Amerikaanse staten stoppen met coronamaatregelen

123rf

De Amerikaanse president Biden (78) beschuldigt Texas van denken als Neanderthalers. Opeens blijken in een aantal staten mondmaskers en de 1,5-meter-maatregelen niet meer nodig. Het virus waart volgens insiders nog wel rond en het vaccinatie-programma gaat gewoon door, maar de coronadruk lijkt van de ketel. Of is dit slechts schone schijn?

Het is geen sinecure om als politicus te beslissen dat het over moet zijn met de coronamaatregelen. Een leger aan pr-bureaus en kranten van de oude media staan in de rij om je daarna van de meest verschrikkelijke dingen te beschuldigen. Biden gaat hen daarin voor en beschuldigt de Texaanse gouverneur van antiek denken, in zijn woorden ‘neanderthal thinking’.

Texas

De gouverneur van Texas draait alle corona beperkende maatregelen terug met ingang van volgende week woensdag. Hij gouverneur Abbott zegt dat dankzij de medische vooruitgang van ‘vaccins en antibody medicatie’ iedere Texaan nu in staat is zichzelf te beschermen tegen het virus.

Nadrukkelijk wil hij nu terug naar ‘normaal’, ondanks dat naar zijn zeggen het covid-19 virus niet is verdwenen.

Hij wil dat iedere Texaan vanaf heden zijn eigen verantwoordelijkheid op zich neemt voor zijn gezondheid.

Van de bevolking van 28 miljoen mensen hebben al 5,7 miljoen de injectie gekregen en dit zullen er naar verwachting volgende week zo’n 7 miljoen zijn. Ondertussen zijn de helft van alle bejaarden gevaccineerd.

Daarnaast voelt de gouverneur zich veilig omdat de staat 100.000 PCR-tests per dag kan uitvoeren.

Niet iedereen is even gelukkig met het openstellen van de staat. Verschillende ‘gezondheidsexperts’ laten via verschillende oude media weten dat het te vroeg is, en dat de mensen het beste toch de aanbevelingen van het CDC (Amerikaanse RIVM) kunnen opvolgen. Het afdoen van de maskers vinden zij ook niet juist. Eerst willen deze geneeskundigen zien dat er veel meer mensen gevaccineerd zijn. Terwijl een ander aangeeft dat volgens hem er nog geen sprake is van groepsimmuniteit.

Opstand tegen Biden

Het is niet alleen Texas die de coronamaatregelen gaat opheffen, maar ook Mississippi volgt deze route. Hun gouverneur Tate Reeves trekt zich overigens niets aan van wat hij een ‘belediging van de president’ vindt.

Het blijkt dat ook Michigan, Louisiana, Massachusetts en South Carolina de maatregelen aan het minderen zijn.

Opvallend is dat in deze staten de verantwoordelijkheid voor de gezondheid wordt teruggegeven aan de burger, ondanks de tegenwind van de oude media en hun ‘deskundigen’.

Voor president Biden is het allemaal een grote vergissing. Vooral het opheffen van de mondmaskerplicht doet hem zeer. Hij zegt:”Ik hoop dat iedereen zich realiseert dat mondkapjes het verschil maken.”
Ondanks de belofte dat het vaccin in mei voor iedere Amerikaan beschikbaar is.

“Het is essentieel – essentieel, essentieel, essentieel – dat zij de wetenschap volgen: was je handen, heet water, doe het geregeld. Draag een mondkapje en blijf op afstand.”

Een van de bronnen

Schone schijn?

We leven in een verwarrende tijd. Er zijn niet veel landen die zich tegen het wereldwijde coronabeleid durven verzetten. Ghana en Zweden zijn daarvan voorbeelden en nu sluiten zich hierbij enkele Amerikaanse staten aan. Tegelijkertijd zien we landen als Israël hun coronadictatuur opvoeren en ook ons land is ondergedompeld in een heuse coronadictatuur waar demonstreren bijvoorbeeld niet meer mag.

