45e editie van de Audiokrant met Wappieland, Boeren en Nano

Een bijdrage van Niels Lunsing*

De Audiokrant is een wekelijkse bundeling van onafhankelijk nieuws. Naast de reguliere media bestaat er ook een alternatieve media waar veel mensen in Nederland zich met passie inzetten voor eerlijke en onafhankelijke nieuwsvoorziening.

Dit geluid is de afgelopen jaren flink gegroeid en wil graag meer samenwerking. Om dit geluid te versterken maak ik regelmatig een overzicht van verschillende kanalen met onafhankelijk nieuws (websites, YouTube-kanalen, podcasters en schrijvers) die bestaan naast de reguliere media. In de vijfenveertigste editie praat ik met Rob Vellekoop van DLMPlus, Tilasmi Frigge van De Ommekeer & Elze van Hamelen van Gezond Verstand.

Veel luisterplezier!

NieuweTijd Podcast · De Audiokrant editie 45

Wappieland

Inmiddels is Rob Vellekoop 10 jaar actief als schrijver voor zijn website DLMPLus waarin hij zeer kritisch schrijft over de media, politiek en overheid. Sinds kort is er een persoonlijke transformatie gaande bij Rob. De boosheid en felle kritiek waarmee hij zijn artikelen schreef lijken te vervagen. In De Audiokrant vertelt Rob openhartig dat hij de negativiteit de rug heeft toegekeerd en zichzelf steeds vaker verwondert over de schoonheid van het leven. Tijdens zijn lange wandelingen kan hij erg genieten van de natuur en de kleine insecten die hem achtervolgen. Als interviewer vraag ik hem ook wat zijn koerswijziging betekent voor zijn platform DLMPlus. Zo is Rob een nieuwe Telegram groep gestart met de naam: wappieland. Hij wil mensen uitnodigen om alleen positief nieuws te delen in de groep. Tot slot nodigt Rob iedereen uit om ook mee te wandelen met de nieuwe koers die DLMPlus heeft uitgestippeld. Meer informatie lees je op de website van Rob!

Boeren

Tilasmi Frigge deed woensdag 7 juli jl. verslag van de demonstratie van de boeren tegen het stikstofbeleid in Arnhem. Volgens Tilasmi waren de beelden enerverend. Hij sprak met verschillende lokale politici. Sommige politici schudde hem vriendelijk de hand en anderen verweten hem dat hij na de aanslag op Peter R. de Vries nog steeds stickers uitdeelt met de tekst ‘NOS = Fake nieuws’. In verhouding met het wereldwijde vaccinatieprogramma verbaast Tilasmi zich over de media-aandacht die er is omtrent Peter R. de Vries. Tilasmi beweert zelfs dat hij in verhouding maar een kleine jongen is wanneer je de mondiale gebeurtenissen tegen elkaar afweegt. De komende dagen werkt Tilasmi aan de beelden die hij heeft gemaakt van de demonstratie  en zijn livestream op Facebook. Via YouTube en Twitter deelt Tilasmi zijn video’s.

Nano

Als zelfstandig onderzoeker heeft Elze van Hamelen zich verdiept in de nanotechnologie die er in vaccins zit. Ze vertelt in De Audiokrant over Spaanse wetenschappers die hier onderzoek naar hebben gedaan. Het magnetisch effect dat optreed bij veel mensen nadat ze zijn gevaccineerd is opvallend te noemen. Het maakt veel mensen angstig wanneer ze erachter komen dat er wel degelijk elektromagnetische straling zit op de plek waar ze zijn gevaccineerd. Op social media zijn er inmiddels al veel filmpjes verschenen waar mensen laten zien dat de plek waar ze zijn gevaccineerd magnetisch is. Elze doet momenteel ook onderzoek naar het transhumanisme met de wetenschappelijke ontwikkelingen. Verder praten we over de trans =humanistische ideeën die er wereldwijd zijn van wetenschappers waaronder Yuval Noah Harari. In de nieuwsbrief ‘UIT De SAMIZDAT’ geeft Elze wekelijks een nieuwsoverzicht waarin deze onderwerpen ook aan bod komen. Aanrader!

3 Comments

 1. Juist die oase van groenschakeringen Rob, daar wordt je meer en meer ontspannen.
  Zelf word ik ook allang niet boos op mijn omgeving en mensen, eerder nog medelijden, die juist deze verbinding met de natuur en het diepe bewustzijn van de mens.
  Kijk aql jaren niet trouw tv, etc en daarvan losgekoppeld ga je juist datgene zien, dat zesde zintuig prikkelt.

 2. Er wordt nu al vele jaren overduidelijk TEGEN het Nederlandse volk geregeerd omdat onze volksvertegenwoordigers zich aan de kant van de misdaad hebben geschaard. Aan de kant van de zware criminaliteit afkomstig van een klein groepje ultrarijke klootzakken.

  ‘s Nachts worden we opgesloten, onze vrijheid van meningsuiting verdampt door steeds verder om zich heen grijpende censuur (van een overigens merkwaardig achterbakse soort), het recht op verzameling zijn we kwijt en demonstranten worden door de politie genadeloos afgetuigd….het is allemaal voor onze gezondheid.

  Onze volksvertegenwoordigers maken één ding duidelijk: macht haalt het smerigste in mensen naar boven en onze geliefde koning onderschrijft dan ook elke wet waarmee de Nederlandse bevolking de laatste restanten van haar vrijheden gaat verliezen.

  Het grenst voor mij persoonlijk aan het onvoorstelbare dat het politieke en koninklijke gespuis hier mee weg komt. Dit “er mee weg komen” heb ik vooral te danken aan de vele deugmensen dat ons land rijk is. Deugmensen niet langer in staat tot zelfstandig denken, die alles braaf doen wat hen bevolen wordt, die altijd zullen blijven stemmen en die ook bloemetjes achterlaten op de plek waar scharrelaar De Vries is terechtgesteld. Het verreweg grootste deel van de bevolking heeft en is verloren en het mooiste is dat die bevolking hier zèlf (na eerst zorgvuldig te hebben nagedacht!) bij de stembus om heeft gevraagd.

  Kortom: mijn vrouw en ik kunnen niet tegen zo veel deugdzaamheid en wijsheid op….wij gaan voortaan voor ons zelf kiezen.

 3. Vraag aan de heer Vellekoop; onlangs stond hier een artikel over een Frans landhuis waar appartementen te koop werden aangeboden. Ik zie daar geen contactinformatie meer staan. Kunt u mij daar een emailadres van geven?

  Alvast bedankt!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.