Frank Ruesink sleept VVD fractievoorzitter voor de rechter

Foto 123rf

Frank Ruesink is erin geslaagd de benodigde 5000 euro bij elkaar te krijgen om een rechtszaak te kunnen voeren tegen VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff. De inzet is het leveren van het wetenschappelijke bewijs dat het BMR vaccin veilig is. Frank is al meer dan negen maanden bezig om dit bewijs tevergeefs boven tafel te krijgen.

Afspraak met Dijkhoff

OP 13 juni 2019 schrijft Frank op zijn FB pagina: “Zo en ditmaal met geluid?. De conclusie blijft hetzelfde Klaas Dijkhoff en ik hebben een deal. Hij levert mij het wetenschappelijke bewijs voor de 95% dekkingsgraad en de aangetoonde veiligheid van her BMR vaccin. Terwijl wij elkaar de hand schudden zei hij: “ik ga mijn mensen erop zetten en ik kom er snel op terug”.

 

Doneeractie

Gaandeweg blijkt echter dat er helemaal geen deal is, volgens Dijkhoff tenminste. Vandaar dat Frank het er niet bij laat zitten. Hij start een actie.

Hierin vraagt hij mensen nadrukkelijk zijn missie te steunen, ook ‘om politici te blijven confronteren wanneer zij hun afspraken niet nakomen en de verzwegen waarheid blijven verzwijgen.’

Het doel van Franks actie is om voor 14 februari de benodigde 5000 euro bij elkaar te krijgen voor een rechtszaak tegen Dijkhoff.

Dit is de doneeractie: Steun rechtszaak tegen Klaas Dijkhoff

Op 11 februari islaagt hij er al in om het benodigde geld bij elkaar te krijgen.

Hij schrijft mij als reactie:”Wel bijzonder om de betrokkenheid van zoveel mensen te ervaren.”

Wat eraan vooraf ging

VVD-er Dijkhoff in het nauw over bewijzen vaccinaties

Ruesink start ergens in juni 2019 op Facebook met actievoeren omdat hij de gevolgen kent van het vaccineren van kinderen. Hij heeft dit zelf in de praktijk ervaren en hieraan dertien jaar onderzoek besteed. VVD-er Klaas Dijkhoff ontvangt daarom van Frank een alles verhelderende brief op 5 mei na diens pro vaccinatie oproep. Dat is de start van een aantal uiterst ludieke acties waarover hij verslag doet op Facebook. Ruesink brengt op subtiele manier de VVD-er steeds verder in het nauw door hem te dwingen met bewijsstukken voor zijn pro vaccinatie beweringen te komen. Wat ontstaat is een spannend verhaal, maar wel een met een bittere ondertoon over de ellende van vaccinaties.

Kern van de actie is dat Frank van Klaas Dijkhoff ontbrekende informatie over vaccinaties wil ontvangen, namelijk bewijs dat aantoont dat alle stoffen in de BMR vaccinatie veilig zijn.
Hij mist het bewijs dat aantoont dat zijn kinderen niet het risico lopen om tussen die 5-10 doden per jaar te zitten en de onderliggende wetenschappelijke onderbouwing dat bij een vaccinatiegraad van 95% bij de BMR vaccinatie alle Nederlandse kinderen zijn beschermd tegen de mazelen.

In juli 2019 kunnen we lezen dat Dijkhoff faalt om met bewijzen te komen.
Dijkhoff is er voor de zomervakantie van het parlement (reces) niet in geslaagd met bewijzen te komen voor vaccinaties. De VVD voorman heeft de uitdaging aangenomen en toegezegd het bewijs te leveren, maar na acht weken is hij er nog steeds niet in geslaagd ongeruste ouders over vaccinaties gerust te stellen. Ook op Franks verzoek voor een persoonlijk gesprek over de heikele kwestie is Klaas Dijkhoff niet te porren, daarvoor heeft hij geen tijd.

Eind august 2019 begint zelfs Franks geduld op te raken. Hij doet aangifte voor laster tegen Dijkhoff. Dit naar aanleiding van de uitlatingen van Dijkhoff tijdens een VVD bijeenkomst waar de politicus grof uithaalt naar ouders met andere gedachten over vaccinaties dan de door de regering gewenste. Ruesink meldt dit op zijn Facebook pagina.