Volgens Zerohedge is het een kwestie van tijd voordat de volgende fase in de virus-spiraal zal beginnen, zodat er weer van vooraf aan kan worden begonnen.

Het virus keert terug…….
het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen stijgt en de lockdown komt terug…..
dan zal het aantal gevallen van covid weer dalen en zullen de regels worden versoepeld….
de economie krijgt een opleving…..
en we zijn weer terug bij af….
Het virus keert terug…..

 

 

Rob Vellekoop, 4 maart 2021

11 Comments

 1. En wat drijft deze gouverneurs om plotseling de kont tegen de krib te gooien? Dat lijkt mij een essentiële, essentiële, essentiële vraag? Met alle dreigingen in het verschiet; in ons kikkerland zijn wij gewaarschuwd door dr. Gommers. WAAROM wordt er nu gepraat over versoepelingen in deze onvoorspelbare tijd? Want dat is het, zo moesten en moeten wij geloven. Het virus is gevaarlijk en muteert; desalniettemin voeren de media ons zachtjes aan een kentering van coronamaatregelen. WIE CONTROLEERT DAN “HET VIRUS”? Wie kan beginnen over Nederland ‘na de crisis’? Alleen ZIJ, die BEPALEN of er een crisis is.

 2. Eigenlijk is dit hele circus lachwekkend. Ik moet er zo om lachen . Mensen doe je eigen ding!! Je kan virussen niet bestrijden,hooguit tijdelijk. Laten we ons bezighouden met een nieuwe samenleving zonder flauwe angst.

 3. Vandaag -4 maart – in Trouw , pag 6 en 7, ‘ waarom willen zoveel mensen ( ook artsen en verplegers ) niets weten van de coronavaccins ?

  Goed artikel , in een mainstream – en voor menigeen wellicht toch nog af en toe , geloofwaardige – krant .

  In ieder geval , lijkt het er op, dat , soms onder hen, verslaggeving/ onderzoek , plaats vindt , waaruit blijkt dat inmiddels ook , onder hen , media zitten , die thans al minder bastion zijn, en met hun standaard reageren/ negeren/ framing, geen k(r)ant meer uit kunnen , omdat niemand ze meer leest.

  Dus het is ditmaal het ordinaire marktdenken , waardoor ze ‘ om’ , lijken te gaan. Niet qua standpunt, noch in de standaard aannames , maar in het wat opener , en minder negerend , enige transparantie beginnen te vertonen .

  Maar in dit artikel is daarmee – hoe ze het ook inkleden en inkleuren – wel al onder ogen , hoezeer , de verkiezingsuitslag precies door de
  in dit artikel opgemerkte feiten , dadelijk , hen nog waanzinniger zal achterlaten in hetgeen ze al die tijd onderhouden .

 4. erik,

  je noemt het lachwekkend, ik begrijp wat je bedoelt. ik moet soms ook lachen om de totale waanzin waarin de mensen om mij heen gevangen lijken. lachen lukt soms door een soort van bewustzijnsvernauwing, waarin je je medemensen zich collectief als een stelletje ezels ziet gedragen.

  maar als je wat breder kijkt en een beetje begrijpt wat er aan de hand is wordt de situatie heel anders. lachen wordt dan uitsluitend iets voor degenen die deze rampspoed over ons uitstorten. die kunnen zeker dubbel liggen, want kijk hoe ze erin trappen allemaal. ze lopen met malle lapjes voor hun smoeltjes en zijn bang om dicht bij elkaar te komen en raken intussen massaal aan de bedelstaf, alleen omdat wij het zeggen! wat een oenen, ha ha ha, denken ze dan. denk ik.

