Juridische hulp gevraagd om #5G installatie op gebouw tegen te houden

De strijd tegen de plaatsing van 5G installaties is in volle heftigheid losgebarsten. Er is dringend behoefte aan juridische ondersteuning om te redden wat er te redden valt. De plaatsing of uitbreiding bijvoorbeeld van installaties op het appartementen gebouw of direct in de buurt. DLM Plus ontving de volgende oproep. Graag delen!

Oproep

Wie kan ons helpen om een telecomoperator tegen te houden die nieuwe apparatuur wenst te plaatsen op ons gebouw (o.a. 5G en meer…)?

De oude installatie dient vervangen te worden en er werd reeds voor de rechtbank uitgesproken dat dit op kosten van de operator moet gebeuren. Er moet ook een nieuw contract opgesteld worden en we dienen er aan mee te werken.

Dat een contract met deze telecomoperator een wurgcontract is dien ik je niet te vertellen, maar dat ze de apparatuur nog wensen te verdubbelen tot 3x toe, en 5G,… dat lijkt me toch wel een beetje overdreven.

Welke organisatie of serieuze adviezen kunnen dit voorkomen? Is héél dringend.

Reacties graag onder dit bericht als commentaar of aan info@dlmplus.nl.

Lees het DLM Plus Dossier over 5G

3 Comments

 1. zoals er na de moord op Derk Wiersum advocaten bereid bleken
  om zich niet te laten intimideren en gewoon hun werk te blijven doen

  moet dit toch zeker ook het geval zijn bij het voorkomen van de uitrol 5G
  wat de HELE NEDERLANDSE GEMEENSCHAP aangaat

  kom op jongens en meisjes die studie Rechten hebben gedaan
  LAAT NU VAN JE HOREN
  het betreft ook jouw toekomst en die van je
  (toekomstige) kinderen
  laat de witte boordencriminelen er niet mee wegkomen

 2. wordt lid van de Bond tegen Overheidszaken en neem ook zélf initiatief. Wij schrikken er niet voor terug om apparatuur onklaar te maken als het moet. WIJ laten ons onze gezondheid niet afpakken, door NIEMAND.

 3. Iemand kan nooit verplicht worden mee te werken aan de totstandkoming van een contract. Er is kennelijk al over de installatie geprocedeerd. Wat heeft zich daar afgespeeld? En wat staat er in het bestaande contract?
  De betrokkene mag mij (oud advocaat) benaderen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.