Er volgt nog een uiterst ludieke actie eind september vorig jaar. Tijdens de wedstrijd PSV – Ajax vraagt hij met een vliegtuigje dat rond het PSV-stadion vliegt aandacht voor vaccinaties en het uitblijven van beloofd bewijs door VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff.

Zelfbeschikkingsrecht over je eigen lichaam

De kern van vaccineren is zoals Frank dat op Facebook aangeeft:”Van wie is jouw lichaam? Wil jij het lichaam van jouw kinderen echt in de handen leggen van de farmaceutische industrie?
Stuur je liefde naar al die ouders in Amerika, West-Samoa, Italië, Duitsland en vele andere landen, die jaloers zijn op het recht in Nederland op lichamelijke onschendbaarheid.
In Nederland buigen we niet voor Bill Gates en de onethische praktijken van Big Pharma.”

 

Rob Vellekoop, 11 februari 2020

39 Comments

 1. Geweldige actie! Ik hoop dat de rechter Frank gelijk geeft, want dat heeft hij volgens mij!

 2. Deze rechtzaak wordt natuurlijk een eitje voor Klaas Dijkhoff, want hij heeft de bewijzen van de veiligheid van vaccins en de onderbouwing dat 100% vaccinatiegraad kudde-immuniteit oplevert al die tijd al in zijn binnenzak.

 3. Top bezig Frank. En die bewijzen kunnen ze NIET leveren. Ik ben dus heel benieuwd hoe en rechter hiermee omgaat. Veel succes.

 4. Kudde-immuniteit gild in de tijd dat iedereen de ziekte kreeg en daardoor ook de kans kreeg steeds opnieuw weer antistoffen aan te maken. Omdat dit door de vaccinaties niet meer gebeurt daalt door de loop der jaren het antistofgehalte en moet iemand opnieuw gevaccineerd worden. Vaccinatie is dus geen immunisatie.

 5. Wel raar dat je tegenwoordig dood gaat aan de mazelen. Wij kregen ze als kind allemaal. 2 dagen ziek en lekker een week niet naar school. Ik ken niemand die er aan dood ging. In mijn optiek bouwden we daarmee immuniteit op. Verder mijn leven lang niet gevaccineerd – ook niet als baby (want dat was toen ook nog niet in de mode) en nog steeds niet aan de pillen of andersoortig gif. volgende maand bereik ik level 77 …. gezond en wel.

 6. Frank krijgt nooit het antwoord dat hij zoekt en dat is ook niet nodig. Het enige wat belangrijk is, is kijken wat er gebeurd als je 100.000 mensen injecteert en 100.000 niet. Ik weet wel wat er gebeurt. De meeste doden vallen in de laatste groep.
  Over mijn lijk gezien??? Dan kun je de komende weken nog twee jonge moeders zien overlijden.

 7. Mooi Frank hoe je politici op hun verantwoordelijkheid aanspreekt. Diep respect voor je!

 8. SUPER, mijn zoon stierf in 91, autopsie bevestigde dat alle lymfeklieren enorm opgezet waren, en doch was op de doodsoorzaak Sid, tweeling zusje lag in ziekenhuis op IC met bijna 41 koorts. Had ik toen de gegevens beschikbaar die er nu zijn, had ik zeker niet laten vaccineren. Ook zie ik nu veel foto’s van overleden babies ?, zooooo niet nodig geweest. Veel sterkte en succes, ik doe wat ik kan van mijn kant ?

 9. Ik ben benieuwd. Hopelijk is dit een effectief en snel middel. Succes Frank

 10. Frank spreekt niet alleen voor zichzelf maar is de stem van vele ouders of grootouders.Bravo Frank.

 11. Fairytale, de eerste BMR werd in 1987 aan kinderen van 14 maanden gegeven én aan kinderen van 9 jaar. Als u 50 jaar bent, kunt u onmogelijk in Nederland de BMR in het RVP hebben gehad.

  De losse mazelenvaccinatie werd in 1976 voor het eerst gegeven aan kinderen van 14 maanden. Ook die kunt u als 50-er niet hebben gehad.

  Het ligt voor de hand, dat u als kind de BMR ziektes gewoon hebt gehad, net als iedereen van uw leeftijd. ?

