Waarom het #coronavirus niet besmettelijk kan zijn (1)

123rf

We zijn in deze situatie van viruswaanzin terechtgekomen door de grootste medische blunder ooit. Dankzij het verdienmodel van de geneesmiddelenindustrie proberen we virussen en bacteriën te bestrijden, terwijl ze juist het lichaam helpen en ondersteunen. Daardoor geloven we dat we via virussen elkaar kunnen besmetten. Virussen en bacteriën zijn gebombardeerd tot onze vijanden. Kijk naar Antwerpen, deze stad voert zelfs ‘s nachts oorlog tegen een virus door de avondklok in te stellen. Let op De Jonge die is bezig met de aanstaande Spoedwet kan dit doen dankzij de kunstmatig in stand gehouden dreiging voor het virus een dictatuur te starten.

Het begint met Pasteur eind 1800 en het eindigt voorlopig in 1,5 meter met een mondkapje met verlies van veel burgerrechten.

We rekenen niet meer op de helende kracht van het lichaam, maar op de zogenaamde hulp van medicatie om ziektes te overwinnen. De geneesmiddelen industrie heeft een onuitputtelijke winstbron gecreëerd. We zouden voortdurend medicatie nodig hebben om te voorkomen dat we geveld worden door ziektes, alsof ons immuunsysteem niet bestaat.

Luister eens naar Aajonus Vanderplanitz en Dr Zach Bush. De eerste neemt geen blad voor de mond en de tweede is wat voorzichtiger in zijn uitlatingen en leeft nog. Daarna zetten we alles nog eens op een rijtje en sluiten in deel 2 af met een literatuurlijst.

“Waar komt de onzin vandaan dat virussen besmettelijk zijn?”

Hier kan je de video van Aajonus Vanderplanitz bekijken.

Kort samengevat stelt Aajonus dat een virus een oplosmiddel is, dat ervoor zorgt dat weefsel in het menselijk lichaam oplost, wat te giftig voor parasieten, bacteriën en schimmels is. Dus vraagt hij zijn publiek:”Waar komt de onzin vandaan dat virussen besmettelijk zijn?”

Er zijn 300.000 variëteiten van virussen. In tegenstelling tot wat de geneesmiddelenindustrie zegt, namelijk een virus lost een cel op, pakt een virus een specifiek deel van de cel aan. Zo specifiek dat het nooit de integriteit van de cel kan aantasten.

Je kunt erg veel virussen hebben, als een cel erg vervuild is. Cellen maken virussen om het lichaam te reinigen, om beschadigd weefsel kwijt te raken, zodat het lichaam nieuw weefsel kan produceren en gezonder kan worden.

Ze zijn volgens Vanderplanitz dus helemaal niet besmettelijk. Het virus is juist het laatste redmiddel om je leven te redden.

Griep, maar ook een verkoudheid is een ontgifting als je het vanuit dit standpunt bekijkt.

Hij zegt dat als een mens vervuild is met chemicaliën, pesticiden, kunstmest, voedseltoevoegingen, en dergelijke en de bacteriën vernietigen dan moet het lichaam een oplossing maken om weefsel op te lossen en af te voeren. Dus het lichaam kan 300.000 typen virussen maken, die een cel op een bepaalde plaats schoonmaken.

Aajonus genas zichzelf van terminale kanker, diabetes, bursitis en psoriasis door ‘natuurlijk’ voedsel.

“Corona patiënten krijgen een verkeerde behandeling”

Bush zit op hetzelfde spoor.

Internist en endocrinoloog Zach Bush doet een aantal alarmerende uitspraken. Een ervan is dat vermeende corona patiënten een foute behandeling krijgen, omdat ze in werkelijkheid zijn vergiftigd door de gevolgen van luchtverontreiniging. Als je luistert naar medicus Bush besef je pas hoeveel onwaarheden er over covid de ronde doen.

