Belgische agent mishandelt jonge held zonder mondkapje #coronakolder

We weten al een tijdje dat de #coronakolder heftig toegeslagen heeft in België. Het ooit zo fiere en eigenzinnige land heeft het noorden compleet verloren. Deze agent weet van gekkigheid niet meer hoe hij met zijn gezag moet omgaan en reageert zijn kolder af op een jongen die als een van de weinigen in Vlaanderen nog niet zijn verstand verloren heeft.

22 Comments

 1. afschuwelijk en niemand iets durft te doen is helemaal erg. Overgeleverd aan de willekeur van een agressieve politieagent. Gelukkig is er iemand die het filmt, waardoor wij het ook kunnen zien. Als er weer iemand overlijdt vindt de overheid dat helemaal niet erg, dat is doodeng. De politieman is zich bewust van de camera’s, maar gaat gewoon door, schaamt zich niet. Erger nog, hij vindt dat hij in zijn recht staat, rechtsstaat.

 2. De politie staat er misschien helemaal niet achter. Maar als hij zijn meerderen niet gehoorzaamd verliest hij zijn baan. Politie mensen zijn ook wel machtgeil soms, maar er wordt geen tegenwoord geaccepteerd. Ze hebben duidelijke instructies. De leiding is het engst.

 3. Dit is zoals de EU Brussel ‘ons’ Europa wil inrichten. Burger monddood en in een politiestaat levende. Welkom bij de politie nu mensen met een getwist brein en fascistisch gevoelens. We hebben veel mensen nodig nu zoals u die er zomaar op los gaan spuiten en slaan. Als reactie zal de nieuwe jonge generatie nul punt nul gezag voor de ‘Hermandad’ ontwikkelen. Als ik er had gestaan had ik zijn witte bromemrt omgeduwd en in de hens gestoken. Dan was-ie “Ridder” te voet de dwaas.

 4. Agent heeft ook geen mondkapje op, blijkbaar werkt mondkapje niet voor agenten

 5. Afschuwelijk dit. Een moordadig dictatoriaal systeem waar geen vrijheid van meningsuiting geduld wordt. Een zeer ernstige ontwikkeling die inderdaad doet denken aan nazi praktijken.
  Politie wordt wakker. Dit soort gedrag wat jij je medemensen aandoet zal tegen je keren. Is het niet in dit leven dan in een volgend. Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet. Laat God u Rechter zijn. Alleen de oprechten van hart zullen weten wat juist handelen is.
  Zalig zijn zij die de vrede liefhebben.

 6. Even een shout-out voor alle aanhangers van de coronamaatregelen: chapeau, echt heel goed gedaan met z’n allen dat het punt is bereikt dat geweld de enige, overgebleven vorm is om de illusie in stand te houden. De volksgezondheid voorop, zoals zo prachtig in dit filmpje in beeld is gebracht. De Gestapo zou er trots op zijn geweest! Geen deelname aan de angstterreur? Gebruik van fysiek geweld gerechtvaardigd. Heeft u de stenen al in de hand genomen? De buren doorgegeven middels de kliklijn?

  En dan even de ernstig kritische noot dat niemand van een groep groter dan 1 agent ook maar iets durft te doen. Geweld is in geen enkel geval oplossing tot de-escalatie, laat staan verbetering. Echter, was ik persoonlijk deelgenoot in deze situatie, dan had ik deze jongeman tot de dood aan toe verdedigt. Laat dat even tot u doordringen. Want in géén geval mag een maatregel, mee eens of mee oneens, leiden (lijden?) tot zulk laag en onmenselijk gedrag. Waar zijn we in Godsnaam mee bezig?!

 7. Stoere vent die politieagent! Zijn ouders zullen fier zijn op hoe ver hun zoon het geschopt heeft in zijn leven. Hopelijk heeft deze man geen kinderen, dit zal je rolmodel zijn in het leven dat je nog voor je hebt. Wat leer je je kinderen dan? Misbruik je macht om als laf mak lammetje weerloze medemensen te onderdrukken en te mishandelen……ik hoop zo dat deze man, dit ‘foutje van de natuur’ zich niet heeft kunnen voortplanten want daar komt niks goeds van terecht….

 8. Nog even en de “politie” loopt EUSSR breed rond in bruine hemden met de welbekende armbanden.

 9. wel ja het moest er hier ook van komen alhoewel het een eenzaat is spijtig genoeg
  Volgende video met Nederlandse ondertiteling (dringend te bekijken) en door te geven
  Info-blog The Event-NL Ole Dammegard:Oproep aan militairen &Politie

 10. Afschuwelijke beelden! Een klein groepje ultra-rijken dat zich verschuilt achter de ruggen van “onze” politici en dat wereldwijd opereert heeft de wereldbevolking in 2008 (bankencrisis) de oorlog verklaard. En we hebben die oorlog verloren. Dàt is waar we hier naar zitten te kijken. Mijn vrouw en ik hebben niets aan deze situatie kunnen veranderen. Daarom hebben we jaren geleden na zorgvuldig onderzoek besloten om zèlf die verandering te zijn. We hebben geen krant, geen TV, we stemmen niet, doen geen zaken met een bank, hebben ons beetje spaargeld uit dit monetaire systeem gehaald en zijn verkast naar Hongarije. Niet dat alles hier ideaal is maar hier wordt nog steeds politiek voor de mensen gemaakt. Het is hier in Hongarije ondenkbaar dat een politieagent zich zo ernstig zou misdragen om in feite helemaal niets.

