Ben jij ook al onderdeel van het Wereldvaccinatieprogramma?

Iedere Nederlandse baby is zes weken na de geboorte onderdeel van het Rijksvaccinatieprogramma. Voor veel ouders is dit een ware nachtmerrie omdat ze geen vertrouwen hebben in de veiligheid van vaccinaties. Het Rijk verordonneert dat de vaccinatiegraad omhoog moet. Kritiek wordt gecensureerd. De media propageren het Rijksvaccinatieprogramma. Wie stuurt eigenlijk NL (‘ons’ Rijk) aan? Is dat de Nederlandse kiezer, Europa, de Wereldgezondheidsorganisatie WHO of gaat het nog verder? Een interessante analyse die ons ver buiten de Nederlandse grenzen voert.

Rijksvaccinatieprogramma

De overheid vindt het belangrijk dat kinderen een gezonde start in het leven krijgen en dat vaccinaties tegen besmettelijke infectieziekten daarbij horen. Vaccinaties zijn gratis (natuurlijk betaalt de belastingbetaler er wel aan mee) en vrijwillig (als we even de sociale druk vergeten).
‘Infectieziekten ontstaan volgens de conventionele geneeskunde door bacteriën en virussen. Al helpen sommige bacteriën ons bijvoorbeeld met het verteren van ons voedsel en zijn veel virussen onschuldig. Volgens het Rijk is een  klein deel echt gevaarlijk omdat ze je ziek maken en zich eenvoudig kunnen verspreiden. In Nederland worden vaccinaties aangeboden die beschermen tegen 12 infectieziekten volgens het vaccinatieschema. Daarin staat dat baby’s hun eerste levensjaar 4 inentingen krijgen en daarna tot hun 12/13e jaar nog een aantal.

Staatssecretaris Blokhuis biedt 16 en 17-jarigen in zijn enthousiasme zelfs aan vaccinaties in te halen. “Ik wil jongeren die niet gevaccineerd zijn volgens het Rijksvaccinatieprogramma de gelegenheid bieden om dat alsnog te doen. Jongeren die niet (volledig) gevaccineerd zijn, zullen met ingang van volgend jaar op zestien of zeventienjarige leeftijd een extra oproep ontvangen, zodat zij de kans krijgen zich gratis te laten vaccineren”

Ook aan ouderen wordt gedacht, zoals pneumokokken voor ouderen, (https://rijksvaccinatieprogramma.nl/nieuws/pneumokokkenvaccinatie-ouderen-ander-vaccin-dan-kinderen)
De directeur van KBO-PCOB (grootste seniorenorganisatie van Nederland) juicht:’Senioren worden beter beschermd tegen ziekten. Tegen pneumokokken worden vanaf 2020 vaccinaties aangeboden. Ook adviseert de Gezondheidsraad nu om ouderen tegen gordelroos te vaccineren.’ Dit valt weliswaar nog niet onder het Rijksvaccinatieprogramma, maar inentingen op zich worden van ganser harte aangeraden.

Daarnaast is er een heuse ‘vaccinatiealliantie’. De alliantie bestaat naast de overheid uit jeugdartsen en -verpleegkundigen, huisartsen, doktersassistenten, communicatiedeskundigen, wetenschappers en beleidsmakers. De vaccinatiealliantie wil de kennis over vaccinatie – bij ouders en professionals – verbeteren en bijdragen aan een hogere vaccinatiegraad.

Kortom alles wordt uit de kast gehaald om aan het heilig doel te werken, de vaccinatiegraad opkrikken. Dat is ook de link met de EU zoals hieronder blijkt.

