Matrixprogramma (deel 3) – Scenario en uitweg met praktische tips

Een bijdrage van Anastha Aurora*

Op de achtergrond klinkt wapengekletter en gekrakeel van aankomende verkiezingen, maar de wereldwijde matrix wijkt geen millimeter. De schrijver legt het matrixnetwerk bloot in drie artikelen. Dit is het derde en laatste. “Wie het programma niet doorziet, leeft geen eigen leven, maar volgt onbewust de instructies en codes die sinds de geboorte ingeplant worden in het bewustzijn.” Het afgespeelde scenario wordt steeds duidelijker, maar er is een uitweg!

Vrijheid

Dit alles gaat in wezen niet over een virus of een vaccin, noch over het klimaat of CO2, noch over gezondheid of welzijn. Het gaat om niets minder dan het einde van vrijheid. Het gaat over het stelselmatig wegnemen van de mensenrechten en grondrechten. Het gaat over totale gehoorzaamheid aan een klein groepje psychopaten die allerlei totalitaire dingen verzinnen en controles verplichten.

Die gehoorzaamheid willen ze afdwingen via onderdrukking en controle. En het controlesysteem waar ze helemaal wild van worden en momenteel voluit aan het implementeren zijn, is het Chinese sociaal kredietsysteem. Het wordt een maatschappij waar niemand nog iets bezit (ook het eigen lichaam niet, noch de eigen kinderen), waar geen vrijheid en creativiteit meer zijn en waar alles onder digitale surveillance staat.

Hyperinflatie

Hier volgt bijvoorbeeld een scenario wat nu bezig is. Men stuurt aan op hyperinflatie en een economische dictatuur en probeert nieuwe oorlogen uit te lokken. Dit brengt het monetaire systeem en de dollar als wereldmunt onder druk waardoor een (georkestreerde) crash niet ondenkbaar is. In combinatie met 2 jaar lockdowns en reisbeperkingen plus de opmars van digitalisering en robotica zorgt dit voor een lawine aan faillissementen en ontslagen.

Vele hardwerkende ondernemers en loonslaven komen in moeilijkheden en zitten met onbetaalde schulden, leningen en hypotheken. Grote investeringsmaatschappijen zoals BlackRock en Vanguard kopen dan de huizen, gronden en kleinhandel op van mensen die hun leningen niet langer kunnen betalen.

Voormalige eigenaars en zelfstandigen worden nu huurders en werklozen met armoede en miserie tot gevolg. De overheid komt dan met een oplossing: een voorwaardelijk basisinkomen voor iedereen die bereid is in te loggen op het sociaal kredietsysteem via de digitale pas. Uiteraard dien je dan wel de voorwaarden van de elite te aanvaarden, anders geen maandelijkse uitkering.

Tot de voorwaarden behoren bijvoorbeeld het opgeven van persoonlijke eigendommen in ruil voor het kwijtschelden van schulden, het voldoen aan strikte CO2 quota vanwege de ‘climate change’ hoax of het opgeven van jouw fysieke en mentale integriteit door halfjaarlijkse vaccinaties en het inplanten van microprocessoren toe te staan.

Zoethoudertje

Vanaf dat moment is de vrijheid voorbij en wordt de soevereine mens een volgzame en afhankelijke burgerslaaf in het transhumane en virtuele metaverse.

“You will own nothing and be happy.” (Klaus Schwab)

Let wel, dit is geen fictief scenario, het is momenteel bezig. Er zijn nu zogezegd overal versoepelingen bezig. De mensen krijgen wat ademruimte. De maatregelen gaan even in de ijskast (in plaats van ze af te schaffen). Maar de versoepelingen dienen enkel als een zoethoudertje, want langs de achterdeur komt het Europees digitaal paspoort binnen om iedereen in slavernij te binden.

En dit paspoort is de voorloper van het sociaal kredietsysteem. Niet alleen de burger verliest alle rechten, ook de landen verliezen hun soevereiniteit. De wereld wordt overgenomen door de elite via haar organen (WEF, WHO, VN, EU, …). Dit alles is reeds lang geleden beslist en alle landen hebben de agenda ondertekend.