 11. Hoe is de situatie voor wat betreft 1,5 meter en mondkapjes bij jullie in Hongarije? Daarover dringt hier niets door.

 12. T.a.v. Rob:

  Het beleid hier verschilt niet zo veel van het Nederlandse maar het overheidsoptreden is hier beslist niet repressief. Bekeuringen worden niet uitgedeeld en toen de fake-crisis een paar maanden geleden begon heeft de Hongaarse overheid de Hongaren gevraagd (niet gedicteerd) om zich aan de regels te houden teneinde een piek in de opnames te voorkomen. Daar heeft de bevolking zich aan gehouden. Vanzelfsprekend vind ik het teleurstellend dat ook de regering van Victor Orbán aan deze bullshit heeft meegedaan en met de TV-uitzendingen hier is het niet anders dan elders in Europa: “Was uw handen zoveel mogelijk dan wassen wij uw hersenen”. De angst moet hier dus ook regeren en dat lijkt bij grofweg 80% van de Hongaren (en vooral bij de dames) aardig te lukken. Maar het is ook met de Hongaarse overheid verder wel duidelijk: als er geen rente op ons geld zou zitten zouden bankiers en politici hun baantje kwijt zijn en echt werk moeten gaan zoeken. En Orbán is net als Rutte of Trump een politicus dus ook dienstbaar aan de ultra-rijken. Helaas. Gelukkig heb ik een leuke buurman die niet alles gelooft en als één van ons bezoek heeft geven we wel eens lacherig een demonstratie in gewoon met elkaar omgaan. Dus geen gekke mondkapjes, elkaar gewoon benaderen en een hand geven. Vooral géén bange por met de elleboog. Om een voorbeeld te stellen. Maar eerlijk gezegd zonder succes. Want wie nu nog in die onzin gelooft is niet meer te redden. Ook hier.

 13. Nog een kleine aanvulling:
  Om een bevolking te kunnen onderdrukken heeft een overheid veel geld nodig en dat geld heeft de Hongaarse overheid niet. Dus hier géén gekke boodschappen langs de snelwegen of schallend vanuit megafoons “Samen lossen we het coronaprobleem op.” Dit financiële gebrek om de bevolking hier “fatsoenlijk” te kunnen onderdrukken is trouwens één van de redenen dat mijn vrouw en ik hier terecht zijn gekomen.

 14. Hallucinant dat er een petitie rond gaat om de agent te steunen met al duizenden mensen die dit getekend hebben. Heb de laatste dagen heel wat verwijten naar mn hoofd gekregen omdat ik niet achter de agent zijn gedrag sta maar toch blijf ik bij mn standpunt.
  Arm Vlaanderen. Ik hoop dat de agent op zn minst geschorst wordt.

 15. Even ter verduidelijking: die ‘jong gast’ is 39 jaar en heeft de politie uitgedaagd nadat die meermaals vroeg om een masker op te zetten (wat verplicht is in belgië momenteel). De agent werd opgeroepen door security nadat hij tegenwerkte

 16. Hier in België krijgt die politie agent van velen steun . Misschien beter het verhaal correct afstemmen alvorens de feiten te verdraaien.
  Dat onnozel ventje had al een parkwachter afgesnauwd nadat die laatste herhaaldelijk gevraagd had om zijn mondmasker aan te doen bij ons is dit namelijk verplicht die parkwachter heeft de politie gebeld omdat onze skater van 39 jaar tussen 16 jarige wou tonen dat hij boven de wet stond .
  En ja de beelden spreken voor zich… een politie agent is iemand die ook elke dag zijn leven riskeert om besmet te worden door zo’n krapuul dat in hun gezicht spuugt en dan spreken we nog niet van alle verwijten die ze dagelijks naar hun hoofd geslingerd worden. Oh ik kan nog verder door gaan maar vrees dat ik mijn tijd aan het verschrijven ben

 17. De video laat zien wat er gebeurt. Daar hoeven we niets aan toe te voegen.

 18. Geweld is een teken van zwakte, niet van kracht.
  Het mondkapje is een teken van onderwerping, niet van bescherming tegen een virus (het biedt geen enkele bescherming)
  De video geeft de sfeer aan die in België overheerst. Dat laatste spijt me enorm.

 19. Dag Anja, ik wens je veel sterkte. Ik heb 10 jaar gewoond in Vlaanderen en ik hou van het land en de mensen. Het doet me verdriet dat het afglijdt naar je reinste dictatuur. Hou vol!

 20. En die gsm is van mij omdat hij weet dat hij over de schreef gegaan is die gast was een beetje brutaal met zijn woorden maar die flik mocht zeker daarvoor geen geweld gebruiken . Dan komt die andere flik aan zonder masker dat is straf!

 21. De politie is een uitvoerend orgaan. Dit betekent dat als je een regering hebt die er voor de mensen is (weet iemand daar een voorbeeld van?) dan heb je ook politie die er voor de mensen is. Heb je echter een regering die tégen het volk regeert dan heb je ook politie die zich tegen het volk heeft gekeerd.

  In Nederland wordt nog steeds gedacht dat het de Duitse bezetter is geweest die de razzia’s op de Amsterdamse joden heeft uitgevoerd. Dat is niet juist want die razzia’s zijn uitgevoerd door de politie van Amsterdam versterkt met de korpsen van Haarlem en den Haag. Ik citeer uit het Rijksinstituut voor Oorlogsdocumentatie: “Slechts twee agenten weigerden aan de razzia’s mee te doen. Zij konden hun baan bij de politie behouden”.
  Men vergisse zich niet: de politie zou morgen zonder gewetensproblemen hetzelfde doen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.