Zowel Nederlandse als Belgische huisartsen kritisch over #vaccinaties

Foto 123rf

Ondanks de heuse kruistocht die autoriteiten en media voeren tegen criticasters van vaccinaties durven zowel in België als in Nederland toch huisartsen tegen de main stream mening in te gaan. Het zijn acties van moedige medici die niet wijken voor de druk die op hen onophoudelijk wordt uitgeoefend. Vandaar dat DLM Plus stilstaat bij deze geneeskundige krachtpatsers. Er is een flinke portie lef nodig om als medicus tegen de gangbare mening van het gezamenlijk front van geneeskundigen, overheid en farmaceutische industrie in te gaan.

België

Allereerst is deze week in België een rel uitgebroken omdat VTM in het nieuwsprogramma huisarts Kris Gaublomme aan het woord heeft gelaten. Belgisch Minister van Volksgezondheid De Block vindt zelfs naar aanleiding van de uitspraken van de huisarts dat er een ‘klacht moet komen tegen deze man’. En daar laat ze het niet bij, want voegt ze eraan toe tegenover VTM Nieuws ‘Die man gaat met zijn theorie levens kosten’. Ondertussen gaan er zelfs stemmen op om hem zijn ambt van arts af te nemen.

Gaublomme is al meer dan 25 jaar actie in de de vzw Vaccinatieschade. In de volgende video staat hij stil bij de slachtoffers van vaccinaties, de misleiding door de overheid, die naar zijn zeggen blijft beweren dat vaccins nodig en absoluut veilig zijn. Wetenschappers, zegt de dokter, weten dat er bijwerkingen van de vaccins zijn. Volgens hem geldt er een dogma, namelijk dat vaccins veilig zijn.

Hij staat ook stil bij de kinderen die epileptisch zijn geworden, hersenschade hebben geleden, astmatisch zijn geworden en er in gezondheid na inenting juist op achteruit zijn gegaan. Gelukkig constateert hij een enorme stijging in het bewustzijn van mensen die meer informatie willen over vaccinaties. Gaublomme vindt het onverantwoord om ouders die bewust hun kinderen niet laten vaccineren als criminelen te behandelen. Deze mensen moeten de vrijheid hebben om dit wel of niet te doen, vindt hij.

Gaublomme verwijst ook naar het Europese Forum voor waakzaamheid tegenover vaccins (EFVV.eu) voor meer info over vaccins. De slogan van deze organisatie is:

The “greatest risk to humanity”
is not 
the unvaccinated, but failure to acknowledge the potential harmful effects of vaccination!

Gelukkig richten de autoriteiten zoals in de middeleeuwen geen brandstapels meer op voor andersdenkers, anders zou er nog slechts een hoopje as van deze man over zijn.

Een reactie op de recente gebeurtenissen van Kris Gaublomme in een interview met Ramon Walter.
Wat opvalt is de rustige en beheerste reactie van deze man die gewend is dat tegenstanders hem het zwijgen willen opleggen om nog langer zijn mening naar buiten te brengen.

Nederland

In de periodiek Huisarts en Wetenschap schrijft oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl op 20 februari 2019:’Niet-deskundige politici, artsen met belangenverstrengelingen en een falend overheidsbeleid domineren de discussie over influenzavaccinatie. Het is verontrustend hoezeer de adviezen van de huidige deskundigen en politici getuigen van een groot gebrek aan wetenschappelijk en helder denkvermogen. Er zijn immers nog steeds geen wetenschappelijke bewijzen voor de werkzaamheid van de griepprik.’

Dit artikel deed geen stof opwaaien, maar dat komt waarschijnlijk omdat deze uitspraak niet voor de televisie werd gedaan in het NOS Journaal, want ook dan  zouden er zeker koppen rollen in medialand. Vaccinatie staatssecretaris Blokhuis heeft zelfs een heuse alliantie opgericht om de anti vaccinatie mening te bestrijden. In de middeleeuwen was een dergelijk instituut bekend onder de naam ‘inquisitie’. Er was een geloof, een kerk en alles daarbuiten was ketters, bedorven dus moest vernietigd worden.

 

Rob Vellekoop, 12 april 2019

11 Comments

 1. Er is één ding dat in het “welvarende westen” duidelijk boven alles prevaleert, ook boven gezondheid/mensenlevens en dat is Het Grote Geld c.q. Mammon, in dit geval de groot farmaceuten en wie dat in de weg loopt wordt aan de schandpaal genageld/verkettert door poliziek, roverheid en “wetenschappers”, allen gekocht door zonet genoemde.