Europees vaccinatieprogramma

Dat het Nederlandse vaccinatieprogramma het verlengde is van het Europese zal niemand verbazen. De EU zit ook niet stil als het gaat om vaccinaties nog meer in te voeren in de maatschappij dan al het geval is. Ze hebben een ambitieus programma voor de lidstaten. De EU schrijft:

Het gaat hierbij om 20 concrete acties van de Europese Commissie en de lidstaten, zoals onder andere:

 • Ontwikkelen en invoeren van nationale en/of regionale vaccinatie plannen in 2020, (let op: inclusief minstens 95% vaccinatie dekking tegen mazelen;
 • Introduceren van routine checks van de vaccinatie status bijvoorbeeld in scholen en op het werk;
 • Komen met mogelijkheden voor een vaccinatie kaart die elektronisch grensoverschrijdend kan gebruikt worden;
 • Maken van een Europees vaccinatie informatie portaal in 2019 om online objectieve, transparante en recent bewijs over de voordelen en veiligheid van vaccins;
 • Alle gezondheidswerkers voorzien van de nodige training om vaccinaties te verzorgen en twijfelachtig gedrag te beantwoorden;
 • Coalitie voor vaccinatie om Europese associaties samen te brengen van gezondheidswerkers om accurate informatie aan het publiek te verzorgen, mythes te bestrijden en praktijkkennis uit te wisselen;
 • Te komen tot en Europees kern vaccinatie programma in 2020 met doseringen en leeftijden waarover de lidstaten het eens zijn;

Wereldvaccinatieplan

Dat het Europese vaccinatiebeleid niet op zich staat blijkt zeker uit een gemeenschappelijke verklaring die de Europese Commissie met de Wereldgezondheidsorganisatie WHO heeft uitgegeven. Zij zijn het roerend eens over de cruciale betekenis van vaccinaties voor immunisatie en het voorkomen van ziekte binnen de EU. Zij benadrukken het belang van vaccinaties voor de gezondheid.

De WHO op zijn beurt laat zich leiden door het Global Vaccine Action Plan GVAP 2011-2020 (Wereldvaccinatieplan). Op de site staat onverbloemd wie dit plan leidt. Naast de WHO, UNICEF en dergelijke  organisaties geeft de Bill & Linda Gates Foundation leiding aan de uitvoering van dit plan.

Op de website van de WHO staat te lezen:
‘GVAP was het product van de DoV Collaboration, dat samenbracht ontwikkeling, gezondheid en immunisatie experts en belanghebbenden. The leadership of the Bill & Melinda Gates Foundation, GAVI Alliance, UNICEF, United States National Institute of Allergies and Infectious Diseases and WHO, along with all partners – governments and elected officials, health professionals, academia, manufacturers, global agencies, development partners, civil society, media and the private sector – are committed to achieving the ambitious goals of the GVAP. Many more are expected to add their support in the future as the plan is translated and implemented at the country and regional levels.’

Hier treffen we dus een interessante link aan naar Bill Gates, die nog spannender wordt wanneer we de vertaling van een onderzoek dat door de stichting Vaccinvrij is vertaald erbij nemen.

Bill Gates

De stichting Vaccinvrij heeft een onderzoek in het Nederlands vertaald dat er niet om liegt. Het beschrijft hoe een multimiljardair te werk gaat om zijn investering van 10 miljard een hoog rendement te bezorgen. Het beschrijft hoe hij zijn invloed gebruikt via internationale organisaties om te komen tot het Wereldvaccinatieplan waar niet alleen de kinderen in Nederland onder vallen, maar de gehele bevolking.

William H Gates III (Bill Gates), de 2e rijkste man ter wereld, verklaarde in 2010 en daarna nog meerdere keren dat zijn huidige nummer 1-missie vaccineren is. Dit heeft geresulteerd in het vergroten van zijn aandelenkapitaal in vaccinproducenten zoals Merck met nog eens $ 78 miljoen; in het investeren in vaccintechnologie; in het oprichten van de Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI); in het uitoefenen van verregaande invloed binnen de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de Centers for Disease Control (CDC); en in het voeren van constante campagnes voor vaccineren.

Merck is de grootste vaccin-fabrikant ter wereld en de enige producent van het MMR (mazelen, bof, rodehond)-vaccin in de Verenigde Staten. Bill Gates is ook partnerschappen aangegaan met Glaxo Smith Kline (GSK), Sanofi, Pfizer en andere farmaceutische bedrijven. Hij onderhoudt aandelenportefeuilles en heeft daarnaast nog steeds een positie in het bestuur bij Microsoft. Hij heeft zijn portefeuilles gestaag uitgebreid en werd recent de grootste aandeelhouder van Berkshire Hathaway.

