Opnieuw oproep van wetenschappers te stoppen met 5G omdat het gezondheid schaadt

Foto 123rf

Overheden en massa media negeren de negatieve gezondheidseffecten en de afwezigheid van bewijs voor de veiligheid van 5G voor mensheid en milieu volkomen. Opnieuw richten verontruste wetenschappers daarom een oproep aan de regeringsleiders, dit keer aan de EU. Honderden wetenschappers richten een formeel verzoek aan de EU om te stoppen met de uitrol van 5G totdat de gevolgen voor de gezondheid van de mens en het milieu volledig door van telecom industrie onafhankelijke onderzoek bekend is. Want zeggen ze de telecommunicatie die er al is blijkt bewezen gevaarlijk voor mens en milieu.

De groep verwijst naar vele recente wetenschappelijke publicaties die laten zien dat Elektro Magnetische Velden levende organismen schaden. De gevolgen zijn onder andere een verhoogd risico op kanker, aantasting van de vruchtbaarheid en het ontstaan van neurologische aandoeningen, zoals leer- en geheugenstoornissen en zelfs de ziekte van Alzheimer..

Eerder riepen 10.000 wetenschappers al tot een stopzetting op: De telecom industrie is samen met overheden druk bezig met de voorbereidingen om 5G te integreren in de samenleving omdat daarin al miljarden zijn geïnvesteerd. Zoals zo vaak lift de overheid mee met multinationals en pas nadat rampen zich voltrokken hebben zijn ze bereid naar de burgers te luisteren (beroemd voorbeeld asbest).

In hun verzoek leggen de wetenschappers van 5G Appeal nog eens haarfijn uit wat de reden is voor hun bezorgdheid over 5G.

Letterlijk schrijven zij:

5G betekent “5e generatie” draadloze technologie. Er wordt beweerd dat het zorgt voor snellere en hogere transmissie capaciteit. Het bevat tevens de Internet of Things (IoT), auto’s zonder chauffeur, en snellere video streaming.

5G zal de straling van micro- millimetergolven in ons milieu enorm laten toenemen. Het zal tevens nieuwe frequenties gebruiken die nog niet zijn geëvalueerd op veiligheid door onafhankelijke deskundigen.

5G bevat de hogere millimetergolf frequenties die voorheen werden gebruikt om menigten mensen onder controle te houden. De millimetergolven kunnen niet gemakkelijk door gebouwen heen vandaar dat 5G miljoenen kleine ‘cel’ antennes nodig heeft.

De draadloze telecommunicatie industrie is van plan om bijna iedere lantaarnpaal in de landen uit te rusten met deze kleine draadloze antennes die gevaarlijke straling uitzenden naast of in huizen, scholen, werkplaatsen en overal 24/7.

5G straling wordt verzonden van geavanceerde antennes, de zogenaamde phased arrays, die de micro- en/of millimetergolven versturen in kleine bandbreedtes, welke technologie oorspronkelijk is ontwikkeld voor militaire doeleinden. Dit zal een enorme toename in blootstelling aan straling veroorzaken die bijna overal aanwezoig zal zijn.

Deze massieve toename van straling is al gepubliceerd in een wetenschappelijk onderzoek dat is gepubliceerd in 2017.

Een substantiële en overtuigende hoeveelheid wetenschappelijke studies toont veel nadelige gezondheidseffecten en gezondheidsrisico’s van radiofrequentie / microgolfstraling.

De gezondheidseffecten of effecten op natuur en milieu zijn niet geëvalueerd. Er is geen onderzoek dat de veiligheid aantoont van noch 5G op zich, noch door gecombineerde blootstelling aan 5G al bestaande straling van GSM, 3G, WiFi, 4G etc.

Daarom wordt deze 5G Oproep gedaan.

In de massamedia merken we een onafzienbare hoeveelheid pogingen om de introductie van 5G te promoten waarbij voortdurend de aandacht ligt op meer comfort voor de gebruikers, ‘nog sneller internet’. Ook wordt verwezen naar the Internet of Things als waanzinnig voorbeeld. Nergens bij de media klinkt twijfel door of ongerustheid over de gezondheid van mens en milieu. Het lijkt alsof er wereldwijd een dictaat ligt dat zegt dat 5G moet worden ingevoerd. De gehoorzaamheid hierover bij regeringsleiders en massamedia is tekenend.

Lees hier de eerder verschenen artikelen over 5G.

 

Rob Vellekoop, 25 mei 2019

6 Comments

 1. ”De millimetergolven kunnen niet gemakkelijk door gebouwen heen”. Nou, volgens mij is het dus minder schadelijk dan de ‘oude’ straling. Een heel verhaal zonder ook maar enig bewijs. Niet dat het niet waar KAN zijn, maar volgens mij is het westerse propaganda omdat 5G door China is ontworpen. En ook Mobile TelefoonGeld stinkt niet

 2. Hoi Gerrit, het protest tegen 5G en alle G’s ervoor is veel ouder dan het conflict met China en hun 5G provider Huawei.

 3. Heeft geen zin! Het plan van 5G hoort bij het depopulatie programma AGENDA 21.
  Er moeten 7 miljard mensen weggewerkt zijn voor 2050. Dan moet de AGENDA gereed zijn. Kijk maar eens welke boodschap op de Georgia Guidestones staat.
  In 9 talen staat er: The Georgia Guidestones

  MAINTAIN HUMANITY UNDER 500,000,000 !!!!!!!!!!
  IN PERPETUAL BALANCE WITH NATURE

  GUIDE REPRODUCTION WISELY –

  IMPROVING FITNESS AND DIVERSITY

  UNITE HUMANITY WITH A LIVING
  NEW LANGUAGE

  RULE PASSION – FAITH – TRADITION –
  AND ALL THINGS

  WITH TEMPERED REASON

  PROTECT PEOPLE AND NATIONS

  WITH FAIR LAWS AND JUST COURTS

  LET ALL NATIONS RULE INTERNALLY
  RESOLVING EXTERNAL DISPUTES
  IN A WORLD COURT

  AVOID PETTY LAWS AND USELESS
  OFFICIALS

  BALANCE PERSONAL RIGHTS WITH

  SOCIAL DUTIES

  PRIZE TRUTH – BEAUTY – LOVE –
  SEEKING HARMONY WITH THE
  INFINITE

  BE NOT A CANCER ON THE EARTH –
  LEAVE ROOM FOR NATURE –
  LEAVE ROOM FOR NATURE

 4. De meeste omgekochte wetenschappers hebben natuurlijk het voordeel van de twijfel?

 5. Een ding staat al lang vast en is onderzocht.Hoe hoger de frequency des te meer gaan je hersenen koken. Hou je telefoon maar eens een paar minuten tegen je oor.Kijk in de spiegel. En dit is laag vermogen van een mobiel…..

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.