Wormachtige vezels aangetroffen in mondkapjes

foto 123rf

Het klinkt als sciencefiction, maar het is realiteit. Door veel onafhankelijke onderzoekers over de hele wereld zijn er vreemde, microscopisch kleine en uit zichzelf bewegende vezels aangetroffen in de bekende blauwe covid mondkapjes. Het is nog te vroeg om precies te zeggen wat deze vezels zijn, maar ze lijken duidelijk op Morgellons – ze zijn zowel synthetisch als van zichzelf bewust.

maskervezels

Overal op het internet duikt er materiaal op dat het bestaan van deze maskervezels aantoont. Video na video laat onweerlegbaar bewijs zien dat er vreemde, nieuwe wormachtige vezels, zwarte strengen en draadachtige objecten zijn ingebed in de katoenen maskers die massaal zijn gemaakt voor de covid-plandemie.

Onafhankelijke onderzoekers van over de hele wereld kopen eenvoudige microscopen, plaatsen de maskers onder de lens en zien dan werkelijk schokkende dingen. Er zijn, verspreid over de stof, allerlei rare, dunne strengen, overwegend zwart, die door hun wil lijken te bewegen.

Deze maskervezels zijn heel anders dan de rest van het katoenen materiaal. Wat zijn het? Hoe zijn zij daar gekomen? Wat is hun doel?

Dit artikel bevat niet alle antwoorden – en komt zelfs niet in de buurt daarvan – maar dient als een inleiding tot wat een zeer belangrijk onderwerp gaat worden voor de toekomst van de mensheid: de link van COVID met nanotechnologie.

Voor meer achtergrond over deze link raad ik aan om twee van mijn eerdere artikelen te lezen:
Hydrogel Biosensor: Implantable Nanotech to be Used in COVID Vaccines?
Operation Coronavirus is Working Hand-in-Hand with the Nanotech AgendaHydrogel.
Kijk hiervoor ook naar het onderzoek van Celeste Solum.

Standaard mondkapjes zijn giftig

Veel van de maskers die worden uitgedeeld, doen veel meer kwaad dan goed. Naar verluidt komt 85% van deze maskers uit China, worden ze gemaakt onder slechte arbeidsomstandigheden en zijn ze doordrenkt met giftige chemicaliën.

In het artikel met de titel Exclusive: Chemical cocktail found in face masks wordt uiteengezet dat dit soort maskers voor COVID een chemische cocktail bevatten, inclusief maar niet beperkt tot formaldehyde (een bekend carcinogeen), aniline (een bekend carcinogeen), aceetaldehyde (een bekend genotoxine) en veel andere giftige verbindingen.

De Canadese regering heeft zojuist een veiligheidswaarschuwing afgegeven dat gezichtsmaskers grafeen kunnen bevatten (Solum waarschuwde maanden geleden voor grafeen-nanotechnologie). In de waarschuwing lezen we: “Uit de voorlopige beoordeling van beschikbaar onderzoek door Health Canada’s blijkt dat ingeademde grafeendeeltjes mogelijk tot vroege longtoxiciteit bij dieren kan leiden. De mate waarin mensen grafeendeeltjes van gezichtsmaskers in kunnen ademen en het daaraan gerelateerde gezondheidsrisico is echter nog niet bekend en kan variëren op basis van het ontwerp van het mondkapje.” Ik heb er eerder ook al op gewezen dat de maskers gevaarlijkhypoxisch en onmenselijk zijn.

De ontdekking van alomtegenwoordige en uit zichzelf bewegende maskervezels tilt de situatie echter naar een heel nieuw niveau. Hieronder heb ik verschillende video’s opgesomd die deze bizarre ontdekking laten zien, veel ervan zijn afkomstig van TimTruth.com (chapeau voor Tim). De volgende zeven afbeeldingen zijn screenshots van zijn video’s:

vezels in mondkapjes

vezels in mondkapjes

vezels in mondkapjes

vezels in mondkapjes

vezels in mondkapjes

vezels in mondkapjes

vezels in mondkapjes

Hoe gedragen de maskervezels zich?

Het videobewijs tot nu toe laat zien dat deze maskervezels reageren op warmte en vocht, omdat ze gaan bewegen en geagiteerd raken wanneer mensen erop ademen. De vezels kunnen magnetisch zijn. In deze clip ziet u de vezel wegspringen als hij in de buurt komt van een naald.

In deze compilatie kun je de vezels van de knop van een wattenstaafje naar de hersenen van een varken zien springen alsof ze erdoor worden aangetrokken.

In een andere clip kun je ook zien dat de vezels (die er onder een microscoop uitzien als scherven) loskomen wanneer ze tegen een stuk vlees worden geborsteld. Dit alles maakt het geloofwaardig dat deze maskervezels in feite Morgellons-vezels zijn, onderdeel van de nanotech-invasie van de mensheid, oftewel de Synthetische Agenda.

Enkele theorieën over de aard van deze vezels

Sommige mensen zeggen dat de maskervezels kleine, losse weefseldraden zijn van kleding. Maar hoe kunnen ze levenloze kledingdraden zijn als ze wiebelen en zich voortbewegen? Waarom lijken ze te worden geactiveerd door warmte en vocht? Waarom lijken ze te worden gemagnetiseerd door metaal?

Sommigen zeggen dat het microscopisch kleine wormen zijn. Anderen zeggen dat het micellen zijn, bestemd voor medicijnafgifte.

