Mikovits: spel is om ieder met COVID-19 te besmetten en dan vaccin door te drukken

Niet alleen Rutte en zijn ministers geven voortdurend aan dat er maar een weg is, namelijk die naar een vaccin. Ook Dr Mikovits voorspelt dit, maar dan vanuit een hele andere invalshoek, namelijk die vanuit de geneesmiddelenindustrie, die zij zelf heeft leren kennen toen deze ervoor zorgde dat ze een jaar in de gevangenis werd opgesloten zonder aanklacht. Van Dr Mikovits ontdekkingen wilde Big Pharma niets weten. Het zal je waarschijnlijk al duidelijk zijn waarom.

Mikovits & Big Pharma

Judy Mikovits is een beroemd Amerikaans moleculair bioloog en medisch onderzoeker. Via haar proefschrift (1991) die zorgde voor de verandering van de behandeling van HIV-AIDS, het redden van miljoenen levens, naar haar spectaculaire ontdekking van een nieuwe familie van menselijke retrovirussen, en haar meest recente onderzoek in de richting van de Gouden Eeuw van gezondheid, Mikovits heeft steeds een doorslaggevende invloed op de wetenschap.

Daardoor is het niet zo vreemd dat ze op het hoogtepunt van haar carrière in aanvaring komt met de machtige geneesmiddelenindustrie. Zij publiceert een controversieel artikel in de Journal of Science dat de nodige beroering geeft in de wetenschappelijke gemeenschap. Ze onthult namelijk dat het gebruik van dierlijk en menselijk weefsel afkomstig van foetussen vernietigende plagen zal veroorzaken in de vorm van chronische ziektes.

Ze wordt gearresteerd en verboden om vijf jaar lang iets in het openbaar te melden. Zou ze wel naar buiten treden dan zouden ze ‘nieuw bewijs vinden en me opnieuw opsluiten in de gevangenis’.
‘Er was echter geen bewijs tegen me’, vertelt ze. ‘Ze duwden me in het faillissement’. Ondanks dat ze haar van niets strafbaars konden beschuldigen wordt ze toch opgesloten in de gevangenis. ‘Ze sleurden me zonder rechterlijk bevel mijn huis uit.’

De autoriteiten suggereerden dat ze intellectueel eigendom uit het lab had gestolen. ‘Ik kon bewijzen dat ik dat niet had gedaan. Het Ministerie van Gezondheid (HHS) en FBI hielden mijn zaak ‘under seal’ zodat er geen zaak was. Hierdoor kon ik ook geen advocaat nemen om me te verdedigen.’

Tot nu toe zijn al haar grondrechten afgenomen. Desondanks heeft ze een boek geschreven, “Plague of Corruption, restoring faith in the promise of science”.

COVID-19

Over het virus vertelt ze dat het volgens haar is gemanipuleerd, omdat het niet natuurlijk is dat het 10 jaar na SARS-1 zich zo snel ontwikkelt.

‘Doktoren staan onder druk door CDC (Amerikaanse RIVM) om sterfgevallen als covid-19 te bestempelen. Ze krijgen hiervoor 13.000 dollar als ze dit verklaren. Als mensen aan de beademing gaan ontvangen ze zelfs 39.000 dollar.’
‘Terwijl als een patiënt aan de beademing gaat, hij of zij de verkeerde behandeling krijgt en sterft.’ (Ook Zach Bush en Wodarg geven dit nadrukkelijk aan)

‘In Italië sloeg het virus zo hard toe door de ouderdom van de bevolking. Ze kregen begin 2019 een nieuwe vorm van griep vaccinatie, dat vier verschillende stammen van influenza (griep) bevatte inclusief H1N1.’

Vaccin

‘HCQ (hydroxychloroquine) is een anti-malariamiddel dat al 70 jaar op de geneesmiddelenlijst voorkomt. In de VS (en in Nederland, red.) mogen dokters dit middel niet voorschrijven anders kunnen ze hun bevoegdheid verliezen.’ ‘HCQ is zelfs een effectief middel tegen deze virusfamilie. Het is een essentieel medicijn en autoriteiten houden het weg van de mensen.’

‘Het is namelijk het spel, de bedoeling, om therapieën te voorkomen totdat iedereen besmet is met covid-19, om dan het vaccin er door te drukken. Terwijl het griep-vaccin juist de kans dat je covid-19 krijgt met 36 procent doet toenemen (kijk naar publicaties over de 2017-2018 griep).’

