Boek: Hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarsloges

In het nieuwste boek van Robin de Ruiter ontrafelt hij het web dat de macht van een elite heeft over de wereld. Ook zaken als 5G, het klimaat, HAARP, CO2, ISIS komen binnen een historisch perspectief aan de orde.

Dit boek stelt, volgens de schrijver, de lezer in staat te doorzien wat zich daadwerkelijk achter de schermen van het wereldtoneel afspeelt en daar de patronen in te herkennen.De informatie is afkomstig van verschillende hoge politici. Onder anderen Jacques Attali (adviseur van de voormalige Franse presidenten Mitterrand en Hollande) en de Amerikaanse politicus Zbigniew Brzezinski, nationale veiligheidsadviseur van verschillende Amerikaanse presidenten.

Onder het oppervlak van de officiële wereldpolitiek speelt zich een ingewikkeld maatschappelijk en intellectueel proces af. Alle wereldbeslissingen, of het nu gaat om vluchtelingen, militaire missie´s, oorlogen, economische programma’s of wat voor crisis dan ook, worden eerst besproken en bepaald binnen besloten samenkomsten van ´ultrageheime´ transnationale vrijmetselaarsloges, waarvan zelfs vrijmetselaren van de hoogste graden geen kennis hebben. De transnationale superloges staan onder supervisie van een elitaire globale elite die gevormd wordt door zeer exclusieve familie-dynastieën.

Volgens De Ruiter is hun einddoel een superstaat ofwel een technocratische werelddictatuur die ´vriendelijk´ de ’Nieuwe Wereldorde´ wordt genoemd. De achter de schermen heersende elite bepaalt niet alleen wat politici op de hoogste niveaus van de wereldpolitiek, maar ook wat media mogols, financiers, industriëlen en de leiders van terroristische organisaties moeten doen en laten.

Wie een carrière in de politiek ambieert en de top wil bereiken dient lid te worden van de superloges. Stijgen op de politieke ladder is onmogelijk zonder deel uit te maken van één of meerdere van deze superloges. Alle hoge politici uit de Verenigde Staten, Rusland, Israël, Iran, Saoedi-Arabië, China en Europa zijn lid van één of meerdere van de superloges.

Niet alleen Vladimir Poetin, Angela Merkel, Emmanuel Macron, Tony Blair, George W. Bush, Hillary Clinton en Barack Obama, maar ook Jan Peter Balkenende, Mark Rutte en Jeroen Dijsselbloem zijn lid van de superloges.

Achterzijde boek

Binnen de superloges vindt men ook namen zoals die van Mario Draghi, voorzitter van de Europese Centrale Bank. Hij is lid van vijf verschillende superloges. Ook directeur van het Internationaal Monetair Fonds, Christine Lagarde is lid.

Daarnaast ook prominente Nederlanders: de president van de Nederlandse bank Klaas Knot en Ben van Beurden, CEO bij Rothschild´s ´Royal Dutch´. Niet alleen Osama Bin Laden was lid van twee superloges, ook veel prominente leiders uit het Midden-Oosten hebben zich bij de superloges aangesloten: zes prinsen van Saoedi-Arabië, zes vooraanstaande Iraniërs en vier toonaangevende Israëliërs.

Vergeet de bekende Bilderberg-groep, de Trilaterale Commissie, net als de Bohemian Club, de Fabian Society, de Pelgrim’s Society, de Round Table, de Royal Institute for International Affairs en de Council of Foreign Relations, zij staan allemaal onder de ijzeren controle van de superloges. Deze zogenaamde geheime genootschappen hebben alleen secundaire functies ten opzichte van de doelstellingen die de elite in strikte zin nastreeft.

Ze hebben geen enkele beslissingsbevoegdheid. Deze verenigingen mogen verschillen in hun manier van communicatie, maar ze hebben alleen maar als taak om namens de superloges, waar de echte machtsvragen worden besproken, als bliksemafleiders te werken, door rookgordijnen op te werpen en allerlei andere afleidingsmanoeuvres te creëren.

