Opnieuw grote demo in Londen tegen corona maatregelen

Trafalgar Square 26.09.20

Net als de afgelopen zaterdagen waarbij 10 duizenden naar Trafalqar Square in Londen kwamen, staat er ook nu een grote menigte om te protesteren tegen de corona maatregelen van de regering Johnson. David Icke legt uit waarom het zo belangrijk is te gaan demonstreren juist nu. Bij de start van de demo hielden hij en vele anderen toespraken.

Interview

In een interview met David Icke, dat tijdens het schrijven van dit artikel nog op YouTube staat, doet hij een dringende oproep aan het Engelse volk om massaal te gaan demonstreren.


Heftig en bewogen onderbouwt hij zijn oproep.  Hij zegt:
“We staan op de splitsing van elk soort vrijheid en fascisme, waar de nazi’s bij in het niet vallen, vanwege zijn technologische aard. Het is belangrijk dat mensen zich realiseren dat dit geen toevallige reeks gebeurtenissen is, veroorzaakt door het een of andere virus.”

Hij voorspelde aan het begin van het jaar dat ze in de herfst zouden terugkeren met een nieuw niveau van hysterie, met nog meer draconische maatregelen.

Icke legt uit dat we hier te maken hebben met een script. Na dertig jaar onderzoek zegt hij dat te kunnen zien.

“Het script dat zich ontvouwt gaat erg ver in de tijd terug. Ze hebben de menselijke geest hierop stap voor stap voorbereid en gemanipuleerd om de bevelen van het gezag te accepteren en zich hiertegen niet te verzetten.”

Hij zegt dat de mensen die we zien demonstreren op Trafagar Square hun zelfrespect niet hebben verloren. Zij laten zich niet bedriegen door een groep psychopaten. “Zij hebben het zelfrespect om te zeggen, ik heb mijn leven onder controle en ik geef dit niet af aan een paar mensen in donkere pakken..”.

Er is 1 manier om het te stoppen

“Het is absoluut van vitaal belang dat zoveel mogelijk mensen voor hun kinderen en kleinkinderen opkomen op 21 september. Om daarmee massaal te laten zien dat mensen aan het wakker worden zijn. Mensen beginnen te zien dat het anders is dan zij verwachtten en dat de machten die hierachter zitten ook anderen zijn dan zij dachten. Des te meer mensen er komen, des te krachtiger is het statement.”

Er is 1 manier om het te stoppen. Een hele snelle manier. Dat is voor mensen om te stoppen met het weggeven van hun macht aan het gezag, zoals bijvoorbeeld te luisteren naar de verklaringen van Johnson van de afgelopen dagen. Zien hoe onzinnig en tegenstrijdig die verklaringen zijn en ze desondanks te volgen.

Moment in de geschiedenis

Icke wijst, zoals hij wel meer doet, op het enorme belang van deze gebeurtenissen in onze geschiedenis.

“De autoriteiten geven ons niet onze vrijheid.
We zijn vrij.
Wij maken echter de keuze om die vrijheid weg te geven.”

“Als je denkt wat je nu ziet dat dit fascisme is, realiseer je dan dat dit slechts het begin is!”

Verslagen

Dit is een korte introductie door een van de sprekers op de demonstratie van vandaag in Londen, onderweg naar Trafalgar Square.

Beeldverslag van de demonstratie op zaterdag 26 september 2020 in Londen kan je hier bekijken.

Trafalgar Square 26.09.20

Het verslag van de demo op 19 september eveneens in Londen.

Trafalgar Square 19.06.20

Bekijk het hier.

 

Rob Vellekoop, 26 september 2020

3 Comments

 1. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Er is maar 1 manier om het te stoppen en dat is….Nederland aanklagen bij de rechte van de mens.
  Als mens (ook ik)wordt je hier mishandeld en gehersenspoeld door al die o zo geweldige ambtenaren…de ene weet het nog beter dan de andere..dirigenten commandoors en dictators…..is totaal een grote leugen aan het worden dat zei zelf er niets meer van gaan snappen.
  Nog even en dan loopt iedereen naar een psychiater toe van wegen al dat covid gezeik!!!!

  Ik roep het volk op—-kom in opstand tegen je eigen overheid(boeven bende).

  Ik dank U!

 2. Zelfstandig blijven denken is belangrijker dan ooit. Achter de schermen van het covid-amusement werken de centrale banken ijverig aan de ontwikkeling van een digitaal geldsysteem. Waarbij investeringsbank Black Rock een leidende rol heeft….het monster waarvan we allemaal het slachtoffer zijn -de gore hebzucht- begint nu ook vleugels te krijgen!

 3. ——— Doorgestuurd bericht ——–

  Pieter Klok , redacteur volkskrant

  Parool, nu, dit weekend ! In bijlage .

  Ps 21. Kun je onder ogen krijgen, kort en helder, waarom en hoe,
  overheid , en media,
  het belangerijkste ziektebeeld vormen en zijn.
  De ultieme besmettingshaard par excellence !
  De ultieme bubbel , de woekerende blindgang , het kompas voor het angst-virus en alles wat er op en van leeft.

  Zullen we de heldere vaststellingen van SaSchPnnck, zoals op pag. 21 , PS bijlage , dit weekend, mondkaploos onverkapt als zuurstof voor uw reanimatie , ter beschikking , om ook de volkskrantbubbel uiteen te laten spatten, ?????????????????!!!!!!!!!
  als onomwonden uitgangspunt nemen !?

  Wat dacht u van een podcast ‘ IC – opname
  voor Media en Overheid, niet ver van het bed van meisje aarde , ook al enige tijd aan de beademing !?

  Mijn uitnodiging voor het, ‘ uw ? ‘ – bubbel – gesprek , is nog steeds van kracht . Maar alleen publiek. Kennelijk is het niet eenvoudig voor uw bubbel , om even een geluid te laten horen. ?????

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.