817 besmettingen

Foto 123rf

Ik kijk op van mijn schriftje recht in het plastic gezichtsscherm van een conducteur. Hij wil mijn kaartje zien. Ik trek het mondkapje over mijn neus en kan het niet laten. Daarom zeg ik:”Dit doe ik speciaal voor jou.”

Natuurlijk ketst de man de bal terug, nadat hij mijn OV pas bekeken heeft.

“U doet het niet voor mij, maar wij doen het allemaal voor elkaar.”

“Ja, ja, antwoord ik nijdig, die reclame slogan ken ik ook.”

Ik voel een enorme donderwolk van boosheid opkomen. “Hou toch op, man, roep ik, we worden toch allemaal belazerd, dat moet je toch zo langzamerhand ook in de gaten hebben!”

De man kijkt me verwonderd vanachter zijn scherm aan. “We moeten van de regering mondkapjes op, u ook.”

Ik hap naar adem. Ik kan het gewoon niet opbrengen om het hele corona verhaal te vertellen en hem op alle onduidelijkheden en leugens te wijzen. Ik voel een betonnen muur van onbegrip tussen ons.

De man is van mijn leeftijd. Ik bijt: “U ziet toch ook dat de economie eraan gaat, dat het aantal werklozen verdubbelt dankzij de maatregelen van Rutte?”

“We moeten het met zijn allen doen. Iedereen levert in. Het kan niet anders.”, betuigt hij bijna spijtig.

Weer dat standaard napraten van het NOS Journaal. Ik walg. Niet van deze man, maar wel van de hele situatie waarin we verzeild zijn geraakt door de smeerlappen van de geneesmiddelenindustrie en de figuren die dit aansturen.

Helaas reageer ik al mijn gram op hem af, dat spijt me, maar de drang is te groot. De afkeer van alles wat met het coronakabinet te maken heeft is groter dan de coupe waarin ik alleen zit.

Ook de gelatenheid waarop deze man zijn en ons lot aanvaardt. Ik heb het niet meer.

“Door dit stomme beleid van de NS ga ik volgend jaar met de auto. Je denkt toch niet dat het prettig is om een paar uur met zo’n mondkapje op te zitten. Jullie jagen iedereen de trein uit. Slim hoor.”

“Na een paar uur in de warmte loop je rood aan. Die pokke mondkapjes zorgen voor 25% minder zuurstofopname en helpen geen reet.”

“De NS moet doen wat de overheid vraagt.”

“Ja, en als dat betekent dat jullie ook op de fles gaan. Duizenden NS-ers worden straks ontslagen omdat de treinen leeg blijven. Jullie zijn lekker bezig.”

“De meesten van jullie staan straks op straat.” Dan voel ik in mijn boosheid, ook medelijden opkomen. Hun goedgelovigheid en die van miljoenen anderen wordt ons allen noodlottig. Wat afschuwelijk!

Dan verandert zijn gezichtsmimiek. Ik lijk hem te hebben geraakt. Eindelijk ben ik door het brainwash pantser heen.

Waarschijnlijk komt op dat moment de stoom uit mijn oren.

Toch werkt de conducteur zijn standaard praatje af. “Vandaag zijn er 817 besmettingen bijgekomen, klinkt het ernstig. Dat komt door mensen die zich niet aan de regeltjes houden.”

Voor mij staat een door de massa media gebrainwasht man. Iedere dag herhalen zij dezelfde reclameboodschap. De tweede golf komt eraan. De cijfers kloppen weliswaar nog niet met die rampvoorspelling, maar heeft het NOS corona campagne team bedacht, dan praten we voorlopig alleen over het aantal besmettingen. Dat houdt de angst er wel in.

Indirect beschuldigt hij mij van het medeplichtig zijn aan de ‘tweede golf’.

“Ja, nijdig kaats ik terug, daarvan liggen er 6 in het ziekenhuis en daarvoor zijn meer dan 80.000 mensen getest.”

Ik weet dat dit gesprek geen enkele zin heeft. Hij en ik hebben onze stellingen betrokken. Hij vindt dat ik een van de bronnen van besmetting ben en ik ben boos op hem omdat hij zich laat besodemieteren door de massa media.

Zullen we er ooit samen uit komen?

Wat een ongelofelijk doortrapte reclame campagne voert de overheid samen met de geneesmiddelenmafia. Ze zetten hun tegenstanders en de gigantische groep angstige mensen tegen elkaar op. Ze spelen ons tegen elkaar uit, net zoals dat ik mijn irritatie uit tegenover een man die er weinig aan kan doen. Hij zit gevangen in het web van angst en corona hysterie en weigert dit in te zien.

Weinig, ja weinig. Want dat neem ik hem en zijn medestanders wel kwalijk. Als de bevolking een meer kritische houding zou hebben naar het dagelijkse nieuws en niet alles wat de overheid vertelt klakkeloos aanneemt, dan zouden ze niet geloven dat er weer een golf aan komt. Dan zouden ze weten welke smerige agenda hier speelt. Dat het niet om corona gaat, maar om controle over de mensheid via vaccinaties en 5G. Een combi die door de sociale media tot taboe is verklaard.

De conducteur loopt verder, “Goedenavond”. Ik blijf achter in mijn privé coupe met mijn mondkapje op. Ik krijg het niet over mijn lippen om hem ook een goede avond te wensen. Ik gloei nog na.

Steeds als ik in de trein zit, schrik ik. Ik realiseer me dan bij het zien van al die mondkapjesmensen de onderwerping van de mensheid door een macht die niet zichtbaar is, maar wel tot in de trein zijn tentakels heeft en zijn duivelsklauwen gebruikt.