Al jarenlang heeft hij zijn afkeer voor de ‘antivaccinatie-beweging’ niet onder stoelen of banken gestoken. Hij vertelt openlijk dat ze ‘misinformatie’ verspreiden en verantwoordelijk zijn voor wereldwijde kindersterfte. Hij is heel uitgesproken in zijn ongeduld en uitleg hoe de beweging zijn belofte voor “Het Decennium van Vaccins” (elk kind ter wereld gevaccineerd tegen 2020) heeft vertraagd.

De donaties van Bill Gates zijn niet alleen maar ‘filantropie’ zoals de meesten mensen denken. Toen hem recentelijk werd gevraagd naar het financieel rendement van zijn investering van $ 10 miljard in vaccins, zei hij dat ze een rendement van 20:1 opleveren, en dat hij verwacht $ 200 miljard winst alleen al op vaccins te maken. Hij is hier niet terughoudend over.
Lees verder op de site van stichting Vaccinvrij.

 

Rob Vellekoop, 2 augustus 2019

7 Comments

 1. ANGST is de slechts mogelijke raadgever
  en de beste manier om het volk te misleiden
  kijk naar alle recente en voorgaande oorlogen
  de hoge heren zien het als een spel
  en manier om de macht te behouden
  dan wel te verkrijgen
  het volk heeft het nakijken

 2. God, wat ben ik blij dat ik geen kinderen heb, alleen een lieve hond, die ik nooit meer laat vaccineren ?
  Rotzooi, ze die KUTELITE wil ons KAPOT MAKEN, 5g wordt ons ook door de strot geduwd ?
  Wat een wereld….
  Hoop dat er hulp komt, de helderzienden, zeggen dat er zoveel licht naar de aarde komt, dat dit al het kwaad zal te niet doen.
  Ik hoop het, we leven in een nachrmerrie ?

 3. Er is een YouTube van Gates waarin hij vertelt dat de bevolkingsgroei geremd kan worden middels vaccinaties. Dat zegt genoeg denk ik. De ene zijn (vaccin) dood de ander (Gates) zijn brood.
  Het beste is coillodial zilverwater tegen virussen and bacteriën.En uiteraard een gezonde levensstijl met veel vitale nutriënten. Ik heb zelf de mazelen, waterpokken en de bof gehad en ben super gezond. Na mijn kindertijd nooit meer ziek geweest !

 4. Na een jarenlange zoektocht heb ik eindelijk het bewijs gevonden. De meeste vaccins veroorzaken een Th.2 shift. Dit heeft als resultaat een levenslang onjuist en verstoord immuunsysteem waardoor de kans op ziekten toeneemt. Met name chronische ziekten. De mate waarin de gekochte medische wetenschap ons als gemeenschap voorgelogen heeft is nauwelijks te bevatten. De vermeende gezondheidswinst en bescherming is 1 grote leugen. De discussie moet over algemene gezondheidswinst gaan en die discussie wordt niet of nauwelijks gevoerd. Wel het polariseren en obv doctrine uitspraken doen. Het RIVM is al bijna een heel jaar aan het zweten inzake meerdere WOB procedures. Zo ook Klaas Dijkhof en de rest van de papagaaien.
  Censuur heeft deze discussie aangewakkerd en deze zal niet meer stoppen.
  En ja. Als ik het geld, de tijd en de middelen had om onder de radar deze oplichterij te stoppen zou ik beginnen om Bill Gates alle vaccins in 1 combi toe te dienen. Opgeruimd staat netjes zal ik maar zeggen. Maar ja, als ….mag ik dat eigenlijk niet denken.
  Met vriendelijke groet
  Ben van Sark

