Geheime politie van Rutte weer actief in Amsterdam

De beruchte undercover agenten (Romeo’s) zijn ook in Amsterdam op zondag 17 januari weer paraat. Stand by om de mensen te treiteren en ervoor te zorgen dat de ME gewelddadig kan worden. We zagen hun optreden al eerder diverse keren in Den Haag. Zij vallen op omdat ze in groepjes bij elkaar staan met mondkapjes, bang als ze zijn dat ze later herkend worden. Nu zijn ze opnieuw tijdens hun verfoeibare acties betrapt en vastgelegd op video.

Kijk op open.tube hier

Of hier zo lang de censuur hem nog niet heeft weggehaald.

Den Haag

Deze achterbakse politiemensen kwamen al eerder in actie.

Als vervolg van de demonstratie op het Plein in Den Haag op 20 augustus vindt er nog een plaats. Dat is de Demonstratie voor de Vrijheid en tegen de Spoedwet op de Lange Vijverberg met toestemming van de burgemeester van 14.00 – 16.00. Omstreeks 15.00 uur slaan leden van de geheime politie (Romeo‘s) toe. Even verderop de Lange Vijverberg staat een politiewagen waaruit de gemaskerde agenten springen. Deze eenheid, blijkbaar gespecialiseerd in het provoceren van betogers tijdens demo’s en in banale terreur, waren al eerder actief en duidelijk in beeld tijdens demonstraties tegen het corona beleid van de regering.

Kijk hier maar eens: Geheime Politie van Rutte opnieuw in bloedige actie tijdens demo 20 augustus

of hier Rutte zet geheime politie in om te provoceren en infiltreren tijdens picknickdemo in Den Haag

Met dank aan Persbedrijf Natu2Pers

Rob Vellekoop, 18 januari 2021

11 Comments

 1. Eerlijk gezegd begin ik toch echt de nodige twijfels over deze site te krijgen, Rob.

  Jij weet net zo goed als ik dat Rutte geen baas is in dit land en dat hij zijn orders krijgt vanuit het huis van Oranje.

  Hoelang ga je nog door met het plaatsen van sprookjes?

  Ben jij soms ook ingehuurd als gecontroleerde oppositie?

  We leven hier al veel te lang in plopsaland van Willem en Maxima.

  Verandering kan alleen door een compleet nieuw staatsbestel.

  De roep om nieuwe verkiezingen slaat nergens op zolang Nederland een dictatuur is, de val van het kabinet verschaft deze schoften slechts meer macht.

  Wees een held en laat je echte stem eens spreken.

 2. prachtig verwoord; en laat ook nog ruimte voor een kleine aanvulling:

  onze opvoeding maakt mensen schizofreen en produceert een heel leger vol psychopaten… die komen wel opdraven om legaal te mogen meppen

  onder vals voorwendsel oftewel “valse vlag”, dus.

  tijd voor enige nuancering,
  oftewel..

  EVALUATIE van de massale bijeenkomst/afgelaste demonstratie te Amsterdam – 17 januari 2021, 14-16 uur: wat ging er goed, wat ging er mis oftewel: wat kan er beter?

  Wat aan beide kanten mis ging en dus aanmerkelijk beter kan: beide partijen gedroegen zich als kleuters. En dat meen ik.

  NB: dat (kinderachtige gedrag) geldt natuurlijk niet voor iedereen maar dit vertolkt wel de sfeer die er hing op het plein. Tamelijk precies, zelfs.

  Om te beginnen is het dictatoriale gedrag van onze leiders in het algemeen al jaren vreselijk genoeg geweest en dat van de burgemeester van Amsterdam in het bijzonder, die (veel te) kort tevoren de demonstratie verplaatst, ontmoedigt, beperkt en feitelijk verbiedt en dus zo morrelt aan de grondrechten van Neerlands onderdanen.

  Dat hoort zo niet. Zo doe je dat niet. Dat is (behalve mensonterend en wetten-overschrijdend) arrogant, provocerend en vooral kleinerend en dus machtswellustig gedrag ten opzichte van mensen voor wie de uiterste grens van het toelaatbare al flink was bereikt en overschreden, die terecht opstaan tegen oplichterij, fraude, de teloorgang van onze economie en dat wat we tot dusverre “beschaving” noemen en vervolgens voor hun recht op komen. Bovendien mag ieder mens gaan en staan waar die wil zonder daarover aan een ander rekenschap af te hoeven leggen volgens internationale verdragen die boven onze landelijke wetten gaan.

