Arts laat zich niet mond snoeren over corona, zet alles op het spel voor vrijheid van zijn kinderen

Dr Kaufman is de meest gecensureerde medicus van de VS. Hij verloor zijn baan als psychiater omdat hij weigert een mondkapje te dragen. De doctor is bereid het risico te nemen in de gevangenis te worden opgesloten, want zijn twee kinderen vormen zijn belangrijkste motivatie. Andrew Kaufman wil niet dat ze in een wereld opgroeien waarin ze geen vrijheid meer hebben.

DLM PLus maakte een samenvatting van zijn 55 minuten durend gesprek waarin hij covid-19 analyseert totdat er niets meer van over blijft. Het gaat volgens hem niet om een virus, maar om een wereldwijd plan de mensheid te overheersen.

Deze video is van Spiro Skouras met Dr. Kaufman. Hij werd direct van YouTube verwijderd.

Dit is de website van Dr Kaufman

Agenda

Volgens Kaufman is het niet eerder voorgekomen dat bijna alle regeringsleiders op de wereld op het zelfde moment het zelfde beleid invoeren (corona maatregelen). “Dit vertelt ons dat alles gecoördineerd is. Dit toont aan dat er een groep mensen is die regeringen vertelt wat ze moeten doen. ” (Wie daarvan nog niet overtuigd is zie Hoe 1% een bevolking van 7 miljard overheerst)

Dit moet leiden tot een wereldregering met een sterk gereduceerde bevolking en een nieuw financieel systeem. Het alomvattende plan is uitgelegd in Agenda 2021 en later Agenda 2030 van de Verenigde Naties.”

Nieuw vaccin

“Ze willen ons met genen injecteren door middel van elekroporatie. (dit is een microbiologische techniek waarbij een elektrisch veld aan cellen wordt toegevoegd om de doordringbaarheid van de celmembraan te vergroten. Chemicaliën, medicijnen of DNA kunnen dan in een cel worden ingebracht) Feitelijk willen ze genetische gemanipuleerde organismen van ons maken (op dezelfde manier worden GMO’s gemaakt).

“Er is in de VS geen productaansprakelijkheid als het gaat over vaccins. Het maakt niet uit of een vaccin wel of niet werkt.” De arts is erg kritisch over vaccinaties. Net als een aantal andere artsen beweert ook hij dat vaccins pas ingezet werden, nadat de ziekte waarvoor het bedoeld was, al was verdwenen. Met andere woorden het vaccin was hiervoor niet verantwoordelijk.

Waarom carrière riskeren?

Voor Kaufman is het enige werkelijk belangrijke dat hij moet doen informatie naar buiten brengen. “Zodat we voorkomen dat we in een verschrikkelijke toekomst moeten gaan leven. Ik heb twee jonge kinderen die mijn belangrijkste motivatie zijn.” Hij wil niet dat ze in een wereld moeten leven waarin geen vrijheid meer is. En volgens hem gaan we daar naar toe.

“Wat de risico’s ook zijn, ik wil ze nemen. Ik mocht mijn baan als psychiater niet meer uitoefenen omdat ik weigerde een mondkapje te dragen.”
Hij is zelfs bereid het risico te nemen opgesloten te worden in de gevangenis.

Wat vertellen de cijfers over covid-19?

Andrew Kaufman vertelt dat hij heeft gekeken naar de totale sterftecijfers en deze vergeleken met voorgaande jaren. “Er sterven even veel mensen nu als vorig jaar (zelfs minder). Dat betekent dat er geen aanwijzing is voor een nieuwe ziekte. Deze pandemie is gecreëerd, het is een pr / marketing operatie. Maar eentje waarbij wel onze burgervrijheid wordt aangetast.”

Hoe zit het met de hoge sterftecijfers in verzorgingstehuizen?

“Ziekenhuisbedden zijn gesloten voor niet-covid ziektegevallen. Dus mensen gaan niet naar het ziekenhuis. Ze sterven nu op andere plaatsen dan in het hospitaal. Mensen gaan dood in het verzorgingstehuis. Het lijkt daardoor alsof er een nieuwe ziekte is, omdat mensen sterven op plaatsen waar dit normaal gesproken niet of nauwelijks gebeurt.”

Wat doen de testen eigenlijk?

Over het toepassen van covid-19 zegt Kaufman enkele opzienbarende dingen.

“We weten niet precies wat de test doet. Het is namelijk niet betrouwbaar. Er wordt niet op aanwezigheid van een virus getest, omdat deze nog niet geïsoleerd is!

“Ze hebben het virus nog niet gevonden. Je weet zelfs niet wat je test.”

