Waarschuwingen uit Australië voor de spoed/noodwet

Je bent vrij om je mening te uiten in de Australische deelstaat Victoria, alleen over covid-19 moet je zwijgen. Zo niet dan word je gearresteerd. Binnenkort kiest het Nederlandse Parlement ook voor deze praktijken namelijk door Gezondheidsminister De Jonge onbeperkte bevoegdheden te geven via de Nood of Spoedwet. Kijk en deel op welke nazi-achtige manier aan de andere kant van de globe corona critici het zwijgen wordt opgelegd door een overheid die ongecontroleerd terreur mag bedrijven onder het mom van ‘gezondheid’. Zoals straks ook in Nederland met instemming van het parlement zal mogen!

Lock down Victoria, Australia

In Victoria is vanaf 2 augustus overal een mondkapje verplicht. In bepaalde gebieden is daarnaast het ontvangen van bezoek of op visite gaan bij mensen thuis verboden. Elkaar bezoeken in een restaurant is wel mogelijk. Dit is de tweede lock down.

Dit zijn Premier Dan Andrews (‘Dictator Dan’) voornaamste maatregelen:

 • Avondklok van 20 uur tot 5 uur in Melbourne metro gebied, behalve voor werk, medische hulp of zorgmedewerkers.
 • Buiten de avondklok kunnen de enige redenen zijn om je huis te verlaten: voeding en ‘essentiële zaken’ kopen, zorg en zorgverlening, fitness en werk. Werknemers moeten hun papieren laten zien.
 • Fitness mag alleen plaatsvinden binnen een straal van 5 km van je huis, dit mag niet langer duren dan een uur en mag niet met meer dan 1 ander persoon.
 • Je mag niet meer dan twee stuks kopen van een bepaalde ‘essentiële zaak’, inclusief melkproducten, vlees, groente, vis en toilet papier.
 • Maskers zijn buiten de deur verplicht, in de hele staat.

Lees hier meer over de lock down van Victoria.

James Bartolo

Bartolo is de leider van The Conscious Truth Network CTN uit Melbourne (Victoria, Australië). Volgens ABC news werd Bartolo door de politie gearresteerd. Dit ondanks dat hij de demonstranten had ontraden te gaan demonstreren op 5 september, Onafhankelijkheidsdag.

Bartolo waarschuwt in een video dat de mensen niet in de val moeten lopen door te gaan demonstreren, want Andrews zal hen dan de schuld geven voor de verlenging van de lock down.
Een dag eerder had hij de mensen nog opgeroepen wel te gaan.

Volgens ABC news zijn een twaalftal arrestaties verricht in Melbourne en Sydney tijdens de 5 september protesten. Daarnaast kregen meer dan 150 mensen een boete vanwege hun deelname aan deze demonstraties tegen anti coronavirus regels.

James schrijft op zijn FB pagina dat de politie hem niet heeft gedwongen de demo van 5 september te annuleren. Ook dat hij overal over mag spreken, zoals over het pedofilie schandaal, de corruptie van de regering, de Rothschilds, enzovoort. Maar niet over corona of demonstraties, zolang de noodtoestand geldt.

Arrestatie

Ondanks zijn oproep de demo te mijden gebruiken de autoriteiten toch fors geweld en halen hem met geweld uit zijn huis, zoals uit deze video blijkt. Dat gebeurt ‘s morgens voordat de demo gehouden wordt. De politie breekt zijn huis binnen (zonder opsporingsbevel, blijkt niet langer nodig), arresteert hem en neemt computer, mobiele telefoon, e.d. in beslag. Bartolo zal een aantal uur later worden vrijgelaten met de mededeling dat in mei een rechtszaak tegen hem zal worden gevoerd.

CTN

Bartolo is de aanvoerder van CTN. Dit is een club van mensen die zich verzet tegen de anti corona maatregelen van de regering. Daarnaast zijn ze ook tegen vaccins die zij zien als wapens. Net als 5G waarvan ze vinden dat de overheid dit inzet om de bevolking te controleren.  Volgens de groep heeft de Australische overheid niet het beste met de burgers voor.

Het doel van de groep is het wakker maken van zo veel mogelijk mensen en het terugeisen van het land op een vreedzame manier.