  ik probeer zelf emotioneel wat afstand van de situatie te houden. ik probeer intussen iets te bedenken om dit te stoppen. het zou simpel moeten zijn, maar het blijkt waanzinnig moeilijk. gewone mensen, kennissen en toevallige ontmoetingen horen mij aan en lopen weg. wat ik zeg dringt niet door. misschien wel mijn woorden, maar niet wat ik ermee bedoel. dat is uiterst deprimerend, want ik geloof echt dat het heel simpel is, zowel het probleem als de oplossing.
  ik ben maar een eenvoudige electronicus en blijkbaar niet erg handig in het communiceren van hete hangijzers en daar wringt hem de schoen.

  ook degenen van wie je zou denken dat ze dolblij erbovenop zouden springen, degenen met top communicatieve vaardigheden, die weten hoe iets overtuigend te formuleren, met name de mensen achter de zogeheten alternatieve media, reageren niet of nauwelijks, of vragen me of ik ergens anders mijn ei wil gaan leggen.

  ik heb daardoor het idee gekregen, dat alternatieve media in feite aan dezelfde leiband lopen als de klassieke media. ze zijn er alleen voor een andere doelgroep, die daarmee gelijk zichzelf in het zoeklicht zet, wat handig is als de huidige plannen blijken te werken, want dan kan je ze in een latere fase gewoon doortrekken.

  tegelijkertijd is deze doelgroep in plan-b geincorporeerd. wanneer het lopende masterplan op teveel weerstand zou stuiten is alle vertrouwen in het huidige politieke systeem natuurlijk weg, misschien komen de collaborerende politici dan zelfs wel in een soort neurenberg proces terecht. het logische alternatief is dan de nieuwe politici te selecteren uit de alternatieve scene, waar de burger na alles wat dan gebeurd is nog wel vertrouwen in kan hebben. het systeem is dan gered en gaan we gewoon verder en het later nog eens proberen.

  het systeem echter is intrinsiek corrupt. het berust volledig op vertrouwen en dat blijkt altijd weer te koop te zijn. ieder meisje heeft haar prijsje zoals het spreekwoord zegt en dat geldt vele ordes van grootte meer voor politici. het is hun carriere model.

  wat we nodig hebben is een volledig transparant systeem, niet van vertegenwoordiging, maar van samenwerking.
  maar genoeg daarover.

  er is dus iets nodig dat niet de politici maar het systeem zelf ontmaskert. iets waaruit blijkt dat bedrog in dit systeem structureel en allesoverheersend is. niet alleen bedrog om de centjes, maar vooral het bedrog waardoor elk jaar weer tientallen miljoenen onwetende mensen sterven in een orgie van geldsmijterij.

  dit bedrog is niet op het niveau van politici, zij zijn net als de artsen, de mediabazen en ga maar door alleen maar tegen riante vergoedingen ingehuurd. dit komt van de plaats waar alleen god zelf hoort te zetelen. helaas is die plaats geoccupeerd door een clubje psychopaten. dit is geen poging tot heiligschennis, maar we zijn hier op een niveau waar een antwoord zou moeten liggen op de vraag waar de mensheid eigenlijk goed voor is. dat antwoord weet ik ook niet, maar ik denk niet dat god de mensheid heeft geschapen om een soort van superpsychopaat te worden, waar de individuen alleen maar de cellen zijn van het psychopatische aardwezen, dat zich overigens naar verwachting alleen nog maar zou kunnen amuseren met het afhakken van zijn eigen ledematen, zoals in feite ook al gebeurt.

  nu wil je natuurlijk weten waar ik het over heb. wel ik heb al eerder geprobeerd in deze kolommen wat naar voren te brengen, zie bijvoorbeeld: https://www.dlmplus.nl/2020/10/30/dr-madej-covid-19-vaccin-zal-ons-lichaam-genetisch-veranderen/#comment-7387
  als er belangstelling is wil ik er best wat verder op ingaan, maar ik moet nu echt gaan slapen.