Bekijk covid-19 als een van de andere coronavirussen als SARS en MERS. Zij verdwenen binnen twee jaar. Maar betoogt Zach, hoe kan je ooit stellen “Er is een nieuw virus. Ken je dan alle virussen die er zijn? Dat is onmogelijk.”

Er zijn namelijk miljarden virussen op aarde. We worden er door omgeven.

Hij studeerde 17 jaar medicijnen om het leven te kunnen doorgronden, waarvan hij zegt “Het leven is buitengewoon mooi. De virussen zijn een showcase van schoonheid. Per vergissing zijn we ze gaan zien als onze vijanden. Maar het leven is echter in staat om zich razendsnel aan te passen dankzij virussen.

“Het enige doel van de natuur is biodiversiteit en overleven, maar wij staan tegenover de natuur, we vernietigen het.”

Tijdens testen gedaan bij gezonde mensen werden bij hen een groot aantal virussen ontdekt, zoals HIV, polio, enzovoort. Deze microben zijn een onderdeel van onze dagelijkse ervaringen. Soms hebben we een tekort aan immuniteit (dan kunnen we ziek worden).

Luchtverontreiniging

Volgens Bush is het wetenschappelijk onmogelijk te zeggen hoeveel mensen er aan covid-19 zijn gestorven. Er is echter een overeenkomst met SARS en MERS. Ook toen werden patiënten blauw, er kwam vocht in de longen en zij stierven.

Let op, zegt hij, ze werden eerst blauw, voordat er vocht in de longen kwam. Het vocht zorgde voor longontsteking en daaraan stierven zij. Patiënten bij wie aangegeven is dat ze aan covid lijden hebben een tekort aan zuurstof. Er is echter geen teken van een virale infectie.

Maar wat gebeurt er dan wel?
SARS, MERS en COVID lijken op hoogteziekte. Als je dit probleem niet oplost, dan vullen hun longen zich met vocht. En wanneer je hen dan aan de beademing legt, wordt hun toestand steeds slechter.

Het is namelijk geen ademhalingsaandoening, geen virale infectie, want anders zou juist het immuunsysteem reageren (red. met koorts). We moeten het behandelen als een hypoxisch letsel, dat wil zeggen dat er onvoldoende zuurstof in de weefsels zit. Dit komt overeen met een cyanide vergiftiging.

Zach Bush vertelt dat mensen niet sterven aan covid, maar aan secundaire longontstekingen. Zij gaan niet dood aan het virus.

Waar wonen de meeste slachtoffers?

De meeste slachtoffers woonden in gebieden met een giftige omgeving, met hoge concentraties van Roundup, of met een hoge luchtverontreiniging door ultra fijnstof. Kijk naar Noord-Italie, Seattle, New York City, Wuhan in China. Volgens Bush heeft Wuhan de hoogste concentraties van Roundup en Peking ultra fijnstof.

In deze luchtverontreiniging zit veel cyanide.

Aan de hand van de luchtverontreiniging, zegt Zach, kan ik voorspellen waar de volgende pandemie komt.

Is er een virus? Zeker wel. Deze demaskeert de giftigheid van de omgeving die we gecreëerd hebben. Het virus is echter niet voldoende om de dood te veroorzaken. Kijk naar Wuhan, op een gegeven moment werd de stad snel minder ziek. Dit kwam doordat (alles tot stilstand kwam) er veel minder luchtvervuiling kwam. Door activiteiten te stoppen, lockdown, haalden we de cyanide uit de lucht.

Bij luchtverontreiniging met veel ultra fijnstof verplaatsen zich heel veel virussen, die zich binden aan de vervuiling.

Lees verder en bekijk video Hier

Virussen zijn geen levende organismen

Virussen zijn dus slechts eiwitten die reinigen. Het lichaam is namelijk prima in staat om zichzelf te helen. Het corona virus wordt blijkbaar gebruikt om de installatie van een politiestaatachtige wereld mogelijk te maken. En dat kan ook zolang de meerderheid van de bevolking zich niet realiseert wat er werkelijk aan de hand is.

