 % death rate … daar zijn ook geen bewijzen voor dat je dan pas buiten kunt komen na vaccin. Maar gezond verstand kan maar tot 1 conclusie komen en dat is dat er dan een vaccin nodig zou moeten zijn.

  Nu ja, dit even als advocaat van de duivel want ik weet ook dat er gewone medicatie op komst is. Ik weet dat hydroxychloroquine met zinc wel degelijk effect heeft op voorwaarde dat je dat meteen krijgt en niet pas wacht tot je in het ziekenhuis belandt. Versterken van immuunsysteem met de juiste vitamines, sporten, slapen … allemaal dingen die helpen maar die verzwegen worden. Binnenkort zijn er ook antistoffen tegen covid beschikbaar. Als iedereen maskers zou dragen dan zou de opmars van het virus ook zeer hard geremd worden volgens recente modellen. Er is zoveel mogelijk maar het lijkt er inderdaad op dat ze ons een vaccin door de strot willen duwen.

 30. Wie weet wat kolder is en wat niet, zonder dat er voldoende wetenschappelijk bewijs is? Een voorbeeld is het mondkapje. Eerst ‘wetenschappelijk’ niet nodig nu wel. Wie brengt er kolder naar buiten en wie niet.

 31. Ik ben ingenieur op rust geen dokter dus. Ik geloof niet in dit soort complottheorieën. Ik zie niet in wie er gebaat is bij deze hele en halve waarheden. Ik heb in mijn leven ook nog nooit gezien dat men koelwagens moest huren om de lijken in op te bergen, zonder dat er een oorlog was. Dat grijpt naar de keel niet?? Ik heb de meeste jaren van mijn leven in de pharmacie gewerkt en weet dus hoe het er aan toegaat. Ik moet zelf heel wat medicatie nemen en ben zeer blij dat deze bestaan en dat ze werken. Dat er veel geld in de in pharma omgaat is zeker waar. Dit laat de bedrijven toe om te investeren. Ontwikkeling van een product kost meestal 10 jaar en dan kan het vlak voor de streep nog afgekeurd worden omdat er op de valreep toch nog iets mee scheelt. Dan kan men nog 10 jaarProduceren voor het pattent verstrijkt. Ik begrijp dat het spannend is dit soort van cowboy verhalen rond te sturen. Het is iets des mensen. Maar bedenk dat er momenteel wellicht duizenden wetenschappers bezig zijn dag en nacht om zieken te verzorgen en om medicatie en productielijnen te bouwen om ons van dit onding te verlossen. En dat gaat veel geld kosten. Die het vindt wint de jackpot. De rest verliest….

 32. Beste David. Zo’n mooi betoog met goede vragen en adviezen en dan zo weggezet worden.
  Hoe kan iemand het niet met jou eens zijn.
  Alleen misleidende bedriegers, die zich aangesproken voelen en bang zijn voor ontmaskering.

 33. Mensen,

  Wat een kolder lees ik hier. Ik zie iemand die Anrew Wakefield interessant vindt. Ik zou zeggen lees eens echt wat er bekend is over deze man. Een man die de anti vaxxers steunde met een onderzoek wat opgeleverd zou hebben dat er een verband is tussen vaccinatie en autisme. Dit onderzoek is gedebunked als fake, slecht uitgevoerd met een hele kleine groep mensen en niet goed onderbouwd.Hij heeft dit nota bene zelf toegegeven, zijn onderzoek was fake. Beter onderzoek in Denemarken met een hele grote groep mensen die lang gevolgd is toonde geen enkel verband tussen vaccinatie en autisme.
  M.b.t. gates, Bill Gates wil helemaal de wereldbevolking niet terugbrengen naar 500 000 mensen. Mensen lees eens wat anders dan jullie eigen bubbeltje. Vaccineren leidt tot minder kinderstefte en daardoor nemen mensen in amr landen minder kinderen. Dat is heel goed voor de arme landen, minder monden om te voeden en minder sterfte. Dat is wat Bill gates ons vertelde, naast dat hij al meer dan 5 jaar waarschuwt voor een pandemie zoals Corona. Maar laten we eerlijk zijn, dat wisten we allemaal toch al? Hiv, Sars, Ebola, Q koorts en in de middeleeuwen de pest. Allemaal ziekten die van dier op mens overspringen. Davis Prins liegt ook in zijn stukje, hij setlt dat er geen vaccins zijn voor rna virussen, huh? Wat dacht je van de bof, rode hond etc. Allemaal Rna virussen. Mensen denk na en lees wat naders dan je eigen facebook bubbeltje.