Verder zijn er mensen die geloven dat ze synthetische Morgellons-vezels zijn, wat ik persoonlijk het meest geloofwaardig vind in dit stadium.

Er is een andere theorie dat de maskervezels koolstofnanobuisjes (CNT’s) zijn. Een wetenschappelijk onderzoek uit 2015 vond koolstofnanobuisjes (kleine buisjes gemeten in nanometers) in de longen van elke geteste persoon.

Deze nanobuisjes kunnen gemakkelijk worden gebruikt als biosensoren – ze volgen je van binnenuit. De studie Antropogene koolstofnanobuisjes gevonden in de luchtwegen van Parijse kinderen onderzocht de verspreiding van CNT’s en concludeerde:

“Antropogene koolstofnanobuisjes werden gevonden in alle monsters, wat aangeeft dat mensen regelmatig dergelijke nanostructuren inademen … Deze nanostructuren zijn gelijk aan de nanostructuren die aanwezig zijn in stof en uitlaatgassen van voertuigen verzameld in Parijs, evenals aan die welke eerder werden waargenomen in de omgevingslucht in de VS, in spinnenwebben in India en in ijskernen. Deze resultaten wijzen er op dat mensen stelselmatig worden blootgesteld aan CNT’s … ”

Tot slot

Onderstaande videoclips en compilaties bevatten onweerlegbaar bewijs. Bekijk ze. Bekijk deze levende wormachtige vezels zelf en ga dan bij jezelf te rade.

Is het een sinistere opzet om deze vezels vlakbij onze mond en neus te plaatsen, zodat ze onze longen en ons lichaam binnendringen?

Is de mensheid misschien uitgekozen als ‘gastheer’ voor deze parasieten?

De verplichting voor het dragen van deze mondkapjes wordt zowel door regeringen als door grote bedrijven opgelegd.

In dit stadium kunnen we alleen nog maar hypothesen formuleren en speculeren naarmate we meer bewijs verzamelen, terwijl we waakzaam en op onze hoede zijn. Hoe huiveringwekkend en zenuwslopend dit idee ook is, het lijkt zeer waarschijnlijk dat Operatie Coronavirus inderdaad een dekmantel is voor de voortgang van de nanotech takeover.

Makia Freeman is de redacteur van de website The Freedom Articles, auteur van het boek Cancer: The Lies, the Truth and the Solutions en senior onderzoeker bij ToolsForFreedom.com. Je vindt Makia ook op Steemit en LBRY.

Dit artikel verscheen ook op transitieweb

Bronnen bij dit artikel

https://thefreedomarticles.com/hydrogel-biosensor-darpa-gates-implantable-nanotech-covid-vaccine/

https://thefreedomarticles.com/operation-coronavirus-hand-in-hand-with-nanotech-agenda/

https://lbry.tv/@Truth_Comes_to_Light:6/Former-FEMA-operative-Celeste-Solum-talks-with-David-Icke—Vaccine–amp–Mass-depopulation

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-9426499/Scientists-evidence-toxic-chemicals-face-masks.html

https://healthycanadians.gc.ca/recall-alert-rappel-avis/hc-sc/2021/75309a-eng.phphttps://thefreedomarticles.com/unmasking-the-truth-masks-weaken-dont-protect-you/

https://thefreedomarticles.com/hypoxia-blood-clot-connection-study-cdc-who-study/https://thefreedomarticles.com/exposing-the-occult-corona-initiation-ritual/

https://thefreedomarticles.com/synthetic-agenda-heart-new-world-order/

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352396415301754

4 Comments

 1. De globale plandemie kan wel eens meer duivels zijn dan je ooit zou kunnen geloven,
  of zoals verRutte publiek vertelde: “ik heb duivelse beslissingen moeten nemen”.
  Helaas is daar nooit verder op doorgevraagd, misschien wel hierom:

  Former Pfizer VP: ‘Your government is lying to you in a way that could lead to your death.’

  Het is een lang verhaal dus even doorbijten:

  https://www.lifesitenews.com/news/exclusive-former-pfizer-vp-your-government-is-lying-to-you-in-a-way-that-could-lead-to-your-death

 2. Prima artikel en onderzoek beste, verder wat in het verlengde ervan liggende i.v.m. een,de mogelijke onderliggende gezondheidsondermijnende agenda: Men gebruikt ook etheenoxide (ethylene oxide) waarin de wattenstaafjes gedrenkt zijn aanwezig in sommige testkits, hetgeen als uitwerking heeft dat je er o.a. ademhalingsproblemen van kunt ondervinden , daarnaast staat het ook nog eens te boek als kankerverwekkend.
  Ethylene oxide (C₂H₄O) is a flammable gas with a somewhat sweet odor. Exposure to ethylene oxide may cause headache, nausea, vomiting, diarrhea, breathing difficulty, drowsiness, weakness, exhaustion, eye and skin burns, frostbite, and reproductive effects. Workers may be harmed from exposure to ethylene oxide.
  https://www.cdc.gov/niosh/topics/ethyleneoxide/default.html
  https://www.cancer.gov/about-cancer/causes-prevention/risk/substances/ethylene-oxide

 3. Ik heb zojuist de mondkapjes die ik in het ziekenhuis draag onder de microscoop gelegd en met eigen ogen gezien dat het waar is!

  Gelukkig draag ik op mijn werk( in het ziekenhuis) altijd mijn eigen mondluier maar mijn collega’s hebben de hele tijd last van hun mond en luchtwegen. Nu begrijp ik waarom.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.