Deze week acties tegen #vaccinaties

Foto 123rf

Naast de actie afgelopen weekeinde tijdens de wedstrijd PSV – Ajax van Frank Ruesink, voert ook de groep van vaccin-geinformeerden Oervaccin campagne tegen vaccinaties met name in Gelderland. De stichting Vaccinvrij probeert automobilisten langs de A15 bewuster te maken.

Ruesink

Tijdens de wedstrijd PSV – Ajax vraagt Frank Ruesink met een vliegtuigje dat rond het PSV stadion vliegt aandacht voor vaccinaties en het uitblijven van beloofd bewijs door VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff.

Eerder heeft Frank Ruesink op woensdag 28 augustus aangifte gedaan tegen Dijkhoff wegens laster. Dit naar aanleiding van de uitlatingen van Dijkhoff tijdens een VVD bijeenkomst waar de politicus grof uithaalde naar ouders met andere gedachten over vaccinaties dan de door de regering gewenste.

Dijkhoff heeft voor een zaal VVD’ers gesteld dat ouders die hun kinderen niet laten vaccineren onverantwoordelijke ouders zijn, die met hun gedrag andere kinderen in gevaar brengen. En dat zij een gevaar voor de samenleving zijn. Frank heeft Dijkhoff de kans gegeven met bewijzen voor zijn beweringen te komen. Deze zijn echter nooit verschenen. Hij vindt niet dat je iemand zonder met bewijzen te komen kunt beledigen, vandaar zijn aanklacht.

Oervaccin

Oervaccin is een groep zoals zij zichzelf noemen van “vaccin geinformeerden”. Zij volgen deze maand het inentingstoernee van de GGD vanuit Harderwijk met een reclamekar en delen in de verschillende plaatsen folders uit. Ook kan je een informatief babbeltje met hen hebben.

Als oervaccin wordt moedermelk gezien. Want zeggen de mensen van de actiegroep Oervaccin dat is wat “Een baby nodig heeft zodra de navelstreng met de moeder is verbroken en het als zelfstandig wezen verder gaat is liefde , geborgenheid en … moedermelk , het oervaccin om de ontwikkeling van het immuunsysteem te bevorderen.”

Op hun website geven zij gedocumenteerd weer waarom zij tegen vaccinaties zijn.


Zij roepen de staatssecretaris op een dubbelblind onderzoek te starten waarmee de werking van vaccinaties wordt aangetoond. Verder schrijven zij onder andere op hun site:

“Besmettelijk infectieziekten komen in onze westerse samenleving met goed voedsel , schoon drinkwater en hygiënische leefomstandigheden nog nauwelijks voor sinds halverwege de vorige eeuw.

Toch is men begonnen aan het opzetten van zeer intensieve vaccinatieprogramma’s. In de VS zijn die heel ver doorgeschoten; kinderen krijgen voor hun 18e levensjaar thans al zo’n 72 vaccinedoses ingespoten. De gevolgen ervan worden onmiskenbaar zichtbaar. Hoge Babysterftecijfers, enorme toename van allerlei lichamelijke en psychische klachten , doofheid , stuipen , epilepsie , diabetes , allergieën, ADHD , autisme , chronische auto-immuunziekten etc.

In ons land zitten we inmiddels ook al op 22 vaccinatiedoses op de leeftijd van 14 jaar en ook hier zitten veel ouders met onbeantwoorde vragen over vaccinschade van dezelfde aard bij hun kinderen.

Er bestaat geen valide onderzoek waarbij de efficiëntie van vaccinatie bij het voorkomen van sterfgevallen kan worden gemeten in de Nederlandse historische mortaliteitsgegevens . Met andere woorden er is nooit aangetoond dat vaccineren mensenlevens redt.”

Billboard Vaccinvrij

De stichting Vaccinvrij heeft een billboard geplaatst langs de A15 bij Sliedrecht.

Ondertussen worden duizenden kinderen ingeënt op initiatief van een overheid die de gezonde werking ervan niet kan aantonen.

 

Rob Vellekoop, 26 september 2019

4 Comments

 1. complimenten aan Frank Ruesink
  bedankt Frank voor alle moeite
  en het op prettige wijze in kaart brengen
  van hoe de regering nu reageert
  Klaas Dijkhoff is met de billen bloot
  gelegd en heeft nagelaten te zeggen waarom
  hij wil dat alle mensen verplicht zijn
  om hun kinderen te verpesten met vaccinaties
  hoe kan dit
  hetzelfde verhaal voor Wiebes
  die zelf geen veiligheidsgordel om wil
  hij zegt dit zelfs zonder schaamte op televisie
  “ik ben wel eens stout en doe nooit de gordel om”
  kreeg hij een bekeuring?
  nee waarna hij zich haastte om de
  gebruikelijke boete van 140 voor alle burgers
  (symbolisch) over te maken aan Veilig Verkeer Nederland
  hoe ver is de politiek verwijderd van het volk
  waarover zij voor een veel te hoog inkomen
  beslissingen moeten nemen
  dit kan niet lang meer goed gaan
  komende week staan de boeren op hun trekkers
  bij de parlementsgebouwen om bezwaar te maken
  tegen de vergaande bevoogding
  die al decennia plaats vind en
  die maakt dat ze na jaren knechting failliet zullen gaan

  dan komt Rutte met zijn wekelijkse praatje
  op televisie vertellen dat hij ook niet altijd
  aan de wettelijke regels voldoet

  rest nog de stillegging van woningbouw
  zo nodig om alle hardwerkende Nederlanders
  van een dak boven het hoofd te voorzien
  en dit om dubieuze raadselachtige redenen
  de regering faalt op alle gebied
  goed onderwijs voor je kinderen vinden
  blijkt ook een groot probleem

  er is maar één manier om dit een stop toe
  te roepen en wel via bindend referendum

  de politici geven al heel lang blijk niet
  te weten wat er in de samenleving speelt
  treden op alsof ze in een toneelstuk fungeren
  en moeten van hun macht ontheven worden
  en slechts voor het leuke nog mogen komen opdraven
  net als het koningshuis

  heel veel succes
  en samen met de nadere wijze burgers gaan we de
  macht overnemen hoe dan ook
  groet
  Petronella

 2. Onze babys/peuters/kleuters worden heftig aangevallen door de vaccin industrie. Dat is overduidelijk.

  Maar er speelt nog veel meer.

