Honderd kilometer Canadese trucks halen wereld na twee jaar uit hypnose

Terwijl tienduizenden trucks in vier kilometerslange colonnes optrekken naar Ottawa, verwelkomen de Canadezen hen langs de route als bevrijders. Het is alsof Canada met vele landen samen wakker wordt uit een twee jaar durende winterslaap of hypnose. De ogen van de bewuste wereld zijn gefocust op Canada. De rest wandelt in slaap gesust door de corrupte massamedia naar het zoveelste boostershot.

Commentaren

Met ongekend enthousiasme reageert de wereld van vrijheidsminnende mensen op de mammoetactie van de Canadese truckers. Het enthousiasme waarmee de mensen langs de route hun helden aanmoedigen, hun vrijheidsstrijders, slaat over naar Europa, Australië en de Verenigde Staten. Ook de Aussies willen een vrijheidskonvooi organiseren.

Enkele reacties van Canadezen:

David Andrews op FB:

Wow – amazing!
LET’S DO THIS CANADA 🇨🇦
TOGETHER, LET’S TAKE OUR COUNTRY BACK ❤️ (Laten we samen ons land terugnemen)

Marcie Leigh Clare op FB:

Canadians are unified to fight tyranny! (Canadezen worden verenigd om tegen tirannie te vechten)

Graeme Harris op FB:

Ik ben opnieuw zo trots een Canadees te zijn, het geeft Canada hoop, de hele wereld gaat voor vrijheid in elk land op deze planeet. die we thuis noemen. Ik hoop dat dit een wereld revolutie voor vrijheid is! Dictatuur,  Fascisme en communisme zullen oplossen in elk land ter wereld.

Angelina Osorno

Trudeau is 5 dagen in quarantaine omdat hij besmet is met C-19. Dat komt goed uit! Ga hem halen en blijf daar totdat hij eruit komt.

De Canadese premier Trudeau heeft in een reactie op het aanstormende konvooi gezegd dat het slechts gaat om een randgebeuren van een kleine minderheid die protesteert. Dit weerspreken echter de tienduizenden mensen die langs de route de kou trotseren om massaal de truckers toe te juichen. En niet te vergeten de meer dan 1 miljoen Canadezen die ook naar Ottawa komen op zaterdag.

Europa

In twee dagen tijd is er een FB initiatief bijvoorbeeld in Frankrijk voor een Europees initiatief Le convoi de la liberte met bijna 36.000 mensen. Ook op andere platforms zoals Telegram woedt een storm van ongekende proporties, hier schieten de groepen met tienduizenden volgers te voorschijn uit het niets. Het concept van truckers en vrijheidskonvooien die door het hele land trekken schijnt erg aanstekelijk te werken.

Toch is Europa ook het toneel van landen die de coronamaatregelen (deels) gaan afschaffen. Denk aan Engeland, Schotland, Wales en Denemarken. Wanneer je het van deze kant bekijkt en rekening houdt met de Britse invloed die nog steeds werkt in Canada, zou je mogen verwachten dat ook hier de maatregelen afgezwakt zullen worden. Misschien zal het na het truckerprotest ook hier zover komen.

Hypnose

Net als in de rest van de wereld zien we dat ook de Canadese bevolking langzaam uit de hypnotische toestand waarin zij zich bevindt wakker wordt.

De burger die geleerd heeft dat de overheid het beste met hem of haar voor heeft, gelooft niet zonder meer dat hun intenties slecht zijn. Voeg aan deze goedgelovigheid een lading angst toe en je hebt de juiste cocktail die de burgers nu al twee jaren onder hypnose houdt. Tijdens deze toestand is het Parlement feitelijk aan de kant gezet en worden grondrechten dagelijks overtreden. Dit zien echter alleen de mensen die zich kunnen losmaken van het beeld van de betrouwbare overheid. Dat zijn de wakkeren, die hunkeren naar de ontwaking van de rest.

Begin 2020 is vrijwel iedereen in de hypnose-staat terecht gekomen door de enorme shock van de pandemie. Die schok was zo groot dat het bijna onvermijdelijk was.

Het onderbewustzijn stond totaal open en de kritische geest was ver te zoeken. Onmiddellijk werden de mensen na die shock bestookt met negatieve framing, afschuwelijke beelden en angstige suggesties van de overheid en via de media. Hierdoor kon het verhaal over het dodelijk virus zich nestelen in het onderbewustzijn.

Door de vele herhalingen, iedere dag, ieder uur, al maandenlang is dit verhaal, deze ‘waarheid’ voor vele mensen de waarheid geworden en kunnen ze het niets anders meer zien.  Je neemt heel gemakkelijk alles aan wanneer je in een gehypnotiseerde staat bent, tenzij wat er tegen jou gezegd wordt, niet tegen jouw waarden en normen ingaat.

Dat laatste schijnt nu te gebeuren. De mensen beginnen de waanzin van de maatregelen in te zien en reageren boos en beledigd. Dat zien we sterk uitvergroot in Canada gebeuren, getriggerd door de vrachtwagenchauffeurs.

Lees ook: Vrijheidskonvooi 2022 Canada met tienduizenden trucks onderweg

Rob Vellekoop, 28 januari 2022

2 Comments

  1. Aanvankelijk werd dit niet door msm gemeld, op een zeker moment konden ze niet achter blijven?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.