De basis van de virologie en vaccinatie is dat virussen besmettelijk zijn en ziekte veroorzaken. Zonder deze theorie zouden vaccins niet efficiënt zijn of kunnen werken. Zonder de virus theorie zouden vaccins als een kaartenhuis ineenstorten.

Het vervolg is een vertaling van het artikel van The Bernician dat laat de wetenschap zien achter de theorieën.
De basis hiervan vinden we terug in de 17e eeuw.

Dit is het eerste deel.

In de eerste plaats zijn virussen geen levende organismen of levende microben. Ze missen een ademhalingssysteem. Evenmin hebben ze een kern of spijsverteringssysteem. Virussen leven niet en zijn niet besmettelijk. De angst achter het coronavirus is daarom volledig ongegrond.

Vergeet alles wat je denkt te weten over virussen en bacteriën.

De wetenschap van de virologie is gebaseerd op het onderzoek van virussen. Er bestaan echter geen beelden van virale activiteiten (behalve een recent uitgebrachte (2018) korte video van een HIV virus dat 20% van het virus theorie proces toont). Deze video is grotendeels 3D animatie en modellen.

De Scientific Encyclopedia verklaart dat virussen voor experimenten worden verkregen door extreem krachtige centrifuges die speciaal hiervoor gemaakt worden. Virussen zijn zo klein dat ze gemiddeld 0,1 micron groot zijn voor een doorsnee virus.​

Observatie van virussen is gebrekkig

Virussen worden geobserveerd in celculturen/petrischaal omgeving.

De celculturen worden op kweek gezet in gecontroleerde omstandigheden buiten hun natuurlijke omgeving, waar cellen kunstmatig in leven worden gehouden door vloeistoffen die giftig zijn en de cellulaire activiteit schaden.

In een dergelijke steriele omgeving, kunnen cellen geen gebruikmaken van de volledige range van hun normale reinigingsmethoden zoals zij dat in een menselijk lichaam zouden doen.

Deze processen zijn:
– Fagocytose
– Bacterieel
– Schimmelen
– Parasitisch
– Viraal

Tijdens het proces van fagocytose, worden celresten en dood en stervend weefsel geabsorbeerd en weggegooid voor eliminatie uit het lichaam.

Het zijn vooral bacteriën die het proces grotendeels uitvoeren – voornamelijk als aaseters. Schimmels en parasieten worden opgeroepen in speciale gevallen, en tijdens dit proces, kunnen kleine aantallen virussen gebruikt worden om alle andere processen te ondersteunen.

Al deze processen zijn levend, maar virussen zijn dat niet. In zo’n kunstmatige omgeving waar cellen in leven gehouden worden, maar niet gezond door serums, zullen de cellen degenereren en hun virale conciërges zullen een prominente plaats innemen.

Virussen vermenigvuldigen zich op zichzelf. Wanneer ze in vruchtbare petrischalen worden gelegd die het cellulaire leven ondersteunen zal geen virale eiwitstructuur verschijnen.

Alleen als cellen worden toegevoegd is er vermenigvuldiging van virale eiwit structuren. Dit komt echter doordat petrischalen geen schone of gezonde omgeving zijn voor cellen, waardoor virale verspilling voorkomt.

Cellen moeten namelijk maken om zichzelf te reinigen in een dergelijke giftige omgeving aangezien zij geen toegang hebben tot het complete assortiment van hun schoonmaak proces zoals voorkomt in het lichaam. Ik zal je laten zien waarom.

NB: Virussen zijn nodig om dood en stervend weefsel op te lossen wanneer het weefsel zo giftig is dat levende microben zich hieraan niet kunnen voeden. Ook voor het elimineren van dit weefsel en van het cellulaire afval zonder vergiftigd te worden.

​Wanneer wordt virale activiteit belangrijk?