 34. Stop de overheid, stop Bill Gates de graaier van de unaaitmestates van Amerika…..
  Beste mensen word nou wakker alsjeblieft…en ga staan voor je vrijheid die zoveel jaar geleden zo zwaar bevochten is en nu slechts een utopie…
  Of accepteer een ster op je jas met de opdruk “ongevaccineerd” !!

 35. Helemaal meeeens met de heer Robert Van Rompuy en Zwennis.
  De bevolking decimeren naar 500.000 hoe dan??
  China en India beiden meer dan 2 miljard,en de rest van de wereld nog niet bijgeteld.
  Complottheorieën moet er niets van hebben.
  Helaas zijn er tig van.
  Lach en geniet van het leven!!

  SHALOM.

 36. Complimenten,
  Dat velen niet goed kunnen luisteren of lezen blijkt ook weer uit enkele bovenstaande reacties. Jammer.
  Blijf sterk en in je zelf geloven!
  Dank je voor het delen.

 37. Ik zie enkele stemmen hier die oa. voor censuur zijn (schaam je!), en voor vaccinaties, maar die mensen laten ook duidelijk merken dat ze niets van “complotdenkerij” te maken willen hebben. Zoals ik al eerder heb uitgelegd in andere commentaren zijn het DIE mensen die je moet negeren. Zij zullen pas tot zinnen komen wanneer het voor hun te laat is. Dat is erg sneu, maar ook de redden waarom de meerderheid van de mensen ten onder zullen gaan omdat ze het simpelweg toe zullen laten. Domme mensen denken vaak slim te zijn. Slimme mensen trekken zichzelf constant in twijfel en blijven nagaan wat de waarheid is, hun versie van de realiteit is nog kneedbaar want zij weten dat ze niet alles weten.

 38. @michael, geen idee waar u die info vandaan heeft…
  WHO donateurs zijn tientallen farmaceutische bedrijven…VS bijdrage zou nog geen 10% zijn, maar….,VS betalen al jaren geen enkele bijdrage!! EU draagt 89 Miljoen bij, Gates Foundation…327 Miljoen!!!
  U zegt…Doe gewoon wat de overheid zegt…Hallooo De overheid, de politici zijn in ONZE dienstven Worden betaalt uit onze belastingen hoor!
  En ‘gewoon’ doen wat ierder ander, en zeker een overheid of Data-rovende en -manipulerende Gates, je voorschrijft…zegt erg erg veel over uw ontbrekende ZelfBewustZijn! Prins heeft gelijk dat we onze overheid op diverse punten wel degelijk in twijfel trekken!
  Overigens is Trump kwaad op de WHO omdat hij ze beschuldigd hem niet op tijd gewaarschuwd te hebben tegen het Corona virus. De WHO kon echter schriftelijk bewijzen dat ze dat wèl gedaan hadden! Maar zoals iedere narcist betaalt ga je dan Blameshamen en dreigen omdat hij Dus wéér eens een leugenaar bleek. Trump moet juist herkozen Worden..anders is hij zijn immuniteit kwijt en kan in het gevang verdwijnen. Dus liever oorlog uitlokken met China…veilig vanuit zijn bunker zijn bonespurs likken..
  Zoals mijn Vader altijd al zei:
  Just Follow the Money..!!
  @ Hermien, Het is dat ik me niet aangesproken voel, maar beseft U hoe vreselijk onwijs…en uitermate kwetsend U juist bent door te stellen dat zij die Hun rug naar Jesus hebben gekeerd enz…!
  Daarmee denigreert u mensen die ieder ander geloof of geen enkel aanhangen. Het toont aan dat u lijdt aan superioriteitsgevoelens.. vertel mij dan wat U anders maakt dan bv een Bill Gates of Trump?! Graag God maar in de privé steer houden, met alle respect.

 39. @michael, je hebt je huiswerk goed gedaan man… NOT!!! De USA heeft hun bijdrage aan de WHO idd opgezegd, vandaar ook dat Gates nu de grootste geldschieter is.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.