Kennedy: De gevaarlijkste dr. op aarde, samenzwering tegen gezondheid en democratie

Het is een dijk van een boek met 664 pagina’s, dat duidelijk maakt hoe pandemieën verkoopmodellen zijn. Ook hoe Dr. Fauci meehielp, volgens de auteur Robert Kennedy, ‘de historische staatsgreep van 2020 tegen de Westerse democratie te organiseren en uit te voeren.’ Kortom het beschrijft de wereldwijde samenzwering van Big Pharma met geheime diensten en het militair-industrieel complex tegen de volksgezondheid.

Web

In dit schokkende boek beschrijft Robert F. Kennedy Jr. (1954) het wereldwijde web van corruptie, misleiding en zelfs misdaad dat Big Pharma samen met geheime diensten en het militair-industrieel complex heeft gesponnen: een web waarin artsen, ziekenhuizen, wetenschappers, universiteiten, overheden, vakbladen en media gevangen zijn geraakt.

Allen zijn zij betrokken bij de immorele en nietsontziende structuren die in naam zijn gericht op verbetering van de volksgezondheid, maar die in werkelijkheid meer weg hebben van een maffia die letterlijk over lijken gaat en louter belust is op financieel gewin, macht en controle.

Het actief blokkeren van werkzame medicijnen tegen Covid-19, de toediening van nauwelijks geteste vaccins, de bewust misleidende of zelfs valse berichtgeving over de pandemie, de internationale voorbereiding en coördinatie ervan, de mondkapjesgekte, de verzwegen bijwerkingen van de prikken, de maatschappelijke ontwrichting en de schaamteloze zelfverrijking van de superrijken over de ruggen van de bang gemaakte bevolking: dat alles komt in dit boek voorbij met gedetailleerde onderbouwing en een uitgebreid voetnotenregister.

AIDS

Maar het coronabedrog is slechts het meest recente voorbeeld. Nog veel meer ruimte wordt in dit boek gegeven aan de schandalige gang van zaken rondom AIDS-bestrijding, de meedogenloze proefnemingen op kinderen in Afrika en Azië, de dodelijke verstrengeling van Pharma met het militaire apparaat, de gewetenloze ontduiking van het uit 1972 stammende biowapenverbod en het duivelspact dat de Amerikaanse volksgezondheidspaus Anthony Fauci sloot met Bill Gates, de onmetelijk rijke, door machtslust en eugenetica bezeten Tech- en Mediatycoon, die ook hoofdsponsor is van de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO).

In De Gevaarlijkste Dr. op Aarde wordt de lezer meegenomen op een gruwelijke reis, een griezeltour die moeilijk te geloven was, ware het niet dat alles in detail met naam en toenaam en met een overmacht aan referenties en verwijzingen gestaafd wordt. In de Verenigde Staten werd dit boek een alle records brekende bestseller, ondanks het feit dat geen enkele grote uitgever zich hier aan durfde te wagen en de grote mediaconcerns het werk vrijwel compleet doodzwegen.

Hoofdstukken

Hoofdstuk 1. Wanbeleid tijdens een Pandemie
– Willekeurige decreten: wetenschapsvrije geneeskunde
– De moord op Hydroxychloroquine
– Ivermectine
– Remdesivir
– Eindoplossing: vaccins of helemaal niets
Hoofdstuk 2. Big Pharmawinst voor Volksgezondheid
Hoofdstuk 3. De HIV pandemie, model voor pharma woekerwinsten
Hoofdstuk 4. Het pandemiemodel: AIDS en AZT
Hoofdstuk 5. De HIV ketterijen
Hoofdstuk 6. HIV ketters op de brandstapel
Hoofdstuk 7. Dr Fauci, Mr Hyde: Barbaarse en illegale experimenten van NIAID op kinderen
Hoofdstuk 8. Blank wangedrag: Dr Fauci’s Afrikaanse wreedheden
Hoofdstuk 9. The White Man’s Burden
Hoofdstuk 10. Meer kwaad dan goed
Hoofdstuk 11. Het hypen van nep-epidemieën: ‘Crying Wolf’
Hoofdstuk 12. Spelen met ziektekiemen