​Zoals genoemd kunnen virussen in kleine aantallen deze processen ondersteunen. Virussen worden echter alleen belangrijk wanneer alle andere processen gestaakt zijn door:

Giftigheid van de omgeving
Vervuiling
Chemische overstroming
Slechte luchtkwaliteit
Slechte waterkwaliteit
Slechte voedselkwaliteit
Voedingstekorten
Verkeerde combinatie of keuze van voeding
Medische behandeling, zoals met antibiotica en medicatie

Wanneer het lichaam in hoge mate toxisch is, zullen de bacteriën die zich met giftige dode materie en weefsel voeden vergiftigd worden. Als het lichaam op een dergelijk punt van vergiftiging is aanbeland, zal het de hulp van virussen inroepen om zich te reinigen.

Wanneer het lichaam mildere methodes kan inzetten, zoals verkoudheid (meestal bacterieel), dan zal het gebruikmaken van niet-levende eiwit oplosmiddel die bekend zijn als virussen.

​Virussen helpen mee bij het consumeren en elimineren van substanties in kleine deeltjes zodat deze kunnen worden weggewerkt via de slijmvliezen, via de huid, of door het darmkanaal.

Cellen produceren virussen wanneer hun weefsels zo giftig zijn dat fagocyten, parasieten, bacteriën, en schimmels niet kunnen helpen bij de schoonmaak, reparatie en regenereren van hun weefsels en vloeistoffen.

De wetenschap stelt, onjuist zonder bewijs, dat virussen ontstaan buiten het lichaam, vervolgens de RNA of DNA van de cel ‘hijacken’ en dan repliceren terwijl cellen willekeurig worden aangevallen. Als dit waar zou zijn dan zouden virussen zich eindeloos kunnen vermenigvuldigen, waarbij ze zelfs gezonde cellen zouden kunnen aanvallen, maar dat doen ze dus niet.

We weten dat antilichamen, een type witte bloed cel, het virus reguleren.

Er bestaat geen video bewijs van virussen die cellen kapen, behalve 3D weergaves en animaties gebaseerd op theorie.

De ware creatie van virussen (simpel voorgesteld)

De wetenschap claimt dus (onterecht) dat virussen zichzelf vermenigvuldigen. In werkelijkheid is het de cel zelf die het virus produceert. Let op dat virussen worden gemaakt door een gezonde cel, maar deze niet vernietigen.

RNA en/o DNA wordt gegeven door de gast cel om uiteen te vallen in specifieke substanties in het lichaam. Als dit niet het geval was zou het virus de cel die hem gemaakt heeft, vernietigen. Maar dat gebeurt dus niet.

Het virus wordt uitgeworpen waarbij het een deel van de cel beschadigd, maar niet helemaal. De cel is dan in staat om zichzelf op tijd te repareren.

Cellen spannen samen als een geheel om zichzelf te reinigen en hun omgeving zodat een nieuwe cellulaire activiteit kan gedijen. Grote hoeveelheden virale activiteit vindt plaats wanneer het lichaam niet in staat is om milder levende microbiële ontgiftingsmethodes te gebruiken om zichzelf schoon te maken. Dit komt doordat systematische toxiciteit van weefsels levende microben vergiftigen.

Lees verder in deel 2 (verschijnt binnen een week)

27 Comments

 1. Een prachtige omschrijving van een belangrijk deel van “ons” probleem:
  “Virussen worden geobserveerd in celculturen/petrischaal omgeving.

  De celculturen worden op kweek gezet in gecontroleerde omstandigheden buiten hun natuurlijke omgeving, waar cellen kunstmatig in leven worden gehouden door vloeistoffen die giftig zijn en de cellulaire activiteit schaden.”