 12. Diepe buiging Frank. Mijn kinderen hebben in de jaren 70 de mazelen gehad. Ik heb nooit gehoord dat daar kinderen aan dood gingen. De farmaceutische industrie moet in leven gehouden worden.Belangrijker dan mensen levens.
  Ik hoop dat de rechter een uitspraak doet waardoor Klaas Dijkhof zal schrikken. Hotaine man die zich volle voordoet.

 13. de beste argumentatie tegen de verplichting om te vaccineren
  ligt, volgens mij, in het feit dat als vaccinatie werkelijk
  effectief zou zijn er geen dwang hoeft plaats te vinden

  die vastgestelde percentages om daadwerkelijk
  de ziekte te kunnen ondermijnen
  zijn een wassen neus en puur verzonnen
  door BIG PHARMA en de politieke kopstukken
  en dit
  om de dwang gewoon om financiële redenen door te zetten
  uit angst en bijgeloof zodanig
  dat dit zelfs het liefst in de wet verankerd zal worden

  zodat het de burger niets kost
  en er niemand aansprakelijk is
  zo doen ze het en het hele gebeuren is
  gebaseerd op geen enkel bewijs
  denk aan alle landen waarbij ondanks injecties
  met antistoffen vele nieuwe ziektes
  de kop opsteken bv
  CORONA die een nieuwe naam moet krijgen
  en waarbij de vaccinaties nog jaartje
  op zich laat wachten
  het is alsof je in een casino
  speelt met je leven

  ik zeg
  neem die vaccinaties op in het register niet vergoed
  zodat de burger ZELF moet betalen hiervoor
  en de WEERSTAND tegen het
  NIET INENTEN verdwijnt als SNEEUW VOOR DE ZON
  Petronella

 14. Dhr. Ruesink heeft in de oorspronkelijke melding hierover op YouTube heel duidelijk aangegeven dat ook anderen dan Dijkhof de gegevens kunnen aanleveren, tegen een beloning van ik meen €1300. Dat is gedaan door minimaal 4 personen. Dit heeft hij kennelijk naast zich neergelegd. Kortom Ruesink kent enkel zijn eigen waarheid. Alleen is dat geen waarheid , maar slechts de mening van Ruesink. In plaats van acties op te zetten met het geld van anderen kan hij beter in de wetenschappelijke literatuur duiken en daar zijn zogenaamde van 13 jaar naar vaccinatie (onzin overigens) voortzetten. Daar ligt de waarheid die hij zoekt. Niet bij Dijkhof of een rechtszaak.

 15. zie hier de GRATIS diensten van de medische gekkies

  ik (geboren in 1959) heb ook vaccinatie BMR gehad en dit
  in (op iets later tijdstip een combinatie met verwijderen van amandelen,
  ook zo’n mooi speeltje inzake het verwijderen van natuurlijke afweer
  van de medische wereld in die tijd)
  heeft geresulteerd in acute hersenvliesontsteking

  ik lag op 5-jarige leeftijd op sterven na dood in
  het ziekenhuis en heb daarop
  volgend vele jaren van moeizaam herstel moeten doormaken
  ik zou bijna zeggen:
  de bekende nazistische medische praktijken verbleken hierbij

  lieve mensen laat je niet gek maken
  je neemt geen kinderen om ze daarna aan medische experimenten
  bloot te stellen
  zorg voor gezond biologische eten en zo min mogelijk
  blootstelling aan de waan van de dag
  gooi die waardeloze verslavende spelletjes weg
  zorg dat je zelf tijd hebt om je kinderen te begeleiden

  JIJ als ouder weet alleen wat ze nodig hebben
  neem de leiding en ga niet voor het GROTE GELD
  (je bent een speeltje in de handen van je baas)
  en zet je kinderen, waarvan je maar eenmaal in jouw en hun
  leven kunt genieten, op nummer 1

  als ze volwassen zijn moeten zij helaas zelf
  met al die hypes over gezondheid moeten dealen

  HET ZIJN JOUW KINDEREN
  EN NIET VAN DE STAAT

 16. Nelleke, in 1959 bestond de BMR nog lang niet. De eerste vaccinaties BMR zijn in 1987 aan kinderen van 14 maanden en die van 9 jaar gegeven. (Dus bijna 30 jaar na jouw geboorte).

