Irhuia (ReVrouwlutie) is vrij, maar politie gaat niet vrijuit

Bericht vanuit de Matrix

Irhuia is op vrijdag 4 februari onverwacht vrijgelaten. Zij zat een straf uit voor ‘bedreiging van de politie’. Het heeft er echter alle schijn van dat dit een politiek statement is aan alle kritische mensen, met name de alternatieve pers, om vooral de regeringskoers mee te varen. Als onafhankelijk verslaggever verdient zij alle steun.

Reconstructie

Dit is een reconstructie van de gebeurtenissen op 12 november 2021 met beelden van Video in Verzet, PNN en ReVrouwlutie. ReVrouwlutie gaat ervan uit dat de Officier van Justitie alleen het laatste stukje, waarin haar uitspraken gedaan zijn, heeft voorgelegd aan de rechter. Zij geeft aan dat tijdens de zitting van haar rechtszaak de beelden niet zijn getoond. Ze deed haar uitspraken vanwege ‘het buitensporige politiegeweld op vreedzame, zittende demonstranten.’

 

Vrijdag 12 november 2021

Dit is het verslag van DLM Plus van die avond.

Het duo van demissionair minister van volksgezondheid Hugo de J. en demissionair minister-president Mark R. houdt de zoveelste persconferentie in Den Haag. De stad is afgegrendeld door talloze eenheden ME, omdat de vrijheid van demonstratie en van meningsuiting al lang bij het groot vuil zijn gezet door het democratische parlement.

Desondanks protesteren enkele honderden mensen tegen de medische apartheidspolitiek. Een twintigtal mensen van hen zit vreedzaam bij elkaar als protest in de buurt van het Binnenhof. Het is koud en guur en de politie intimideert hen. Dan nadert een waterkanon van de politie. Deze rijdt op de verkleumde groep demonstranten af en spuit ijskoud rioolwater over hen heen.

Zo maar, omdat de leiding dat nodig vindt.

Zij houden verkleumd en bibberend van de kou stand.

Want zich neerleggen bij de oorlog, die de elite voert tegen de mensheid, dat willen ze niet.
Omdat instemmen met de dictatuur van het kabinet R. gelijkstaat met berusting met het naderende einde van de mensheid.

Zij zijn zich bewust van het onheil, dat op ons afdendert als een waterkanon, tenzij we ophouden hiermee (stilzwijgend) in te stemmen.
(12 november 2021)

Rechtszaak

De verslaggever Irhuia Debbie Beekwielder (ReVrouwLutie) is opgepakt door een peloton politie (6 stuks) in de vroege ochtend van 23 december. Ze komt in de cel omdat de overheid een voorbeeld wil stellen en laat zien hoe zij met kritische mensen omgaat. Zij is veroordeeld voor twee feiten waarvoor normaliter niemand celstraf zou krijgen. Op woensdag 29 december diende de zaak.

Zij wordt veroordeeld voor “bedreigen van de politie” en het bezit van “pepperspray”.

Dit is een foto van het waterbombardement (zie foto) op 12 november.

Ze zou gezegd hebben dat de mensen die deze politie-actie uitvoeren wat haar betreft voor een tribunaal de doodstraf verdienen. Juridisch gezien is dit echter geen bedreiging omdat hij niet gericht is tegen een bepaalde persoon.

Het tweede feit waarvoor ze is veroordeeld gaat over een vondst van een flesje tijdens een huiszoeking bij Irhuia. De politie vond een flesje waarvan beweerd wordt dat er pepperspray in zat zonder dat dit echter onderzocht is op de inhoud.

De rechter veroordeelt haar tot tien weken gevangenisstraf waarvan twee voorwaardelijk.

Irhuia

Irhuia is een bevlogen videoverslaggever die veel acties wereldkundig heeft gemaakt, ook die buiten Nederland plaatsvinden. Via haar live-uitzendingen bereikt ze een groot publiek. Sinds 15 december is haar Facebookpagina Revrouwlutie uit de lucht gehaald en tot nu toe onbereikbaar. Dat gebeurde kort nadat ze een update plaatste over Yvonne Brinkerink.

Zij vertelt op haar website revrouwlutie.org dat zij wakker begon te worden toen ze gedwongen mee moest doen aan de Participatiewet in Amsterdam. Dit ging in tegen haar rechtvaardigheidsgevoel waardoor ze op de barricaden moest. Ze komt in aanraking met andere wakkere en actieve mensen die allerlei andere onderwerpen aan de kaak stellen.

Door zelfonderzoek raakt ze er steeds meer van overtuigd dat de wereld die wij kennen heel anders in elkaar steekt. Niets is wat het lijkt, en de werkelijkheid is nog velen malen gruwelijker dan ze zich kan voorstellen.

Verder schrijft ze dat ze zichzelf uiteindelijk los kan maken “van de (subliminale) programmering die bepaalde krachten al eeuwen lang op de mensheid los laten. Om ze te kunnen verdelen, beheersen en controleren.”

Facebook (bit.ly/revrouwlutie)

Irhuia ReVrouwLutie on YouTube

Telegram

Rob Vellekoop, 5 februari 2022

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.