Informatie

Titel: De gevaarlijkste Dr. op aarde
Ondertitel: Dr. Fauci, Big Pharma, Bill Gates en de wereldwijde samenzwering tegen volksgezondheid en democratie
Auteur: Robert F. Kennedy
Pagina’s 663
ISBN 9789083229287
Prijs 24,95

Dit boek is verkrijgbaar bij Academy of Happiness

4 Comments

 1. boy, dat is geen kattepis! 664 bladzijden voor maar 24,95! en dat met zulk een klinkende schrijver, robert f. kennedy! junior welliswaar, maar toch. een telg uit een van de beste families van usa. dat moet wel, want telkens als een kennedy politicus wordt dan wordt hij neergeknald, door de slechtste families natuurlijk. dit blijkt ook uit wat deze kennedy doet voor de kost. liefdadigheid! met zijn familiefortuin achter zich trekt hij zich het lot van kinderen aan, de beestachtige mishandeling door vaccinaties en ga maar door. een ware strijder tegen het kwaad in deze wereld, want als zich dat ergens manifesteert is het wel tegenover weerloze kinderen, voor wie elk onbenullig traumaatje levenslang lijden kan betekenen.

  ok, ik overdrijf een beetje. ik zie namelijk die inhoudsopgave van zijn boek en tegelijk zie ik de gigantische onzichtbare olifant daarin luid trompetterend ronddansen. hand in poot met die kennedy natuurlijk. dus ja, overdrijven? ik doe gewoon mee.

  en dat boek zelf, zoals het verschijnt, jawel, gelijk ook in het naiderlonts! google translate misschien? het doet denken aan het boek van mattias de smet, ook zo hup in zes talen op de markt, gegarandeerd succes blijkbaar. en censuur? niets mee te maken! vrijheid blijheid voor wie het juiste evangelie opkotst. knalhard tegen het systeem, maar daar gaat het blijkbaar niet om. of eigenlijk gaat het daar wel om, maar dan met de kleine conditie dat er niet over de gulo mutatie wordt gesproken, want dat zou een troep kunnen worden die net iets te ver gaat. het vertrouwen in de “alternatieve media” moet overeind blijven.

  oh neeneenee, dat moet ik corrigeren, het kan wel! rob heeft het bewezen op 20 mei 2022, zie https://www.dlmplus.nl/2022/05/20/gulo-en-de-makkelijk-manipuleerbare-mens/. hierin beschrijft hij een weinig bekend of zelfs vrijwel onbekend aspect van de gulo mutatie. wel een tikkeltje oppervlakkig en ook nogal onvolledig want het meest wrange effect van het verzwijgen van de gulo mutatie, namelijk de al tachtig jaar lopende genocide, waarbij jaarlijks miljoenen mensen sterven, blijft in zijn artikel buiten schot.

  kort gezegd komt het erop neer dat ziekte eigenlijk niet of nauwelijks bestaat. alle afwijkingen in de menselijke gezondheid die door de medisch farmaceutische maffia (mfm) als afzonderlijke ziektes worden voorgesteld zijn in feite slechts symptomen van een en dezelfde erfelijke ziekte, namelijk de gulo mutatie! dus die aangepakt wordt niemand meer ziek, net als bij de geiten!

  het gaat daarbij om iets ogenschijnlijk triviaals als vitamine-c. triviaal, omdat vitamines per definitie zeer kleine hoeveelheden betreffen in de orde van milli of zelfs microgrammen. wij mutanten echter hebben grammen tot zelfs onzen nodig! de zogenaamde “vitamine-c” is dank zij de gulo mutatie voor ons een essentieel voedingsmiddel geworden en voor een geit is het nooit een vitamine geweest. daarom is het woord “vitamine” hier pure misleiding.