“Een van de regels voor een wetenschappelijk onderzoek is ook te werken met een zogenaamde ‘negatieve controle groep’ (een groep van gezonde mensen). Dit is bij covid-19 achterwege gebleven. In China hadden ze maar 9 patiënten waarvan materiaal genomen werd. Bij een grotere groep van bijvoorbeeld 250 mensen heeft het veel meer waarde.”

Met andere woorden vertelt de arts later, naar aanleiding van een vraag over immuniteit, “Je kunt niet immuun worden van een virus dat niet bestaat.”

CV

Kaufman is een medische doctor, M.D. Hij is een natuurgeneeskundig consultant, uitvinder, public speaker, forensisch psychiater, en expert voor getuigen. ij voltooide zijn psychiatrische training aan Duke University Medical Center nadat hij afgestudeerd was aan Medical University of South Carolina, en heeft een B.S. van M.I.T. in moleculaire biologie.

De rest van zijn indrukwekkende cv is terug te lezen op zijn website.

Meer artikelen met kritische artsen aan het woord:

Medici die zich geen #corona crisis laten aanpraten (2)

Arts over #corona virus, niemand durft nog te zeggen: Stop, er is niets aan de hand

NL longarts legt in 8 minuten absurditeit #corona maatregelen bloot

Artsen zeggen tegen massa media dat #Corona een fake crisis is (deel 1)

Rob Vellekoop, 18 mei 2020

12 Comments

 1. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Weet U dat de mensen onderhand covid-19 moe zijn?????

  Elke dag dat zelfde gezeik—-dit open dat weer open..die anderhalve gebakke lucht metertje,wel of geen medicatie,dit open jan lul moet zijn geld uit kunnen geven op terrasje…hebben die lui zelf geen tuin—-balkon—stoep om te zuipen….lening hier en een lening daar…hoelang gaat men hier nog mee door….er zijn ondertussen ander zaken—-Jemen waar de bevolking letterlijk en figuurlijk vermoord worden—-HONGER DOOD!!!

  Na de volgende kabinets verkiezingen gaan keihard de belastingen om hoog…het is alvast om daar rekening mee te gaan houden…M Rutte is nu Sinterklaasje aan het spelen…maar onthoud deze—voor niets gaat de zon op en alles wat nu uit is gegeven moet weer terug komen!!!!

  Ik dank U!!

 2. Wat een goede indicatie is van wie er door ingeprate angst op de koers blijft zitten van wat ‘men’ wil dat de massa denkt en doet, is de groep die serieus blijft kijken naar de hersenspoel priet-praat op tv.
  Via nagenoeg ALLE kanalen van de MSM (afk. main stream media) krijgt men met de regelmaat van de klok de dagelijkse dosis leugens en voorgescheven gedachten toegediend. De door meer dan 50 miljoen aan belastinggeld gesubsidieerde NOS spant de kroon, gevolgd door de nationale kranten die allemaal het voorgeschreven kulverhaal verkopen. Ik heb medelijden met die mensen die zo vast zitten in de greep van de rattenvanger van hamelen dat deze zullen volgen tot in de grotten waaraan geen ontkomen meer is. Ik heb al de geluiden gehoord van mensen die zich zeker laten inenten. Met een medeleven neem ik alvast afscheid van deze misleide zielen. R.I.P.

 3. De beste manier, mijns inziens, om een leefbare toekomst tegemoet te zien wat er zeker wel komt, want de trucks van satan kan niet alsmaar doorgaan, is niet meedoen aan de plannen die ervoor moet zorgen dat zoveel mogelijk zielen meegenomen kunnen worden in de diepe krochten van de Hel.

 4. Heb veel bewondering voor Dokter Kaufman , ik begrijp zijn onrust volledig . Vele mensen weten wat er nu gebeurt , de bedoeling is om meer macht over de mensen te krijgen .Zelf probeer ik mensen te overtuigen om positief te blijven wat uiteraard niet gemakkelijk is,de pers schrikt de mensen nog meer af . Het is inderdaad waar , dat ze profiteren van de angst van de mensen om ze beter in hun grip krijgen . Met deze zou ik vragen aan alle mensen om liefdevolle en positieve energie naar gans de wereld te sturen . SAMEN ZIJN WE KRACHTIG .

 5. Daar waar onder anderen de ultrarijken zoals Trump en Bill Gates wonen is het een geregelde 5G vrije woonplaats. Bill Gates – zijn vader was het hoofd van Planned Parenthood – is een aanhanger van het idee om de wereldpopulatie terug te brengen naar 10-15% van wat het nu is. Hij gaf ooit aan zijn kinderen niet te laten vaccineren, hoe ironisch. Wat er gaat gebeuren?

