Kort nieuws: NAVO vecht in Oekraïne, Volksprotest in A’dam, WEF’s hersenimplantaten, media-optredens verkiezingen

Kort Nieuws uit Oekraïne, Amsterdam, Davos en Hilversum.

Volksprotest in Amsterdam

De SP organiseert een Volksprotest in Amsterdam op zaterdag 11 februari. De SP ziet dat meer dan 600.000 huishoudens hebben moeite om de energierekening te betalen. Zij zitten in de kou. Kinderen die leven in een koud en tochtig huis hebben vaker gezondheidsklachten. Tegelijkertijd blijkt deze week dat Shell ruim 38 miljard euro winst maakt. Daarom vinden ze dat het tijd is om in actie te komen!

Energiebedrijven als Eneco, Essent en Vattenfall maken winst, een miljard per jaar. Deze winsten moeten worden ingezet om onze rekeningen te verlagen. In plaats daarvan worden ze nu verdeeld onder hun buitenlandse aandeelhouders. Het kabinet Rutte/Kaag geeft ook nog eens miljarden van ons belastinggeld aan commerciële energiebedrijven.

NAVO vecht in Oekraïne

Naar schatting 20.000 Polen, vechten niet in een Pools uniform, aldus deze woordvoerder van het Ministerie van Defensie (Oorlog), maar wel tegen Rusland met Oekraïne.

https://t.me/sprachrohrdereifel/26563

Is de wereld klaar voor hersenimplantaten?

Universiteitsprofessor Farahany heeft tijdens de laatste WEF-top in Davos onthuld dat het decoderen van complexe gedachten mogelijk is geworden dankzij een apparaat dat je tegen het hoofd aanhoudt. (Een stap verder is met een implantaat). Hersenimplantaten zijn niet nieuw en worden vaak gebruikt voor de behandeling van ernstige aandoeningen. Deze toepassing is echter wel nieuw en verregaand.

Het doel schijnt nu te zijn erachter te komen wat en hoe een persoon voelt, wat hij of zij denkt en wat de aandacht trekt.

Het World Economic Forum is vaak testterrein geweest voor ideeën die allerlei soorten van massa-surveillance kunnen normaliseren.

Verkiezingen en media-optredens

Om de kiezers te kunnen informeren of beïnvloeden treden politieke partijen op bij de massa-media. Dit is de stand op 9 februari met dank aan  Diversiteitswatch, @MOptredens op Twitter. De VVD staat nog steeds fier bovenaan samen met de andere regeringspartijen.

Op 9 februari 2023:
Kajsa Ollongren (D66), Frans Timmermans (PvdA) en Lian Heinhuis (PvdA)
In het verkiezingsjaar 2023:
VVD : 11 Optredens bij #Op1 PvdA : 6 CDA : 5 D66 : 5 GroenLinks : 4 CU : 3 SGP : 1 BIJ1 : 1 DENK : 1
PVV: 0 SP : 0 PvdD : 0 FVD : 0 JA21 : 0 VOLT : 0 BBB : 0 BVNL : 0
Rob Vellekoop, 10 februari 2023

2 Comments

  1. Mark Rutte: “De oorlog in Oekraïne is ook onze oorlog”.

    Hè? “Onze” oorlog? Spreek voor jezelf laffe gladjanus. Want mijn oorlog is het niet. Laat eens één keer in je leven zien dat je niet een circushondje van Klaus Schwab bent maar een èchte vent. Ga naar Bakhmut en neem je politieke kontkruipers mee. De levensverwachting is daar vier uur.

  2. Hongarije doet als één van de weinige landen in Europa niet mee aan dit vieze zaakje. Orbán Victor klapt niet blij mee voor clown Zelensky, stuurt hem geen wapens, doet niet mee aan de sancties en keert Rusland de rug niet toe. Hongarije neemt alleen vluchtelingen op.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.