VVD-er Dijkhoff in het nauw voor bewijzen over #vaccinaties

Foto 123rf

Frank Ruesink is op Facebook een actie gestart omdat hij de gevolgen kent van het vaccineren van kinderen. Hij heeft dit ondervonden in de praktijk en hieraan dertien jaar onderzoek besteed. VVD-er Klaas Dijkhoff ontvangt van Frank een alles verhelderende brief op 5 mei na diens pro vaccinatie oproep. Dat is de start van een uiterst ludieke actie waarover hij verslag doet op Facebook. Ruesink brengt op subtiele manier Dijkhoff steeds verder in het nauw door hem te dwingen met bewijsstukken voor zijn pro vaccinatie beweringen te komen. Wat ontstaat is een spannend verhaal, maar wel een met een bittere ondertoon over de ellende van vaccinaties.

Kern van de actie is dat Frank van Klaas Dijkhoff ontbrekende informatie over vaccinaties wil ontvangen, namelijk bewijs dat aantoont dat alle stoffen in de BMR vaccinatie veilig zijn.
Hij mist het bewijs dat aantoont dat zijn kinderen niet het risico lopen om tussen die 5-10 doden per jaar te zitten (die het gevolg zijn van BMR vaccinaties, red.)
en de onderliggende wetenschappelijke onderbouwing dat bij een vaccinatiegraad van 95% bij de BMR vaccinatie alle Nederlandse kinderen zijn beschermd tegen de mazelen.

Het verhaal begint voor Frank Ruesink op 23 december 2005 de dag van zijn grootste nachtmerrie. Hij schrijft op Facebook:
‘Op deze avond in Düsseldorf begint zijn lichaam als een gek te schokken. Ik pak hem direct vast. Ik zie zijn pupillen niet meer. Hij stopt met ademen. En voor een paar seconde denk ik, mijn zoon van 15 maanden sterft hier ter plekke in mijn armen.’

Dit krijgt een vervolg naar de politiek. Frank schrijft:’Op 23 augustus 2018 : Het is één dag voordat mijn oudste zoon 14 wordt. Op deze dag zet Klaas Dijkhoff zijn veel besproken “Vaccinatie-Klaasbrief” online.’ Dat is de aanleiding van Franks brief op 5 mei ‘Ik ben niet jouw soldaat’, die integraal hieronder is opgenomen en op zijn FB pagina veel lezers trekt. Hij licht daarin toe wat ertoe heeft geleid dat hij Dijkhoff op de korrel neemt. Het tragische verhaal van een vader die opkomt voor de gezondheid van zijn kinderen, die bedreigd wordt door vaccinaties.

Hierna komen allerlei vervolgacties om VVD-fractievoorzitter aan te zetten met de bewijzen van zijn boute uitspraken te komen.
Ruesink gaat naar een VVD bijeenkomst 15 mei in De Bilt waar hij Dijkhoff 7 minuten spreekt en de bevestiging krijgt dat Dijkhoff zijn brief gelezen heeft.
Op 17 mei daagt Ruesink Dijkhoff uit binnen een week met de bewijzen te komen, dan laat hij zijn  kinderen vaccineren. Dit bewijs komt echter niet.

Tijdens de VVD bijeenkomst van 12 juni in Marum krijgt Ruesink van de VVD-voorman persoonlijk de toezegging dat hij de gevraagde bewijsstukken zal gaan leveren.

Hier licht Frank zijn actie toe in een You Tube video.

Tijdens het VVD festival van 15 juni in Aalsmeer ontmoet Ruesink premier Rutte die hem belooft Dijkhoff te zullen helpen met het bewijs en spreekt hij ook nog even Dijkhoff zelf.

De meest recente actie is die van 19 juni in Spijkenisse. Een vriendin van Frank overhandigt aan Klaas Dijkhoff zijn tweede brief. (zie brief 2 aan Klaas)

De bewijsstukken zijn nog altijd niet geleverd.

 

 

IK BEN NIET JE SOLDAAT: MIJN BRIEF AAN KLAAS DIJKHOFF

23 december 2005 : Het is dag van mijn grootste nachtmerrie
Op deze avond in Düsseldorf begint zijn lichaam als een gek te schokken. Ik pak hem direct vast. Ik zie zijn pupillen niet meer. Hij stopt met ademen. En voor een paar seconde denk ik, mijn zoon van 15 maanden sterft hier ter plekke in mijn armen.