 5. wat zou de wereld opknappen als deze ” mensen ” er niet zouden bestaan
  schiet ze maar allemaal af naar Mars ! 103 miljard bezit deze griezel, met de vele andere griezels zoals een s o r o s ( die de hele immigratie-regie onder zijn hoede heeft ) schandalig dat we het nog pikken dat er een wet gaat komen ( o.a.) om je te verplichten om je te laten inspuiten met allerlei teringzooi waar HUN rijk van worden en wij ziek en uiteindelijk de pijp uit moeten, vooral jonge kinderen!
  want dat is het duivelse plan: de kinderen van nu zijn straks allemaal onvruchtbaar en kunnen zich niet meer voortplanten, zodat de satanische bloedlijnen zich ongehinderd kunnen voort zetten..
  Neem ook de achterlijke verplichte registratie voor donor zijn/ of niet ! Die wetten die er nu zijn ( donor en voltooid leven ( ook zo een kutwoord) is de voorloper van de vaccinatiewet, dus.. de verkapping van de chip die daarna verplicht zal worden om in te brengen in het menselijk lichaam, zodat we helemaal b e s t u u r d kunnen worden, alsof dat nu ook al niet is.. maar het ergste komt nog

  Wat denken ze wel die bilderbergerskliek ?? !
  ook de komst van 5G behoort tot het satanische plan, als we nu niet massaal in opstand komen is het echt helemaal echt voor veel miljarden mensen te laat, maar ik denk zelf dat er wel een behoorlijke natuurlijke opdonder komt die alles weg vaagt wat met geld en macht heeft te maken, noem het God, noem het Natuur, noem het Het Licht.. in ieder geval.. er gaat iets binnenkort UIT

  fijn weekend, sorry voor mijn lament maar moest het kwijt
  we leven in een ” sprookje ” van Grimm (igheden )

 6. mensen die op dit moment geen jonge kinderen hebben
  kunnen moeilijk bevatten wat het inhoudt
  als je vanuit je gezonde verstand een enorme
  weerstand voelt tegen het inspuiten van jouw eigen
  gezonde kinderen die je uiteraard wilt beschermen
  het wordt namelijk niet geaccepteerd
  niet door de regering en ook niet door de maatschappij

  ik (60-jarige vrouw met dochter van 26 en 19 jaar)
  heb het zelf meegemaakt hoe je door de je eigen omgeving
  voor de eerste de beste crimineel uitgemaakt wordt

  de druk is enorm, tegenwoordig kun je zelfs je kind
  nergens onderbrengen als je geld wil/moet verdienen
  om het gezin te onderhouden

  voorbeeld: op de Vrije School wat op antroposofische basis
  is gestoeld wordt je door de ouders uit de klas gekeken
  zij willen namelijk dát doen waar zij zelf de meeste baat
  bij hebben

  het interesseert ze niet of de (geestelijke en fysieke)
  gezondheid van hun eigen kinderen teniet wordt gedaan
  in de meeste gevallen speelt het geld de grootste rol

  eerst in de zin van wel of geen borstvoeding
  borstvoeding geeft een jong kind de hoogste bescherming
  tegen de veelvoorkomende en gevaarlijke ziektes
  de buitenwereld (andere ouders accepteren het gewoonweg niet
  en je wordt samen met je kind uitgestoten
  ik spreek nu over de Vrije School Amersfoort

  om nog maar te zwijgen over schoonouders en andere
  familieleden die het niet vaccineren veroordelen
  en jou en je kinderen niet uitnodigen of laten weten
  hoe crimineel ze je vinden en het een leuk tijdverdrijf vinden
  om je te bedreigen om de kinderbescherming te gaan inschakelen

  dit proces gaat door tot je levenseinde
  voor alles wat er aan ziekte op het pad van jouw
  of je kinderen komt, zul jij als ouder
  aansprakelijk worden gesteld
  je hebt het verknald in de ogen van je omgeving
  en het komt nooit meer goed

  dat is de waarheid en je lot
  als kritische burger

 7. Beste Deze,
  Ziekten en parasieten kunnen allen maar bestaan wanneer de voorwaarden worden geleverd door de massa.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.