 5. rob, een vraag. ik heb net een reactie ingetypt die “inafwachting van moderatie is”. nu zie ik dat alle opmaak, nieuwe regel, lege regel etc. is verdwenen. het wordt op deze manier wel wat moeilijk leesbaar. ligt het aan mijn teksteditor of doet de site dat? ik had eerder dat probleem niet. graag advies.

 6. Hi Ad, ik heb niet eerder hiervan gehoord, dus misschien is er iest met jouw editor?

 7. Influenza is 100% verdwenen. Covid met dezelfde griepverschijnselen zoals we al jaren en jaren kennen is opeens een heeeeel gevaarlijke griepsoort. Yeah right. Een van de lezers hier al eens gezocht naar bewijs van het bestaan van corona/ influenza etc? Ik zal vast verklappen, dat bewijs ga je niet vinden. Kom op mensen, wordt nou eens wakker. Er is geen virus, er was geen virus, er komt geen virus. Dit hele spel is 100% bedacht en bestaat enkel bij gratie van aannames, modellen en machtsgeile psychopaten die geen donder geven om de mensheid.

 8. hallo RW,

  Je geeft mi een goeie samenvatting van de situatie, maar het vraagt wat nuancering om er wat mee te kunnen doen. deze dingen vragen wat concrete aanknopingspunten voor actie, de revolutionaire component als het ware.

  Laat me proberen je overigens correcte maar wat abstracte weergave van zaken wat uit te diepen.

  Over het bestaan van virussen ihb corona/influenza.

  Dit is een wetenschappelijke vraag, die pas in de laatste eeuw of zo is opgedoken. het punt is dat alle -nou ja..- wetenschappelijke problemen die met het blote oog konden worden waargenomen al eeuwenlang onderzocht zijn precies binnen dat vlak van het waarneembare.

  De niet waarneembare oorzaken van de verschijnselen werden gewoon ‘krachten’ genoemd, naar analogie van de menselijke spierkracht. er is een heel systeem geweest van mensachtige wezens die de oorzaken zouden vormen van alles wat in de natuur gebeurde, geesten, goden etc. boreas blaast bv de noordewind, donar werpt zijn bliksem, “het worde licht”, etc.

  Met het voortschrijden van de techniek werden de zintuigen wat verfijnder en kon ook die veronderstelde maar onzichtbare onderlaag van oorzaken ‘zichtbaar’ worden en wat daaronder weer verborgen was en ga maar door. dit proces is in volle gang, waarbij de wetenschap zich van het eerdere menselijke model heeft afgewend en de modelvorming vooral wiskundig dan wel statistisch is geworden.

  Modellen op zich zijn mi de enige manier om iets te begrijpen wat je niet zien kan, dus aan het bestaan of gebruik van modellen op zich zou ik mij niet storen.

  Het is wel leuk dat zoveel meer onderzoek aan de natuur nu mogelijk is geworden, maar daarmee is de wetenschap zelf nogal buiten het dagelijks leven komen te staan. als eenvoudige burgers willen begrijpen wat er allemaal gebeurt zijn wij tot op grote hoogte afhankelijk van wat de ‘experts’ willen loslaten.

  Hier komt bij dat het hele indoctrinatiemodel van de media in de normale situatie gebaseerd is op leuk en lekker en niet zo zeer op interessant of belangrijk. en dat schiet ook niet echt op.

  Als experts dan ook nog gekocht kunnen worden om aspecten van onderzoek weg te laten of te veranderen in hun publieke optreden ga je inderdaad een hekel krijgen aan hun “modellen”, omdat die niet meer de natuur weergeven, maar de opportunistische wensen van hun opdrachtgevers. het geld schijnt hier de boventoon te voeren.

  Neem de medische faculteit hier in paramaribo. de toestroom van studenten heeft geleid tot de grootste numerus fixus van alle studierichtingen. mijn idee is, dat de oorzaak hiervan de hoge inkomens van artsen zijn. veel studenten laten zich voorlopig voor een verwante studierichting inschrijven, bv biologie, om dan het volgend jaar weer mee te dingen naar medische.