‘Als je ooit een griep-injectie hebt gekregen dan ben je geïnfecteerd met corona-virussen.’

Immuniteit

We doen exact het tegenovergestelde van wat we tegen covid-19 zouden moeten doen, namelijk onze immuniteit verhogen.
Hierover zegt Mikovits. ‘Het dragen van een mondmasker activeert je eigen virus. Je zult ziek worden van je eigen geheractiveerde coronavirus.’

‘Waarom zou je stranden afsluiten voor het publiek? Het zand, de bodem, in het zout en ook de oceaan bieden genezende microben. Dat is krankzinnig.’

Partijlijn

Er is geen tegengeluid meer toegestaan in de vrije VS (en in de vrije westerse wereld, red.)
‘De propaganda gaat zo ver zodat we uit elkaar gedreven worden om elkaar te haten. Hopelijk is dit de wake-up call voor alle Amerikanen om zich te realiseren dat het nergens op slaat. Gelukkig worden de dokters wakker.’

‘De wetenschappers worden al 40 jaar aangestuurd te zeggen en te onderzoeken wat de financiers willen. Laten we als wetenschappers onszelf vergeven. Wat we geleerd hebben als de waarheid klopt niet. Je krijgt namelijk geen geld als je de partijlijn niet volgt en je onderzoek wordt niet gepubliceerd.’

 

Dit is een samenvatting van het interview van onderstaande video Plandemic.

Kritische medici

Wij verzamelden van nog meer medici hun verklaringen over covid-19. Hun reacties spreken de berichten verspreid door de main stream media tegen.

Prof Cahill #lockdown is vergissing, 1,5 meter en #mondkapjes onnodig

Arts laat zich niet mond snoeren over corona, zet alles op het spel voor vrijheid van zijn kinderen

Medici die zich geen #corona crisis laten aanpraten (2)

Arts over #corona virus, niemand durft nog te zeggen: Stop, er is niets aan de hand

NL longarts legt in 8 minuten absurditeit #corona maatregelen bloot

Luister naar medicus Zach Bush en besef hoeveel covid-19 leugens er zijn

 

Rob Vellekoop, 4 juli 2020

6 Comments

 1. Bill Gates heeft sinds 2016 zijn vaccinatie programma uitgewerkt in Italië, vind je het vreemd dat er zoveel slachtoffers vallen?

 2. Een vooraanstaand Europese patholoog Dr. Stoian Alexov meldde dat hij en zijn collega’s in heel Europa geen enkel bewijs hebben gevonden van sterf gevallen door het nieuwe corona virus op dat continent. Dr. Alexov noemde de WHO een “criminele medische organisatie”, voor het creëren van wereld wijde angst en chaos zonder objectief verifieerbaar bewijs van een pandemie.

 3. Maar de grootste ellende moet nog komen als je nu al merkt dat een rechtszaak aanspannen tegen de staat door de `rechter`als niet gegrond wordt verklaard en de initiatiefnemers zelfs beschuldigd worden van complotters, of erger.
  Hoever reikt de macht van hellgates eigenlijk?
  standaard.be/cnt/dmf20200703_95899331

 4. Dr. Stoïan Alexov Europees patholoog meldde dat hij en zijn collega’s in heel Europa geen enkel bewijs hebben gevonden van sterf gevallen door het nieuwe corona virus op dat continent, Dr. Alexov noemde de WHO “een criminele medische organisatie voor het creëren van wereldwijde angst en chaos zonder objectief verifieerbaar bewijs van een pandemie.

 5. Die spuiten zijn 100% vergif.
  Het dodental van van de CORONA crisis is nog niet hoog genoeg….. om de RIVM en de WHO peilingen te doen gelden.

  Met die spuiten gáát het dodental nog verder omhoog.

  Zelfs bij de GGD test straat wordt je bewust besmet….. want die watten staaf is drager van het Corona virus ????????????????????de leugen van pinokkio en Maccalousso ( hugo de jonge) gaan nog niet ver genoeg.

  Tijd om alles kenbaar te maken en hoogverraad af te kondigen….

  Weg met de linkse liegende kliek die een genocide op eigen volk aan het plegen is….

  Sterkte……

  En goed en rationeel nadenken.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.