Artsen waarschuwen voor injectie

Een internationaal gezelschap van een dertigtal artsen spreekt zich uit tegen het C. vaccin. Hun voornaamste bezwaren zijn dat er geen bewijzen zijn dat het werkt of veilig is, dat het experimenteel is en onnodig omdat er geen sprake is van een C. pandemie. Daarnaast geven ze aanwijzingen die we misschien heel serieus moeten nemen. Wij voegen daaraan toe hun eerdere video’s waarin ze dieper op het gebruik van het vaccin ingaan.

We roepen iedereen op deze video massaal te delen omdat deze zeer waarschijnlijk anders snel van het internet verdwenen zal zijn.

Dr Andrew Kaufman

De Amerikaanse arts Kaufman vertelt dat er geen covid-19 virus geïsoleerd is dus kan je onmogelijk een vaccin maken dat als doel heeft het virus aan te vallen. Hij liet zich al eerder kritisch uit over de gang van zaken.

Volgens Kaufman is het niet eerder voorgekomen dat bijna alle regeringsleiders op de wereld op het zelfde moment het zelfde beleid invoeren (corona maatregelen). “Dit vertelt ons dat alles gecoördineerd is. Dit toont aan dat er een groep mensen is die regeringen vertelt wat ze moeten doen. ” (Wie daarvan nog niet overtuigd is zie Hoe 1% een bevolking van 7 miljard overheerst)

Dit moet leiden tot een wereldregering met een sterk gereduceerde bevolking en een nieuw financieel systeem. Het alomvattende plan is uitgelegd in Agenda 2021 en later Agenda 2030 van de Verenigde Naties.”

“Ze willen ons met genen injecteren door middel van elekroporatie. (dit is een microbiologische techniek waarbij een elektrisch veld aan cellen wordt toegevoegd om de doordringbaarheid van de celmembraan te vergroten. Chemicaliën, medicijnen of DNA kunnen dan in een cel worden ingebracht) Feitelijk willen ze genetische gemanipuleerde organismen van ons maken en op dezelfde manier worden GMO’s gemaakt. (lees meer van Kaufman hier)

Dr Hilde De Smet

Belgisch arts De Smet passeerde op deze website al eerder de revue met haar test van kooldioxide achter het mondmasker (Lees hier). Volgens Hilde probeert de farmaceutische industrie al 20 jaar corona vaccins te maken, maar zijn ze daarin nooit geslaagd. Voor het covid-vaccin heeft Big Pharma toestemming om de dierproeven over te slaan, dat betekent dat de mens proefkonijn zal zijn. Ze waarschuwt voor serieuze bijwerkingen.

Dr Nils R. Fosse

De Noorse dokter Fosse waarschuwt dat in het vaccin een nieuwe technologie wordt toegepast die is getest op enkele duizenden mensen binnen een paar maanden tijd.

Dr Vernon Coleman

De Brit Coleman vertelt dat dokter in het Verenigd Koninkrijk (en elders) covid-19 niet in twijfel mogen trekken. Materiaal over de ziekte is verboden. Hij beschouwt covid-19 als de grootste hoax in de geschiedenis.

Prof. Dolores Cahill

Deze Ierse herhaalt wat ze al eerder heeft gezegd, namelijk dat de symptomen van Covid-19 heel eenvoudig en succesvol zijn te behandelen met vitamine C, D en zink. Dit vaccin acht ze onnodig.
Meer van Cahill kan je hier lezen. (Professor Cahill stelt gerust en geeft oplossing voor corona)

Dr Zac Cox

De Brit Cox vertelt dat er geen lange termijn veiligheidsdata van het vaccin zijn. Hij zegt dat ze ons in feite testen wat tegen de Code van Neurenberg is. Hij zal het vaccin niet nemen.

Dr Johan Denis

De Belgische arts Denis neemt geen blad voor de mond. Hij zegt dat er helemaal geen medische noodzaak is omdat de pandemie fake is. Het is volgens hem in scene gezet om je angstig genoeg te maken zodat je het vaccin neemt. “We kennen de lange termijn gevolgen niet van het vaccin.” Hij vindt dat er meer onderzoek nodig is. Het vaccin kan zelfs je DNA veranderen, dit is niet meer terug te draaien, ook niet voor toekomstige generaties!

Dit is een experiment op de mensheid

Er zit nanotechnologie in. Er zijn sterke aanwijzingen dat dit jou een controleerbare pop maakt via je eigen smartphone en het 5G netwerk met kunstmatige intelligentie. Op deze manier kan je alles verliezen wat je mens maakt.

Dr Tom Cowan

Deze Amerikaan zegt dat gezondheid niet kan komen van het injecteren van giffen in ons lichaam, maar eerder door te beslissen om menselijk te zijn en hier met heel je hart naar te streven.

Dr Kevin P. Corbett

Volgens deze Engelsman zal het vaccin je genen veranderen en wordt het mogelijk te zien of je gevaccineerd bent. “We willen dat alle vaccinaties onmiddellijk stoppen.”

Dr Carrie Madej

Deze Amerikaanse dokter vertelt dat dokters en ziekenhuizen financiele incentives krijgen voor het stellen van een covid-19 diagnose!

