Luchtvervuiling in dienst van Nieuwe Wereld Orde? (5)

Foto 123rf

Bijdrage van Dick van Nieuwkoop *

Van Nieuwkoop zet in een reeks van 6 artikelen uiteen hoe nanovervuiling het voortbestaan van de mensheid bedreigt (deel 1), in plaats van CO2 (deel 2). Ook laat hij zien hoe dit verborgen gehouden wordt (deel 3). En in deel 4, de desastreuze gevolgen van fijnstof voor de gezondheid van de merendeels onwetende mensheid met oplossingen. Ten slotte legt hij een verband met de Nieuwe Wereld Orde (deel 5). Hij sluit af met mogelijke Oplossingen (deel 6).

Geboorteberking versus vergiftiging

Als er teveel mensen op aarde zijn, waarom is dan gekozen voor vergiftiging en niet voor geboortebeperking? Van oudsher is de mensheid door geheime genootschappen geleid als een veeboerderij, waarbij de mensheid financieel uitgemolken wordt.

Na WO2 hebben de elite groepen, die elkaar voorheen bestreden, de koppen bij elkaar gestoken. Onder de vlag van de Rothschild / Rockefeller gecontroleerde Verenigde Naties hebben ze gezamenlijk besloten dat China een éénkind politiek moest invoeren. Dat was mogelijk omdat China een dictatuur was. In het “vrije” Westen was dat een stuk lastiger en werd besloten voor de vergiftigings- en depopulatie agenda.

Maar nu gaat men een stap verder gaan. Nadat men de mensheid tot controleerbare aantallen heeft terug gebracht, wil men iedereen volledig bestuurbaar maken vanuit een centrale computer. Onze onafscheidelijke smartphones zullen uiteindelijk in de vorm van nanochips in onze hersenen terecht komen en daarmee zullen we dan volledig bestuurd kunnen worden. Experimenten hiermee zijn al jarenlang in volle gang. Geboortebeperking opleggen aan een vrij geïnformeerd mens is natuurlijk erg lastig. Zie ook de Georgia Guidestones.

Image result for Georgia Guidestones

Waarom vliegtuigsporen onmogelijk condens kan zijn

Als je omhoog kijkt naar wat vliegtuigen tegenwoordig achterlaten dan weet je, nadat je mijn artikelen hebt gelezen, dat wat ziet alleen maar mogelijk is met nanodeeltjes. Condensstrepen kunnen niet zolang zichtbaar blijven hangen. Alleen vaste nanodeeltjes kunnen door hun zeer geringe gewicht, geringe afmetingen en hun enorme gezamenlijke oppervlak, zo ver uitwaaieren en zo lang blijven hangen. Het maakt duidelijk waarom er onder andere voor aluminium oxide is gekozen. Aluminium oxide reflecteert het zonlicht uitstekend en het is een superlicht metaal.

Saillant detail: de hoge waarden aluminium oxide die worden gemeten in regenwater zijn hoogstwaarschijnlijk voor een belangrijk deel afkomstig van verwerkte benzine-autokatalysatoren, omdat die van aluminium oxide zijn gemaakt. En het past naadloos in het dumpprogramma van giftig afval via vliegtuigbrandstof in de atmosfeer als scenario van de industrie.

Solar radiation management met chemtrails

Ozon is na nanofijnstof het meest gevaarlijke ingrediënt in luchtvervuiling en kan dodelijk zijn. In de VS is er dan ook voortdurend ozon alarm in steden, met name door kolencentrales, zegt men dan. Nederland geeft nooit ozonwaarschuwingen, België wel.

Ozon concentratie Invloed / actie / effect on het lichaam:
0.01~0.02 ppm voelen ruiken
0.1 ppm Serke geur. Irritatie van neus and keel
0.2~0.5 ppm vermindering van het gezichtsvermogen (binnen 3 tot 6 uur)
0.5 ppm ademhalings problemen
1~2 ppm Hoofdpijn en pijn in de borst (binnen 2 uur)
5~10 ppm Snellere hartslag en longemfyseem (uitrekken van de longen)
15~20 ppm Kleine dieren gaan dood (binnen 2 uur)
50 ppm Dodelijk (binnen 1 uur)

Er wordt beweerd dat de ozonlaag boven in de atmosfeer is beschadigd door drijfgassen zoals van koelkasten en airconditioning, CFK’s genaamd. Dit is echter onjuist. Al in de 90er jaren kreeg een Nederlandse onderzoeker de Nobelprijs omdat hij had uitgevonden dat het vliegtuiguitstoot was dat de ozonlaag beschadigde.

Omdat het vliegverkeer alleen maar toeneemt is de stelling van de wetenschap, waarin altijd maar beweerd werd dat het ozongat boven de zuidpool steeds kleiner werd, weerlegd. In werkelijkheid is de ozonlaag wereldwijd steeds dunner aan het worden.

Ik weet uit eigen ervaring al jaren dat de ozonlaag steeds dunner wordt, omdat ik steeds meer last van UV straling en ozon krijg. Ook de voortdurende waarschuwingen voor huidkanker tonen aan dat het UV licht dat naar beneden komt niet zo gezond meer is als vroeger. Toen in het nieuws kwam dat grote delen van oogsten verloren gingen in Azië en Amerika door ozonluchtvervuiling en UV straling, werd ook dat bevestigd.
Ozon vervuiling in India vernietigt de oogsten waarmee 94 miljoen arme mensen gevoed kunnen worden.

NOX en VOC’s van de uitstoot van verkeer en industrie onder invloed van UV straling resulteert in ozonluchtvervuiling op grondniveau. Omdat het geen optie is om met vliegverkeer te stoppen hebben ze besloten om de gevaarlijke UV straling op een andere manier tegen te houden. Namelijk door aluminium nanodeeltjes in de atmosfeer te spuiten met vliegtuigen (die het probleem ook hebben veroorzaakt).