  Waarschijnlijk heb je de pokkenvaccinatie gehad in je eerste levensjaar. Het RVP begon pas in 1957 met één losse poliovaccinatie (polio heerste toen) en met 3 x DTK. Jij hebt als combinatievaccin de DTK gehad (difterie, tetanus, kinkhoest) en niet de BMR.

 17. Frank,
  Uistekende actie. Een mooie manier om het aan te pakken. Met enkele getuigen in de rechtbank die vaccinatieschade hebben opgelopen wordt dit een interessante zaak. Succes!

 18. @Vera
  bedankt voor je correctie
  het is voor veel mensen niet meer te volgen
  wat ze in hun lijf krijgen gepompt
  groetjes aan alle ongeruste mensen
  en steun aan de jonge ouders
  Nelleke

  of je nu aan de ene of aan de andere ziekte
  bezwijkt maakt niet zoveel uit
  dood gaan we allemaal een keer
  maar laat alsjeblieft de medische
  wereld daar niet verantwoordelijk voor zijn
  dat is de wereld op z’n kop

 19. Alle ziektes doorgemaakt.super gezond. Iedereen laat zich leiden door angst.geloof toch niet wat wat er allemaal gesuggereerd wordt. En als je bang bent dat je baby ziek wordt blijf het eerste jaar lekker thuis bij de kleine. Die heeft z’n ouders nodig. Ipv uitbesteed te worden en volgespoten.Waarom begin je aan kinderen? Om ze ergens anders onder dak te brengen? De hele mentaliteit moet veranderen. Is in het belang van het kind

 20. Geweldig frank,al is de aanleiding van deze actie op zich natuurlijk diep triest,op zich is het bewijs genoeg om te zien hoeveel kinderen er inmiddels beschadigd,en overleden zijn.35 jaar geleden heb ik ook moeten aanschouwen hoe mijn volkomen gezonde lieve makkelijke zoon veranderde en constant zieker werd na zijn vaccinaties.In die tijd was ik een roepende in de woestijn,en zei constant dat het volgens mij van de vaccinaties kwam.Alle artsen en familie en kennissen verklaarden me voor gek.
  Na jaren lange problemen met mijn zoon, allerlei gedrag stoornissen,aanverwant autisme kwam ik er achter dat er toch wel heel veel mensen tegen deze problemen aanliepen.Kijk in deze tijd,er is bijna geen 1 kind wat geen aandoening heeft, lichamelijk of geestelijk en constant verkouden zodra er een r in de maand komt.Nu dankzij internet heb ik de afgelopen 15 jaar eindelijk de antwoorden en voel me niet meer alleen,zelfs mijn familie weet nu beter.Er gaat geen moment voorbij of ik spreek jonge moeders of zwangere vrouwen aan om ze te informeren en verwijzen naar websites om zelf onderzoek te doen,in de hoop dat er weer een kindje gered word van deze genocide.En dan de mensen die nog nooit iets onderzocht hebben of het geluk hebben gehad om een kind te hebben die er niet iets aan overhield, denken dat ze ons mogen veroordelen,ik zie ze nu als medeverantwoordelijk aan deze zieke maatschappij.Want loop maar eens in onze schoenen van alle miljoenen ouders die hun kind beschadigd is of dood.Tenslotte hebben hun toch niets te vrezen zolang hun kinderen geënt zijn,laat de ouders die het niet doen met rust en strijd voor hun keuze en heb daar respect voor.Ik lees net van iemand die als voorbeeld 100 ingeenten mensen geeft,en niet geënte mensen,hij of zij weet zeker dat de geënte mensen overleven sterker en gezonder zijn.Daar is onderzoek naar gedaan en het is precies andersom ,de niet ingeënte waren veel !!!gezonder. Geen onderzoek gedaan dus.Frank ga door met de klokken luiden,er zitten geen mensen in de regering het zijn zakkenvullende pionnen,ze werken niet voor ons maar alleen voor multinationals.Ik blijf ook doorgaan voor elke nieuwe baby die mijn pad kruist zal ik vechten en hoop dat iedereen dat doet die inmiddels beter weet.