  Op die werkwijze is “ons oude normaal” gebouwd; isolatie
  Isoleren is iets uit zijn context halen. Dat is de “norm” in de wetenschap, maar het is ook de “norm” geworden in ons dagelijkse leven.
  Isoleer het levende en haal het uit zijn levensgevende omgeving en je zult zien dat het geisoleerde deel zich “on-natuurlijk” gaat gedragen. Zeker als je het in die “kwetsbare staat” ok nog eens met gifstoffen gaat bewerken.

  Het is de norm in de wetenschap, EN het is OOK de norm geworden in communicatie.
  De paniek kon alleen ontstaan, door cijfers UIT de context te halen.
  Hadden we ieder jaar in maart de cijfers van griep overlijdens in de media gepresenteerd gekregen, wat was de wereldwijde reactie van kijkers dan geweest?
  Dank voor deze uitleg over de werking van een van de meest wonderbaarlijke, intelligente en diendende werkingen van het lichaam. Deze uitleg helpt begrijpen door onszelf in een heel ander daglicht te leren zien, als compleet en volmaakte wezens. Onze werkelijke bescherming komt van binnenuit, is ingebouwd en past zich aan, leert te overleven in een omgeving waarin het dagelijkse gebombardeerd wordt met de smerigste chemicalien en andere kunstmatige rotzooi.
  De bestuurders van het oude normaal willen ons laten leven als een geisoleerde cel in een petridish. Zij willen ons laten geloven dat we alleen beschermd kunnen worden door de hand die de petridish vasthoudt. Zij zien zichzelf als de scheppers van het nieuwe normaal die ons selectief in leven houden door ons en onze omgeving kunstmatig te voeden met vloeistoffen die giftig en beschadigende zijn voor AL het leven.

  Nu met deze “volledige wetenschap” kan je verder met de vraag: Wiens nieuwe normaal wordt ‘t? Het jouwe of dat van en volgens “hun”?

 2. Ik weet wel zeker dat het bij de corona-maatregelen niet om een medische blunder gaat. Want als we die hele corona-waanzin geen enkele waarde toekennen zien we immers iets heel anders gebeuren. Iets véél groters: het vernietigen van onze economie.

  Niet iedereen weet dat ons financiële systeem door de gore hebzucht van bankiers (die bankiers zijn daarbij serviel geholpen door “onze” politici) tegen de muur gereden is en dat we aan een nieuw toe zijn. Dat kan echter alleen geïmplementeerd worden als er eerst weer economische groei wordt gecreëerd.

  Waarom is dat zo? Dat is niet zo moeilijk uit te leggen. Op de schulden zit rente, op de tegoeden niet. De tegoeden kunnen dus nooit voldoende zijn om de schulden te dekken…tenzij er onbeperkte economische groei is. Geld met rente heeft dus onbeperkte economische groei nodig. Meestal wordt de economie door het voeren van oorlog vernietigd als er een vervolging of een herstart van het financiële systeem nodig is. Oorlog is zelfs de aantrekkelijkste methode omdat dan ook alle voorraden zijn vernietigd. Soldaten sterven nooit voor het vaderland maar altijd voor een misdadig financieel systeem.

  De corona-crisis is pas voorbij als de economie voldoende vernietigd is. De corona-uitbraak krijgt dan de schuld van de economische crash en de bankiers en politici hebben weer op tijd de nek uit de strop.

  Het voordeel van de corona-crisis is dat we dit keer geen oorlog hoeven te voeren.

 3. Hans Bosman, Zo vroeg in de morgen kun je een open transparante visie geven op de huidige situatie. Daar heb ik wat aan!!! Ik heb behoefte aan mooie informatie zoals in bovenstaand artikel en de commentaren daaronder helpen ook.

