Positieve bijwerkingen van de coronavirushysterie

foto 123rf

Dankzij de hysterische berichtgeving van de massamedia over het coronavirus heeft dat bij mensen twee positieve zaken naar boven gebracht. Zaken die Big Pharma liever niet heeft, omdat velen zich gaan realiseren dat het lichaam met de juiste aanmoediging wel degelijk in staat is zonder chemische geneesmiddelen beter te worden. Daarnaast wordt het virus als dekmantel gebruikt om vooral niet te laten blijken wat er mis is binnen de financiële wereld. Kortom corona brengt ook nog goede dingen met zich mee.

NOS

Veel mensen zitten eind februari gekluisterd aan de buis wanneer de NOS met enkele deskundigen Nederland trakteert op het programma ‘Coronavirus, wat klopt en wat klopt niet’. Het deskundigenpanel van het LUMC en het RIVM probeert er alles aan te doen om de situatie weinig zorgwekkend voor te stellen.
Het virus blijkt zich door niesen en hoesten te verspreiden, waarbij het virus echter heel kort buiten het lichaam leeft. Het advies luidt: zo veel mogelijk de handen wassen en alleen voor professionals is het gebruik van mondkapjes aan te raden.

Het virus is nieuw zeggen ze, dus iedereen is potentieel te besmetten. Zij geven zelfs toe dat 80% van de mensen beschermd wordt door het eigen immuunsysteem. Hierbij moeten mensen rekenen met een incubatietijd van gemiddeld twee weken. Als mensen in het ziekenhuis komen dan worden ze behandeld aan longontsteking.

Het uitgangspunt is dat dit virus qua sterkte overeenkomt met een seizoensgriep. De grote aantallen mensen die snel ziek kunnen worden kunnen een probleem vormen, met name voor de zorg en voor het bedrijfsleven. Tot slot blijkt dat wanneer de buitentemperatuur omhoog gaat het virus minder kans van besmetting schijnt te hebben.

Ondanks deze geruststellende woorden blijven met name de media onverminderd angst zaaien. Er zijn zenders die nauwgezet van uur tot uur de besmettingen en het ziekteverloop bijhouden.
Dat blijft een merkwaardige tegenstrijdigheid in deze tijd. De overheid probeert de mensen gerust te stellen en de media zaaien paniek.

Immuunsysteem

Zoals je leest geven deskundigen bij gebrek aan een vaccin dus toe dat onze lichamen uitstekend een besmetting kunnen opvangen. Ondanks het standaardverhaal dat met name media meestal naar buiten brengen, dat zonder medicatie beter worden bijna niet mogelijk is. De kracht van het eigen immuunsysteem toegeven kost de almachtige farmaceutische industrie omzet. Terwijl de coronahysterie nu juist de wereld panklaar zou kunnen maken voor de acceptatie van een vaccin tegen corona. Hiermee zou het zelfs de weg kunnen bereiden voor de invoering van een verplichte vaccinatie, de natte droom van big pharma. Voorlopig lijkt dit niet te lukken, ondanks de mediacampagne die met man en macht gevoerd wordt. Reken maar dat dag en nacht publicrelationsdiensten bezig zijn de coronabubbel in leven te houden. Zo lang de corona-angst leeft kunnen zij de mensheid bewerken.

De eerste positieve bijwerking van corona is het besef dat de mens perfect in staat is zich te verweren tegen ziektes. Sterker nog daarvoor is ieder mens toegerust. Natuurlijk neemt dit vermogen af naarmate de mens ouder wordt of een ziekte onder de leden heeft.

In haar boek The Curse of Louis Pasteur verklaart Dr Nancy Appleton waarom mensen verschillend reageren op een virusziekte, terwijl zij toch dezelfde leeftijd en leefomstandigheden kunnen hebben en dezelfde symptomen. (lees hier meer over)

De een zal zelfs snel kunnen genezen omdat ze een sterk immuunsysteem heeft. Wat iemand eet, denkt, voelt, zegt en doet aan lichaamsbeweging en stressreductie voedt de lichaamssystemen. Alles hiervan draagt bij aan de reparatie van weefsel. Dankzij het immuunsysteem is het lichaam in staat om met een trauma om te gaan, zich te verweren tegen een infectie, degeneratie tegen te gaan en om te keren en zichzelf te helen. (degeneratie betekent allerlei veranderingen in cellen en weefsels waardoor hun normale functies worden aangetast). Terwijl bij de ander het immuunsysteem de genezende kracht heeft verloren door een ongezonde leefstijl met een slecht dieet, negatieve gedachten, en de onmogelijkheid te kunnen omgaan met stress.

Zelf het heft in handen nemen

Niet alleen de juiste voeding maar ook de inname van vitamine C schijnt een enorme positieve invloed op ons immuunsysteem te hebben. Een van de grote voorstanders van vitamine C was tweevoudig Nobelprijswinnaar Linus Pauling. Hij is een van de eersten binnen de wetenschappelijke wereld die de enorme betekenis van vitamine C voor de moderne geneeskunde herkent. Helaas wordt hij door een deel van deze wereld verguisd, want aan vitamine C valt niet genoeg te verdienen.

