Luchtvervuiling door ultrafijnstof, maar ook oplossingen (deel 4)

Bangkok, foto 123rf

Bijdrage van Dick van Nieuwkoop *

Van Nieuwkoop zet in een reeks van 6 artikelen uiteen hoe nanovervuiling het voortbestaan van de mensheid bedreigt (deel 1), in plaats van CO2 (deel 2). Ook laat hij zien hoe dit verborgen gehouden wordt (deel 3), En in deel 4, de desastreuze gevolgen van fijnstof voor de gezondheid van de merendeels onwetende mensheid met oplossingen. Ten slotte legt hij een verband met de Nieuwe Wereld Orde (deel 5). Hij sluit af met mogelijke Oplossingen (deel 6).

Fijnstof versus ultrafijnstof (Brownian Motion)

Fijnstof zijn de stofjes die je ziet dwarrelen in het zonlicht. Als de chemische samenstelling hiervan slecht voor de gezondheid is dan kan dit huid-, long-, oogklachten en andere irritatie veroorzaken. Maar het zullen oppervlak contact klachten blijven. Door de afmetingen van de deeltjes kunnen ze de huid niet binnendringen en via de longen niet in de bloedbaan komen.

Ultrafijnstof en nanofijnstof daarentegen zijn door hun geringe afmetingen in staat om dieper in het lichaam door te dringen. Ultrafijnstof van dieselauto’s is rond de 100 nanometer en kan in de bloedbaan komen. Het veroorzaakt de groep longklachten, bloeddruk klachten, hartklachten, enzovoort. Maar het is niet dodelijk. Het nanostof van benzine-auto’s gaat veel verder, de deeltjes hebben veel meer energie en kunnen als scheermessen door  het menselijk weefsel snijden en zorgen overal in ons lichaam voor ontstekingen.

Diesel vs Gasoline related diseases 2 copy

Kijk naar het plaatje aan de rechterkant in deze Wikipedia link over Brownian motion om te zien hoe nanofijnstof deeltjes zich gedragen. Nanofijnstof kan door inademing direct in de hersenen komen en ook de bloed-hersenbarriere passeren. De kleinere nanodeeltjes (picodeeltjes) blokkeren zuurstofopname op celniveau, doordat ze op de celreceptors kunnen gaan zitten.

Dit kan hersenziekten zoals dementie, parkinson, autisme veroorzaken en het veroorzaakt kanker. Het tast de bedrading van het menselijk lichaam, het zenuwgestel, aan. Hierdoor stagneert de communicatie van de hersenen met de organen en veroorzaakt op die manier auto-immuunziekten. Bij (ongeboren) kinderen kan dit afwijkingen veroorzaken die niet meer te genezen zijn.

Reptielenbrein – de combinatie van straling met nano

De combinatie van nanodeeltjes die de hersenen binnendringen en de straling van mobiele telefoons zorgt ervoor dat de linker- en rechterhersenhelft en het zogenaamde reptielenbrein, niet meer goed met elkaar kunnen communiceren. Daardoor worden we meer en meer emotieloze wezens of juist óver-emotionele wezens, afhankelijk van de hersenhelft die we het meest gebruiken.

Image result for reptilian brain

Omdat de twee hersenhelften niet meer goed communiceren worden we gedwongen om naar het reptielenbrein terug te schakelen. Het reptielenbrein is het hersendeel dat in actie komt als er gevaar dreigt en letterlijk over lijken kan gaan simpelweg om te kunnen overleven. Daarmee degenereert de mensheid zich tot een lagere soort. En dat is wat de elite graag ziet, dan kunnen ze ons gemakkelijker controleren.

Oplossingen: Wetswijziging

De snelste manier is om de wet waarin uitstoot van deeltjes kleiner dan 23 nanometer is gelegaliseerd ongedaan te maken. Deze deeltjes vernietigen langzaam al het leven op aarde. En is de reden dat we 8 miljoen chronisch zieken hebben en de bijen uitsterven, waardoor we straks geen voedsel meer hebben is. De oliemaatschappijen hebben de wettenmakers omgekocht, want dat was goedkoper dan werkende filters maken. Die filters zouden overigens maar 25 euro per auto hoeven te kosten. Daarvoor moeten we in zulke grote getale in een vreedzame demonstratie naar Den Haag, Brussel en Washington, dat ze er onmogelijk meer omheen kunnen. Het zal het begin inluiden van een Nieuwe Hemel en een Nieuwe Aarde.

Alle oplossingen bestaan al. Ze liggen in de vorm van patenten in de laden bij de multinationals. Wat iedereen in eerste instantie moet weten is wat er zich op nano schaal in de lucht afspeelt. Daarvoor moeten we gaan meten wat we niet kunnen zien. Er is via wetgeving carte blanche gegeven aan de vervuilers om hun onverkoopbaar giftig afval in de buitenlucht te dumpen. Als er genoeg steun is kunnen we ervoor zorgen dat de wet wordt aangepast, zodat dat illegaal is en aangepakt kan worden.

Oplossingen: Gratis OV

De simpelste en snelste manier om luchtvervuiling te bestrijden is met gratis openbaar vervoer en gratis gebruik van fietsen. De miljarden die we uitgeven aan chronisch zieken en kanker patiënten door luchtvervuiling van auto’s zijn voldoende om overal bussen op waterstof te laten rijden.