  vitamine-c dus, waarvan een stressvrije geit wel 10 gram per dag produceert, is essentieel voor het leven zelf, van plant en dier, dus ook voor mensen, maar wel in de juiste hoeveelheden. planten en dieren produceren deze juiste hoeveelheden volautomatisch. wij mensen daarentegen produceren helemaal niets! en daarom en verder helemaal nergens om, zijn alle mensen altijd ziek!

  oja, ik niet hoor, ik slik drie maal daags mijn vitamine c in lage doses van een paar gram en mocht ik iets vreemds opmerken neem ik gewoon tien keer zoveel en is het gelijk over. magisch voelt dat dan. homo ascorbicus surinamensis, een zeldzame tropische primaat, dat ben ik. vraag maar aan irwin stone. zijn boek vind je op http://vitamincfoundation.org/stone/ch1-11/chap1-11.htm.

  en als je dit allemaal wat vergezocht vindt, kijk eens op de website van dsm, de dutch state mines, ofwel de voormalige staatsmijnen, bv hier: https://www.dsm.com/pharma/en/news/dsm-pharma-blog/the-protective-role-of-intravenous-ascorbic-acid.html en nog meer.

  de chinese vestiging van dsm werd begin 2020 verrast met een aardige order van de chinese regering voor de levering van vijftig ton vitamine-c. dat is dus 50.000 kilogram vitamine-c. die order is prompt uitgevoerd en op 9 februari 2020 geleverd. twee weken later was de hele veronderstelde epidemie voorbij. iedereen kreeg 12 gram intraveneus en werd snel beter.
  hier vind je een typisch amerkaanse reactie daarop: https://www.rushlimbaugh.com/daily/2020/03/30/the-doctors-and-the-perils-of-pandemic-modeling/

  en hier wat over de medisch-epidemiologische kant:
  http://orthomolecular.org/resources/omns/v16n13.shtml en
  http://www.orthomolecular.org/resources/omns/v16n28.shtml

  voor dsm schijnt dit een konijnehol ervaring geweest te zijn, vandaar die link hierboven. “weet iemand hier wat rijst is, ik ken alleen de prijs”. de chinese regering kende haar rijst en vreesde aangevallen te worden door een usa biowapen in het kader van de door usa gevoerde economische oorlog en deed gewoon wat nodig was om haar arbeidspotentieel en daarmee industrie te beschermen. de crisis met usa die dit opleverde is blijkbaar opgelost en daarom zetten ze nu zero tolerance lockdowns, waarbij burgers wanhopig uit de flat springen, een wisse dood tegemoet. vitamine-c is plotseling vergeten, is dat niet merkwaardig?

  het begin van het conditioneringsproces is wat uit de hand gelopen, dus wordt dat nu met harde hand gecorrigeerd. gelijk goed leren is beter dan later afleren, maar dat lukt ook wel. soms lijkt een mens net een hond te zijn.

  ja die kennedy dan, hij gaat president van usa worden, net als rob, die wordt burgemeester van amersfoord. maar eerst moet het volk boos worden en gewelddadig in opstand komen. maar hoe krijg je die sukkels in godsnaam zover! dat is het volslagen beachelijke probleem van onze ultieme touwtrekkers. intussen gaat de moordpartij gewoon door, niemand die het ook maar opmerkt.