 4. Hoi Rob, allereerst mijn complimenten voor jouw inspanningen. Heb gisteren een bescheiden bedrag gedoneerd. Het is zeer ingewikkelde materie en ik weet er niet alles van ook al ben ik wel paramedisch geschoold en in de complementaire geneeskunde uitgebreid geschoold. Het lijkt me wat voorbarig om te concluderen dat virussen niet bestaan. Er is wel een verschil met exosomen aangetoond, maar ze hebben een verband met elkaar. https://link.springer.com/article/10.1007/s13311-016-0450-6#Tab1 -https://www.nationalgeographic.nl/wetenschap/2020/04/er-zijn-meer-virussen-dan-sterren-het-heelal-waarom-zijn-er-maar-een-paar-die – Verder denk ik dat Maurice de Hond en Willem Engel waarschijnlijk gelijk hebben dat het via aerosolen wordt overgedragen in het geval van COVID-19 en dat de (echte) cijfers zich verhouden tot een behoorlijke griep.

 5. “Het voordeel van de corona-crisis is dat we dit keer geen oorlog hoeven te voeren.”

  Tuurlijk wel, Hans Bosman. We zitten midden in de 3e wereldoorlog en die oorlog wordt op alle fronten gevoerd tegen de mens. Mentaal, emotioneel, spiritueel, financieel, qua fysieke gezondheid, etc. Of het een voordeel is dat er geen wapens vallen valt eveneens te bekritiseren. Dit is een oorlog die draait om het bewustzijn van de mens. Onze onzichtbare vijand is geen coronavirus, maar dit is ‘the spider’, zoals David Icke dit zo passend noemt: een kleine groep machtswellustelingen die uit zijn op totale werelddominantie.

  Tip: verdiep je even in agenda 21, agenda 2030 en de Georgia Guidestones.

 6. @graag anders: Hartstikke fijn dat je aan het twijfelen bent aan de realiteit die je gevoed wordt! En nu lekker doorpakken door kritische vragen te stellen en op zoek te gaan naar feiten en bewijsstukken.

  Zet ‘m op!

 7. Ik begrijp je punt heel goed cojona. Maar met het woord “oorlog” bedoelde ik hier een georganiseerd gevecht waarbij we elkaar vermoorden. Ik neem aan dat jij en ik heel vergelijkbare belangen hebben maar we hebben verschillende vijanden. Mijn vijand is de stompe horde die allemaal de neuzen dezelfde kant op hebben staan en tegen zo’n oppermachtige vijand ga ik het echt niet opnemen. Ik leef maar één keer!

 8. hans, lees de boeken van de onlangs overleden thea terlouw en dan weet je zéker dat je NIET maar een keer leeft. Je komt telkens terug om je FOUTEN te herstellen. Dat er HIER geen oorlog is met schieten en bommen wil nog niet zeggen dat het nergens is, maar voor veel mensen is dat de ver-van-mijn-bed show……..

 9. Een goede verklaring.

  Blijft de grote vraag waardoor er ineens een bepaalde virus juist zo actief wordt. Je zou meerdere verschillende verwachten.

  Hoe zit het met een ziekte als Rabies die een “virus” ziekte is die door beten wordt overgedragen of aids door sex of transfusies.

  Je zou kunnen zeggen dat de ontvanger al ziek is dat dit mogelijk als een trigger werkt.

  Wat betreft vaccinaties kunnen we dat als een ander onderwerp beschouwen. Iets wat pasteur al als een fout van hem heeft beschouwd.

 10. Ik denk dat je de vraag moet omdraaien, niet waarom is een bepaald virus actief.
  Beter is om je af te vragen waardoor veel mensen tegelijkertijd ziek worden.
  Als je de redenatie doortrekt dat virussen door ons lichaam worden ingeschakeld om het immuunsysteem te helpen, dan zijn tegelijkertijd veel mensen zodanig vergiftigd dat de cellen een beroep op virussen hebben gedaan.
  Nu weten we van Wuhan dat het een van de meest (lucht)vervuilde plekken ter wereld is. En daarnaast dat eind 2019 het 5G netwerk is uitgerold. Het is dus heel goed denkbaar dat de vervuiling door elektromagnetische straling (5) bovenop de luchtvervuiling voor heel veel mensen de druppel was die de emmer deed overlopen.

