Anastasia: terug naar de basis met de kleine gemeenschap (2)

Terug naar de basis

De overheid als idee en organisatie is failliet en toe aan afschaffing. Dat bewijst de coronacrisis, iedere uitbarsting van onvrede, de armoede in een rijk land als NL, iedere demonstratie en iedere krankzinnige oorlog. Daarvoor in de plaats suggereren allerlei denkers een wereld met duizenden vrije gemeenschappen waarin de mensen gelijke rechten hebben. Anastasiagemeenschappen kunnen zo’n oplossing zijn. (zie ook deel 1.)

Megre

Vladimir Megre is de schrijver van de boekenreeks Ringing Cedars of Russia, ook wel bekend als de Anastasia-boekenreeks. Zijn eerste boek kwam twintig jaar geleden uit en sindsdien heeft hij in meer dan 27 landen talloze lezers geïnspireerd met zijn verhalen over Anastasia. Zijn boeken zijn in 25 talen vertaald.

In zijn boeken stelt de schrijver vragen over de samenleving. Als de mensen rationele wezens zijn waarom vervuilen zij dan het water dat ze drinken en de lucht die ze inademen? Waarom eindeloze oorlogen voeren, als iedere partij zijn eigen concept heeft? Wat moeten we doen om de aarde te veranderen in een vruchtbare tuin en onze gezinnen in harmonie laten leven?

Door de boeken te lezen krijgen mensen niet alleen een beeld van een mooie toekomst van hun land maar ook van de planeet!

Want voor Megre is er een eenvoudig antwoord op deze vragen. De eerste belangrijke stap op weg naar een leven van harmonie is dat iedere familie 1 hectare grond bezit.

Dat staat centraal in zijn boeken: het gebruik van een hectare grond door een familie qua bloedlijn of spiritueel. Volgens enkele van de meer dan 300 familieverbanden die een dergelijk stuk grond bezitten in Rusland, geeft dit leven je verbazingwekkende energie, gezondheid en kracht. Ze zeggen:”We vullen onszelf met een gevoel van vrede en verbinden ons met de natuur. Moeder natuur geeft alles wat we nodig hebben.”

Als miljoenen dit doen, zeggen de Russische deelnemers, dan kunnen we de hele wereld transformeren in een prachtige oase.

Actie

Megre’s woorden worden actie. In de landen waar zijn boeken zijn gepubliceerd raken mensen geïnspireerd. Zij vormen verenigingen om het idee in de praktijk te brengen.

Zijn boeken dragen ertoe bij, dat de Russen aan burgers in verschillende delen van het land 1 hectare grond gratis in gebruik heeft gegeven. Helemaal in lijn met het ideaal van Megre!

In onderstaande video doen Russen enthousiast hun verhaal.

Een koppel zegt:”Des te duidelijker en licht het doel is, des te meer krachten van licht zullen aangetrokken worden om het uit te voeren.”

En volgens een dame :”De echo, de trilling die als een rode draad door de boeken loopt, resoneert binnenin je, in je hart en in je ziel. Want we zijn allemaal 1.”

Video van de Anastasia beweging

Video Droom van Anastasia

Boeken

De serie boeken met Anastasia is verkrijgbaar, bij onze sponsor Academy of Happiness. (boekenreeks)

In het eerste deel maak je kennis met Anastasia: een jonge vrouw die zonder huis in de taiga leeft, nooit naar een ‘echte’ school is geweest en niettemin verklaart dat ze de inzichten van de westerse wetenschap tamelijk primitief vindt. De boeken bieden een hartverwarmende visie en oplossingen voor tal van onze gezondheids-, welvaarts-, ecologische, en levensproblematieken.
Bovenal is de reeks een liefdesverhaal, en een verhaal over liefde voor het leven zelf. De naam van de reeks is veranderd, en was voorheen ‘De zoemende ceders van Rusland’.

De serie bevat ook een boek waarin Megre terugkijkt naar de toekomst in Vertellingen uit de toekomst.
De website van de auteur vmegre.com

Terug naar de basis

De overheid als idee en organisatie is failliet en toe aan afschaffing. Dat bewijst de coronacrisis, iedere uitbarsting van onvrede, de armoede in een rijk land als NL, iedere demonstratie en iedere krankzinnige oorlog. Daarvoor in de plaats suggereren allerlei denkers een wereld met duizenden vrije gemeenschappen waarin de mensen gelijke rechten hebben.

Dit is deel 5 van de serie Terug naar de basis (van de kleine gemeenschap), zie ook de andere delen.

deel 1 Rivendell

deel 2 Anastasia

deel 3 Zonneleen

deel 4 Levensboerderij

deel 5 Terug naar de basis

 

Rob Vellekoop, 12 december 2021

3 Comments

 1. De BildeRberg Groep Sloper,
  De Sloper,

  De gas!
  Gasprijs stijgt weer na dreigement van Duitsland over Nord Stream 2.

  En WEER zijn wij als sofi-nummers de lul van dit kapitalistisch gedrag van al die dictators NSB-ers die hier over gaan!!!

  Dit wordt nou onder het kopje—-DEMOCRATIE– genoemd.
  U moet meer gaan betalen voor andermans WANBELEID!!!

  BLIJVEN WIJ DAT ALS SLAVEN/SOFIE-NUMMERS DAT NOG LANG PIKKEN????

  NEEEEE….kom daarom massaaal in verzet/volks op stand!…en dit heeft NIETS te maken met opruiing!

  Ik dank U!!

 2. Zelf “vertellingen van de toekomst” gelezen in 2016. Prachtig! En ondanks ik al wakker was toch een grote eye opener op andere gebieden. Wat een groot verschil maakt deze schrijfer op planeet aarde. Respect!

 3. In een groot deel van de wereld wordt landbouwland opgekocht door Bill Gates Monsatan, WEF elite en chemische bedrijven. De boeren in NL dreigen alles te verliezen. Wij kunnen helpen door met de boeren te overleggen door Anastasia’s hectare plan op de boerengronden te gaan realiseren en zo de gronden zuiver te houden en verre van genetisch gemanipuleerd van het WEF. Het is een idee dat aan twee kanten reddend werken kan. Ga met de boeren praten: hectares verkopen, boerenbedrijf wat minderen en toch door kunnen gaan met gezond leven en minder vee.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.