VVD fractievoorzitter Dijkhoff faalt met bewijzen #vaccinaties te komen

123rf

Dijkhoff is er voor de zomervakantie van het parlement (reces) niet in geslaagd met bewijzen te komen voor vaccinaties. Frank Ruesink had hem daartoe uitgedaagd. De VVD voorman heeft de uitdaging aangenomen en toegezegd het bewijs te leveren, maar na acht weken is Dijkhoff er nog niet in geslaagd ongeruste ouders over vaccinaties gerust te stellen. Ook op Franks verzoek voor een persoonlijk gesprek over de heikele kwestie is Klaas Dijkhoff niet te porren, daarvoor heeft hij geen tijd. Meestal hebben Kamerleden het tijdens hun zomervakantie nog drukker dan gedurende de parlementaire werkzaamheden.

Ondanks dat Dijkhoff het politieke gezicht naast Rutte is, zou je verwachten dat deze man toch in staat is als parlementslid de benodigde informatie van het RIVM te krijgen. Het is zoals aanjager van deze zaak Frank schrijft op zijn Facebook pagina ‘een mening is nog geen wetenschap’. Het valt voor Dijkhoff blijkbaar ook niet mee om bewijzen boven tafel te krijgen. Toch is de VVD voorman heel resoluut in zijn kritiek op ouders die twijfelen om hun kinderen te laten vaccineren.

Frank voert een verbeten zoektocht naar bewijsmateriaal voor de veiligheid van vaccinaties. Daarvoor heeft hij Klaas Dijkhoff van de VVD om hulp gevraagd. De VVD fractievoorzitter heeft  zich namelijk nogal denigrerend uitgelaten over mensen die hun kinderen niet willen laten vaccineren. Hij beweert in zijn Klaasbrief dat hij dit wel bewust doet, gebaseerd op de wetenschap.

Ruesink maakt zich als vader van jonge kinderen zorgen over de vaccinaties. Hij is op Facebook een speurtocht naar het bewijsmateriaal gestart zonder dat iemand hem tot op heden hieraan heeft kunnen helpen.
Op 5 mei is hij gestart met een brief aan Dijkhoff. Nu twee maanden later zijn de bewijzen nog steeds absent.

Het bewijsmateriaal zou aan de volgende eisen moeten voldoen:
– bewijs dat aantoont dat alle stoffen in de BMR vaccinatie veilig zijn.
– bewijs dat aantoont dat zijn kinderen niet het risico lopen om tussen die 5-10 doden per jaar te zitten (die het gevolg zijn van BMR vaccinaties, red.)
en de onderliggende wetenschappelijke onderbouwing dat bij een vaccinatiegraad van 95% bij de BMR vaccinatie alle Nederlandse kinderen zijn beschermd tegen de mazelen.

Frank Ruesink kent de gevolgen kent van het vaccineren van kinderen. Hij heeft dit ondervonden in de praktijk en hieraan dertien jaar onderzoek besteed. VVD-er Klaas Dijkhoff ontvangt van Frank een alles verhelderende brief op 5 mei na diens pro vaccinatie oproep. Dat is de start van een uiterst ludieke actie waarover hij verslag doet op Facebook. Ruesink brengt op subtiele manier Dijkhoff steeds verder in het nauw door hem te dwingen met bewijsstukken voor zijn pro vaccinatie beweringen te komen. Wat ontstaat is een spannend verhaal, maar wel een met een bittere ondertoon over de ellende van vaccinaties.

Eind augustus kwam Klaas Dijkhoff met zijn oordeel over vaccinaties en dan met name over de ouders die weigeren of eraan durven te twijfelen. Op 23 augustus 2018 schrijft de parlementariër onder andere het volgende in zijn Klaasbrief:

Helaas, er is een hele nieuwe groep vaccin-weigeraars bijgekomen. Ze worden ‘anti-vaxxers’ genoemd, zijn ook vaak hoogopgeleid, wordt er dan bij verteld. Wat maar weer eens aangeeft dat opleidingsniveau niet alles zegt. Ze weigeren niet op religieuze gronden, maar op grond van bronnen die beweren dat inenten het risico op autisme verhoogt (een claim gelegd door een inmiddels bewezen fraudeur), dat er enge stoffen bijzitten (er zitten stoffen in het vaccin die eng klinken, want in hoge dosering zijn ze schadelijk. Dat klopt wel, maar in te hoge dosering is water ook dodelijk. Het gaat er dus om hoeveel er van die stof in zit. Dat bepaalt of iets behulpzaam is, geen kwaad kan of schadelijk is. In onze vaccins zitten geen schadelijke doses) en andere pseudo-interessant gemaakte bullshit.Het wrangste argument is nog wel ‘joh, dat is helemaal niet nodig, die ziektes zijn er helemaal niet meer, wanneer hoor je daar nou nog van?’. Nee, Einstein, dat klopt, die ziektes komen weinig voor en we hebben het virus er goed onder. Weet je waarom? Omdat we onze kinderen inenten. En omgekeerd, nu de mensen die het zelf beter weten dan eeuwen wetenschap zorgen voor minder vaccinatie, stijgt het aantal zieken en doden. Je verwacht het niet…

Er wordt mij vervolgens gevraagd daar respect voor te hebben. Nee, sorry, heb ik niet. Dat je kritisch bent is top, dat je veel vragen stelt voor je iets in de bloedbaan van je kind laat inbrengen, prima. Maar uiteindelijk is niet alles een mening, er zijn gewoon feiten. De wetenschap zit er vol mee.