Kortom Robin de Ruiter pakt genadeloos uit.

Hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarsloges

14 Comments

 1. Het maar overeind blijven van de Rutte kabinetten is op zichzelf al zeer verdacht. Maar toch.

  Ik ben zelf een fatalist en denk dat dingen gebeuren, omdat ze moeten gebeuren.
  Wat ik wel mis op de alternatieve sites, is de laag die heel gemakkelijk, uit artikelen als hier beschreven, af te leiden is en dat is nl. de bovenliggende laag : God/satan.
  En als deze laag eens wordt beschreven, dan is het op een hindoeïstische manier om gelukkig te worden of wordt alleen de satanische kant belicht, die dan die om hun eigen verhaal van lijm te voorzien om het geloofwaardige te maken.

  Echter, ik mis de God zoals in Thora/bijbel beschreven.
  De God die niet niets laat gebeuren zonder zijn wil.
  De God, die Jezus zond en zei, de mens moest,moet en zal moeten kiezen tussen mij en de afvallige.

  Zolang ik dit mis, zeggen mij deze verhalen niks, dan weer leuk materiaal voor de volgende James Bond.

 2. All is fake?
  Zij lachen zich in het rond, dat de burgers dit nog serieus nemen?
  Typisch mindcontrolling!

  Moet en allemaal een acteursopleiding gevolgd hebben?
  Anders vallen ze door de mand en rutte is tig keer door de mand gevallen?

 3. Goed punt Johan, zolang de onderliggende strijd tussen goed en kwaad niet benoemt wordt zwalken mensen van de ene hype naar de andere, zonder te weten wat te doen. Ik twijfel niet dat lui als Rutte bij satanische pedo kinderoffer clubs zitten maar zolang we ons leven vullen met de TV en elkaar aanvallen (de links/rechts strijd) komen ze ermee weg. Er is er maar één die ze kan ontmaskeren en dat is de Zoon van de Almachtige. Overigens lijkt het me stug dat Putin in zo’n club zit, hij pleit continu voor het Christendom, normen/waarden, bouwt overal kerken (en geen moskeeën) en bespeelt de klunzen van de NWO als een meester. Ben benieuwd hoe het zich ontwikkeld, uiteindelijk zullen ieders ogen opengaan en moet ieder mens op de knieeën voor de Koning der Koningen. Alle eer en glorie voor Hem tot in eeuwigheid!

 4. AND HAVE NO FELLOWSHIP WITH THE
  UNFRUITFUL WORKS OF DARKNESS
  BUT RATHER EXPOSE THEM.

  EPHESIANS 5:11

 5. Hoop dat het hele zootje satanisten snel wordt gearresteerd en achter slot en grendel gaan ????????????????????????????????????????????????

 6. Beste Johan,

  Jij schrijft: “Ik mis de God zoals in Thora/bijbel beschreven.”

  Dan heb je de boeken van Robin de Ruiter niet gelezen. Ze hebben niets te maken met verhalen zoals James Bond. Bijvoorbeeld geeft De Ruiter aan het einde van zijn boek DE 13 SATANISCHE BLOEDLIJNEN zijn eigen mening zonder iemand te willen beïnvloeden. Hij schrijft in het kort waarom mensen niet in God geloven en daarnaast bevestigd hij hetgeen jij mist in zijn boeken.

  De Ruiter beschikt over informatie en bronnen die je nergens anders vindt. Zo beschreef en voorspeldde hij in 2008 in zijn boek EEN WERELD ZONDER CONTANT de huidige Global Lockdown en de gevolgen waarvan we thans een begin kunnen waarnemen.

  Een terugblik op de gebeurtenissen van de laatste twintig jaar laat zien dat nagenoeg alle informatie zoals vermeld in zijn boeken op wonderbaarlijke, vaak schrikbarende wijze zijn uitgekomen, ofwel ten uitvoer zijn gebracht.