  Het punt is dat de wetenschap enerzijds door zijn esoterisch karakter anderzijds door het grote geld heel makkelijk gecorrumpeerd kan worden. ook hier geldt het probleem van vertrouwen. wetenschappelijke integriteit zowel als menslievendheid zijn mi in de medische wetenschap allang vervangen door hebzucht.

  Politieke belangen, die immers het geld kunnen uitgeven kunnen dus heel makkelijk de medische wetenschap binnendringen en dat gebeurt massaal. het is niet verstandig om zomaar een dokter te vertrouwen en je lichaam uit te leveren aan behandelingen die je niet helpen dan wel je zieker maken maar wel veel geld kosten.

  Ik denk dus dat je opmerking over psychopaten correct is, maar zij kunnen echt helemaal niets zonder hun leger van handlangers, en dan gaat het hier niet zozeer letterlijk om leger en politie, maar om politici, artsen, leerkrachten, journalisten en je kan je zelfs afvragen in hoeverre de kerken zich hierbij hebben aangesloten.

  De paus bv zegt dat hij hoopt dat spoedig de hele wereldbevolking zich laat vaccineren, nou ja! gelukkig ben ik niet katholiek meer, dus ik hoef niet met hem mee te hopen. want vergeet niet, hij vertegenwoordigt god zelf hier op aarde en dat blijkt voor heel veel mensen heel belangrijk te zijn en dus veel geld waard.

  Je opmerking dat er geen virus is heeft zijn charme. het is een concept dat gebruikt wordt om ziekte te verklaren, omdat je met je blote ogen kan zien dat mensen ziek worden en dat ook zelf kan ervaren. als niemand ooit ziek werd zouden virussen als concept ook niet bestaan, omdat er geen enkele behoefte aan zou zijn.

  Het is dan interessant om vast te stellen dat verwante diersoorten niet of nauwelijks ziek worden. mijn honden vreten dagelijks de akeligste dingen, zo rauw van de slager of na een week koelkast en zo van de grond. ik heb dat lang geleden ook wel eens geprobeerd, maar nee hoor, dat werd hoge koorts en voedselvergiftiging en heel wat doktersrekeningen naar het ziekenfonds. een kliekje van twee dagen eet ik niet meer op want het is gebleken dat dat minder prettig af kan lopen. dat gaat naar pluto.

  Hoe dat verschil tussen mensen en andere zoogdieren wordt veroorzaakt is niet zichtbaar, dat weet alleen de wetenschap en o wonder, de wetenschap zwijgt hierover in alle talen.

  Dr wolfgang wodarg weet van niets, dr didier raoult idem dito, dr mercola? Weten ze echt niet hoe dit zit? Het lijkt nogal belangrijk, ziek en dood of gezond en levend. echt iets voor een arts om te weten.

  Gelukkig zijn er individuele wetenschappers die hier vrijuit over praten, maar dan aan alle kanten weggecensureerd dan wel anderszins aangepakt worden. maar ze zijn wel te vinden. probeer voor een recent geval dr paul marik.

  Het gaat namelijk om een genetische mutatie, die we allemaal hebben. het heet de gulo mutatie. gulo staat voor gulono lactone oxydase, een enzym dat samen met vier andere enzymen in de lever leidt tot productie van ascorbinezuur, ook bekend als vitamine-c.

  Het probleem is, dat door de mutatie geen gulo maar iets anders wordt gemaakt, waardoor het hele vit-c productiesysteem al miljoenen jaren in ons lichaam ligt te slapen. zou dit niet simpelweg met een rna vaccin kunnen worden opgelost?

  Vit-c heeft ca 300 functies in je lichaam, maar is ook de kern van het immuunsysteem. merkwaardigerwijs komt in het boek ‘the immune system’ van peter parham, dat in de Nederlandse artsenopleiding wordt gebruikt het woord vitamin-c of een van de diverse synoniemen gewoon niet voor.