 11. @graaganders, denk jij intelligenter te zijn dan artsen die zich jarenlang in deze materie hebben verdiept?
  Dat het niet.

 12. Hoeveel onzin per zin kan je schrijven! Totaal belachelijk verhaal waar elk argument totaal niet aansluit op de inleidende omstandigheden. Geen enkele onderbouwing. Ik kreeg deze website als link doorgestuurd van een van mijn patiënten goed om te zien waar mensen soms voor mij onnavolgbare ideeën vandaan halen. Verder zou ik zeggen fake news en mensen lees niet verder.

 13. Geef maar even aan wat de onzin dan is. Ik begrijp dat je opgeleid bent in de traditie van Pasteur en dat je de flexibiliteit mist om eens naar een ander uitgangspunt te kijken. Dat is dan jammer. Maar dat afdoen als onzin is nogal dom, huisarts. Alleen door kritisch zelfonderzoek kan de wetenschap nieuwe inzichten verwerven. Dat is niet aan jou besteed.

 14. Ik denk dat het een esbl bacterie is een e coli bacterie en die bestaat in besmet vlees onze moeder is daar aan overleden in 2013 op gelopen in het ruwaard van puttenziekenhuis te spijkenise door een patient die daar in isolatie lag en niet door gegeven aan de raad van veiligheid dus het ziekenhuis heeft heel veel fouten gemaakt .we zijn 30 keer in de krant geweest rtl nos en brandpunt uitzending en tuchtcolle gehaald onderzoek laten doen inspectie gezondheidzorg en gewoon in de doofpot gestopt !!

 15. Beste mensen,
  Bekijk éérst de hele video met uitleg door Dr. Zach Bush voor jullie voorbarige conclusies trekken over ingewikkelde materie waar wij bijna allen leken en onwetend in zijn en dus geen mening kunnen over vormen tenzij we volledige en correcte informatie verkrijgen van betrouwbare, gewetensvolle experten die belangeloos het beste met mensen voorhebben en oprecht begaan zijn met ons welzijn.
  Roep dus niet complottheorie zonder je te informeren!

  https://m.youtube.com/watch?v=pK952uLIt48&feature=youtu.be

  Enkel onafhankelijke, oprechte wetenschappers met bewezen feiten zijn ons vertrouwen waard.
  Politici zijn bewezen beroepsleugenaars die de leugenmedia aansturen om het volk angst aan te jagen zodat ze door misleiding en manipulatie gehoorzamen aan de wurgmaatregelen onder het mom van onze gezondheid op advies van virologen die op basis van statistische modellen het verloop van griepvirussen, en dus ook het coronavirus, VOORSPELLEN.
  Zet je angst eens even opzij en besef wat dat betekent:
  Op basis van WAARZEGGERIJ wordt beleid gevoerd dat onze economie vernietigt, menselijk leed veroorzaakt, de hele maatschappij ontmenselijkt en ontwricht om van democratie een big brother dictatuur en politiestaat te maken naar het chinese/n-koreaanse model.
  Wie gelooft nu waarzeggers met een glazen bol??
  Geen énkele overheid kan met wetenschappelijk bewezen FEITEN hun genomen noodmaatregelen rechtvaardigen – dát betekent en BEWIJST dat het niet gaat om onze gezondheid maar om onze gehoorzaamheid.

  Dát betekent dat de opgeblazen corona pandemie, die eigenlijk een ernstige griep is met bewézen mínder doden dan een seizoensgriep, gebruikt wordt om dictatoriale maatregelen te kunnen opleggen, om gehoorzaamheid te kunnen afdwingen voor totalitaire machtscontrole over de bevolking door zogenaamde nodige maatregelen dat valse voorwendselen zijn!
  Dát bewijst het corona bedrog, dát is de reden waarom corona/griep zodanig overdreven wordt om dan het eigenlijke DOEL te bereiken: gehoorzaamheid afdwingen, verworven rechten afnemen door angst te zaaien, totale controle over de gemanipuleerde bevolking….maar, wij hebben de mácht door aantal en door eenheid zullen wij deze verborgen en stille oorlog van onze verraderlijke beleidsmakers tegen hun eigen bevolking overwinnen.
  Samen zullen wij deze big brother dictatuur afwenden…voor onze klein/kinderen!!!