Oplossingen: Waterstof

Het alternatief voor een economie gebaseerd op fossiele brandstoffen en de daar uit voortvloeiende giftige chemicaliën is een waterstof economie. Waterstof dat gemaakt wordt van zonne-energie. Er bestaan technieken waarbij waterstof omgezet kan worden in een schone poedervorm wat niet in druktanks zit die kunnen exploderen. Dit poeder is een directe vervanging van giftige batterijen en is ideaal om te vervoeren en om dalen in energie productie te compenseren.

De in onze ogen beste manier om de economie om te buigen naar een volledig duurzame economie is die van Gunter Paul.

Het is ook mogelijk om benzine auto’s om te bouwen zodat ze op waterstof kunnen rijden.

Oplossingen: Educatie

Als je het betoog gelezen hebt begrijp je wellicht dat educatie van de mensheid de belangrijkste oplossing is. En dat is precies waar ik mijn website voor heb gemaakt. Ik word al tientallen jaren gedwongen te overleven in deze vergiftigde wereld. Ik ben de echte kanarie in de kolenmijn. Ik ben nu gedwongen voor de zesde keer te verhuizen omdat de nanostof niveaus te hoog worden. Daarom vraag ik jullie steun in welke vorm dan ook. Ik weet hoe je jezelf en jouw kinderen kunt beschermen tegen chronische ziekten en samen kunnen we letterlijk  bouwen aan een nieuwe hemel en een nieuwe aarde.

Wat we wel moeten beseffen is dat we met 8 miljard mensen de grondstoffen van 2x de aarde aan het opgebruiken zijn. Kortom er is straks niets meer over voor onze kinderen. De elite heeft als oplossing gekozen om ons dan maar allemaal te vergiftigen. Dit is natuurlijk een totaal onaanvaardbare oplossing die met gigantisch- en gruwelijk leed gepaard gaat. Leed dat ik al 20 jaar dagelijks aan den lijve moet ondervinden. Als er 1 generatie is die maar 1 kind op de wereld zet dan is het probleem al voor het grootste deel verholpen. En er zijn tal van andere oplossingen en mogelijkheden, maar die kunnen alleen via educatie en innovatie uitgevoerd worden.

Steve Jobs (Apple) zei ooit: Degenen die gek genoeg zijn om te denken dat ze de wereld kunnen veranderen, dat zijn degenen die het daadwerkelijk doen. Steve Jobs heeft de wereld veranderd, maar helaas niet goed genoeg, hij overleed aan kanker en werd daarmee slachtoffer van zijn eigen verandering van de wereld. Laten wij “gekken” daarvan leren en het beter doen.

Dick van Nieuwkoop 16 januari 2019 en 12 december 2019
Facebook

Dick schrijft ons:
“Ik ben heel erg ziek en ook blind aan het worden en kan alleen nog maar leven in ruimtes met zelfgebouwde heavy duty luchtreiniging. Er zijn mensen voor mij bezig om filters te ontwikkelen die dit nagenoeg onmeetbaar fijne stof beter kunnen tegenhouden. Ik heb daarvoor echter financiële steun nodig, waardoor ik blindheid kan vermijden en kan blijven posten en bloggen. Je kunt mij daarvoor bereiken en/of steunen via paypal: phetcharin44@gmail.com

 

2 Comments

 1. De BildeRberg-groep Sloper,
  De Sloper.

  ‘Het Milieu;…welk Milieu eigenlijk?

  ‘Nederland moet als grootste soja-importeur zijn verantwoordelijkheid nemen’
  8 nov 2019

  Volgens verschillende inheemse leiders moet het eens afgelopen zijn met de mensenrechtenschendingen en grote ontbossing in Brazilië.
  Nederland moet nu eindelijk eens zijn verantwoordelijkheid nemen,is de boodschap van de inheemse leiders.
  Nederland is in de Europese Unie de grootste importeur van soja.
  In totaal wordt er voor een bedrag van 1,8 miljard euro aan sojabonen geïmporteerd die vooral wordt gebruikt als veevoer.
  Het overgrote deel daarvan komt uit Brazilië.
  Daar brengt de productie van soja mensenrechtenschendingen en ontbossing met zich mee.
  Delen van het Amazoneregenwoud en het Atlantisch Regenwoud worden in brand gestoken om gebieden vrij te maken voor de landbouw,bijvoorbeeld soja.
  Verder wordt veel bos gekapt door illegale houthakkers.
  De inheemse bevolking ziet dat hun leefgebied wordt bedreigd.
  Inheemse activist gedood
  Begin november werd de inheemse, Braziliaanse activist Paulo Paulino Guajajara doodgeschoten bij een confrontatie met illegale bomenkappers.
  Hij was een van de beschermers van het oerbos en afkomstig van het inheemse Guajajara-volk.
  Verschillende Tweede Kamerleden hebben kamervragen gesteld over de dood van Paulo Paulino Guajajara.
  De inheemse leiders reizen in 35 dagen door 12 verschillende landen om aandacht te vragen voor het probleem.
  Tot en met 20 november reizen zij nog door Europa.
  Op 5 en 12 december besteedt ZEMBLA in twee uitzendingen aandacht aan de bedreigingen van het Amazoneregenwoud.
  Wat wordt je hier in NL toch zo belazerd en voor de gek gehouden,net of je een klein kind bent.
  VVD-Mony!!!
  Ik dank U ook deze keer weer O zo vriendelijk.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.