 2. Ik neem héél diep mijn hoed af voor al die dappere mensen die ooit, en daarvan ben ik overtuigd, de eer zullen krijgen die hen toekomt. Ook Door Frankema van VACCINVRIJ is zo iemand. Op een pr bijeenkomst vóór vaccinatie gaf zij de staats-secretaris van “volksgezondheid”, Paul Blokhuis, een boek over vaccins en autisme waarin helder de verbinding tussen deze twee wordt aangetoond. Zijn reactie “ik heb een open haard”.Een klap in het gezicht van alle mensen die hiermee worstelen en een door het volk aangesteld persoon onwaardig zijn.

 3. kleinschalige noodopvang aangeboden voor niet gevaccineerde kinderen omgeving Amersfoort/Leusden
  beste ouders,
  als gediplomeerd gastouder met veel oppaservaring voel ik mij, door de huidige omstandigheden, aangesproken om opvang aan te bieden aan die ouders die nu verplicht worden gesteld om hun kind te laten inenten en dit echt niet willen

  als u op deze aankondiging via de site DLM plus wilt reageren met uw email-adres zal ik (vrouw 59 jaar) contact met u opnemen,
  met vriendelijke groet,
  zonnetje

 4. vooral de macht vd big Pharma (die tieners met hun HP vaccin ziek maken) maakt me heel bang. Dr Moolenberg heeft al gewaarschuwd voor te jong vaccineren (iets met vetweefsel in de hersenen wat nog niet volgroeid is waardoor het vaccin meer scade kan geven) Een Am kinderarts zei; stel het in elk geval uit en niet zo grote cocktail tegelijk geven

 5. Naar aanleiding van een flyer over vaccinatie van de VVD, stuurde ik Klaas Dijkhof het volgende:

  (En iedereen mag deze tekst overnemen en sturen naar iedere Nederlandse politicus die nu ineens denkt vaccinatie te moeten propageren en/of eisen — meestal zonder ooit een vaccin-productinformatie te hebben gelezen!):

  Is Klaas Dijkhof ervan op de hoogte dat de vaccins in het Rijksvaccinatieprogramma vele giftige, lichaamsvreemde inhoudsstoffen bevatten?
  Is het Klaas Dijkhof bekend dat het inspuiten van deze gifstoffen, aanzienlijk ernstiger negatieve effecten oplevert voor de gezondheid en de ontwikkeling van babies, peuters, kleuters en schoolkinderen, dan het inslikken/inademen of via de huid binnenkrijgen daarvan?
  Een eenvoudig overzicht van alle RVP-vaccins en hun inhoudsstoffen, genoemd in de officiële CBG- en EMA-documenten, vindt u hier:
  https://www.dropbox.com/…/2019%20~%20RVP…
  Ik hoor graag hoe hij uitlegt dat vaccinatie gezondheid en/of bescherming oplevert.

 6. ontmantelen van natuurlijk afweersysteem

  ook nog een aardig voorbeeld (maar niet heus) van volledig de plank misslaan
  door de medische gekkies was het onzalige plan wat veel uitgevoerd werd
  in mijn jeugd tijdens de 60-er jaren vorige eeuw
  nadat mijn amandelen ‘geknipt’ waren, een barbaarse handeling waar je zonder voorbereiding vastgebonden in een stoel zonder verdoving aan onderworpen werd
  (iets wat ik mijn moeder nooit heb kunnen vergeven….)
  kreeg ik acuut hersenvliesontsteking waardoor ik enige dagen in kritieke toestand verkeerde daarna eenzijdig verlamd in het ziekenhuis wakker werd
  en nog vele jaren heb moeten revalideren met op de achtergrond
  hevige aanvallen van migraine

  daarna heb ik de overgevoeligheid voor licht geluid en stress gehouden
  een kwaal waar je doorgaans geen medeleven of sympathie mee opwekt
  maar wel irritatie ongeloof en achterdocht

  bedankt mama en de jongens en meisjes van de medische dienst
  petronella
  jonge ouders laat je niet gek maken

 7. Jammer genoeg geraak in niet in onderstaande uitleg op die drop box: waazrom wordt het niet direct in de tekst gezet: zodat we geen omwegen moeten doen om te zien wat er in zit

  Gr ingrid

  Een eenvoudig overzicht van alle RVP-vaccins en hun inhoudsstoffen, genoemd in de officiële CBG- en EMA-documenten, vindt u hier:
  https://www.dropbox.com/…/2019%20~%20RVP…

 8. vaccinaties en hun werking
  ik vind dat alle voorstanders van al die inentingen
  zelf zullen moeten worden bewerkt met een waarheidsserum
  waaruit zal blijken: ben je toerekeningsvatbaar of gewoon
  te stom om jezelf breed en volledig te informeren
  en dit
  op basis van eerlijke gegevens
  daarna
  zal de slecht geïnformeerde mens moeten worden geëlimineerd
  helaas maar dat is uiteindelijk het beste voor de hele gemeenschap

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.