23 augustus 2018 : Het is één dag voordat mijn oudste zoon 14 wordt.Op deze dag zet Klaas Dijkhoff zijn veel besproken “Vaccinatie-Klaasbrief” online

5 mei 2019 : Het is Nationale Bevrijdingsdag
Tijd om op deze dag Klaas Dijkhoff mijn brief terug te sturen.

Beste (Facebook) vriend,

Denk je tijdens het lezen: “Ik wil net als Frank dat deze brief Klaas Dijkhoff bereikt, deel dan gerust mijn brief”.

Alvast bedankt.
Frank Ruesink

Beste Klaas Dijkhoff,

Met verbijstering heb ik ruim een half jaar geleden jouw Klaasbrief gelezen. http://bit.do/eRxxy
Op deze Nationale Bevrijdingsdag stuur ik je graag een brief terug, getiteld “Ik ben niet je soldaat”.

Dit aan de hand van zes van jouw meest opmerkelijke uitspraken uit deze brief.

UITSPRAAK 1: “IK KAN ER TOCH VOORAL MET MIJN PET NIET BIJ DAT OUDERS WEIGEREN HUN KINDEREN DE BESCHERMENDE PRIK TE GUNNEN”.

Ik begrijp deze uitspraak van jou wel. Bijna heel Nederland begrijpt deze uitspraak. Want in de nationale vaccinatie discussie valt er heel veel te begrijpen:

Zo heb ik alle begrip voor:
o Gjalt Jellesma van BOinK dat hij stelt: “aan een prik gaat niemand dood aan de mazzelen wel”. Want Gjalt Jellesma heeft niet 13 jaar lang mijn onderzoek gedaan. Want Gjalt Jellesma heeftt waarschijnlijk geen weet van de cijfers van het Amerikaanse VICP (Vaccine Injury Compensation Program).. De kennis dat er sinds 1988 zijn meer dan 20.018 aanklachten zijn ingediend en dat de totale vaccinatie vergoeding $ 4,0 miljard bedraagt is niet echt bekend. http://bit.do/eRxyj

o Özcan Akyol, dat hij stelt in zijn column van 2 mei jl. “Veel te lang liet de samenleving zich gijzelen door mondige Facebook­moeders”. Want Özcan Akyol heeft niet 13 jaar lang mijn onderzoek gedaan. Özcan Akyol heeft niet de tijd en ruimte gehad om zich te verdiepen in het onderzoek van de Emmy Award-winnende journalist Ben Swann. Özcan Akyol heeft geen weet hoe VICP werkt, waarom het is opgericht en waarom het zoveel vaccin schade vergoed. http://bit.do/eRxpY. En dat is ok.

o Jouw collega en Staassecretaris Tamara van Ark toen zij haar uitspraak deed: “Niet-vaccineren moet gevolgen hebben”. Want ook zij heeft niet 13 jaar lang mijn onderzoek gedaan. Want zij is niet 13 jaar bevlogen geweest om antwoorden te vinden. Want ik verwacht niet dat Tamara van Ark geïnformeerd is door haar medewerkers van haar departement over de rechtszaken tegen BMR vaccin producent Merck. http://bit.do/eRxz5 en http://bit.do/eRxAa. En dat is ok.

o Onze staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Paul Blokhuis, die net als vele andere ouders niet had meegekregen dat in Italië de Bocca Familie een rechtszaak tegen vaccin de producent heeft gewonnen. http://bit.do/eRxyf. En ja dat is ok, want ook hij heeft niet mijn onderzoek gedaan.

Ik kan dus zonder probleem begrijpen en accepteren dat zowel Gjalt Jellesma, Özcan Akyol, Tamara van Ark als Paul Blokhuis, hier geen weet van hebben.

Want zij waren er, net als jij, niet bij. Geen van jullie was erbij toen ik samen met mijn vrouw en met een doodziek kind, in de ambulance het ziekenhuis in Düsseldorf binnenreed. Dit alles twee dagen nadat hij in Utrecht zijn BMR Vaccinatie had gekregen.

Geen van jullie was erbij toen de dokter in zijn beste Engels tegens ons zei: “Nee, de BMR vaccinatie heeft er niets mee te maken”.

En: als jij net als ik er 13 jaar geleden wel bij was geweest, als jij net als ik 13 jaar lang, wel dezelfde vraag had gesteld, als jij 13 jaar lang net als ik hetzelfde onderzoek had gedaan.