Deze feiten laten al bijna twee maanden op zich wachten. De wetenschap laat de VVD voorzitter mooi zitten. Hopelijk is zijn geloof in vaccinaties nog niet aan het wankelen gebracht.

Rob Vellekoop, 3 juli 2019

5 Comments

  1. WANTED DEAD OR ALIVE
    het geloof en de verslaving van Klaas Dijkhoff in geldstromen en de
    relatief eenvoudige wijze van de maakbaarheid hiervan in de zin van
    “WE DRUKKEN WEL EFFE WAT BIJ”
    maakt het hem waarschijnlijk moeilijk om dieper na te denken

    dezer dagen wordt steeds meer duidelijk dat de Nederlandse regering
    alleen oren heeft voor zaken die geld opleveren
    er zijn tegenwoordig niet alleen COWBOYS in de insectenbestrijding
    te vinden maar ook in de politiek die de mensheid wil bestrijden

    op hun vakantiebestemming betaald door Nederlandse burgers
    zouden ze mogelijk wat tijd hebben hierop te reflecteren
    mocht het regerende brein van deze onrijpe pups
    al niet zozeer in beslag genomen worden
    door de onmogelijkheid om überhaupt tot rust
    en een weloverwogen oordeel te komen
    laten we medelijden met ze hebben
    en Big Pharma kan ze misschien nog wat kalmerende middelen voorschrijven
    WAT MEER KUN JE DOEN

    selfkicker

  2. Of het aantal zieken stijgt, weet je niet zeker. Niet iedereen zal melding maken van een ziek kind. Tegenwoordig wel eerder dan vroeger; toen ouders beter wisten hoe ze moesten handelen en niet zo snel bang waren. Van een telefonische melding van mazelen weet je niet altijd zeker of het mazelen was.
    ‘Wat maar weer eens aangeeft dat opleidingsniveau niet alles zegt.’ Dat kan je ook van medici roepen. Eenzijdig opgeleid.

  3. @voorbijganger
    KINDEREN ZIJN HINDEREN
    is een oud gezegde wat nieuw leven ingeblazen is
    ouders van nu kunnen zich eenvoudigweg niet permiteren
    om van hun werk thuis te moeten blijven voor de
    verzorging van een ziek kind
    dat is mede de achterliggende en doorslaggevende
    reden van al die inentingen
    ik constateer gewoon door goed om me heen te kijken
    dat veel ouders van nu een enorme angst en onkunde
    ten toon spreiden wat betreft het verzorgen
    en opvoeden van hun kinderen
    ze weten eigenlijk niet hoe dit te doen want hun
    eigen ouders moesten al jong aan de bak
    ik spreek dan over ouders van die in de dertig zijn
    en hun ouders die van mijn leeftijd (60) zijn
    zelf heb ik gelukkig tot de kleuterschoolperiode thuis
    voor mijn dochters kunnen zorgen
    maar dat is door de vele scheidingen en
    de gewenste hoge levensstandaard niet
    voor iedereen weggelegd
    dit terwijl je zoiets als ouder maar één keer kan doen
    later ben ik zelf in de particuliere
    kinderopvang gaan werken en heb de onzekerheid
    en schuldgevoelens van de jonge ouders
    van dichtbij meegemaakt
    het materiele verzorgen neemt vaak de plaats in
    van het affectieve

  4. Geïnteresseerden kunnen kijken op You Tube. Op het kanaal van´´The HighWire with Del Bigtree´´ worden alle corrupte zaken door de wetenschap beantwoord en de schandalige leugens worden een voor een weerlegd. Onder ede wordt vastgelegd en verklaart dat geen enkel vaccin ooit werkelijk een bewezen geneesmiddel is. ´´Stanley Plotkin, Godfather of Vaccines – Under Oath, Full 9h Video´´ . Del interviewt vele wetenschappers, die bewust of onbewust de huidige politieke correcte meningsvorming aanmoedigden, totdat deze schitterden van afwezigheid bij geplande interviews. Sommigen werden zich bewust van hun onkunde over het bieden van duidelijkheid over de zorgelijke gang van zaken en steunen nu de zogenaamde wetenschappers die bewezen dat vaccinatie een causaal verband heeft met autisme.

  5. beste mensen
    ik was nog vergeten te melden hoe wel of geen borstvoeding
    in dit hele plaatje past
    door jouw eigen kinderen
    maar ook anderen
    borstvoeding te geven
    krijgen zij vanzelf de benodigde
    afweerstoffen binnen

    waar wordt nog borstvoeding geadviseerd?
    de stormloop en illegale praktijken rondom
    de melkpoeder die borstvoeding
    spreekt boekdelen
    hier is een hele zwarte markt ontstaan
    in supermarkten wordt bijgehouden hoeveel
    melkpoeder mensen/klanten afnemen
    vooral Chinezen zoeken hiernaar

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.