Aanklacht tegen Klaas Dijkhoff wegens laster in #vaccinatie zaak

Foto 123rf

Frank Ruesink gaat aangifte doen tegen VVD fractievoorzitter Klaas Dijkhoff wegens laster. Dit naar aanleiding van de uitlatingen van Dijkhoff tijdens een VVD bijeenkomst waar de politicus grof uithaalde naar ouders met andere gedachten over vaccinaties dan de door de regering gewenste. Ruesink meldt dit op zijn Facebook pagina.

Voor Ruesink is de maat vol. Hij gaat woensdag 28 augustus aangifte doen wegens laster. Dijkhoff heeft voor een zaal VVD’ers gesteld dat ouders die hun kinderen niet laten vaccineren onverantwoordelijke ouders zijn, die met hun gedrag andere kinderen in gevaar brengen. En dat zij een gevaar voor de samenleving zijn. Frank heeft Dijkhoff de kans gegeven met bewijzen voor zijn beweringen te komen. Deze zijn echter nooit verschenen. Hij vindt niet dat je iemand zonder met bewijzen te komen niet kunt beledigen, vandaar zijn aanklacht.

Hij schrijft:

‘TE LANG HEB IK ALLEEN GELUISTERD.
Te lang heb ik alleen geluisterd naar halve waarheden of hele leugens.
Te lang heb ik alleen geluisterd naar angstverhalen gebaseerd op dezelfde halve waarheden of hele leugens.
Te lang heb ik alleen geluisterd naar verschillende politici, die op basis hiervan onze vrijheid willen inperken.
Maar het luisteren bracht mij niet de waarheid en de vrijheid waar ik naar verlangde.’

Voorgeschiedenis

Ruesink maakt zich als vader van jonge kinderen zorgen over de vaccinaties. Frank Ruesink kent de gevolgen van het vaccineren van kinderen. Hij heeft dit ondervonden in de praktijk en hieraan dertien jaar onderzoek besteed. Dijkhoffs ‘Klaasbrief’ zorgt ervoor dat Frank sinds Bevrijdingsdag bezig is om een ander verhaal met de verzwegen waarheid over vaccinaties onder de aandacht te brengen. Hij zoekt Dijkhoff op tijdens bijeenkomsten van zijn partij en schrijft hem op 5 mei een brief . Ook andere politici spreekt hij meerdere keren aan op hun opvattingen over vaccinaties. Ruesink doet dit op een frisse respectvolle manier, waarbij hij steeds verslag doet van zijn ontmoetingen op Facebook.

Hij is op Facebook een speurtocht naar het bewijsmateriaal voor de veiligheid van vaccinaties gestart zonder dat iemand hem hieraan heeft kunnen helpen.

Het bewijsmateriaal zou aan de volgende eisen moeten voldoen:
– bewijs dat aantoont dat alle stoffen in de BMR vaccinatie veilig zijn.
– bewijs dat aantoont dat zijn kinderen niet het risico lopen om tussen die 5-10 doden per jaar te zitten (die het gevolg zijn van BMR vaccinaties, red.)
en de onderliggende wetenschappelijke onderbouwing dat bij een vaccinatiegraad van 95% bij de BMR vaccinatie alle Nederlandse kinderen zijn beschermd tegen de mazelen.

Nu vier maanden later zijn de bewijzen nog steeds absent. Vlak voordat de parlementariërs begin juli op zomervakantie gaat, blijkt al dat Dijkhoff er niet in is geslaagd met bewijzen te komen voor vaccinaties. Frank Ruesink had hem daartoe uitgedaagd. De VVD voorman heeft de uitdaging aangenomen en toegezegd het bewijs te leveren. Ook op Franks verzoek voor een persoonlijk gesprek over de heikele kwestie is Klaas Dijkhoff niet te porren, daarvoor heeft hij geen tijd.

Klaasbrief

Eind augustus kwam Klaas Dijkhoff met zijn oordeel over vaccinaties en dan met name over de ouders die weigeren of eraan durven te twijfelen. Op 23 augustus 2018 schrijft de parlementariër onder andere het volgende in zijn Klaasbrief:

Helaas, er is een hele nieuwe groep vaccin-weigeraars bijgekomen. Ze worden ‘anti-vaxxers’ genoemd, zijn ook vaak hoogopgeleid, wordt er dan bij verteld. Wat maar weer eens aangeeft dat opleidingsniveau niet alles zegt. Ze weigeren niet op religieuze gronden, maar op grond van bronnen die beweren dat inenten het risico op autisme verhoogt (een claim gelegd door een inmiddels bewezen fraudeur), dat er enge stoffen bijzitten (er zitten stoffen in het vaccin die eng klinken, want in hoge dosering zijn ze schadelijk. Dat klopt wel, maar in te hoge dosering is water ook dodelijk. Het gaat er dus om hoeveel er van die stof in zit. Dat bepaalt of iets behulpzaam is, geen kwaad kan of schadelijk is. In onze vaccins zitten geen schadelijke doses) en andere pseudo-interessant gemaakte bullshit.Het wrangste argument is nog wel ‘joh, dat is helemaal niet nodig, die ziektes zijn er helemaal niet meer, wanneer hoor je daar nou nog van?’. Nee, Einstein, dat klopt, die ziektes komen weinig voor en we hebben het virus er goed onder. Weet je waarom? Omdat we onze kinderen inenten. En omgekeerd, nu de mensen die het zelf beter weten dan eeuwen wetenschap zorgen voor minder vaccinatie, stijgt het aantal zieken en doden. Je verwacht het niet…

Er wordt mij vervolgens gevraagd daar respect voor te hebben. Nee, sorry, heb ik niet. Dat je kritisch bent is top, dat je veel vragen stelt voor je iets in de bloedbaan van je kind laat inbrengen, prima. Maar uiteindelijk is niet alles een mening, er zijn gewoon feiten. De wetenschap zit er vol mee.

Deze wetenschappelijke feiten laten dus al bijna vier maanden op zich wachten.

 

Rob Vellekoop, 24 augustus 2019

4 Comments

 1. Deze Frank heeft een BDE gehad..en is daarna gaan vechten voor Rechvaardigheid // tekst:
  Sinds ik in 2018 voor mijn gevoel, de dood in de ogen heb gekeken heb ik mijn wereld compleet kunnen veranderen.
  Dit door:
  a) radicaal mijn visie te veranderen op het principe van “geven” en “ontvangen”
  b) mijn laatste en grootste innerlijke angsten/illusies onder ogen te zien
  c) volledig te beseffen wat mijn missie op aarde is.
  IK VOEL MIJ NU BETER DAN OOIT
  https://www.facebook.com/kritisch.prikken/posts/voor-iedereen-die-mij-nog-niet-kent-door-frank-ruesinkop-10-januari-2018-ontving/2932251976792427/

 2. Dijkhoff zegt dat die ziektes er niet meer zijn, maar met al dat (import) die van alles meebrengen. Dit wordt weer ontkend door Dijkhoff, maar waarom is men verplicht als je naar die landen gaat om je te in te enten tegen deze ziektes.
  Dus wie is er verkeerd bezig?

  Groetjes Gijs Meulenmeesters

 3. Er is net een Australische dame afgestudeerd, Dr, die heeft kunnen aantonen op te verdedigende gronden voor de Universitaire raad, dat vaccinatie misleidend is op de gronden die het Australische beleid heeft aangegeven. Ipv daar inhoudelijk op in te gaan worden zowel deze doktor als de universiteit nu besmeurd, beschadigd en aangevallen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.