En dan was jij als vader van een kind waar je zielsveel van houdt ook vragen gaan stellen. Dan was jij net als Nick Catone (UFC zwaargewicht, wiens zoon overleed een paar dagen na de BMR vaccinatie http://www.nickcatone.com/) ook op zoek gegaan naar antwoorden.

Linksom of Rechtsom jij had ook willen weten, waarom niemand in het Duitse ziekenhuis, niemand van de GGD, niemand van het consultatiebureau, niemand van het RIVM en niemand van de huistartspraktijk kwam met antwoorden.

De afgelopen 13 jaar heb ik een groot deel van mijn leven besteed om de antwoorden te vinden waar ik naar zocht. Ik heb gezocht in de wetenschap, in de rechtspraak, in persoonlijke verhalen van anderen, in de holistische geneeskunde, in het sjamanisme, in de kwantum fysica, bij artsen, in boeken, bij lezingen, workshops, trainingen en opleidingen. Ik heb gezocht en ik heb gevonden.

Lees verder op volgende pagina…

 

14 Comments

 1. alle mondige burgers dood
  en leve het niet willen weten
  burgers verplichten tot inenten die hier geen heil in zien
  lijkt verdomd veel op de teneur die in landen gebruikelijk is
  die doorgaans om die redenen geen lid mogen worden van de EU
  de zoveelste tegenstelling

 2. Verstandig lijkt dat de migranten gescreend worden, daarmee wordt deze kinderziektes min of meer geïmporteerd?

 3. Uw link naar de FB pagina van Frank Reusink werkt niet, of is zijn pagina daadwerkelijk opgeheven?

 4. Die vaccinatiegraad is vooral wat gegoochel met cijfers. Als 95% van de tweejarigen – de vaccinatiegraad, in elk geval bij mazelen – is ingeënt, is de overige 5% plus de hele groep onder de 14 maanden beschermd en als bonus ook volwassenen met een verminderde weerstand en ouderen. Totale percentage over al die groepen natuurlijk vele tientallen procenten lager maar maakt niet uit. De tweejarigen; die zijn de echte helden want die kunnen de hele bevolking redden van het kwaad.

 5. @robvellekoop: Dank je wel voor je antwoord, Rob.
  Dan zal er wel bij mij iets fout gaan.
  Ook bedankt voor het plaatsen van het volledige artikel en uw aanvulling daarop. 😉

 6. Op de site van Frank zijn er inmiddels meer dan drie mensen die het bewijs hebben aangeleverd. Hij heeft alleen even vergeten om het geld over te maken.

 7. WAAROM JONGENS INENTEN TEGEN BAARMOEDERHALSKANKER
  omdat de interesse en het geloof in de vaccinaties teruglopen
  blijft Big Pharma zitten met een hoeveelheid (half)dode ziektekiemen
  die dan niets meer waard zijn en dat is toch geen goede zaak
  waarom niet proberen GEZONDE jongens, weliswaar niet in het bezit
  van een baarmoeder, zover te krijgen OM TOCH VACCINATIES TE NEMEN

  DAARNA KUNNEN ZE MISSCHIEN OOK AAN DE ANTICONCEPTIEPIL
  DIE OOK NOG IN GROTE HOEVEELHEDEN OP DE PLANK BIJ BIG PHARMA LIGGEN

  SCHEELT OOK WEER EEN HOOP WEGGEGOOIDE MEDICIJNRESTEN IN ONS DRINKWATER
  ANDERZIJDS: MET AL DAT GRATIS MEDICINALE LEIDINGWATER
  ZIJN ER STRAKS HELEMAAL GEEN ZIEKE MENSEN MEER
  WAAR MOET BIG PHARMA DAN ZIJN MILJARDENWINSTEN VANDAAN HALEN
  IK SNAP HET GEWOON NIET MEER

 8. @ Suffie, Waarom is het logisch om ook jongens in te enten tegen baarmoederhalskanker: het virus veroorzaakt meer dan alleen baarmoederhalskanker, het veroorzaakt ook kanker bij mannen aan het geslachtsdeel, maar ook kanker in de mond kan veroorzaakt zijn door hetzelfde virus.
  Verder verdient de NL overheid geen geld met vaccineren, maar wel als het inderdaad de ziektes voorkomt, want dan hoeven we met ons allen niet mee te betalen aan de ziektekosten van van niet-ingeënte mensen.