De QR codes en slavenpaspoorten gaan nooit meer weg, tenzij wij als mensheid COLLECTIEF beslissen om er mee te stoppen. En die collectieve kracht is er momenteel (nog) niet, dus de agenda rolt verder, alles zit nog steeds op schema.

Schema

De tijdlijn kun je hier zien.

° Mei 2022: het EU certificaat wordt officieel aanvaard door de Europese lidstaten.
° Juni 2022: het EU certificaat wordt ingevoerd en de EU gateway gaat live.
° Juli 2022: het EU certificaat is van kracht in Europa, de reisvoorwaarden worden herzien.
° September 2022: nieuwe boosters, nieuwe virussen, nieuwe vaccins…

Verdere agendapunten (agenda 21, agenda 2030 en great reset).
° Eind 2022: overschakelen naar de digitale Euromunt, cash geld wordt uitgefaseerd.
° 2023: een verplicht digitaal ID (digiD) voor elke Europese burger, zonder de slavenpas geen deelname meer aan de maatschappij en geen geld meer.
° 2023: het digitaal ID wordt gekoppeld aan een persoonlijk klimaat CO2 quotum, jouw medisch dossier en toegang tot gezondheidszorg, financiële diensten, reizen, internetgedrag, social media gebruik, handel drijven en nog veel meer… Laat dit even inzinken, want het betekent dus simpelweg dat de overheid vanaf dan beslist wat je mag kopen, of je al dan niet toegang krijgt tot gezondheidszorg, of je mag reizen, of je geld kan afhalen bij de bank, wat je mag posten op social media, enz. Wie niet gehoorzaamt, verliest de mogelijkheid om de deel te nemen aan de maatschappij.A.I. gestuurde maatschappij

Ook nog op het programma staan transhumanisme, metaverse, omniverse, internet of bodies, smart cities, intrabody nanocontrol, verdere ontmenselijking, een A.I. gestuurde maatschappij,… Terwijl de mensheid afgeleid wordt met Oekraïne/Rusland, olympische spelen, Covid, klimaat,… wordt een fascistische dictatuur uitgerold.

Het lagere tijdlijn scenario in het grote theater van de waanzin

Stap 1 was de Covid hoax die toeliet om het fundament te leggen voor de controlestaat door middel van vaccinatieplicht en het QR paspoort terwijl de massa werd geprogrammeerd tot gehoorzaamheid (lockdowns en maatregelen) en tot stilzwijgende aanvaarding van wat de overheid beslist (maskerbedekking op mond en neus).

Stap 2: is het veroorzaken van maximale chaos, verwarring, ellende en trauma als afleiding (door opeenvolgende oorlogen, sancties en blokkades, stijgende prijzen, faillissementen,…), waardoor de bevolking nauwelijks kan herstellen van 2 jaar Covid dictatuur. De oorlogen (Rusland/Oekraïne – Israël/Syrië – VS/Jemen – VS/Somalië – China/Taiwan – enz), zorgen ook voor de nodige herstructureringen op het wereldtoneel op vlak van territoriumbepaling, machtsverhoudingen, economische destructie, globaal bestuur en geldcreatie.

Herinner: de bedoeling is de destructie van de westerse samenleving en christelijke waarden om zo plaats te maken voor een (satanische) nieuwe wereld orde en een economische/sociale/medische dictatuur.

Stap 3: het versterken en valideren van de controlesystemen waardoor ze permanent worden – de Covidpas en QRapps worden ingeruild voor het Europees digitaal ID, en later komt ook nog digitaal geld en een voorwaardelijk basisinkomen.

Stap 4: ondertussen wordt de propaganda- en psy-op oorlog opgevoerd – die bestaat uit het verspreiden van leugens en onwaarheden, het organiseren van false flags en het controleren van de oppositie – zo wordt bijvoorbeeld het verhaal verspreid dat de ‘white hats’ en enkele wereldleiders (Poetin, Xi Jinping, Trump) de deep state willen vernietigen en Nesara/Gesara invoeren (herverdeling van de rijkdom).