  Een kind weet dat vit-c belangrijk is voor je immuunsysteem, maar je dokter weet het niet. probeer maar eens als je daar nog naar toe wil en geniet van de interessante discussie die dat oplevert tussen jou als leek en je dokter als ‘expert’.

  Het is fijn om te weten dat vit-c je beschermt tegen infectieziekten en dat als je toch ziek wordt het verhogen van de doses je spectaculair snel weer beter maakt. als individu heb je daar wat aan.

  Het is een ander ding als je je realiseert, dat de gulo mutatie de basis van onze kwakkelende gezondheid is. waarom wordt dit verborgen gehouden door onze politici? door onze artsen? door onze journalisten? simpel, het levert ze tonnen geld op en dat er jaarlijks tientallen miljoenen mensenlevens door de pijp gaan interesseert ze blijkbaar geen lor!

  Zo ben ik terug bij je opmerking over “machtsgeile psychopaten die geen donder geven om de mensheid”.

  Het bestaan van deze mutantengroep is heel reeel, net als hun schijnbaar door de duivel zelf geïnspireerde machtswellust,
  maar hoe komt het dat ze zoveel invloed hebben verworven dat ze ons nu gewoon kunnen dwingen om uiteindelijk massaal te sterven van de honger?

  We kunnen ze gewoon negeren en ons eigen ding doen. daar wordt je niet rijk van, maar wat mogen de kosten van je rijkdom eigenlijk zijn!

  In een interview heeft john d.rockefeller eens uitgelegd hoe hij zijn kinderen opvoedde. liegen en bedriegen is goed voor ze zei hij, het houdt ze scherp. en ik denk dat daar een belangrijke kern in zit.

  Ons hele systeem is gebaseerd op vertrouwen. vertrouwen in onze ‘zelfgekozen’ politieke vertegenwoordigers, vertrouwen in onze huisarts, onze leraren, docenten en professoren en vertrouwen in de nos, de telegraaf, in willekeurige ‘alternatieve’ nieuws websites en noem maar op. ze kunnen je voeren wat ze willen en je gelooft het omdat je ze vertrouwt. je handelen is zo gebaseerd op geloof, wat weer rust op vertrouwen, niet op eigen onderzoek.

  Vertrouwen is iets wat een mens heel persoonlijk meekrijgt uit zijn relatie met zijn ouders. binnen een kleine groep, een grootfamilie of stam of zo lijkt dit vertrouwen in hoge mate overdraagbaar op derden en verloopt dan mi vrijwel automatisch.

  Vertrouwen is echter volkomen misplaatst tegenover psychopaten en hun volgelingen. je kan je dus afvragen in hoeverre je het systeem rockefeller als pedagogisch advies kan zien.

  Nogmaals, ik sta volledig achter je reactie, maar ik heb het hier wat proberen uit te diepen om het te verbinden aan belangrijke acties.

  Dus,

  ten eerste neem een paar kilo vit-c in voorraad voor jezelf en gezinsleden. zegt het voort, zodat ook anderen er wat aan hebben.

  ten tweede probeer uit te leggen WAAROM vit-c zo belangrijk is, dus noem de gulo mutatie. op dat moment haken de meesten af, omdat ze hoogtevrees hebben en niet in de diepte durven denken. maar dat moet je niet ontmoedigen. kijk hoe ik steeds weer probeer.

  ten derde probeer uit te leggen hoe het verzwijgen van de gulo mutatie tot massale sterfte leidt. vertel erbij dat stress dus angst snel je vit-c voorraad opmaakt, waarna je hersens niet meer optimaal kunnen functioneren en je terugvalt op hersenloze acties als blindelings achter je vertrouwde leiders aandraven.

  Probeer en huiver..
  en geef niet op. luctor et emergo!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.