Prof Cahill lockdown is vergissing, 1,5 meter en mondkapjes onnodig

Top immunoloog Professor Dolores Cahill, expert in coronavirussen, zegt dat als je het nieuwe coronavirus gehad hebt je immuun bent. En ook dat mondkapjes en social distancing geen invloed hebben op de overdracht van corona. De lock down was een vergissing. Er is een veilige behandeling voor covid.

De Ierse immunologe Cahill is in gesprek met Del Bigtree. Hieronder volgt een samenvatting van het tien minuten durende interview.

Professor Dolores J. Cahill vertelt Del Bigtree dat er absoluut geen behoefte is aan modellen om het verloop van het coronavirus te voorspellen. Ze vertelt dat sinds de uitbraak van covid-1 (een van de voorlopers van covid-19) in 2003 er heel veel gegevens beschikbaar zijn.

Immuun

Tot ieders geruststelling geeft ze aan dat nadat je hersteld bent van covid-19 je daarvoor immuun bent. De manier om ons immuunsysteem te stimuleren en te wapenen tegen een virus als covid-19 is goede voeding in combinatie met vitamines C en D en zink. Dan zal de meerderheid van de mensen, dus 99%, helemaal geen symptomen krijgen.

De massamedia hadden vooraf niet de symptomen moeten benadrukken, maar aangeven op welke manier de bevolking zich kon voorbereiden. Dit kan namelijk door het immuunsysteem te stimuleren. En als je dan toch ziek wordt, kan je chloroquine nemen.

Niemand hoeft te sterven.
Social distancing (1,5 meter regel) is helemaal niet nodig. Want er is een strategie, namelijk het boosten van het immuunsysteem en een behandeling met chloroquine.

Chloroquine

Het anti-malariamiddel Chloroquine wordt al 60 jaar gebruikt, ook door mensen met HIV. Ze zegt dat dit middel veilig is.

Dan haalt ze genadeloos uit naar de regeringen. “Er is een behandeling, dus waarom informeren de regeringen en media niet hoe ze griepachtige symptomen kunnen voorkomen?” Ze hebben hier een verantwoordelijkheid.

De massa media vertellen niet dat het virus niet hoeft toe te slaan of dat er een behandeling is. Het lijkt net alsof ze hopen op een piek, een tweede golf!

Het beleid is helemaal verkeerd. De 1,5 meter en mondkapjes zijn niet nodig.

Stop

We mogen dit nooit meer doen, want als je het virus overwonnen hebt dan ben je er de rest van je leven immuun voor. Stop de lock down overal ter wereld, want het is een grote vergissing.

Ze roept individuele wetenschappers op naar voren te komen en hun onderzoeken te publiceren.

Host Del Bigtree sluit af met de conclusie dat er geen gevecht tegen een virus gevoerd wordt, maar eentje tegen de natuur.

Verzet van medici

Steeds meer medici stappen naar voren om de krankzinnigheid aan te tonen van de anti-corona maatregelen. Maatregelen die eerder meer doden dan minder veroorzaken, naast een complete vernietiging van de economie en de bestaanszekerheid van talloze mensen.

Dit is het vijfde artikel dat kritische medici aan het woord laat. Helaas is de kritiek van deze artsen op het beleid niet genoeg. De meeste regeringen temperen weliswaar de maatregelen, maar laten er geen twijfel over bestaan dat zonder vaccin er geen toekomst is.

Vreemd als je dit bekijkt in het licht van de middelen die er wel degelijk zijn en de kracht van ieder mens die in zijn of haar immuunsysteem schuilt.

Meer artikelen met kritische artsen aan het woord:

Arts laat zich niet mond snoeren over corona, zet alles op het spel voor vrijheid van zijn kinderen

Medici die zich geen #corona crisis laten aanpraten (2)

Arts over #corona virus, niemand durft nog te zeggen: Stop, er is niets aan de hand

NL longarts legt in 8 minuten absurditeit #corona maatregelen bloot

 

Rob Vellekoop, 20 mei 2020

6 Comments

 1. Wat Dolores ook zegt, en daarin staat ze niet alleen, dat ze verantwoordelijke personen gaat aanklagen wegens misdaden tegen de menselijkheid indien de maatregelen niet worden beëindigd.
  Hierin staat zij niet alleen. Ook in Nederland worden hiervoor zaken voorbereid. Onder andere door de NBO en ook door de groep Hop, die de inmiddels massaal ondertekende petitie tegen de noodwet heeft opgezet.
  Duitse artsen hebben zich verenigd als Ärtze für Aufklärung en hebben inmiddels al een persconferentie gehouden waarin ze uitleggen hoe ze te werk gaan.
  Aartsbisschop Carlo Maria Viganò heeft een oproep geplaatst waarin hele heldere standpunten worden ingenomen, zowel vanuit religieus als wetenschappelijk oogpunt en die oproept om de maatregelen te beëindigen.
  Ook is inmiddels duidelijk dat de RIVM (deels) is geprivatiseerd en verkocht door toenmalig minister Schippers aan… u raad het al … De Bill & Melinda Gates Foundation. En deze club adviseert dus onze regering.