  Na de verbazingwekkende gebeurtenissen die ons sinds de corona crisis ten deel vallen dienen we voorbereid te zijn op nog veel grotere veranderingen die binnenkort diep in ons eigen leven zullen ingrijpen.

 7. @John den Haag. Wat jij werkelijk mist is de discipline om naar de vele amerikaanse christenen te kijken die dit in vids op YT bespreken en op dezelfde lijn zitten als degenen die jij bekritiseerd. Ook al vind ik hetzelf soms lastig deze sites te beluisteren en door het christelijke mindprogramma heen te kijken ik ben gezegend met een kritische amerikaanse christen die mij doorstuurt wat het waard is om naar te luisteren. In alle christelijke denominaties infiltrators, Trump globalist die met de UN samenwerkt en voor vaccinaties is, Satanisme overal etc. etc.Jij lijkt mij de uitgelezen persoon om je hier mee bezig te houden en wat je daar leert in deze groep te verspreiden.

 8. Vuile honden zijn het. Rutte is een smerige angstzaaier met al zijn leugens over corona.

  NEDERLAND OPSTAAN!!!!

 9. Je kunt het wakkere werk van Robin de Ruiter net zo lang delen tot je een ons weegt- je blijft een roepende in de woestijn, men reageert apathisch of ridiculiseert. Op de 1 of andere manier mist Nederland een cultuur voor alternatieve journalistiek. Ik kwam door zelfstudie(googlen) al tot verregaande kennis en stuit vandaag voor ‘t eerst op deze vaderlandse auteur..

 10. De vriumetselarij is gebaseerd op het occ7lte joodse boek, de caballa, waarin de satan aanbeden wordt! Het is gesticht door de jood Pike in Engeland!

 11. Heb nog geen boek van Robin de Ruiter gelezen, ga deze zeker kopen en lezen. Ben nu bezig om het boek van David Icke te lezen Alles wat je moet weten maar wat je nooit is verteld. Hierin wordt duidelijk uitgelegd in welke MATRIX we leven en welk spel er wordt gespeeld. Echt een aanrader.

 12. @Magda Beste Magda, ik weet niet wie je bent, maar dat maakt niet uit. Vraag me af of je met name existentiële antwoorden op je vragen krijgt in boeken van deze David Icke (o.a. Everything you need to know en Chrildren of the matrix). Maar je mag weten dat je geliefd bent door onze God en Vader, die zelfs Zijn zoon gegeven heeft om te sterven aan het kruis. Dit is te lezen in het ultieme boek, geïnspireert door de Heilige Geest, genaamd de Bijbel. Je eeuwige redding is veel belangrijker dan een fictieve All you need to know.

 13. Johan …, dat is precies wat ik ook mis in wat er geschreven wordt! Het gaat om de strijd van Satan tegen God. Het grote kwaad van Satan zou niet mogelijk zijn als wij dit kwaad niet mogelijk maakten door ons eigen kwaad, en ‘s mensen afkeer van God. Volg de Mariale verschijningen van de laatste 500 jaar!

 14. Nederland heeft zich murw laten maken. De gevolgen van het apathische gedrag zouden wel eens heel ernstig kunnen zijn. Cognitieve dissonantie zit de grote meerderheid in de weg. Zo zij een geïnterviewde eens dat ook al zou hij WETEN dat 9/11 een inside job was, hij het nog niet zou GELOVEN. En daar wringt de schoen. Mensen houden hun eigen schijn wereldbeeld op met hun eigen individuele geloof. En een deel van dit geloof behelst dat de overheid er is om ons te helpen. Maar de overheid (en ook de kerk) is een verzameling van mensen. En die mensen gaan voor eigen gewin.Hoeveel schandalen á la toeslagenaffaire hebben we nog nodig om wakker te worden en zien wat er echt gaande is?!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.