 21. Zodra we ons zelfbeschikkingsrecht over ons lichaam opgeven of weggeven, zijn we een speelbal van het verdienmodel van Big Pharma, dat niet verdient aan gezonde mensen. De wijzes waarop natuurlijke en alternatieve middelen, therapieën en levenswijzes worden gedemoniseerd, geridiculiseerd – zelfs verboden en gecriminaliseerd – maken voldoende duidelijk dat het met ethiek niets te maken heeft. Keuzevrijeid, zelfbeschikkingsrecht, onpartijdige voorlichting: daar gaat het om. Dan kan regulier en alternatief naast elkaar bestaan. Leven en laten leven.

 22. Kennelijk alleen reacties van anti vaxxers gewenst hier?

 23. Nee hoor, zeker niet. Dit is echter niet de plek om persoonlijke vetes uit te vechten. Daarom heb ik je vorige commentaar verwijderd.

 24. Hoi Frank. Ik ben lang ontwetend geweest wat betreft vaccinaties maar de big Pharma vertrouw ik al heel lang niet meer. Ik heb me behoorlijk ingelezen en de conclusie die ik hier uittrek is dat de vaccinaties bedoeld zijn om juist mensen ziek te houden en afhankelijk van medicijnen te houden (vandaar ook de angst tegen de bewezen geneeskrachtige werking van Cannabis). Terug komend op vaccinaties dan is het interessant om even Judy Miskovits’ theorie over virussen te lezen. Zij legt verband tussen Corona en vaccinaties en beweerd dat Corona is geinjecteerd en niet door de lucht verspreid word. Ik kan het niet hard maken maar het is een interessante theorie van een monddood gemaakte zeer ervaren onderzoekster. Ik waardeer enorm wat je doet Frank. Mijn steun heb je. Onze (medische) vrijheid is in het geding.

 25. Geweldig werk Frank! Ben het volledig met je eens, je zet je enorm in bedankt daarvoor.
  Ps ik woon sinds een jaar in Italië met 3 ongevaccineerde kinderen, 12 jaar 3,5 jaar en 0 jaar.
  Soms spannend maar er komt geen prik in! Groetjes Emily

 26. Beste Frank,

  Ik heb net gekeken naar je interview over gevaren van vaccinaties bij Café Weltschmerz. Zeer goed. Twee opmerkingen:

  1. Art 12 lid 4 Grondwet meen ik is er rond 1977 ingekomen op initiatief van dr Hans Mollenburgh over de onaantastbaarheid van het lichaam. Dat lid is erin gekomen als resultaat van zijn 10 jarige (?) strijd tegen fluoridering van het drinkwater. Ik denk dat het belangrijk is dat je de memorie van toelichting leest op dit lid 4.

  2. Ik heb mij altijd afgevraagd waarom minister Bruins van volksgezondheid is afgetreden. Burn out, maar er us altijd een reden van zo’n burn out. Kan te hard werken zijn. Of gebeurde er iets op zijn ministerie waarvoor hij geen verantwoordelijkheid kon dragen ?! Jij hebt met hem gesproken. Kun jij daar achter komen ? Of zorgen dat hij gehoord wordt nav het onderzoek van de tweede kamer doet naar de deugdelijkheid van
  de aanpak van het kabinet van de corona crisis. Als voormalig advocaat meen ik, dat MP Rutte zich niet kan verschuilen achter adviezen van het RIVM. Zijn die adviezen onjuist gebleken, dan is de MP daar verantwoordelijk voor.

  Heel veel sterkte. Ik zie met heel veel belangstelling uit naar het kort geding vonnis.
  Ergens in 2003 heb ik een kort geding gevoerd tegen Burgemeester Deetman, die twee dagen voordat mijn cliënte een demonstratie wilde houden, waarvoor de aanvrage maanden tevoren was aangevraagd te weigeren. Den Haag stelde dat zij de veiligheid van de demonstranten niet konden waarborgen. Zij konden dat ter zitting niet aannemelijk maken en de demo ging door. Zonder enig probleem. Maar ja we waren wel met 1000 man. Ik hoop erg dat jullie in een bodemprocedure de vraag voorleggen aan de rechtbank of al die demonstraties door ee groep van Willem Engel verboden zijn vanwege de inhoud van de inhoud van de demonstratie. Dat mag namelijk niet.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.