VVD-er Dijkhoff in het nauw voor bewijzen over #vaccinaties

Foto 123rf

Frank Ruesink is op Facebook een actie gestart omdat hij de gevolgen kent van het vaccineren van kinderen. Hij heeft dit ondervonden in de praktijk en hieraan dertien jaar onderzoek besteed. VVD-er Klaas Dijkhoff ontvangt van Frank een alles verhelderende brief op 5 mei na diens pro vaccinatie oproep. Dat is de start van een uiterst ludieke actie waarover hij verslag doet op Facebook. Ruesink brengt op subtiele manier Dijkhoff steeds verder in het nauw door hem te dwingen met bewijsstukken voor zijn pro vaccinatie beweringen te komen. Wat ontstaat is een spannend verhaal, maar wel een met een bittere ondertoon over de ellende van vaccinaties.

Kern van de actie is dat Frank van Klaas Dijkhoff ontbrekende informatie over vaccinaties wil ontvangen, namelijk bewijs dat aantoont dat alle stoffen in de BMR vaccinatie veilig zijn.
Hij mist het bewijs dat aantoont dat zijn kinderen niet het risico lopen om tussen die 5-10 doden per jaar te zitten (die het gevolg zijn van BMR vaccinaties, red.)
en de onderliggende wetenschappelijke onderbouwing dat bij een vaccinatiegraad van 95% bij de BMR vaccinatie alle Nederlandse kinderen zijn beschermd tegen de mazelen.

Het verhaal begint voor Frank Ruesink op 23 december 2005 de dag van zijn grootste nachtmerrie. Hij schrijft op Facebook:
‘Op deze avond in Düsseldorf begint zijn lichaam als een gek te schokken. Ik pak hem direct vast. Ik zie zijn pupillen niet meer. Hij stopt met ademen. En voor een paar seconde denk ik, mijn zoon van 15 maanden sterft hier ter plekke in mijn armen.’

Dit krijgt een vervolg naar de politiek. Frank schrijft:’Op 23 augustus 2018 : Het is één dag voordat mijn oudste zoon 14 wordt. Op deze dag zet Klaas Dijkhoff zijn veel besproken “Vaccinatie-Klaasbrief” online.’ Dat is de aanleiding van Franks brief op 5 mei ‘Ik ben niet jouw soldaat’, die integraal hieronder is opgenomen en op zijn FB pagina veel lezers trekt. Hij licht daarin toe wat ertoe heeft geleid dat hij Dijkhoff op de korrel neemt. Het tragische verhaal van een vader die opkomt voor de gezondheid van zijn kinderen, die bedreigd wordt door vaccinaties.

Hierna komen allerlei vervolgacties om VVD-fractievoorzitter aan te zetten met de bewijzen van zijn boute uitspraken te komen.
Ruesink gaat naar een VVD bijeenkomst 15 mei in De Bilt waar hij Dijkhoff 7 minuten spreekt en de bevestiging krijgt dat Dijkhoff zijn brief gelezen heeft.
Op 17 mei daagt Ruesink Dijkhoff uit binnen een week met de bewijzen te komen, dan laat hij zijn  kinderen vaccineren. Dit bewijs komt echter niet.

Tijdens de VVD bijeenkomst van 12 juni in Marum krijgt Ruesink van de VVD-voorman persoonlijk de toezegging dat hij de gevraagde bewijsstukken zal gaan leveren.

Hier licht Frank zijn actie toe in een You Tube video.

Tijdens het VVD festival van 15 juni in Aalsmeer ontmoet Ruesink premier Rutte die hem belooft Dijkhoff te zullen helpen met het bewijs en spreekt hij ook nog even Dijkhoff zelf.

De meest recente actie is die van 19 juni in Spijkenisse. Een vriendin van Frank overhandigt aan Klaas Dijkhoff zijn tweede brief. (zie brief 2 aan Klaas)

De bewijsstukken zijn nog altijd niet geleverd.

 

 

IK BEN NIET JE SOLDAAT: MIJN BRIEF AAN KLAAS DIJKHOFF

23 december 2005 : Het is dag van mijn grootste nachtmerrie
Op deze avond in Düsseldorf begint zijn lichaam als een gek te schokken. Ik pak hem direct vast. Ik zie zijn pupillen niet meer. Hij stopt met ademen. En voor een paar seconde denk ik, mijn zoon van 15 maanden sterft hier ter plekke in mijn armen.

23 augustus 2018 : Het is één dag voordat mijn oudste zoon 14 wordt.Op deze dag zet Klaas Dijkhoff zijn veel besproken “Vaccinatie-Klaasbrief” online

5 mei 2019 : Het is Nationale Bevrijdingsdag
Tijd om op deze dag Klaas Dijkhoff mijn brief terug te sturen.

