Geheime Politie van Rutte opnieuw in bloedige actie tijdens demo 20 augustus

Slachtoffer politie geweld

Als vervolg van de demonstratie op het Plein op 20 augustus vindt er nog een plaats. Dat is de Demonstratie voor de Vrijheid en tegen de Spoedwet op de Lange Vijverberg met toestemming van de burgemeester van 14.00 – 16.00. Omstreeks 15.00 uur slaan leden van de geheime politie (Romeo‘s) toe. Even verderop de Lange Vijverberg staat een politiewagen waaruit de gemaskerde agenten springen. Deze eenheid, blijkbaar gespecialiseerd in het provoceren van betogers tijdens demo’s en in banale terreur, waren al eerder actief en duidelijk in beeld tijdens demonstraties tegen het corona beleid van de regering.

Demo Lange Vijverberg

Blijkbaar hebben ze slechts een doel: provoceren. Met dat doel mishandelen ze een heer die rustig op een bankje toekijkt hoe de mensen vreedzaam protesteren. Dit roept woede en weerzin op bij de aanwezigen die hier vreedzaam manifesteren. Journalisten van reguliere media en NPO berichten later dat de demonstranten gewelddadig waren. De beste lezer begrijpt nu hoe dit echt in elkaar zit.

Even later trekt de geheime politie zich gedwongen terug in de politie-auto en rijden weg. Hun klus is blijkbaar geklaard. Met als voornaamste resultaat een aan het hoofd bloedende man en beelden die vrijheidsdemonstranten in een kwaad daglicht moeten stellen wanneer je, zoals de reguliere media dat gewend zijn te doen, slechts een stukje van de gebeurtenissen aan de bevolking laat zien!

Bekijk deze ontluisterende actie van de geheime politie, vastgelegd door omstanders.

Meer acties Geheime Politie

Verboden demo 28 juni trieste start van Ruttes #corona dictatuur

Rutte zet geheime politie in om te provoceren en infiltreren tijdens picknickdemo in Den Haag

Beelden gemaakt op de dag van de demo in Den Haag op 21 juni laten zien dat politie in burger zich mengt onder de demonstranten. De demo verloopt vreedzaam tot aan het einde van de middag. De verklaring zit in under cover politie-eenheden die geweld gebruiken en om zo mensen uit te dagen zodat ze hen vervolgens kunnen arresteren. Zij worden echter bij meer demonstraties voor de vrijheid ingezet zoals op 5 mei en 28 juni.

De beelden gemaakt op 21 juni en 20 augustus laten glashelder zien hoe Rutte demonstranten in een kwaad daglicht probeert te stellen door inzet van zijn geheime politie. Later verspreiden de massa media dan die beelden die uitsluitend boze en verontwaardigde reacties van burgers laten zien.

Dit blijft gelukkig niet onopgemerkt. Steeds meer mensen zien dat de politie door de politiek misbruikt wordt om te provoceren en te intimideren. Foto’s van de leden van de Geheime Politie verspreiden zich als een hellevuur over het internet. Wanneer weigert de politie zich langer te laten misbruiken?

Lees alles over de Spoedwet hier.

Rob Vellekoop, 21 augustus 2020

14 Comments

 1. Het echte drama van dit banale en knap ordinaire politieoptreden is dat de mainstream hier een heel vies verhaaltje van in elkaar flanst. De MSM wordt vaak “leugenpers” of “fake news” genoemd. Maar in dit laatste kan ik niet meegaan. Want het is weer véél erger dan gedacht:

  DE MSM ZIJN NIET IN DE WAARHEID GEÏNTERESSEERD EN LATEN ZICH DAAR KEURIG VOOR BETALEN.

