Icke vertelt hoe je kunt ontsnappen uit de val, maar niet door lessen te leren

In deze video haalt David Icke op verrassende wijze het heilige huisje omver van reïncarnatie om ‘lessen te leren’. De inzichten van Icke zijn niet alleen inspirerend maar ook doordacht en doorleeft. Daarnaast shockeren ze, maar bieden ook een weg om verder te kunnen gaan. Ontsnap uit de val waarvan de meesten een idee hebben en met deze verklaring vast en zeker weer een stap verder komen.

Reïncarneren

Icke vertelt hoe hij jarenlang bekeek hoe reïncarnatie werkt en dat op hem erg overtuigend overkwam. Op een gegeven moment stelt hij zichzelf de vraag wat de spirituele wereld eigenlijk is. Dit nadat hij de verhalen las van mensen die onder hypnose hadden verteld wat regressie hen voor inzichten had gebracht.

In het algemeen komen hun verhalen op hetzelfde neer. Hij kan die uitkomst niet plaatsen omdat dit niet strookt met zijn gevoel dat we allemaal bewustzijn zijn.
Hij duikt opnieuw in dit onderwerp en merkt dat er een basisidee is dat je steeds moet terugkeren naar de speld in de hooiberg van het onmetelijke universum, zodat je een staat van verlichting kunt bereiken waardoor je niet meer hoeft te reïncarneren.

Maar juist dat vindt de Engelsman onbegrijpelijk. Hij zegt je leeft in een oneindigheid en je moet dan dit doen? Toch vindt hij reïncarneren op zich wel zinnig.

Gerecycled

Wat, vraagt hij zich hardop af, gebeurt er als je je lichaam verlaat in een soort vibrerende staat/toestand? Je blijft in de simulatie, maar je zit alleen op een ander niveau. Zielen/bewustzijn worden onophoudelijk gerecycled, ze gaan in en uit deze realiteit. Door alles wat je meemaakt geef je lage vibrerende emoties af, denk aan gedachten, angst, depressie, haat en wrok.

Met deze energie voeden en versterken we de lagere astrale wereld.

Deze wereld manipuleert op zijn beurt de menselijke via Schwab, Gates en dergelijke mensen. De globale cult (zo noemt Icke de ‘cabal’) dient de belangen van de lagere vierde dimensionale macht.

Ik begrijp hieruit dat bijvoorbeeld het netwerk van politici, verenigd in het World Economic Forum, de bevolking angstig, gefrustreerd, depressief moet houden. Dit doen ze met maatregelen zoals die om covid te bestrijden, door financiële crisis, klimaat- en asielzoekerscrisis en dergelijke te organiseren. Op die manier houden ze de bevolking in een lage frequentie, die blijkbaar de voeding is voor de vierde dimensionale macht, waarover Icke spreekt.

Blijkbaar bestaat de rol van overheden in het onderdrukken van de bevolking, niet om macht uit te oefenen, maar om de werkelijke leiders van de planeet te voeden! Dit is overigens mijn persoonlijke conclusie.

Lessen leren

Het punt is, zegt David Icke, hoe kan je lessen leren als je maar terug blijft keren naar deze werkelijkheid met het geheugen waaruit de in een vorig leven geleerde lessen zijn gewist. Je kunt weliswaar onderbewust beïnvloed worden door wat je in vorige levens hebt geleerd, maar je weet bewust niet wat is gebeurd en wat je hebt geleerd.

Dus, stelt Icke de pijnlijke vraag, wat heb je dan aan geleerde lessen?

Zielen, bewustzijn komen dus binnen door reïncarnatie, gepreprogrammeerd door een vorig programma. Ze stappen het programma binnen en in plaats van verlichting te bereiken zodat ze uit de cyclus kunnen breken, komt de grote meerderheid dieper in de cyclus door de gevolgen en effecten op hen. Denk aan de constante ervaring van deze wereld in zijn verschillende vormen.

Antwoord

Toch blijft Icke’s antwoord op deze ontdekking hetzelfde.

Hij zegt, we zitten gevangen, binnen deze val van reïncarnatie, werkelijkheid, simulatie. Dat komt doordat we gemanipuleerd zijn om niet een staat van bewustzijn te bereiken, of de frequentie die ons toestaat er uit te komen.

Het antwoord is zelf-identiteit, je realiseren dat je niet je lichaam bent, omdat dit een uiting of een expressie is van de simulatie.

Door je lichaam te verlaten in een staat van zelfbewustzijn van je ware ik kan je uit de val stappen.

Volgens David is dit de grote openbaring: de cult, die niet-menselijk is, van vierde dimensionale astrale meesters willen niet dat we dat weten.

Kernadvies

In een eerder video-bericht gaf Icke al aan op welke manier je het best tegenwicht biedt.

Met zijn kernadvies geeft hij feitelijk een antwoord op de vraag hoe je de monsters kunt stoppen.

Met een hoger bewustzijn heeft de cabal dus geen vat meer op je! Letterlijk kunnen ze je niet meer bereiken.

David moedigt dit de mensen van harte aan. Hij vertelt, dat je bijvoorbeeld de angst voor de dood direct verliest, omdat je je realiseert dat dit leven slechts een korte ervaring als mens is. Dan kunnen autoriteiten of ‘uniformen’ je niet langer intimideren.

Het is een compleet andere manier om naar de wereld te kijken, het haalt enorm veel angst weg.

Dus je kunt je bewustzijn uitbreiden door jezelf te identificeren met een uitgebreid bewustzijn (zie hiervoor). Je begint dan groter te worden dan de gevangenis waarin je zit. Je begint dan dingen te zien die je eerder niet zag. Dit uitgebreide bewustzijn kan je inspiratie geven bijvoorbeeld waar dit alles over gaat.

 

Rob Vellekoop, 19 augustus 2022

1 Comment

  1. Grappig,
    Lijkt erop dat Icke wat in de” The Wes Penre Papers “ heeft zitten neuzen.
    Zie ook ISBN-13: 979-8706615871 met een ontsnappingsprotocol

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.