Beste (Facebook) vriend,

Denk je tijdens het lezen: “Ik wil net als Frank dat deze brief Klaas Dijkhoff bereikt, deel dan gerust mijn brief”.

Alvast bedankt.
Frank Ruesink

Beste Klaas Dijkhoff,

Met verbijstering heb ik ruim een half jaar geleden jouw Klaasbrief gelezen. http://bit.do/eRxxy
Op deze Nationale Bevrijdingsdag stuur ik je graag een brief terug, getiteld “Ik ben niet je soldaat”.

Dit aan de hand van zes van jouw meest opmerkelijke uitspraken uit deze brief.

UITSPRAAK 1: “IK KAN ER TOCH VOORAL MET MIJN PET NIET BIJ DAT OUDERS WEIGEREN HUN KINDEREN DE BESCHERMENDE PRIK TE GUNNEN”.

Ik begrijp deze uitspraak van jou wel. Bijna heel Nederland begrijpt deze uitspraak. Want in de nationale vaccinatie discussie valt er heel veel te begrijpen:

Zo heb ik alle begrip voor:
o Gjalt Jellesma van BOinK dat hij stelt: “aan een prik gaat niemand dood aan de mazzelen wel”. Want Gjalt Jellesma heeft niet 13 jaar lang mijn onderzoek gedaan. Want Gjalt Jellesma heeftt waarschijnlijk geen weet van de cijfers van het Amerikaanse VICP (Vaccine Injury Compensation Program).. De kennis dat er sinds 1988 zijn meer dan 20.018 aanklachten zijn ingediend en dat de totale vaccinatie vergoeding $ 4,0 miljard bedraagt is niet echt bekend. http://bit.do/eRxyj

o Özcan Akyol, dat hij stelt in zijn column van 2 mei jl. “Veel te lang liet de samenleving zich gijzelen door mondige Facebook­moeders”. Want Özcan Akyol heeft niet 13 jaar lang mijn onderzoek gedaan. Özcan Akyol heeft niet de tijd en ruimte gehad om zich te verdiepen in het onderzoek van de Emmy Award-winnende journalist Ben Swann. Özcan Akyol heeft geen weet hoe VICP werkt, waarom het is opgericht en waarom het zoveel vaccin schade vergoed. http://bit.do/eRxpY. En dat is ok.

o Jouw collega en Staassecretaris Tamara van Ark toen zij haar uitspraak deed: “Niet-vaccineren moet gevolgen hebben”. Want ook zij heeft niet 13 jaar lang mijn onderzoek gedaan. Want zij is niet 13 jaar bevlogen geweest om antwoorden te vinden. Want ik verwacht niet dat Tamara van Ark geïnformeerd is door haar medewerkers van haar departement over de rechtszaken tegen BMR vaccin producent Merck. http://bit.do/eRxz5 en http://bit.do/eRxAa. En dat is ok.

o Onze staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Paul Blokhuis, die net als vele andere ouders niet had meegekregen dat in Italië de Bocca Familie een rechtszaak tegen vaccin de producent heeft gewonnen. http://bit.do/eRxyf. En ja dat is ok, want ook hij heeft niet mijn onderzoek gedaan.

Ik kan dus zonder probleem begrijpen en accepteren dat zowel Gjalt Jellesma, Özcan Akyol, Tamara van Ark als Paul Blokhuis, hier geen weet van hebben.

Want zij waren er, net als jij, niet bij. Geen van jullie was erbij toen ik samen met mijn vrouw en met een doodziek kind, in de ambulance het ziekenhuis in Düsseldorf binnenreed. Dit alles twee dagen nadat hij in Utrecht zijn BMR Vaccinatie had gekregen.

Geen van jullie was erbij toen de dokter in zijn beste Engels tegens ons zei: “Nee, de BMR vaccinatie heeft er niets mee te maken”.

En: als jij net als ik er 13 jaar geleden wel bij was geweest, als jij net als ik 13 jaar lang, wel dezelfde vraag had gesteld, als jij 13 jaar lang net als ik hetzelfde onderzoek had gedaan.

En dan was jij als vader van een kind waar je zielsveel van houdt ook vragen gaan stellen. Dan was jij net als Nick Catone (UFC zwaargewicht, wiens zoon overleed een paar dagen na de BMR vaccinatie http://www.nickcatone.com/) ook op zoek gegaan naar antwoorden.

Linksom of Rechtsom jij had ook willen weten, waarom niemand in het Duitse ziekenhuis, niemand van de GGD, niemand van het consultatiebureau, niemand van het RIVM en niemand van de huistartspraktijk kwam met antwoorden.