  Daarom wijs ik graag op dit artikel (Duits):
  epochtimes.de/politik/deutschland/kindheitsforscher-michael-hueter-alarmiert-das-groesste-gesundheitsrisiko-des-menschen-ist-die-schule-a2975124.html
  Met daarin een, mijns inziens, zeer waardevolle video:
  Schule macht Kinder krank! – Kindheitsforscher Michael Hüter im Gespräch https://www.youtube.com/watch?v=Fui_2JUmU2A (71 min.)

  Rob, dient niet onze gehele manier van samen leven getransformeerd te worden? En zijn wij daar – dwars door alle narigheid en ellende – niet naar onderweg? !

  Ik meen dat baby’s/peuters/kleuters hun moeder in de nabijheid (d.w.z. op roep-/hoorafstand)nodig hebben tot een leeftijd van 6 à 7 jaar. Dat komt namelijk overeen met de kosmische wet. Want juist dát waarborgt een in zichzelf gefundeerd volwassen mens!
  Nú worden baby’s door hun moeder “afgedankt”: naar de kindercrèche ermee. Hoeveel jonge mensen lopen er momenteel rond met een zwaar trauma als gevolg??? Is het aldus niet begrijpelijk dat zij zo verknocht zijn aan “het mobiel”? Geen rechtstreeks contact, want dat kennen zij ten enen male niet.

  Waar is ons eenheidsbesef gebleven???

 3. Wat goed!! Ik weet hoeveel energie het kost om tegen deze doorgedraaide wereld in te gaan. Wij hebben gasten via Airbnb en mensen uit Amerika zijn echt veel drukker. We begrijpen ook weer dat dit door de vaccinaties komt. 72!!!! Afschuwelijk. We praten met iedereen over alles, het overlijden van mijn moeder 18 mei 2019 in een verzorgingshuis door medicijnvergiftiging, in gang gezet door artsen, mijn vader, de directeur van het verzorgingshuis, verpleging, familie.

  Ik kreeg twee dagen geleden een griepvaccin oproep en de dag daarna nog een, of ik meewil doen met een onderzoek waar 340 mensen uit Nederland zijn geselecteerd om een dubbele dosis in te spuiten. Het idee alleen al je laten inspuiten vind ik te verschrikkelijk voor woorden. Ze willen onderzoeken of je dan beter tegen te griep bent in geënt! Ik heb de afgelopen 50 jaar geen griep gehad. Dat vragen ze niet eens, je krijgt gewoon een spuit!!! Wat een itimidatie. Ik ben samen et een huisgenote vor mijn moeder opgekomen, wat je dan meemakt is onbeschrijflijk, gisteren nog met politie wegghaald op een eünie van neven en nichten. Omdat wij zeggen dart mijn moeder niet fdement was, wel verzwakt door 30 jaar medicijnen en uiteindelijk 100 pillen per week haar et pijnpleisters dood hebben gemaakt. Ze kon niet meer, maar we hebben gelukkig tot het laatst haar gezegd dat het niet door de ouderdom kwam, maar door de medicijnen. Zij kwam in haar leven ook op voor alles wat de natuur was, heeft gezorgd dat de fosfaten uit de wasmiddelen gehaald zijn door actie te voeren en duizenden handtekeningen van huisvrouwen te verzamelen en de minister Ginjaar van milieu aan te bieden, door een vergadering op een ludieke manier te verstoren. De minister heeft geluisterd, de fosfaten zijn uit de wasmiddelen gehaald!! Mijn moeder heeft zoals iedereen steun moeten krijgen voor haar wens om op een natuurlijke manier te mogen leven. Op onze website contactmuziek punt nl, deel ik veel bij ‘Leonoor deelt’, artikelen, linken naar berichten op Facebook.

 4. De regering is verplicht het voorzorgsprincipe in acht te nemen betreffende vaccinaties. Hiervoor moeten vaccinaties en de eventuele gevolgen door onafhankelijke wetenschappers worden onderzocht. Het RIVM mag hier geen enkele inspraak in hebben omdat het RIVM te nauwe banden heeft met mensen die commercieel belang hebben bij vaccinatie en de gezondheidszorg in het algemeen! Er zijn teveel onduidelijkheden over de toevoegingen en de werkzaamheid van vaccins. Er is geen enkel onderzoek gedaan naar de gevolgen van vaccins op latere leeftijd! Het kan zijn dat door het geven van vaccinaties het immuunsysteem zo verzwakt dat op latere leeftijd mensen geen weerstand meer hebben tegen de ziekten die nu, 62 jaar na het invoeren van het vaccinatieprogramma door het RIVM, bovenmatig veel voorkomen en veel slachtoffers maakt. Ziekten als kanker, diabetes, Alzheimer, dementie, Parkinson, hart en long ziekten, allergieën en vele andere ziekten uiteindelijk komen door het vaccineren. Het is bekend dat mensen die de kinderziekten hebben gekregen een sterk immuunsysteem hebben.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.