 2. dag rob,
  dank voor je reactie. ik ben daar blij mee. het hele idee van een speciale ruimte voor reacties is denk ik het aanmoedigen van een discussie over ideeën, theorieën, hypotheses etc bij de lezers, zoals geprovoceerd door het bijbehorende artikel, bij dlmplus meestal een artikel van jouw hand. als auteur ben jij dus de inspirator voor de reacties.

  jammer genoeg schijnt een reactie meestal gelijk een eindpunt te moeten zijn. het lijkt alsof de lezers bang zijn om iets terug te zeggen. het artikel zelf kan inspirerend zijn, waarom zou je anders een reactie geven trouwens, maar lezen van de reacties van andere lezers met heel verschillende achtergronden kan dat effect vermenigvuldigen. dwz dat reacties nieuwe reacties en nieuwe ideeën uitlokken. maar ja, hoe krijg je dat voor elkaar. ik zie dat je artikelen vaak duizenden keren gelezen zijn, maar er zijn geen of hooguit een of twee reacties. dat betekent, dat een groot deel van het bewustmakingspotentieel van je website in de prullebak verdwijnt. dat is gewoon jammer, waar zijn al die mensen?

  dan over mijn cynisme, dat je meent waar te nemen en waar je me ook voor bedankt. dat laatste kan van alles betekenen, bijvoorbeeld dat je de functionaliteit van mijn stijl wil bevestigen, dus impliciet bravo roept, omdat je denkt dat hier cynisme op zijn plaats is met het oog natuurlijk op het effect bij de lezer. maar het kan ook gewoon huis tuin en keuken sarcasme zijn, waarmee je dan misschien je afkeuring wil uiten. het waarom ontbreekt dan. enige uitleg zou daarom niet gek zijn.

  het zal je inmiddels wel duidelijk zijn, dat voor mij de gulo mutatie de spil is waarom de hele duivelse waanzin in deze wereld momenteel draait. daar zijn zoveel aanwijzingen voor, die ook een duidelijk logische samenhang vertonen, dat je wel met iets heel nieuws zou moeten komen om mij van deze cognitieve fixatie af te krijgen. ergens wil ik er graag vanaf hoor, het is zo eindeloos walgelijk allemaal en eigenlijk te erg voor een mens om deze werkelijkheid te moeten dragen zonder ondersteuning van wie dan ook. maar ik heb dan baanbrekende argumenten nodig en die ben ik nog niet tegengekomen.

  ik meen dus zelf iets begrepen te hebben wat voor andere mensen tamelijk onzichtbaar blijft, ook al kom ik met een mi overduidelijke uitleg. ik vind het bijvoorbeeld verbijsterend, dat zoiets als wat ik hierboven beschreven heb over gebruik van vitamine-c in china, begin 2020, slechts een en daarbij tamelijk wazige reactie oplevert.

  een oud chinees spreekwoord zegt: als een wijze naar de sterren wijst kijkt de gek naar zijn vinger. dat schetst mijn communicatieve situatie, het lukt mij niet de focus van iemand anders bij de essentie van mijn verhaal te krijgen. los daarvan ben ik niet “wijs” of zoiets en ik loop ook niet met “kennis”, al die absolute ideeën die je in kringen van rozekruisers, theosofen etc tegenkomt, waarvan ze zelf dan ook nog beweren dat ze het ergens uit “de kosmos” gevist hebben. voorbeeld: ik las onlangs een collegesessie van rudolf steiner, uit 1924, over de opvoeding van kinderen. het probleem was hoe kinderen op het juiste denken te krijgen. de hele toon van dat stuk is nogal fascistisch. en dan te bedenken dat ik mijn kinderen destijds naar het vrije atheneum hier gestuurd heb.

  ik heb ontdekt hoe het begrijpen van iets bijzonder prettig kan voelen. ik heb nogal gevochten met infantiele trauma’s en ben ook de confrontatie aangegaan met het trauma van een geliefde. het begrijpen van zulke dingen blijkt tevens de volautomatische oplossing ervan. een futiliteit, die in het kinderlijk bewustzijn een verschrikkelijke gebeurtenis was, die je vergeet, maar die met behoud van rampzaligheid de rest van je leven in je blijft regeren, tot je eindelijk begrijpt en weg is het. alsof een blok beton van je hart valt.

  ik heb mij dus voorgenomen de rest van mijn tijd te besteden aan het begrijpen van alles. dat doe ik door te denken en met het internet te spelen. zo simpel eigenlijk..