 9. @sonja
  als burgers zo bang worden gemaakt voor ziekten die er
  gewoon bij horen, valt er een hoop geld te verdienen
  en wel door de pharmaceutische industrie
  het lijkt mij zinniger de inwendige mens te versterken
  in plaats van zwakker te maken
  maar zover zijn de meeste mensen helaas nog niet
  de ene ziekte neemt de plaats van de andere
  en mensen krijgen reeds een diagnose over de kwalen
  waar ze mogelijk aan kunnen gaan lijden
  die wetenschap is genoeg om het geneugten van het
  leven te onderdrukken
  zolang je op de aarde mag verblijven

  het cynisme en de trollen doen hun werk
  zoals altijd
  laat je niet gek maken in die angst voor het leven

 10. Dit is een noodoproep! 30 juli zijn onze zoon van 11 en onze dochter van 7 door 13 hier in Frankrijk gendarmes met grof geweld weggevoerd! Ze zijn verdwenen! Mijn vriendin heeft 10 dagen in een gekkenhuis gezeten! Ik was in Nederland onze laatste spullen aan het verhuizen. Mijn zoon heeft vaccinatieschade en is ook nog eens overgevoelig voor wifi e.d (barstende koppijn). Hij liep weg van school( in Nederland)! Toen begon de ellende! Maandenlang werden we ondervraagt door “sociaal werkers”! Hun conclusie was, dat wij leden aan waandenkbeelden en leefden volgens complottheorien! We zijn vertrokken naar Frankrijk en niet komen opdagen bij de “beschermtafel” van de kinderbescherming! Toen ik terugkwam in NL om te gaan inpakken, was ons huurhuis open gebroken en doorzocht( eind juni)! Vanuit NL zijn de franse autoriteiten gewaarschuwd met de leugen, dat onze kinderen in NL niet naar school gingen! Op 6 aug. moesten we voor de rechter verschijnen! Het was een schijnproces zonder advocaat! We zijn onze kinderen tot tenminste Eind februari kwijt! We zijn geestelijk en financieel verwoest! 0033-980503290 Ik kan niet meer emailen! google blokkeerd alles!

 11. Tot ergens in het jaar 2002 had ik slechts vage niet verder onderbouwde twijfels over (kinder)vaccinaties. In eerste instantie vanwege een instinctmatig/intuïtief gevoel dat het toedienen van injecties aan baby’s niet natuurlijk is: Een gezond (kinder)lichaam is in staat om ¨indringers¨ het hoofd te bieden. Daarnaast vanwege mogelijke bijwerkingen.

  Onze zoon van 3 heeft tot op dat moment alle gebruikelijke vaccinaties toegediend gekregen. Ik was altijd opgelucht als onze zoon ongeveer 1 tot 2 weken na een vaccinatie geen gezondheidsproblemen ondervond.

  Mijn partner begint in datzelfde jaar 2002 gezondheidsproblemen ¨te ontwikkelen¨. Na meerdere onderzoeken werd in de loop van 2003 de volgende diagnose gesteld: Syndroom van Sjögren, een auto-immuunziekte.
  In 2004 begin ik te beseffen: Mijn partner, in 2001 een tot dan toe gezonde vrouw van 31, krijgt in 2002 een paar vaccinaties vanwege het feit dat ze als ziekenverzorgende gaat werken in de thuiszorg: Hepatitis A en Hepatitis B. Lichamelijke problemen beginnen binnen een half jaar nadien merkbaar te worden. Nog een half jaar later, in 2003, en na de nodige onderzoeken komt de diagnose: Syndroom van Sjögren.
  Om een veel langer verhaal kort te maken:
  In 2009 werd onze zoon opgeroepen voor twee keer een driedubbele vaccinatie cocktail: BMR en DTP.

  Vanwege de oproep hebben wij drie dingen gedaan:
  1: Informatief consult bij een gespecialiseerd kinderarts met als onderwerp kindervaccinaties.
  2: Telefonisch consult met de eigen huisarts.
  3: Bijsluiter vaccinaties achterhalen

  1: De kinderarts heeft 2 kinderen. Een jongen en een meisje. De jongen heeft hij geen enkele vaccinatie laten zetten. Het meisje alleen Rodehond vanwege mogelijk verband met onvruchtbaarheid op latere leeftijd. Naar eigen zeggen wilde hij als vader later niet verweten worden te hebben bijgedragen aan onvruchtbaarheid van zijn dochter, indien hier later sprake van zou zijn geworden.