 2. Er gaat natuurlijk ook wel eens iets mis bij de MSM. In dit interview zien we hoe een sluwe journalist (het is Philipp Reichert van de ARD) zijn opdracht gaat invullen om Andreas Popp, een financieel deskundige die de neus de verkeerde kant heeft opstaan, kapot te maken. Maar de sluwe Reichert onderschat de deskundigheid en integriteit van zijn slachtoffer en dan gaat het heel erg mis! In het Duits maar voor de fijnproevers. Dit is puur genieten:

  https://www.youtube.com/watch?v=pF5CzEAeHhM

 3. False Flag operaties in het klein dus. Wat zouden deze mensen voor instructies meekrijgen? “Zoek een kwetsbaar iemand uit en sla die in elkaar, maximale verontwaardiging en oproer verzekerd.”
  Van wie krijgen zij die opdracht, vanaf welk niveau, Rutte?

 4. De dame bij het busje (meest recente protesten) met het lange donkere haar is een figurante (wie niet in die bus). Ze heet XX uit Ede. Ze is docente op de politie academie en geen opsporingsambtenaar. De meeste meppers zijn geen opsporingsambtenaar. Als politie mensen (witte) handschoenen dragen is dat om geen vingerafdrukken achter te laten op de mensen die ze meppen. Waarschijnlijk deed ze hier goeie praktijk ervaring op.

 5. Er is niets veranderd in de laatste 50 jaar toen ik in de vroege ochtenduren -rond 4 uur ochtends & na een lange rit uit Zwitserland – ik in elkaar werd geslagen door Haagse agenten die mij de kleren van het lichaam rukte & kapot maakte. Ik reed in een auto met een Zwitsers nummerbord toen 3 agenten mij forceerde te stoppen, in het Nederlands aanspraken & mij uit de auto sleepte & mij in elkaar sloegen met bloedende hoofdwonden. Later klacht ingediend maar de politie speelde het bekende spelletje dat ze nergens iets vanaf wisten. Holland op zijn best!!

 6. Dan deze heldinnen, die een standbeeld verdienen?
  Zie:
  Niburu.co/psychopaten meppen erop los

 7. jeetje een Duitse die verslag doet bij de video’s … de propaganda tegen “onze” politie. laat het opa en oma maar niet zien…brengt teveel herinneringen mee.
  wees wijs en was je handen, houd 1.5 meter afstand, draag mondkapjes en mijd drukke plekken en vaccineer je tegen de griep dit jaar 😉

 8. Welke censuur, Cees, volgens mij is je opmerking gewoon geplaatst, probeer dat maar eens bij de reguliere media!

 9. He Rob,
  Hoe geheim zijn de romeo’s als ze uit een politiebusje komen?
  De eerdere Romeo actie bijvoorbeeld op het Malieveld (en ja ik was present, en ook wij werden ingesloten en richting me charches gestuurd , we moesten het koekamp veld verlaten maar ze lieten ons niet gaan) die waren iet wat meer incognietNO , later bleek ook daar dat ze uit en in n ME busje stapte. Wat is het doel van het zo nadrukkelijk tonen dat het een politieactie is vraag ik mij af. Iemand? Wie het weet mag het zeggen..
  Ik heb overigens een melding bij 112 gedaan dat ze ons Willens en wetens het gebied instuurde waar de charches werden uitgevoerd. 🙂
  Opdat het maar vaststaat.

 10. In dit soort gevallen zorg dat de aanvaller op beeld staat. Kijk of je zijn naam of nr. kunt noteren. En doe aangifte. Een agent of ME er dient zich overigens eerst te identificeren. Jij bent niet verplicht je te identificeren. Geef zeker niet je naam, adres en geboortedatum op daarmee beaam je slaaf van het systeem te zijn dat opgezet is middels je geboorteacte en trustfonds waarmee in jouw NAAM door de Staat verhandeld wordt op de beurs.OP het moment dat jij jou naam geeft mogen ze alles met je doen, aangezien jouw NAAM eigendom is van de Staat. Voor de Staat ben je een fictie levenloos orgaan waar zoals je ziet op losgemept mag worden. Je bestaat n.l alleen op papier tenzij jij aangeeft geen onderdaan van de (Fictieve) koning te zijn en een soverein wezen bent met geen autoriteit boven jou.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.