  tav. mijn schrijfstijl, die varieer ik bewust, gewoon om reacties uit te lokken. zo heb ik in mijn vorige reactie het woord “kattepis” laten vallen, wat ik in een wat transparantere communicatie omgeving niet snel zou doen. wat jij precies met “cynisch” bedoelt zou ik zo gauw niet weten. ik zou mijn stijl hier eerder als ietwat liederlijk betitelen.

  misschien dat de laatste alinea je stoort, maar daarmee geef ik kort de relatie tussen de oude en de alternatieve media aan. die zijn mi. in een hand, maar bedoeld voor verschillende doelgroepen. dit levert voor onze touwtrekkers een interessante zelfselectie van mediaconsumenten op, op grond waarvan in een later stadium bijvoorbeeld individueel leef of sterf beslissingen kunnen worden genomen.

  de oude media gaan gewoon voort als vanouds, de alternatieven proberen maximaal de misdaden van “de elite” te etaleren, compleet met bewijsmateriaal uit de diepste archieven die plotseling heel toegankelijk zijn. dit levert bij de lezers een diep politiek vertrouwen in de drijvende krachten achter deze websites op, zoals kennedy, corbett, jijzelf en ga maar door. bij een komende revolutie zijn dit de enige publieke personen waar op enige schaal nog vertrouwen in bestaat. zij worden daarom automatisch de nieuwe bestuurdersklasse, zij winnen alle verkiezingen, de oude politiek gaat in de goot en zo kunnen we weer een paar jaar ertegenaan, want in wezen verandert er niets, zoals gebruikelijk. het gaat alleen om de tijdwinst.

  er is maar een verboden vrucht in dit aardse alternatieve mediaparadijs, en dat is de gulo mutatie. daar moeten alle media over zwijgen.

  ja het loopt wat uit de hand met de lengte van mijn verhaal. laat me nog zelf een voorbeeld van cynisme geven.

  de ondertitel van het boek in kwestie zegt iets over “samenzwering tegen gezondheid en democratie”. dat is precies wat het verzwijgen van de gulo mutatie is, maar ik denk niet dat dit behandeld wordt in het boek. “tegen gezondheid” omdat voldoende vitamine-c wegens de noodzaak voor het immuunsysteem een perfecte gezondheid oplevert en tegen democratie, omdat voldoende vitamine-c het verstand bevrijdt en het kuddedenken uitzet. de gulomutatie geeft dus twee samenwerkende sporen, de ene maakt je dood en de andere maakt je dom!

  om met zo’n titel gulo te verzwijgen vind ik zelf het toppunt van cynisme. werkelijk alle samenzweringen komen samen in gulo. dat is de enige uiteindelijke samenzwering die de hele mensheid op slot zet. als kennedy daarover zou schrijven, ahh..
  nog even, ik neem niemand iets kwalijk, ik begrijp het dilemma. als je niet meewerkt gaat je kop eraf en wat heb je daar nu aan.

 3. Beste Ad, ik schreef over je cynisme omdat dit op mij als zodanig overkwam. Met mijn oprechte bedankje gaf ik aan dat iedere andere visie dan de mijne welkom is. Dat is de kers op de taart. Inderdaad is deze commentaarruimte bedoeld om lezers aan te moedigen met hun ideeën te komen. Dat deze niet met de mijne overeenkomen is eerder nuttig en beschouw ik als een interessante aanvulling op de artikelen.

  Wat gulo betreft denk ik dat mensen geleerd is naar ziekte te kijken als naar symptomen en deze te bestrijden in plaats van de oorzaak. Zouden ze op zoek gaan naar de oorzaak, dan zouden ze mijns inziens uitkomen bij ons immuunsysteem en daarbij helpt vitamine C. Ik ben het met je eens dat daarvoor veel meer aandacht nodig is, maar denk dat mensen er (nog) niet voor openstaan.

  Ik kijk uit naar je reacties.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.