Boeren in actie tegen moord met voorbedachte rade

Agractie roept alle boeren en burgers op in actie te komen tegen de onteigeningsacties van Rutte. Daarvoor is nodig “de grootste meest duidelijk zichtbare actie ooit in NL vertoond”. “Het is moord met voorbedachte rade op boerenbedrijven en de toekomst van boerengezinnen.” Alle bonden worden opgeroepen mee te doen op 22 juni.

Bart Kemp, voorzitter van Agractie schreef al eerder, dat Van der Wal, minister van Natuur & Stikstof, onhaalbare doelen eist waardoor gedwongen onteigening in feite onontkoombaar is.

“In de aanpak ligt de focus vrijwel uitsluitend op opkoop. Innovatie is bijna geheel uit beeld ondanks dat dit tot zeven keer goedkoper is, op technische oplossingen wil men in Den Haag niet meer vertrouwen. Krimp en opkoop zijn het hoofddoel geworden en men gebruikt de ‘doelen’ om dit te legitimeren. Ondanks de oorlog in Oekraïne, ondanks de hoge grondstofprijzen, en ondanks de waarschuwingen van alle kanten.”

Waar de overheid eerst sprak over emissiereductie en vrijwillige opkoop willen zij nu
– gebieden volledig gaan schoonvegen
– boeren en grond onteigenen
– vergunningen innemen
– teeltverboden inzetten
– latente vergunningsruimte afpakken

Met recht kan Kemp stellen dat alles op tafel ligt om boeren zo snel mogelijk uit NL te verdrijven. Hij signaleert dat Rutte c.s. daarbij de kaasschaaf-methode hanteert. Beetje inhoud lekken, stevige brief wat later en iedere keer er weer een schep bovenop.

Op 22 juni komen de boeren weer naar Den Haag om de actie van oktober 2019 nog eens dunnetjes over te doen.

Gaan de boeren de #stikstof oorlog overleven?

Gaan de boeren de stikstofoorlog overleven?

Lees ook NL boeren ook slachtoffer van Agenda 2030?

Houd zicht op de acties van de Boeren, lees ons wekelijks overzicht

Rob Vellekoop, 10 juni 2022

3 Comments

 1. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,
  Soros schuldig aan conflict in Oekraïne – Hongarije.
  De in Boedapest geboren oligarch “symboliseert”zakenkringen die geïnteresseerd zijn in het voortduren van het conflict in Oekraïne,beweerde de premier van het land.

  De Hongaarse premier Viktor Orban heeft miljardair en financier George Soros op de lijst van de “aanstichters van oorlog” in Oekraïne gezet.

  In een interview met Kossuth Radio op vrijdag zei Orban dat alleen vrede de inflatie zou beteugelen en de economie zou redden van verdere schokken,maar gaf toe dat Oekraïne “het recht had om zichzelf te verdedigen”.

  Hij zei ook dat Hongarije nu vrijwel het enige land was dat vrede wilde.
  In tegenstelling tot de meeste andere Europese hoofdsteden heeft Boedapest inderdaad geweigerd wapens naar Oekraïne te sturen.

  “We moeten vrede financieren, geen oorlog”, legde Orban uit.

  Wel benadrukte hij dat er mensen waren die het conflict wilden verlengen.

  “ Het is nu vrij duidelijk dat er zakenkringen zijn die geïnteresseerd zijn in deze oorlog. George Soros symboliseert hen.
  Hij spreekt openlijk over de noodzaak om de oorlog te verlengen.
  Dit zijn aanstichters van oorlog die de oorlog willen verzilveren’,zei de premier,eraan toevoegend dat dergelijke ‘aanstichters’verantwoordelijk moeten worden gehouden.
  Vorige maand,tijdens een toespraak op het World Economic Forum in Davos,zei Soros dat het Russische militaire offensief in Oekraïne “ misschien het begin was van de Derde Wereldoorlog en dat onze beschaving het misschien niet zal overleven.
  Hij beweerde ook dat ” de beste en misschien enige manier om onze beschaving te behouden,is om Poetin zo snel mogelijk te verslaan.”

  Orban is lange tijd een van de strengste critici van Soros geweest.
  In 2020 noemde de Hongaarse premier de miljardair “de meest corrupte man ter wereld “, een die naar verluidt ” een lange lijst van politici,journalisten,rechters,bureaucraten en politieke agitatoren,vermomd als leden van maatschappelijke organisaties “op zijn loonlijst .

  In 2017 wisselden Orban en Soros vijandige opmerkingen uit.
  Orban heeft Soros ervan beschuldigd Hongarije te willen vernietigen en Soros heeft op zijn beurt beweerd dat de regering van Orban ” mensen meer onderdrukt dan tijdens de Sovjetbezetting “.

  Ik dank U!

 2. Prima werk beste Rob, dit heeft potentie en kan uitgroeien tot een groot burgelijk statement!
  Dit moet viraal gaan….delen, delen , delen….

 3. Zo,zo….gaan jullie (alweer) actie voeren? Ik kan me nog goed herinneren dat jullie diezelfde overheid nog hulp aanboden bij de avondklokrellen eind januari 2021. Samen met die hooligans, weet je nog? Daarmee hebben jullie je totaal belachelijk gemaakt. Een overheid te hulp komen die jullie afmaakt…..Als jullie denken dat met vreedzaam protest het tij nog valt te keren, wens ik jullie veel succes. Het kalf is allang verdronken…..

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.