Demonstranten tegen Spoedwet in Den Haag verjaagd door met geweld dreigende ME

Met dank aan RT Dutch, live verslag vanaf het Plein in Den Haag

Rond 13 uur verzamelen zich bezorgde burgers op het Plein in Den Haag tegenover het Binnenhof. Om 14 uur zal de commissievergadering starten over de Spoed- of Noodwet. De mensen roepen “Wij zijn Nederland” en “Weg met de Spoedwet”. Vreedzaam roepen zij hun slogans terwijl om het Plein heen zich steeds meer ME verzamelt.

Rond 14.40 roept de politie diverse keren om dat ze geweld geen gebruiken omdat mensen niet op het Plein mogen demonstreren. Een oproep die je uitsluitend in een militaire junta zou verwachten. Een tiental minuten later stormt politie te paard en sluiten ME-ers alle toegangsstraten. Dan naderen zij van alle kanten en vegen het Plein met uitzondering van de  terrassen schoon.

Nederland zit midden in een medische dictatuur en slechts een klein deel van de bevolking is zich hiervan bewust. Dat maakt een omstander nog eens extra duidelijk door hardop te vragen wat er allemaal aan de hand is, ze waren voor een gezellig dagje Den Haag gekomen. Rond iets na 14 uur zijn de ongeveer driehonderd demonstranten van het Plein verdreven.

Den Haag en het eveneens afgezette Binnenhof zijn weer het toneel van de Kamerleden die met elkaar praten over de Spoedwet, terwijl ze in feite met een meerderheid al hebben besloten dat de Spoedwet ingevoerd gaat worden. Nog even wat toneelspel en daarna begin september zal er over deze wet worden gestemd.

Toch volgt er nog een demonstratie aan de Lange Vijverberg, waar de politie het geweld gebruikt waarvoor ze waarschuwden. Lees hier verder.

Lees alles over de Spoedwet hier.

 

Rob Vellekoop, 20 augustus 2020

 

9 Comments

 1. De politie op alle niveaus moeten worden duidelijk gemaakt voor wie zij optreden, het volk of voor een nepbestuur?

 2. Zolang de ogen van de politie niet opengaan moet het leger het voor de burger opnemen?

 3. De Koning,het zooitje in Den Haag allemaal 1 pot nat!!
  Stelletje duivelaanbidders!!

 4. Als er maar veel met het vingertje naar andere landen gewezen wordt, ziet de bevolking niet dat het eigenlijk Nederland is wat een dictatuur is

 5. Wit Rusland en oh ja natuurlijk Poetin’s Rusland, Polen en Hongarije….. vreselijke dictaturen die bij ons noooooooiiittt kunnen plaatsvinden, lang leve Fuhrer Pruttel.

 6. Lichtpuntje in de duisternis is dat dit alles gefaseerd aan het licht komt; langzaam aan in het bewustzijn komt, zodat we kunnen beginnen bewust te kiezen voor een positieve, bezielde route, of het in stand houden van de onbewuste, ontwrichtende manier van leven. Dit op individuele en collectieve schaal. Aldus, mijn bescheiden observatie.

  Dat er zoveel voor nodig is vóórdat de oogkleppen afgaan zegt m.i. veel over de diepe ‘slaap’ waarin de bevolking verkeert, nationaal en internationaal.

  Persoonlijk vind ik het heftig om mee te maken dat er schijnbaar enorm onbewust wordt geleefd door veel mensen. Lees: dat men in het algemeen zo’n beperkt/beperkend beeld heeft van de realiteit. Politiek-maatschappelijk-sociaal: hoe zit onze fysieke wereld in elkaar, wie trekken er aan welke touwtjes, etc. Maar ook spiritueel-energetisch: waarom ben ik op Aarde, ben ik een ziel en heb ik een lichaam, is er nog meer dan de werkelijkheid waar ik mij nu als mens in bevindt, etc.

  Het beperkende beeld vanuit het perspectief van de fysieke werkelijkheid lijkt m.i. vanuit thema’s als goedgelovigheid en naïviteit voort te komen. En een zekere vorm van emotionele of zelfs spirituele onvolwassenheid. De onschuld daarvan is mooi, maar tegelijkertijd zeer gevaarlijk – zo blijkt uit de huidige (wereldwijde) situatie. Zo kan er eindeloos met ons worden gespeeld, zonder dat wij als bevolking inzien dat we worden gebruikt en ons bewustzijn, en de groei daarvan, onder de duim wordt gehouden.

  De huidige tijdsgeest zou zomaar weleens een les(je) kunnen zijn in het verder groeien in die zogenaamde spirituele volwassenheid, incl. alle groeipijnen die erbij horen. Het moge duidelijk zijn dat we het nodig hebben.

 7. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Mark Rutte en de zijne sturen de STASI op U af!!!!

  De zogenaamde democratie en De verkapte vrijheid die U als worst voor de mond wordt gehouden.
  Kom in opstand….net als de mensen in Wit-Rusland want wat is het verschil tussen de landen??

  Niets…..helemaal niets—-12jaar lang is alles kapot geprivatiseerd door Mister President Mark Rutte en de zijne,alles is leeg geroofd door het graai bv Nederland,de loon slaven zijn al vanaf 2000 gekort op de lonen terwijl alles wel vele male duurder is geworden,U mag op dit moment voor minder rente op de pof kopen wat zogenaamd goed is voor BV Holland.
  Dan is er ook nog de Brexit..en dat wordt hier de NEXIT!!!

  De fatsoensnormen van deze lands bestuurders is weg,helemaal verdwenen!!!

  Kom massaal in op stand…en laat de STASI maar lekker slaan,onthoudt alleen wie die lui zijn en pak ze buiten de dienst tijd terug.

  Een hond mag je ook niet slaan—dieren mishandeling……..WAAROM mogen die politie U wel slaan dan????-en waarom zou U dat van die zelfde politie wel pikken???

  NIET MEER DAN 6 PERSONEN IN UW EIGEN WONING….DOET U DAT WEL DAN KOMT DE ——-STASIE—–BIJ U LANGS!!!

  Lang leven de Hollandse vrijheid!!!

  Ik dank U!!!

 8. Ik wil graag even opmerken dat een veelvoud van de corona tegenstanders denkt dat links Nederland de boosdoener is van alle problemen. Zo wordt het ook wel naar buiten gedragen door de massamedia.Maar ook door veel alternatieve. Ook zie ik de aanhang van Thierry Baudet omhoog gaan. Vergeet niet dat nationalisten ,de rechtse partijen,vergelijkbaar zijn met de nazi partij voor en tijdens WO2.Rechts in Nederland zijn de christelijke partijen, VVD,FVD,PVV,50+. Het stikt hier dus van de nationalisten.
  Vergeet niet,dat juist zij de aanstichters zijn van de corona crisis.
  Dus als de spoedwet wordt aangenomen,we dit aan ons eigen stemgedrag te danken hebben.
  Van de politiek hebben we dus weinig te verwachten. We zullen het zelf moeten doen. Gewoon de wet negeren,ondanks de consequenties. Niet bang zijn,je beslist over je eigen lijf en gedachten.
  We willen onze vrijheid terug en weer gaan bouwen aan een schone en liefdevolle wereld.

 9. Beste mensen: de politie is een UITVOEREND ORGAAN.

  Dit betekent dat politiemensen niet de indruk kunnen corrigeren dat ze permanent in de kont van Mark Rutte wonen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.