Als ze het gevaarlijke UV licht niet zouden tegenhouden dan zou iedereen heel snel heel ziek worden en dan zou dit verhaal snel bij het grote publiek duidelijk worden. Het publiek zou dan snel willen omschakelen op fossielvrije alternatieven en dat is precies wat de grote vervuilers proberen te vermijden.

Als je dit verhaal niet gelooft, Richard Brandson, eigenaar van een vliegmaatschappij, zegt het zelf, willen we kunnen blijven vliegen dan zullen met deze praktijken door moeten gaan. Ik denk dat veel piloten ook op de hoogte zijn van dit verhaal. Daarom zeggen ze dat het een noodzakelijk kwaad is.

Zie hier een video (ozonscam) waarin wordt uitgelegd dat het onmogelijk is dat drijfgassen de ozonlaag hebben beschadigd, simpelweg omdat CFK’s zwaarder zijn dan lucht en dus nooit naar die hoogte kunnen opstijgen.

De lakmoestest (test die verborgen agenda’s laat zien)

Hoe kunnen we mensen of organisaties snel ontmaskeren? Stel de volgende vraag aan een journalist, milieuorganisatie, politicus, dokter, patiënten organisatie, farmaceut, CEO, groot luchtbehandelingsbedrijf:

We weten dat deeltjes naarmate ze kleiner zijn verder doordringen in het lichaam en dus meer gezondheidsschade veroorzaken. Willen jullie daarom aandringen om een ultrafijnstof / nanostof meetnet op de agenda zetten? En willen jullie aandringen op het laten analyseren van deze deeltjes zodat we via de chemische samenstelling de gezondheidsklachten die het veroorzaakt in kaart kunnen brengen.

The litmus test

Aan het antwoord zal je direct merken voor wie ze werken en ook dat ze weten wat het probleem is. Door deze vragen te stellen ben ik geblokkeerd door Milieudefensie op Facebook en worden mijn e-mails niet beantwoord. Ik heb deze vraag intussen aan honderden mensen van hierboven genoemde organisaties gesteld, je krijgt nooit antwoord of een ontwijkend antwoord.

Moordcomplot van superrijken op volk met medewerking van de rijken

Graag zou ik antwoord zien op de vraag waarom al die politici, journalisten, nieuwslezers, milieuorganisaties, artsen, patiëntenorganisaties, en dergelijken meewerken aan de vergiftiging van hun eigen kinderen. Voor een groot deel kan ik mij voorstellen dat hun carrière en inkomen op dit moment belangrijker is.

Image result for gekocht journalisten

Wat mij opvalt is dat de meeste wereldleiders helemaal geen kinderen hebben. Ook speelt compartimentering, waardoor ze niet weten wat ze eigenlijk aan het doen zijn, een belangrijke rol. Ik weet uit ervaring wat er met hen gebeurt als ze hun mond opendoen, dan raken ze gewoon hun baan kwijt.

Maar er zouden op een gegeven moment toch mensen uit de school moeten klappen. Ik lees dat er voortdurend geheimhoudingsverklaringen worden getekend, die bij overtreding tot rechtszaken kunnen leiden. Ik vermoed dat men ook gelooft in het sprookje van het hogere goed, dat als er minder mensen op aarde zijn het beter is voor iedereen.

Een piloot zegt zelfs: Chemtrails is een noodzakelijk kwaad. Wat men echter niet begrijpt is dat het niet om het hogere goed gaat, maar het omvormen van de mensheid naar een nieuw veel dommer ras, dat door een kleine elite vanuit een centrale computer bestuurd kan worden. Bij een goede oplossing zou de bestaande elite die hun macht heeft te danken aan de verkoop van giftige producten het goede voorbeeld moeten geven en daarmee als eerste moeten stoppen. Daardoor zouden ze echter hun rijkdom vaarwel moeten zeggen.

Dat zullen ze nooit doen en daarom hebben de rijken ervoor gekozen om de armen te vergiftigen. De redenatie daarachter is, dat wanneeer de wereldbevolking grotendeels in aantallen mensen is teruggebracht, dan de aarde zelf weer in staat is om de giffen op tijd af te voeren en te verwerken. Op die manier kan de elite onverminderd doorgaan met wat ze doen. De oplossing voor het probleem is daarom niet vergiftiging, maar educatie. Als een intelligente mensheid weet wat het werkelijke probleem is, kan er ook gewerkt worden aan goede oplossingen voor de mensheid in zijn geheel en niet alleen voor een criminele elite.

Dick van Nieuwkoop 19 december 2019
Facebook

Dick schrijft ons:
“Ik ben heel erg ziek en ook blind aan het worden en kan alleen nog maar leven in ruimtes met zelfgebouwde heavy duty luchtreiniging. Er zijn mensen voor mij bezig om filters te ontwikkelen die dit nagenoeg onmeetbaar fijne stof beter kunnen tegenhouden. Ik heb daarvoor echter financiële steun nodig, waardoor ik blindheid kan vermijden en kan blijven posten en bloggen. Je kunt mij daarvoor bereiken en/of steunen via paypal: phetcharin44@gmail.com

 

2 Comments

  1. Eerst met chemtrails klimaat co2 beïnvloeden dan zeggen daarvoor maatregelen te nemen, helemaal gestoord?

  2. Het is de omgekeerde wereld ?
    Wanneer gaat de Cabal vallen?
    Her kan toch niet zo zijn dat er genocide op de wereldbevolking ongestoord door kan gaan….

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.