Deze psy-op is ondertussen al vele jaren oud en is gebaseerd op technieken uit de Sun Tzu klassieker ‘De kunst van het oorlogvoeren’, waaronder deceptie, infiltratie, het good cop/bad cop spel en valse hoop geven waardoor de vijand afwacht en berust – Poetin, Xi Jinping en Trump spelen gewoon hun rol in het grote masterscript tot wereldcontrole waar iedereen die hoog op de piramide van macht zit, aan meewerkt  (anders raak je daar simpelweg niet of wordt je voortijdig uitgeschakeld zoals Kennedy en anderen) – vergeet niet dat de architecten ALLE partijen en machtsblokken sturen en controleren (zie deel 1).

Stap 5: de mogelijkheid van een cyberoorlog is reëel (internetuitval en cyberaanvallen) waardoor de bevoorrading stopt, de aanvoerlijnen uitvallen en de censuur nog toeneemt (uitschakelen van websites zoals momenteel RT en Sputnik, inloggen enkel nog met QR pas).

Stap 6: de klimaat/CO2 agenda, nieuwe (fake) virussen en een economische meltdown zorgen dan voor het gecontroleerd instorten van de maatschappij (waarbij persoonlijk eigendom verdwijnt) en dienen om de verdere uitrol van een strikt toezichtsysteem op alle burgers te verantwoorden (sociaal puntensysteem).

Stap 7: de ellende, angst en psychologische impact zijn ondertussen dermate groot dat de bevolking schreeuwt om een oplossing. En die ligt al lang klaar: de great reset wordt nu makkelijk aanvaard. Een A.I. gestuurde maatschappij onder heerschappij van een psychotische wereldregering die zelf gestuurd wordt door de controllers/architecten.

Theater

Het theater heeft vele levels, wat de media tonen (zowel main stream als alternatief) is slechts het propaganda laagje. Het hoogste niveau bespeelt alle onderliggende machtsblokken. De cabal mag dan verdeeld zijn in verschillende fracties (deep state, illuminati, white hats, QAnon,…) die elkaar (schijnbaar) bestrijden, op een dieper level werken ze aan dezelfde agenda en blazen ze ‘smoke & mirrors’ rond om iedereen in verwarring te houden.
Alle aandacht gaat dan naar die afleidingen en oppervlakkige levels terwijl we in feite dienen te focussen op de hogere tijdlijn, wat niet gebeurt omdat iedereen het druk heeft met een kamp te kiezen (verdeel en heers) en als een gek zit te scrollen door de sociale media  (zorgt voor energielekken en aandachtsverlies).

De controllers verzamelen alles van iedereen. Alle reacties, likes, surfgedrag, mailverkeer, commentaren, publicaties,… alles van iedereen die inlogt op het net wordt bijgehouden en opgeslagen. Die meta-data worden verwerkt in kwantumcomputers, het script wordt dan aangepast naargelang het collectieve reactiepatroon in functie van het einddoel.

Er zijn algoritmen die de gegevens sorteren om te ontdekken welk percentage mensen Rusland haat, wie meeloopt in betogingen, wie ergens op sociale media een Oekraïense vlag heeft, wie deelneemt aan konvooien en protesten, welke foto’s gepost worden, enz. Die algoritmes voorspellen hoe bepaalde groepen zullen reageren op verschillende media-uitingen en op verschillende scenario’s. De groepen worden tegen elkaar uitgespeeld en de algoritmen kiezen uit een enorme selectie scenario’s die met het beste resultaat in functie van het einddoel.

Een mogelijk scenario is bijvoorbeeld: the good guys win. Het volk komt in opstand en/of de oorlog is voorbij en de slechteriken worden uitgeschakeld. Er is eindelijk vrijheid en iedereen danst in de straten. De goeden hebben gewonnen! Behalve…De figuranten die de opstand leiden zijn geheime agenten van de elite en de opgeofferde slechteriken zijn nuttige idioten zonder echte macht (Biden, Fauci, Gates,..).