  – Het plan is om de wereldbevolking volledig bang te maken voor een zeer ernstige ziekte waarvan wel een grote hoeveelheid mensen zullen sterven.
  – De enige oplossing zal zijn een vaccin + biochip implantaat in de hand of het voorhoofd.
  – Dit implantaat werkt samen met de bijzondere eindeloze mogelijkheden van de 5G technologieën (het is niet 1 maar meerdere) en het ‘vaccin’ om onze DNA te veranderen.
  – Een element van de 5G welke reeds in 1967 tijdens onderzoek ernaar was ontdekt is dat het de zuurstof van water in het lichaam gescheiden kan houden door een complex systeem. Door middel van 5G toepassing, die sindsdien veel geraffineerder is geworden, kan men mensen letterlijk met blauwe lippen spontaan laten stikken, en dan de schuld bijvoorbeeld geven aan een gevaarlijke ziekte.

  Weet dat zogenaamde “conspiracy theorists” werkelijk filosofen zijn die constant op zoek zijn naar de waarheid van onze realiteit en daar voorbij. Dat label ‘consp. theorist’ is een verzinsel van de CIA om de bevolking zo een redden te geven om zo iemand te negeren, dus om de waarheid die een zeldzame enkeling heeft gevonden te negeren. Makke schapen zijn makkelijk te beïnvloeden.

  Een ander element van 5G kan letterlijk mensen pacificeren, ze tot zombie maken, in een soort van dronkenachtige roes brengen. Dit was OOK reeds in 1967 bekend geworden.

  Leef in een faraday kooi om veilig te blijven?

 6. Als de machthebbers geen dienders meer hebben is het klaar voor hen. En goed ook.!!!

 7. Volledig mee eens! Mijn vaag is…wat moeten we als eenvoudige burgers doen om ons tegen deze crimenele overheden te beschermen! De vaccinaties weigeren is een begin…maar wat als ze ons wettelijk gaan verplichten? Zoveel mogelijk informatie met anderen delen is zeker ook aanbevolen om anderen te waarschuwen, zolang we daar nog de kans toe krijgen…MAAR wat kunnen we nog meer doen OM ONS TE BESCHERMEN???

 8. @ Korreltjezout : Bill Gates – zijn vader was het hoofd van Planned Parenthood – is een aanhanger van het idee om de wereldpopulatie terug te brengen naar 10-15% van wat het nu is. Als je dit wil verkopen dan moet je ook alles zeggen. Zij werken aan een vaccin van voorbehoedsmiddel dat meerdere jaren werkt met maar 1 inspuiting. Zo willen zij de wereldpopulatie terug te brengen. Nu gebruiken in de rijkere landen de pil en andere middelen maar in vele armere landen is dit niet haalbaar en/of betaalbaar en zij willen dit zo betaalbaar maken voor iedereen in die landen. Als je aan geboortebeperking doet en er minder kinderen geboren worden dan krimpt de populatie ook. Waar is er overbevolking ….in de armere landen. Dus lees de artikels eerst eens (helemaal) zelf voor je alles maar klakkeloos overneemt wat er voorgekauwd wordt.

 9. Het lijkt erop dat Bill Gates de spreekbuis en marionet is geworden van o.a zijn vader en een groepje vnl anonieme CEO’s van multinationals als Big Farma en Big Tech, Big Agri en Big Food.
  Bij elkaar een selecte groep met veel kapitaal en daardoor heel veel macht en invloed vooral op regeringen en organisaties (ook NGO’s) over de hele wereld,
  Tegelijkertijd zorgen deze personen ervoor om zoveel mogelijk onder de radar te blijven, ze hebben immers Bill als hun enthousiaste boodschappenjongen.

  Als het lukt om het vaccin erdoor te drukken (in India en Afrika zijn al hele groepen gevaccineerd. In zo’n vroeg stadium kan dar alleen beschouwd worden als een EXPERIMENT. Die mensen hebben toch geen stem, dus dit kan ongestraft.

  ons actuele motto moet dus zijn :

  SAMEN TEGEN DE MULTINATIONALS

 10. Mijn missie is het om de wortel van onze angst uit de voedingsbodem van het duale denken te trekken.
  Laten we ons virus eens van een compleet andere kant bekijken.
  hetnieuweveld.nl/blog/428808_een-andere-waarheid-over-ons-virus
  Verder is wat wij ziekte noemen eigenlijk het lichaam dat in de helingsfase zit. Ben je open om een 180 graden andere kijk op ons lichaam te krijgen?
  hetnieuweveld.nl/blog/353300_een-andere-kijk-op-ziekte

 11. De vaccins die straks op de markt komen zijn enkel RNA en zullen zich niet kunnen nestelen in ons DNA. Het hele kopje ‘Nieuw vaccin’ is lariekoek.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.