  2: Op de vraag aan mijn huisarts wat deze bekend was over mogelijke bijwerkingen van BMR en DTP zei deze huisarts: Het schijnt dat dit nogal meevalt! Tot zover de huisarts.

  3: Wij als ouders hadden inmiddels al besloten om onze zoon deze ¨vaccinatie boost¨ niet te laten toedienen. Ik heb toen op internet gezocht naar de bijsluiters van deze vaccinaties. Dan kom je niet verder dan de site van het RIVM, waar een oppervlakkige algemene bijsluiter te downloaden valt.
  Hier geen genoegen meenemend ben ik naar een apotheek gegaan met het verzoek om de bijsluiters. Men print dezelfde bijsluiters welke ik ook al gedownload had. Dat opmerkende aan de medewerker vertelt deze mij dat als ik de werkelijke bijsluiter wil ik deze kan krijgen op het ¨prikbureau¨. De bijsluiters worden namelijk tegelijk met de vaccinaties aangeleverd. In dezelfde auto. Tot zover punt 3.

  Een vriend, hoog opgeleid, werkzaam op een Hoge School, met een zoon in dezelfde leeftijd als onze zoon had al besloten dat zijn zoon geen BMR zou krijgen. Vanwege de P (polio) in DTP, wilde hij dat zijn zoon deze wel zou krijgen, beseffende dat de ingrediënten van DTP ook niet ¨brandschoon¨ waren. Wil je je kind alleen een Polio vaccinatie geven, dan kan dat niet in Nederland. België wel bijvoorbeeld. Dit heeft hij wel overwogen, maar uiteindelijk niet gedaan.
  Op het prikbureau, komende voor de DTP, vroeg hij NA het toedienen daarvan om BEIDE bijsluiters.
  Hij vertelde mij later hoe dat ging.
  Hij werd argwanend bejegend. Ervoer het alsof hij een crimineel was. Er nam zelfs nog een arts aan het gesprek deel. Hij kreeg vragen om zijn oren, welke hij allen niet beantwoordde. Slechts herhalend dat hij de bijsluiters wilde, omdat deze daar aanwezig waren en hij er recht op had. Deze kreeg hij uiteindelijk. Echter werd hij daarna met zachte hand naar een andere uitgang begeleid dan gebruikelijk. Te weten dezelfde als de ingang, waar andere ouders met jonge kinderen zaten. Men wilde niet dat in de wachtruimte gezien werd dat er iemand met bijsluiters uit de prikruimte kwam…..was mijn Vriends indruk.

  Na later de werkelijke bijsluiters gelezen te hebben was conclusie (zonder wetenschappelijk te worden: Er zit in beide vaccinaties te veel ¨rotzooi¨.

  Kort daarna kwam in het nieuws dat de 9 jarige Freek Hagoort een aantal dagen na het toedienen van de BMR en DTP vaccinatie overleed.

  Ik ben er nu al jaren HELEMAAL klaar mee!

 12. In 2006 heb ik in verband met mijn werk een hepatitis b injecties gehad. Een half jaar later werkte mijn schildklier te snel en kreeg ik de ziekte van Grave ook een autoimmune ziekte, na een slok werkt nu mijn schildklier te langzaam en heb ik vele kwalen. Ik vraag mij af of het door de enting kan komen

 13. Klaas Dijkhof is een dwaas. Net als de rest in de politiek wereldwijd. Mijn definitie van een dwaas? Een dwaas is een mens, die denkt dat hij/zij ‘een naam’ is. De onwetendheid is aan de macht en ze laten zich o.a. leiden door een wetenschap die per definitie feilbaar is. Dat is ook bewezen zelfs… – De waarnemer beïnvloedt de waarneming -, is wetenschappelijk aangetoond. Daarnaast wordt er ook heel veel verdoezeld/verzwegen/gelogen aangaande de bewijzen. De dood is niet bestaand, dus is een vaccinatie per definitie onzinnig. Wat ‘sterft’ is onze ego-identiteit (hetgeen een illusie is). De meeste mensen denken dat ze een naam zijn, een lichaam zijn et cetera. Dat is allemaal ego-identificatie. We hebben een naam, we hebben een lichaam et cetera. Dat wat wij zijn is bewustzijn, en die zal altijd blijven bestaan, ook na dát, wat wij ‘de dood’ noemen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.