Het nieuwe tijdperk van vrede en vrijheid wordt dan exact wat de controllers gepland hadden. En de mensen vinden het geweldig, want de ‘white hats’ hebben gewonnen en de ‘vrijheid’ is terug. Die fake vrijheid zal dan een andere naam krijgen (niet langer de nieuwe wereld orde of building back better) en hoogstwaarschijnlijk ook een redder (Poetin, Trump,…?), een leidersfiguur die de schaapjes vangt. Zelfs de felste tegenstanders zullen enthousiaste onderdanen worden.

Klaus Schwab wordt opgeofferd (hij kleedt zich nu al als een typische filmschurk), maar zijn woorden zullen wel uitkomen: ‘Je zult niets bezitten, en toch gelukkig zijn’.

Praktische tips

Praktische tips om de lagere tijdlijn te verlaten en het systeem van het beest te saboteren:

Parallelle Samenleving. Het beste is om iedereen te blijven informeren, hoe meer mensen het scenario kennen, hoe minder kans dat de plannen van elite slagen. Hieronder nog eens 5 belangrijke actiepunten.  De beste en meest complete oplossing (voor wie de hogere tijdlijn kiest), is het autonome familiedomein ingebed in een ecologische dorpsgemeenschap. Namelijk: natuur + organische intelligentie + vrijheid + liefde (= de hogere tijdlijn) in plaats van transhumanisme + A.I. + slavernij + angst (= de lagere tijdlijn).

1. Land

Er bestaat geen echte vrijheid zolang het land niet vrij is. Zonder een eigen stuk land blijf je altijd afhankelijk van het systeem (voor het invullen van de basisbehoeften). En dit systeem bepaalt dan de voorwaarden voor deelname aan het leven, voor het mogen wonen op Aarde en voor het verlenen van gunsten (sociale voorzieningen).

Zonder land zul je altijd een slaaf blijven. Maar mét land ben je vrij en kun je het gezin en jezelf onderhouden. Mét land ben je onafhankelijk, in staat om de basisbehoeften in te vullen en je krijgt de mogelijkheid om een ruilmiddel/inkomsten te starten. De sleutel is altijd en overal het land. Maak het land terug vrij en overvloed en vreugde zullen volgen.

Daarom werd het land ooit afgenomen van de mensheid. Een mens zonder land is een slaaf en moet gehoorzamen aan dwaze wetten, buigen voor dictators en voldoen aan stijgende prijzen. Daarom zegt Anastasia: ‘Take back your motherland!’ Omdat vrijheid begint met een eigen stuk land, het begint met een familiedomein waar de mens een Ruimte van Liefde creëert en omringd wordt door natuur en vrienden.

Waar niemand noch hoeft te werken om een destructief en corrupt systeem in stand te houden maar waar creativiteit en schoonheid hand in hand gaan om een paradijs op Aarde te brengen. Een mens zonder land is een speelbal in de handen van rijk en machtig en is niets meer dan een burger die makkelijk gecontroleerd kan worden. Een mens mét land is een soevereine en vrije schepper die speelt in de tuin van Eden. Het land is altijd de sleutel, zonder land is er geen vrijheid! En dit perceel grond (van 1 hectare) wordt dan omgetoverd tot een autonoom en zelfvoorzienend permacultuur landgoed waar de 6 basisnoden gratis voorhanden zijn (voedsel, water, energie, verwarming, afvalbeheer en educatie).

2. Huisonderwijs

Lees alles over het hoe, het waarom en het belang van huisonderwijs via deze link: Educatie Serie. De meeste scholen zijn instituten waar kinderen voorbereid en geprogrammeerd worden om de digitale, transhumane controle maatschappij te aanvaarden en in stand te houden. Het meeste ‘onderwijs’ maakt deel uit van de lagere tijdlijn.

Breek deze keten door je kinderen uit school te halen en hen een vrije ‘bovenwijs’ educatie te bieden, desnoods samen met andere ouders via onafhankelijke microschooltjes. Deze kinderen zullen de voorbereiders en leiders worden om de vrije Aarde en de hogere tijdlijn te helpen manifesteren.