Pauling was degene die met 1000 mg ver over de dagelijks aanbevolen hoeveelheid van vitamine C gaat van 40 tot 60 mg per dag. Hij zei zelf 12.000 mg per dag te nemen. Deze biochemicus ontdekt eind 60-er jaren van de vorige eeuw dat vitamine C via een infuus rechtstreeks in de bloedbaan toegediend veel sterker werkt dan via de mond. Pauling en zijn collega’s passen dit toe bij 1000 kankerpatiënten met een ongelofelijk succes. Ondanks de vijandige reacties van zijn minder vooruitstrevende collega’s gaat hij onverminderd door. Zij leggen de basis voor een standaardbehandeling met hoge doses vitamine C van chronische en degeneratieve ziektes.

Hij doet verslag van zijn ontdekkingen in een reeks boeken. Vitamin C and the Common Cold (in 1970), Vitamin C, the Common Cold and the Flu (1976), Vitamin C and Cancer (1979) en How to Feel Better and Live Longer (1986)

Vitamine C

Cameron en Pauling dienden hoge doses vitamine C toe in de vorm van natriumascorbaat (niet zure variant ) zowel oraal als intraveneus (per infuus).

Latere onderzoeken laten zien dat een hoge dosis vitamine C ingenomen via de mond slecht opgenomen wordt door het lichaam. Het beste resultaat wordt behaald bij doses van 500 mg gedurende verschillende momenten op de dag. Vitamine C via een infuus is een ander verhaal. Op deze manier kunnen veel hogere concentraties van C toegediend worden.  Bij hogere concentraties zien we andere kenmerken van vitamine C dan oraal. Via de mond binnen gekomen C verhoogt de immuniteit en ondersteunt weefselherstel.

De meeste dieren kunnen vitamine C zelf aanmaken, op cavia’s en primaten na. Ook mensen kunnen dit niet en moeten het via hun voeding binnenkrijgen.

De meest ideale manier om deze vitamine in te nemen is door een grote variatie te eten van biologisch verbouwde groente en fruit. Een grote groep mensen denkt dat om vitamine C zo effectief mogelijk te gebruiken je dit moet doen in combinatie met samenhangende micronutriënten, zoals bijvoorbeeld bioflavonoïden. Aangeraden wordt om voldoende groente te eten, het gemakkelijkst is hiervan sap te maken. Het sap van een uitgeperste limoen of citroen toevoegen aan een glas water is ook een aanrader, vooral tijdens warme dagen. Lees hier de tips van Dr Mercola.

Een andere positieve bijwerking van de perscampagne van het coronavirus is het fungeren als dekmantel voor de beurscrash die zich tegelijkertijd afspeelt en waarvoor als reden het virus gegeven wordt. Hierover schrijven we meer in het volgende bericht.

Rob Vellekoop, 7 maart 2020

8 Comments

 1. Ook “positief’ aan het coronavirus is het feit dat we moeten nadenken of alles maar goedkoop uit het buitenland moet worden gehaald i.h.b. Uit China, Azië en Zuid-Afrika. Iets meer betalen en de Europese markt heeft er meer voordeel van.

 2. Een ander voordeel is om zelf aangetoond te zien hoe gezond men eet en drinkt. Ben je helemaal van de magnetronmaaltijden met pakjes en bakjes zo uit de diepvries, heb je heel weinig voeding binnen met noodzakelijke stoffen. Dan is de kans dat je ziek wordt erg groot en leer je langs die weg dat je over een andere boeg moet qua gezonde voeding. Ziek worden is dat een leerproces. Geen spuit!

 3. Positieve van dit alles dat globilisering wordt afgeremd?
  Befehlhaber van het eu parlement begon al over zijn verantwoordelijk heid hierover te spreken?

 4. De BildeRberg- Groep Sloper.
  De Sloper,

  Snoep verstandig een een Spaanse sinaasappel(2xperdag)!

  Maak van een scheet een donder slagggggg.(Herman Brood)

  Ik dank U maar weer.

 5. De BildeRberg-Groep Sloper.
  De Sloper.

  Coronavirus: “Toevalproduct” of doelbewust ingezet als biowapen?