Nederland

Regeringen met een onbeperkt mandaat om op te treden tegen een virus (dat zelfs nog niet geïsoleerd is) veranderen in ware terreur organisaties. De weelde of verantwoordelijkheid die zij met deze macht krijgen kunnen ze niet zonder machtsmisbruik hanteren. We zien dat in Australië, maar ook tijdens de viering van de bruiloft van Minister Grapperhaus die zichzelf niets aantrekt van de de 1,5 meter regel. Grondrechten gelden opeens niet meer, enkel de waan regeert.
De Tweede Kamer beslist binnenkort of ons land in een dictatuur verandert, door de Spoedwet aan te nemen. Alle signalen lijken erop te wijzen dat die wet aangenomen zal worden.
Rob Vellekoop, 5 september 2020

6 Comments

 1. Als die noodwet wordt aangenomen dan wordt het parlement dus buitenspel gezet.
  Gaan ze dan allemaal de WW in tegen 70% van hun salaris met sollicitatie plicht?
  Of zijn zij ook allemaal méér dan de doorsnee burger?
  https://t.jwwb.nl/6Yt5bgtNCgOUXCEaD8szfKNUm2U=/1200×0/filters:quality(95)/f.jwwb.nl%2Fpublic%2Fu%2Fa%2Fw%2Ftemp-vsxsecbolfaualxmckal%2F662c6n%2Fcoronaengrappenhaus.jpg

  Hopelijk is het volk deze gang van zaken niet vergeten volgend jaar maart.

 2. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Vraagje,met wat voor regime hebben wij hier in dit bananenrepubliekje te maken??

  De kinderen worden door de Nederlandse overheid aangezet om tot diep in de schulden te steken,de huidige werkende jonge generatie wordt nu al bestempeld als de verloren generatie(voor de zoveelste keer)bestempeld.

  Het stikstof beleid is…U heeft een mooie audi-bmw-een geweldige grote SUV die allemaal dik 180km kunnen maar dat niet mogen…niet harder dan 100km was het antwoordt van Meester Rutte M…..koop je daarom een snellere auto??? om vervolgens 100 te gaan rijden??
  Waarom maken ze geen goede en goed koperen auto die toch niet harder kan dan 100km???

  De huidige werklozen zijn slaven van het Holland BV Kartel geworden—-van af 2000 is iedereen op de nullijn gezet/geen loonsverhogingen/iedereen moest de broekriem aan halen keer op keer,,,het ene jaar was er een overschot van 11 miljard een jaar daar op 14 miljard,in dat torentje van Meester Mark Rutten klotst het geld niet tegen de plinten maar tegen de nok van het dak…en het slaven volkje van BV Nederland maar uitbuiten en oplichten.

  Werk???—voor de eeuwwisseling zijn er ik weet niet zoveel bedrijven naar China vertrokken,en wel waarom???…wel daar hebben ze geen milieu wetten en regels voor het bedrijft leven,en de arbeiders die kosten daar geen drol….dat was de pure wist voor het BV Nederland,en nu is er ineens niets meer goed wat er uit China komt….best wel een beetje vreemd.

  En waar gaar U in Maart op stemmen….uuuuuhhhhhhhh….ik denk dat ik maar een de piano pak…..die liegt en bedriegt niet///brengt ook geen leugens en valse beloftes.

  Nederland gaat Suriname helpen met olie en gas…aldus Minister Blok….uuuuhhh???
  De Surinamer gaat aan het gas mede door BV Nederland???
  En wij hier in dit bananenrepubliekje moeten juist van het gas af en onze beurs trekken voor een andere systeem!!!
  Minister Blok kan niet eens de gedupeerde in Groningen(eigen land–eigen bevolking) fatsoenlijk en menselijk helpen met hun schade aan de huizen!!

  Tja Meneer wilder heeft het eindelijk ook door…..wij leven hier letterlijk en figuurlijk in een banenrepubliek waar alleen maar het grote geld regeert en dicteert….en verders is er hier niets menselijks meer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ik dank U!!!!

 3. Je zult de wachrregeling vandie gasten op de nationale afrekening moeten zien en waarvoor!

 4. Alleen het opstellen van zo’n wet en het idee het in te voeren. Politici die burgers vertegenwoordigen ?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.