3. Cash geld & complementaire systemen

Het monetaire systeem met haar fiat geld, schuld en rente, grootbanken, speculaties, inflatie, geldschepping uit het niets, instabiliteit, dubieuze investeringen, enz… is de motor die de elite in het zadel houdt. Wanneer straks het CBDC ingevoerd wordt, zal men in staat zijn om elke burger volledig te controleren en afhankelijk te maken.

Het CBDC (Central Bank Digital Currency) is het digitale geld van de centrale banken. In China is het al ingevoerd (het DCEP systeem en een digitale Yuan), in Europa wordt druk gewerkt aan de voorbereiding. Het digitale geld wordt volledig gecontroleerd door de overheid en de centrale banken. Dat betekent dat alle transacties gekend zijn (geen privacy meer), dat uitkeringen en vergoedingen naar believen kunnen aan en uit gezet worden (chantage) en dat uitgaven, inkomsten en betalingen gemonitord en desnoods geblokkeerd kunnen worden (controle).

De oplossing ligt in het zoveel mogelijk blijven gebruiken van cash geld, het overstappen naar complementaire en alternatieve geldsystemen (niet gebonden aan banken en rente), het opzetten van ruilhandel systemen en het kiezen voor een schenkeconomie.

4. Just say no

Nee is het krachtigste woord. Zeg nee tegen testen, maskers, vaccins, paspoorten, QR codes, leugenmedia, digitale ID’s,… kortom tegen alles wat bij de lagere tijdlijn behoort. Als enkeling is dit niet eenvoudig, het is dus belangrijk om aansluiting te zoeken bij gelijkgestemden en wakkere mensen. Hoe meer mensen weigeren en nee zeggen, hoe groter de kans op succes en een vrije samenleving. Dat brengt ons bij punt 5.

5. Parallelle samenleving

Overal ontstaan nu circuits van mensen die de onderdrukking en slavernij beu zijn en concreet focussen op de hogere tijdlijn en op een vrije Aarde. Op deze blog verschenen al berichten over de Levensboerderijen, het Solaris netwerk en Cheran (Mexico), maar er zijn nog tal van initiatieven bezig op vlak van voeding, gezondheidszorg, energie, economie, autonomie, werk, enz… Sluit aan bij de nieuwe beweging voor vrijheid en solidariteit.

Walk away from it. Don’t be a part of it. Don’t be invested in their story.
Be invested in your children, in the land, and in the truth.

 

° Programma: betekent in oorsprong verkondiging of edict, dus een ‘geschreven en publieke kennisgeving’. Het zijn als het ware instructies die vertellen wat, wanneer en hoe iets te doen. Zoals een software programma een set instructies is die de computer dan uitvoert. Of zoals een TV programma een subliminale en onbewuste beïnvloeding uitoefent op de kijker.

° Matrix: betekent in oorsprong moeder en baarmoeder. Een kweekbodem waarin iets wordt ontwikkeld, zoals een culturele, sociale en politieke omgeving waar mensen door bepaald en begrensd worden. Of een omringende substantie (grid) waarbinnen iets anders ontstaat, zich ontwikkelt, of is ingesloten.

> Matrixprogramma deel 1

> Matrixprogramma deel 2

> Dit artikel verscheen ook op Anastha Aurora

1 Comment

  1. Professor Klaus Schwab: “You will own nothing and be happy”. Hij pocht er op en bralt er over. Maar de man is knettergek, er bestaat namelijk helemaal niets waaraan mensen een constante mate van geluk kunnen ontlenen. Dat men de komende jaren alles kwijt zal raken is evident, daar kiest men immers bij de stembus zèlf voor. Zelfs op Urk hebben Van Houwelingen en Van Meijeren van het FvD geen enkele zetel in de wacht kunnen slepen. En dan hebben we nog dat volledig betaalde “eigen” grondstuk en dat volledig betaalde “eigen” huis. Ga eens naar de notaris en vraag hem een eigendomsbewijs op te stellen van je onroerend goed. Dan blijkt dat je dat niet kunt krijgen. Onteigenen gebeurt niet met metaaldetectors in je achtertuin. Da’s véél te veel werk. Men gaat heel eenvoudig even in het kadaster kijken.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.