  Sinds medio januari domineert het coronavirus de krantenkoppen van de Mainstreampers! Schijnbaar uit het niets, duikt er plotseling een virus op in de Chinese stad Wuhan en jaagt de wereld schrik aan! Bijna elk uur worden de aantallen mensen die er ziek van zijn geworden en zijn gestorven, geactualiseerd. De getroffenen staan onder quarantaine en in China zijn er in sommige steden al uitgaansverboden. Dit roept ernstige vragen op die tot nu toe nauwelijks zijn besproken, zoals bv. waar komt het gevaarlijke coronavirus vandaan? Er zijn verschillende berichten in de media dat slangen, vleermuizen of zelfs schubdieren de oorzaak of overbrengers zijn van het virus. Echter, viroloog Dr. Alan Cantwell bewijst, door middel van 107 verwijzingen naar overeenkomstige experimenten beschreven in “PubMed”, de database van wetenschappelijke publicaties, dat genetische manipulatie van coronavirussen plaatsvindt sinds 1987 in zowel medische als militaire laboratoria. Hier is een citaat van Dr. Alan Cantwell: [2]: “Ik kwam er al snel achter dat wetenschappers al meer dan tien jaar lang dierlijke en menselijke coronavirussen genetisch hebben veranderd om ziekteverwekkende en recombinante virussen te creëren. Geen wonder dat WHO-wetenschappers het SARS/Coronavirus zo snel hebben geïdentificeerd. […] Dit onderzoek zonder toezicht produceert gevaarlijke kunstmatige virussen, waarvan er veel als biowapen kunnen worden gebruikt.” Een deskundige analyse door viroloog Dr. James Lyons-Weiler toont zelfs aan dat een uniek fragment in de gensequentie van het virus alleen in het laboratorium kan zijn ingebracht. [3] De vaststellingen van beide virologen dat het gevaarlijke coronavirus afkomstig is uit een laboratorium en genetisch veranderd is, wordt ondersteund door het feit, dat bewijsbaar, verschillende patenten op coronavirussen officieel zijn geregistreerd. [4] Deze feiten leiden onvermijdelijk tot een andere belangrijke vraag: kon het coronavirus ook specifiek op de plaats van de uitbraak worden vrijgelaten? Het Wuhan Instituut voor Virologie ligt zeer dicht bij de voedsel- en vismarkt in Wuhan, waar het virus voor het eerst is opgedoken. [5] Volgens Tagesschau [6] is hèt het enige laboratorium in heel China dat werkt met biostoffen en virussen van het hoogste risiconiveau. Maar er is nog een ander laboratorium dat met virussen werkt in Wuhan, WuXi PharmaTech Inc., dat gefinancierd wordt door de Amerikaanse miljardair George Soros. [7] Zou er een verband kunnen zijn op basis van de nabijheid van de laboratoria tot de plaats van de uitbraak en de verklaringen van de twee virologen? Dat zou betekenen dat dit niet – zoals de media als een gebedsmolen beweert – slechts een complottheorie is. Interessant is dat de gebeurtenissen in Wuhan sterk doen denken aan de thriller “The Eyes of Darkness” van de Amerikaanse bestseller-auteur Dean Koontz, gepubliceerd in 1981. Het ongeveer 40 jaar geleden geschreven sciencefiction boek beschrijft het huidige pandemiescenario in detail: een virus afkomstig van een Chinees biowapenlaboratorium in Wuhan veroorzaakt een pandemie in 2020. Mensen sterven door ademhalingsfalen! Dit zijn de ongelooflijke overeenkomsten: 1. De trigger → een virus. 2. Waar is het ontstaan? → in een biowapenlaboratorium in China. 3. In welke stad? → in Wuhan. 4. Wanneer? → in 2020. 5. Met welke gevolgen? → mensen sterven door ademhalingsfalen. In deze thriller wordt het virus het “perfecte wapen” genoemd. Het doodt de vijand zonder een gevecht en zonder het land te verwoesten. Historische gebeurtenissen met een grote betekenis zijn al vrij vaak nauwkeurig voorspeld, zoals ons programma “Global Crises” [www.kla.tv/14798 (D)] laat zien. Een andere aanwijzing dat het coronavirus ook een doelgericht militair biowapen zou kunnen zijn, is het feit dat bepaalde volkeren, met name Chinese en Japanse, genetisch veel meer bedreigd worden door het coronavirus dan andere, zoals Arabieren en Europeanen. [8] Dit wordt ook weerspiegeld in het aantal mensen dat ziek is geworden en is gestorven. Beste kijkers, vorm uw eigen mening of het coronavirus toevallig optrad of dat het opzettelijk werd ingezet als militair biowapen.

  Ik dank U!

 6. De wetenschap en de wetenschappelijke tijdschriften dienen geheel los van media en pharmacie mensen te informeren over de staat van bio-wapens , in opdracht van wie , waar , wanneer. Laberatoria, betrokken wetenschappers, landen , industrieen , kansen van loslaten , en de merkwaardige onvrijheid om daar heel open en informatief over te zijn. Het mag nu geen item zijn. Maar het zwijgen over een eventueel ongeluk of andere mogelijkheden , maakt alle overheden verdacht . Niet de vragenstellers .
  Ik vind het daarenboven zodoende ook eng zie wat ik vraag,
  dat ik mijn mail moet geven en mijn naam, want hoe kun je overheden en media vertrouwen die dit zelf niet ook
  minstens als vraag , aan de orde stellen . Daarom hoop ik
  dat de lange mars er alles aan doet, om
  overheid en media , op dit buiten beeld laten , van alleen de vragen al, aanspreekt. Wanneer wij als burgers aan defensie betalen dienen we volledig op de hoogte te zijn , wie wat waarom
  doet, omwille wat.

 7. Deep State snijdt in eigen vingers, mogelijk zijn dit de laatste stuiptrekkingen, gezien de beurs toch?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.