 2. Wat is het gevaar van de 1,5 meter maatschappij?
  De mens is voorzien van een aantal ingebouwde veiligheidsvoorzieningen.
  En van die voorzieningen is zijn gevoel.
  Een van die voorzieningen in zijn gevoel is de grens waarbinnen hij/zij zich veilig voelt.
  Dit valt uiteen in drie gebieden, nl:
  1 intimi,
  2 gevaarloze kennissen en vreemden,
  3 gevaarlijke anderen.
  Bij al die gebieden horen grenzen.
  1. En deze staan op voor intimi zoals de partner, kinderen, familie op plusminus 20cm van het lichaam
  2. collega’s, menen op straat of in de winkel, op plusminus 50cm tot 60cm afstand
  3. het gevoel hebben van oppassen, gevaar, bedreiging deze op plusminus 75 cm van het lichaam!!
  en twee maal 75 cm is 1,5 meter!!!
  dus moeten we iedereen als gevaarlijk gaan voelen??
  Iets verder uitgewerkt is het zo:
  – dat intimi binnen de 20 cm mogen komen maar we houden binnen de familie als volwassenen al een ruimte van 20 cm tussen de buiken oftewel de zonnevlechten. Alleen de kinderen en de partner mogen hierbinnen komen.
  – alleen collega’s mensen op straat of in de winkel ie je geen waarschuwend gevoel geven mogen tot hier komen.
  – alle anderen zijn gevaar en moeten zoveel als nodig en mogelijk is op minimaal 1,5 mtr blijven.
  Dit nu is de invloed van de 1,5 mtr regeling.
  We worden gedwongen om iedereen als gevaar te beleven!
  En dat is een maatschappij waarin niet te leven valt.
  Want hoe kom je aan een partner?
  Waar voel je je nog veilig?
  Hoe voed je je kinderen nog op in zo een maatschappij die gebaseerd is op angst?
  Hoe ga je om met je collega’s? Je ouders? Je broertjes en zusjes? Je vriendinnen en vriendjes? De buren, en verdere kennissen en bekenden?
  Is dit alles de bedoeling van deze voorschriften?
  Mensen angst aanjagen tegen elkaar? Zodat niemand niemand meer vertrouwd?
  Willen we dat of willen we terug naar een oude vertrouwde maatschappij waar we weer vertrouwen kunnen en durven op onze gevoelens?
  Zeg het maar we hebben nu de kans nog!!!

 3. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloperm

  Uit onderzoek:
  Anderhalve meter niet genoeg,lichte bries blaast virus 5 meter ver weg.

  Er is veel dat we niet begrijpen over de overdracht van het corona virus in de lucht,maar onderzoekers hebben vastgesteld dat een lichte bries van speeksel 5 meter kan verplaatsen in 5 seconden.

  De druppelwolk zal zowel volwassenen als kinderen treffen,schrijft co-auteur Dimitris Drikakis in een publicatie van het American Institute of Physics.
  Kleinere mensen en kinderen lopen een groter risico als ze zich in de baan van de reizende speekseldruppels bevinden.

  Wanneer iemand hoest,komt speeksel vrij en dat reist het in hangende toestand door de lucht.
  Natuurlijk hangt de afstand die speeksel aflegt af van een aantal factoren;grootte en hoeveelheid van de druppels,hoe de druppels met elkaar in wisselwerking staan, verdampingssnelheid,etc.

  Om speekselbewegingen door de lucht te bestuderen,heeft het onderzoeksteam een simulatie van vloeistofdynamica gemaakt.
  Die simulatie kan de kenmerken analyseren van elke speekseldruppel die via hoest door de lucht reist.

  Kortom:die ander halve meter lul verhaal is gebakken lucht,wat men in winkels moet zorgen is voor goede door luchting van de lucht die daar binnen hangt,een AH winkel waarvan de voordeur constant openstaat maar niet de achterdeur loop je het risico dat daar de lucht verzadigt raakt met die bacterie,met als gevolg dat elk persoon die daar aanwezig is dat op kan lopen.
  Door goed te ventileren in winkels en openbare gebouwen waar veel personen bij elkaar komen is beter dan die anderhalve meter lul verhaal van de overheid!
  Ik dank U!

 4. Veel dank voor jou (Rob Vellekoop) en de verder nog overeind gebleven ‘alternatieve media’ voor je niet aflatende inzet om deze gang van zaken rondom dit corona theater voor het voetlicht te brengen en vooral te houden. Men moet toch wel ziende blind zijn en horende doof om dit uiteindelijk niet te herkennen en uiteindelijk de verantwoordelijken ter verantwoording te roepen, dan wel deze te beoordelen in het komende stemhokje. Het kan in mijn ogen niet anders dan dat we deze personen voor de rechter brengen en hen de straf te laten ondergaan die ze verdienen. Pieter Lakeman maakte in zijn column bij cafe Weltschmertz deze week al enigzins een toespeling hierop. en ik denk dat ie gelijk krijgt. Het zou me niet verbazen als we ook de propagandistische media kanalen verantwoordelijk kunnen houden, ze draaien perslot mee in het ‘complot’. Tot slot ook via deze kolommen dank voor de huisarts Rob Elens en zijn pitbull achtige karakter om vast te houden aan z’n bevindingen. Alles overziend zou het me niet verbazen als deze gang van zaken uiteindelijk een Game Changer zou blijken te zijn. Zijn we gelijk af van de huidige gevestigde orde. Het is even schrikken wellicht, maar dan heb je ook wat..;-)
  Mijn oproep aan allen die het somber inzien, blijf je afstemmen op de goede ‘afloop’, de kansen groeien met de dag..:-)

 5. Beste Ferdi,
  Heb jij een bron van de verkoop van een deel van het RIVM en welk deel is dan verkocht?
  Heel graag in een volgend commentaar te vermelden.
  Dank je!

 6. ben geen wetenschapper,maar een mens
  Vanaf het begin wist ik dat het fake was.
  om ons slaaf te maken,
  en dat pikken ze in nederland!
  En die idioten stemmen ook nog op die linkse cabal figuren.
  Pm misselijk van te worden

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.