  Echter, zoals Plato 2.400 jaar geleden al stelde, geldt kennelijk nu nog steeds: “Niemand wordt meer gehaat dan hij die de waarheid spreekt.” Dat mag kennelijk niet of zo. Dan wordt je keihard aangepakt. Dat zit in de hoek van: “Wie afwijkt wordt gestraft.” Waarvan akte. Dus da’s één.

  Ten tweede viel de rechterlijke macht door de mand die het kort geding afwees dat de organisator van de demonstratie aanspande. Dat klopt ook niet. Die rechter speelt kennelijk onder één hoedje met de bestuurlijke macht en toont dus zo dat er geen scheiding is der machten (de zogenaamde Trias Politica zou daarvoor moeten zorgen), toont vooringenomenheid en spreekt geen recht maar onrecht terwijl Vrouwe Justitia blind zou moeten zijn. ‘Foutje’ nummer twee.

  Ten derde stond er een politiemacht van jewelste gereed (zo’n 1000 man zei iemand) om de relschoppers – door henzelf meegebrachte, ingehuurde Romeo’s (onherkenbare agenten), die zo stiekem mogelijk uit politiebusjes stapten en ogenblikkelijk agressief gedrag vertoonden jegens niets vermoedende en vreedzame betogers die slechts kwamen picknicken op het museumplein – van het plein te kunnen jagen.
  Of vegen. Met – ten vierde – waterkanonnen; twee maar liefs… Uitlokking door Romeo’s ten vijfde overigens – inclusief een “oude vrouw met looprek” (er is gezien hoe zij uit een politiebusje tevoorschijn kwam). Dat is uitlokking, self fulfilling prophecy, en ronduit smerig.

  Dan kijken we aan de andere kant. Naar de betogers die kwamen koffiedrinken.
  Je vecht niet tegen een overmacht aan politie; dan ga je netjes aan de kant. Je laat je niet natspuiten als een puber en je zorgt dat je geen klappen krijgt van mepgrage testosteron gevulde apen die eindelijk los mogen om zich te kunnen afreageren – die staan daar niet als handhavers van de wet noch om jou en mij te beschermen als goed agent – maar je verlaat het plein zodra het duidelijk is dat je weg moet wezen. Zo hou je de eer aan jezelf.

  Het kàn wel maar het werkt pas als je met een overtuigende overmacht bent van liefst honderdduizenden. Niet met mensen die uiteengedreven worden als plukjes rondrennend vee.

  meer:

  https://facebook.com/HetLichaamLiegtNooit/posts/3513819822060993/

  meer: https://www.dlmplus.nl/2021/01/18/geheime-politie-van-rutte-weer-actief-in-amsterdam/

  rj

 3. Probeer je verdeeldheid te zaaien, Harry?

  Als je deze site een beetje kent, weet je dat ik de laatste ben die gelooft dat Rutte NL feitelijk bestuurt. Dus blijkbaar probeer je me verdacht te maken.

  Suggereren dat ik ben ‘ingehuurd als gecontroleerde oppositie’ is niet alleen een hele domme stelling, maar ook nog eens beledigend aan het adres van iemand die de overheid een overbodige luxe vindt, maar wel heel ver wil gaan voor vrijheid.

  Daarom plaats ik jouw beschuldiging nog deze keer. De volgende keer echter gooi ik je eraf. Er zijn grenzen.

 4. Martin Vrijland beziet dit vanaf een eiland, ver weg van NL. Dan alleen kan je zulke pertinente onzin schrijven.

 5. Volg de sites nu al jaren niburu.co deze en van vrijland.. overal zit wel waarheid in maar vind het beetje vaag dat er zo naar elkaar uitgehaald word..

  Beste is om eruit te halen waar je wat aan hebt denk ik dan maar..

 6. Als er iemand verdeelheid probeert te zaaien is het deze site wel, helaas hebben dat er nog niet veel door.
  Beste Rob doe je best, meer mensen hebben je ALLANG door, net zoals vele andere sites van houzithetnuecht.
  En er komen zo te zien steeds meer bij, moooiii!

 7. Beste Geert, meen je dat nou werkelijk? Ben je zo paranoia? Denk je nu echt dat ik 10 jaar lang mijn ballen eraf schrijf, mijn ziel en zaligheid erin steek om te verdelen, dus de overheid te bevoordelen zodat deze nog meer kan overheersen? Dan snap je werkelijk geen bal van wat ik schrijf. Daar moeten we het dan maar bij laten.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.