De afgelopen 13 jaar heb ik een groot deel van mijn leven besteed om de antwoorden te vinden waar ik naar zocht. Ik heb gezocht in de wetenschap, in de rechtspraak, in persoonlijke verhalen van anderen, in de holistische geneeskunde, in het sjamanisme, in de kwantum fysica, bij artsen, in boeken, bij lezingen, workshops, trainingen en opleidingen. Ik heb gezocht en ik heb gevonden.

Lees verder op volgende pagina…

 

10 Comments

 1. @sonja
  als burgers zo bang worden gemaakt voor ziekten die er
  gewoon bij horen, valt er een hoop geld te verdienen
  en wel door de pharmaceutische industrie
  het lijkt mij zinniger de inwendige mens te versterken
  in plaats van zwakker te maken
  maar zover zijn de meeste mensen helaas nog niet
  de ene ziekte neemt de plaats van de andere
  en mensen krijgen reeds een diagnose over de kwalen
  waar ze mogelijk aan kunnen gaan lijden
  die wetenschap is genoeg om het geneugten van het
  leven te onderdrukken
  zolang je op de aarde mag verblijven

  het cynisme en de trollen doen hun werk
  zoals altijd
  laat je niet gek maken in die angst voor het leven

 2. @ Suffie, Waarom is het logisch om ook jongens in te enten tegen baarmoederhalskanker: het virus veroorzaakt meer dan alleen baarmoederhalskanker, het veroorzaakt ook kanker bij mannen aan het geslachtsdeel, maar ook kanker in de mond kan veroorzaakt zijn door hetzelfde virus.
  Verder verdient de NL overheid geen geld met vaccineren, maar wel als het inderdaad de ziektes voorkomt, want dan hoeven we met ons allen niet mee te betalen aan de ziektekosten van van niet-ingeënte mensen.

 3. WAAROM JONGENS INENTEN TEGEN BAARMOEDERHALSKANKER
  omdat de interesse en het geloof in de vaccinaties teruglopen
  blijft Big Pharma zitten met een hoeveelheid (half)dode ziektekiemen
  die dan niets meer waard zijn en dat is toch geen goede zaak
  waarom niet proberen GEZONDE jongens, weliswaar niet in het bezit
  van een baarmoeder, zover te krijgen OM TOCH VACCINATIES TE NEMEN

  DAARNA KUNNEN ZE MISSCHIEN OOK AAN DE ANTICONCEPTIEPIL
  DIE OOK NOG IN GROTE HOEVEELHEDEN OP DE PLANK BIJ BIG PHARMA LIGGEN

  SCHEELT OOK WEER EEN HOOP WEGGEGOOIDE MEDICIJNRESTEN IN ONS DRINKWATER
  ANDERZIJDS: MET AL DAT GRATIS MEDICINALE LEIDINGWATER
  ZIJN ER STRAKS HELEMAAL GEEN ZIEKE MENSEN MEER
  WAAR MOET BIG PHARMA DAN ZIJN MILJARDENWINSTEN VANDAAN HALEN
  IK SNAP HET GEWOON NIET MEER

 4. Op de site van Frank zijn er inmiddels meer dan drie mensen die het bewijs hebben aangeleverd. Hij heeft alleen even vergeten om het geld over te maken.

 5. @robvellekoop: Dank je wel voor je antwoord, Rob.
  Dan zal er wel bij mij iets fout gaan.
  Ook bedankt voor het plaatsen van het volledige artikel en uw aanvulling daarop. 😉

 6. Die vaccinatiegraad is vooral wat gegoochel met cijfers. Als 95% van de tweejarigen – de vaccinatiegraad, in elk geval bij mazelen – is ingeënt, is de overige 5% plus de hele groep onder de 14 maanden beschermd en als bonus ook volwassenen met een verminderde weerstand en ouderen. Totale percentage over al die groepen natuurlijk vele tientallen procenten lager maar maakt niet uit. De tweejarigen; die zijn de echte helden want die kunnen de hele bevolking redden van het kwaad.

 7. Uw link naar de FB pagina van Frank Reusink werkt niet, of is zijn pagina daadwerkelijk opgeheven?

 8. Verstandig lijkt dat de migranten gescreend worden, daarmee wordt deze kinderziektes min of meer geïmporteerd?

 9. alle mondige burgers dood
  en leve het niet willen weten
  burgers verplichten tot inenten die hier geen heil in zien
  lijkt verdomd veel op de teneur die in landen gebruikelijk is
  die doorgaans om die redenen geen lid mogen worden van de EU
  de zoveelste tegenstelling

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.