 16. @Huisarts:
  Ik zou zeggen: ga eens in debat met Dr Zach Bush, huisarts Elens of Dr Frank van Tussenbroek, Afdelingshoofd Angio & NeuroInterventionele Radiologie te UZ Brussel, om maar enkelen te noemen, om je grieven aan een gelijke of meerdere in je vakgebied kenbaar te maken ipv je patiënten neerbuigend en minderwaardig als idioten te beschouwen.
  Ik vermoed dat ze wel reden zullen hebben gehad om je deze link te bezorgen zodat je je eed van Hippocrates gestand zou kunnen doen door te luisteren naar je patiënten en hun bekommernissen ernstig te nemen en door onderzoek te verrichten ipv wetenschappelijk bewezen feiten voorbarig al af te schieten als onzin…mogelijk is die materie ook te ingewikkeld voor een gewone huisarts.
  Ook een beetje meer respect voor zowel je patiënten als collega-artsen/specialisten/wetenschappers zou je niet misstaan.

 17. @huisarts.beste huisarts… na al het bovenstaande,met JUIST een onderbouwing van zo een breedheid aan uitleg van processen processen die daadwerkelijk geobserveerd zijn en dus waarachtig ondernouwd,en daarbij de huidig wereldse omgevingsomstandigheden (die niet onwaarneembaar zijn)we zien het allemaal ons heen,duidelijk,logisch,waarmee ZEER aannemelijk,die ALS u wel niet alles nauwkeurig doorgelezen hebt en ook de links naar theorieën genoemde artsen,wat ik maar ten zeerste betwijfel of u daarvoor überhaupt de moeite genomen heeft,daarnaast TALLLEN aan scripts/papers die de bevindingen van medisch experts&virologen/epidemiologen inhouden die gelukkig heel veel te vinden zijn in het net
  Helaas al niet te makkelijk te vinden,die het bovenstaande precies bevestigen,MOGEN WIJ als kritisch denkenden dan..beste “huisarts” die zo even met een mooie korte maar krachtig tekstje ons anders wil doen denken WAT uw onderbouwing dan wel niet is????want ik vind u ten opzichte van rob wel heeeeeeeeel erg tekortkomen aan onderbouwing van wat u wilt stellen.laat ik verder maar beschaafd blijven.in afwachting van uw reactie bevattend een WEL betrouwbare onderbouwing,dat het hierbovemstaande onderbouwing.en hopelijk komt u niet met slechts het bekende fretten onderzoekje door “onderzoekers” van het erasmus mc in april.

 18. Waarom iets zo normaal, natuurlijk als “ons lichaam is meer in staat dan wij geloven” niet geloofd kan worden? Waarom geloven we meer politici dan de echte, niet corrupte dokters?
  Er is zo veel wat we niet weten/wisten omdat we er nooit mee bezig waren. Nu hebben we meer dan ooit over “hoe ons lichaam werkt” gehoord/gelezen. Waarom zou alleen de “theorie” van de dierenartsen kloppen en alle andere dokters zouden nonsens vertellen??
  Zijn we zo gehypnotiseerd dat we onze omgeving niet meer als onze vriend kunnen zien (zon, zee en bossen)? We hebben veel natuur kapotgemaakt en die prijs betalen we voortdurend. Ons lichaam strijdt om te overleven. Wees open voor meer mogelijkheden om het leven te begrijpen en mooier te maken. Vertrouw op je zelf. We geven meer aandacht aan de dingen dan aan de mensen. Zorg goed voor je zelf, vooral je innerlijke zelf?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.