Zuid-Korea compenseert overlijden door covidvaccin en meer positief coronanieuws

Opnieuw enkele opmerkelijke nieuwsfeiten over covid-19 die het narratief van leugen en bedrog verder onderuit halen. Nieuws uit Zuid-Korea, het Verenigd Koninkrijk, het Europese Parlement en Spanje.

Zuid-Korea compenseert overlijden door covidvaccin

Volgens de Korea Herald verhoogt de regering van Zuid-Korea de tegemoetkoming aan nabestaanden van iemand die aan de covid-19 vaccinatie is overleden ongeacht of officieel is vastgesteld de injectie de doodsoorzaak was. Families ontvangen 30 miljoen won (22.500 USD) als een familielid 90 dagen na de prik te hebben gekregen is gestorven. Vanaf juli 2022 vergoedde de overheid al 10 miljoen won als de dood binnen 42 dagen na vaccinatie optrad.

Tevens krijgen nabestaanden van de geprikte die binnen drie dagen na het ‘shot’ stierf 10 tot 30 miljoen won afhankelijk van de ernst van de bijwerkingen.

De maatregel gaat in met terugwerkende kracht. De regering acht zich echter niet aansprakelijk.

Korea heeft tot nu toe 11 bijwerkingen erkend veroorzaakt door de covid-vaccinaties, waaronder anafylaxie, myocarditis en pericarditis en 15 andere symptomen (zoals baarmoederbloeding, transversale myelitis en Bell’s Palsy). Het land heeft 45 miljoen mensen gevaccineerd sinds februari 2021 (op een bevolking van 51 miljoen betekent dit een vaccinatiegraad van 88 procent)

(Bron)

McCullough in Europese Parlement

Dr. McCullough’s heeft zich tijdens zijn speech voor het Europese Parlement op 13 september kritisch uitgelaten over de WHO en de pandemische reactie. Hij zei onder andere dat er sprake is van een bio-farmaceutisch complex dat zich na jaren van planning heeft gevormd. Dit is volgens hem een werkend syndicaat dat de ambitie heeft voor een wereldwijde dominantie over alle planten, dieren en mensen. Via de route van gezondheidsproblemen heeft het complex wereldwijde controle en macht verworven.

Hij ziet twee golven van menselijk lijden, namelijk SARS-CoV-2 ademhalingsziekte en massale willekeurige covid-19 vaccinatie. Beide dienden ‘het ontwikkelde, ziektebevorderende en potentieel dodelijke Spike-eiwit toe van het nieuwe Wuhan Institute of Virology-coronavirus’.

Het complex heeft wereldwijde terreur veroorzaakt via drie valse narratieven:
>  SARS-CoV-2 infectie is onaantastbaar. Het kan en zal niet eerder worden behandeld. De enige openbare gezondheidsreacties zijn afstand houden, lock down, mondkapjes, en het iedere 6 maanden nemen van genetische vaccins zonder dat het einde daarvan in zicht is.
>  COVID-19 vaccins zijn veilig en effectief, zonder dat vragen toegestaan zijn van de academische wereld, mainstream media, of tussen collega’s.
>  De enorme menselijk tol die betaald wordt voor de Spike-eiwitletsels, handicaps en dood komen door de coronavirus infectie, niet van de opgestapelde synthetische mRNA coding voor celproductie en circulatie van hetzelfde langdurende Spike-eiwit.’

Opmerkelijk nieuws uit het VK

Via uitgerekend de BBC hebben 23 miljoen Britten kunnen horen van de bekende cardioloog Aseem Molhotra dat de oversterfte aan hartaandoeningen waarschijnlijk te wijten is het covid-mRNA-vaccin en dat de uitrol hiervan zou moeten worden opgeschort hangende een onderzoek.

We weten niet of de BBC dit voorzien had en of dat er opzet in het spel is, maar een opmerkelijke ommezwaai in de berichtgeving over corona is het wel. Eentje die direct een enorm bereik heeft en afkomstig is van de openbare tv, die talloze Britten vertrouwen.

Nieuws uit Spanje

Natuurlijk zijn er al eerder twijfels gerezen over het gebruik van de PCR-test. Een test waarvan de resultaten gebruikt werden door overheden om lock downs en dergelijke maatregelen mee te verantwoorden.
Lees ook ons artikel van destijds hierover Hoe waardeloze PCR-test grondslag van Ruttes coronamaatregelen vormen.

Rob Vellekoop, 16 september 2023

1 Comment

  1. “Onvoldoende overdracht van wijsheid uit de oudere generaties doet een kinderachtige, oppervlakkige cultuur ontstaan die nauwelijks relevant is voor de ontwikkeling van de ziel. PEP’s en EEP’s (peer-educated en entertainment-educated populations) zijn als samenleving stuurloos op een wijze die doet denken aan psychopathie bij individuen.” – Uit: Destructieve relaties op de schop, psychopathie herkennen en hanteren (Jan Storms)

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.