Tegen de conducteur wil ik nog zeggen, het spijt me, dat ik zo lelijk tegen je deed. Maar jij had natuurlijk kunnen zwijgen over het mondkapje. Veel van je collega’s houden hun mond hierover.

Het is de gedweeheid van miljoenen landgenoten, hun dodelijke volgzaamheid van overheidsbesluiten, die me boos maakt.

Hoe ver mag de regering gaan, voordat voor jullie de grens is bereikt? Moeten jullie eerst ontslagen worden, in de bijstand komen, een lullig participatiebaantje krijgen, voordat ook jullie wakker worden?

Of reageren jullie nadat de eerste slachtoffers zijn gevallen door de dwangvaccinaties die eraan lijken te komen?

Ik hoop dat het niet zo ver komt. Misschien keert het tij en komen op tijd voldoende mensen bij hun positieve om een einde te maken aan de coronakolder.

 

Rob Vellekoop, 22 juli 2020

 

11 Comments

 1. Mijn ervaring in mijn dagelijkse bezigheden waarbij ik mensen tegenkom is dat de meesten van de medemensen zich bewust of onbewust weinig aantrekken van die idiote 1,5m. In sommige winkels gaat het er wat krampachtig aan toe maar over het algemeen is men vrij nonchalant. Gelukkig maar want deze nonchalance zorgt ervoor dat onze samenleving nog enigszins leefbaar is.
  Als iedereen zou doen wat van ons geeist wordt, dus 1,5m weg blijven van iedereen die niet op jou huisadres staat ingeschreven, zou het onleefbaar worden. Ik vraag mij af hoelang zo’n situatie te handhaven zou zijn.

 2. Dank je wel Rob Vellekoop.
  Dank je wel dat je dit zo eerlijk met ons deelt en begrijp je zo goed.
  Ik voel je woorden gewoon.
  Ik herken het ook.
  Dus hoef er niets aan toe te voegen of er verder iets over te zeggen.

  Dank je wel voor alles wat je verder met ons deelt en schrijft.

 3. Bij hyperventilatie helpt zo n kapje wel,maar langere tijd leidt dit tot gezondheidsproblemen.
  Juist was dit ook niet de bedoeling van de nieuwe wereldorde?

 4. I Feel You Rob , inderdaad coronakolder….
  Meer kracht toegewenst dan je al bezit om alles te dragen!
  Mvg Treowd

 5. Mooi, echt en voelbaar geschreven. Dank voor het delen!

  Ik denk realistisch gezien dat het nog ‘erger’ moet worden, voordat het gros gechoqueerd en wel wakker wordt uit de toverspreuk, door toedoen van de tot dan toe ontstane, collectieve ellende. De ellende is nog niet groot genoeg; wordt nog niet groot genoeg gevoeld en gedragen. Als we zo doorgaan komt dit vanzelf als natuurlijk gevolg.

  Ik vertrouw erop dat het goed komt. Er zijn ook positieve krachten werkzaam tussen hemel en aarde. Sterker nog: reflecterende op wat er gebeurt, lijkt het er sterk op dat het niet anders kan met de mensheid, dan wakker te worden voor zoveel meer van het leven als gevolg van deze wereldwijde wake-up-call.

  Vanuit het omdenken: je zou kunnen zeggen dat onze kwaadwillige ‘leiders’, in het zicht en vanuit de coulissen, ons een gunst bewijzen door zichzelf en hun agenda zo duidelijk en arrogant te presenteren. In hun arrogantie gaan ze ervan uit dat ze ons in de ban hebben, niet beseffende dat het effect van hun ‘push for dominance’ de menselijke Spirit doet ontwaken.

  Dit spel is nog niet volledig tot manifestatie gekomen, maar de uitkomst staat vast. Wij, de mensen, hebben al gewonnen. We leven enkel naar dit momentum toe.

  Geloven is zien. Waar je energie naar uit gaat, is wat je manifesteert. Aldus de wet van aantrekkingskracht.

 6. Mind control is en blijft een vijand, de grootste ooit sinds de tv, echt zeer gevaarlijk. Door oproepen en vertellen dat zwarte piet en de witten slecht zijn, zorgen ze dat ieder zich tegen een ander keert. VERDEEL EN HEERS DUS gaat al eeuwen zo.Gek dat de mens hier nu nog steeds niets van heeft geleerd, tja de boel ophemelen en groot in het nieuws zetten, hahha

 7. Dag Rob, ik begrijp dat jij je in ieder geval niet bij een ziekenhuis zal melden als je ziekteverschijnselen krijgt. Dat scheelt in ieder geval één bed op de ic. Het allerbeste verder.

 8. Rob…..heel verstandig van jou.
  Hoeveel mensen zijn er al niet overleden in het ziekenhuis nadat ze met “COVID-19″daar terecht kwamen?
  Een totaal verkeerde behandeling door aan het zuurstofapparaat aangesloten te worden waardoor de longen ontploften.
  Verkeerde medicijnen en vooral geen hydroxychloroquine omdat dit niet van Rutte mocht…….

 9. Geld en macht daar gaat het om en de mensen moeten en zullen sterven want er zijn teveel mensen opdelen planeet.
  natuurlijk niet iedereen maar voorlopig de 67+ er kost geen AOW en pensioen meer ,daar hebben we dus niks aan, kosten teveel. 75 plusser

 10. Hey Rob, 1 troost…..je heb met vooruitziende blik de conducteur gewaarschuwt. In juli waarschuwde je hem voor zijn mogelijk ontslag.
  de NS heeft net bekendgemaakt dat er 2300 werknemers de deur gewezen zal worden.
  4 maanden na uitspreken van een gedegen vermoeden, heeft de waarheid de leugen al ingehaald.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.