Wij publiceerden al eerder een uitgebreide analyse van Dr Madej over het nieuwe vaccin. Zij vertelde over de genetische modificatie, het gebruik van micronaalden met hydrogel (met nanotechnologie). Mensen kunnen met een pleister worden gevaccineerd. In de pleister zitten namelijk kleine naalden met hydrogel met daarin het luciferase enzym en het vaccin. De naalden gaan door je celmembraan zodat synthetisch DNA binnenkomt. Je lichaam ‘leest’ dit en reproduceert het. Het idee is dat het lichaam daardoor eraan gewend raakt en zal weten wanneer het antibodies moet maken voor een verbeterde T-cel respons. Ook over het gevolg van genetische modificatie en de patentering

Die kan je hier terug lezen. Dr. Madej: Covid-19 vaccin zal ons lichaam genetisch veranderen

Dr Boris Dragin

Deze Zweedse arts gaat er niets en niemand ontziend tegenaan als hij zegt:

“Je moet gek zijn om een ongetest experimenteel vaccin te accepteren van een criminele fabrikant, die door veiligheidsprogramma’s heen raast en er enorm van profiteert. Er is geen verzekeraar die een dergelijk vaccin durft te verzekeren.”

Dr Piotr Rubas

Deze Poolse arts zegt het heel duidelijk: een vaccin moet minstens 5 jaar getest zijn.

Dr Sherri Tenpenny

Deze Amerikaanse arts vertelt nog even dat farmaceutische fabrikanten op geen enkele manier aansprakelijk zijn voor het vaccin. Ze vertelt dat sinds 2002 ze al een coronavaccin proberen te maken (sinds SARS). Iedere dierentest leverde op dat de dieren een paradoxale immuniteitsreactie kregen. Het deed de infectie zelfs toenemen.

Dr Elke F. de Klerk

Nederlands arts De Klerk zegt dat je met dit vaccin meisjes en jongens kunt steriliseren en voor altijd het DNA kunt veranderen.

Zie video

Open Tube

Of ga naar Brighteon

Of kijk op Facebook

 

Rob Vellekoop, 10 december 2020

24 Comments

 1. Dank voor deze informatie, zeer welkom 1 Ik heb het op LinkedIn gedeeld. Keep up the good work !

 2. Als vader van nog jonge kinderen sta ik werkelijk doodsangsten uit. Als het allemaal waar is, the great reset, het misschien straks verplichte vaccineren, wie weet de fema’s, het kwaadwillende en ogenschijnlijk zelfs duivelse plan van …. ja van wie eigenlijk (VN, WHO, WEF)
  Hoe ga ik in hemelsnaam mijn jongens beschermen!!!??? Hoe kan ik hier tegen vechten!!!???
  Ik hoor en lees het echt wel….”samen moeten we er tegenin gaan”. Ik voel me tot op heden echter verdomd alleen staan…

 3. Je moet wel heel dom zijn om een dokter te geloven die nog in duivelsuitdrijving geloofd. Stop met het delen van deze onzin

 4. Waarom geloof je nog in Rutte of het NOS Journaal? Beide hebben bewezen totaal onbetrouwbaar te zijn.

 5. I don’t get what all these MD’s mean by saying there is no coronavirus pandemic, it’s a hoax. This is not the truth, people are sick and dying of this virus. This invalids what each medical clinician says in these videos.

 6. How do you know they are dying of the virus? Why do you think there is a pandemic, despite these doctors say otherwise? It is all a matter of credulity. You belief the government and their propaganda apparatus as you were told to.

 7. I know people who have died of the disease. I also have friends who are long haulers.

 8. Dat de ziekte er is, kan niet ontkend worden. Een pandemie is het niet, maar wordt gecreëerd door de maatregelen opgelegd door de Wereldgezondheidsorganisatie. Wereldwijd, in alle landen, wordt er door die maatregelen van afstand houden en quarantaine met man en macht gewerkt dat er geen immuniteit kan opgebouwd worden. Ook gaf onderzoek in Italië reeds bij de eerste golf als resultaat dat de meeste zieken vit. D en zink tekort hadden. Het is algemeen geweten dat vit. C genezend werkt. Maar die kennis wordt door alle artsen en virologen naast zich neer gelegd.
  De hoofdsponsor van de WGO is Bill Gates, ook sponsor van de pharma-industrie, van onderzoekslabo’s van universiteiten en ziekenhuizen, waar toevallig de experts-virologen uit gerekruteerd worden, die toch niet tegen hun broodheer zullen reageren.
  Mijn conclusie is ook dat de behandeling van het Coronavirus één malafide handel is, die de kas van criminele sponsors moet doen rinkelen.

 9. Reinier schreef…Hoe ga ik in hemelsnaam mijn jongens beschermen!!!??? Hoe kan ik hier tegen vechten!!!???
  De overmacht is enorm groot. Al de acties zullen weinig opleveren. Ze gaan gewoon door naar het streven van één wereldorde met geprogrammeerde “mensen” zeg maar robots.
  Er aan ontkomen kan nog (tijdelijk) de president van Brazilië heeft er een stokje voor gestoken. Wat die lui willen… is je vrijheid. Gisteren video gezien dat alle landen er aan moeten geloven met slechts één uitzondering. BRAZILIË. Ik woon er en kan genieten van een grote vrijheid. Restaurants zitten gewoon vol en overal zijn de mensen dicht op elkaar zonder mondkapjes. EMIGREREN NAAR BRAZIL en je zit voorlopig veilig.

 10. In het beging van weinig besmettingen doordat testen beperkt werd door de artsen. Inmiddels lopen de besmettingen de spuigaten uit, maarja we testen ons rot met ze alle waarom kan er nu wel zoveel getest worden en toen niet. Het ziet er naar uit dat het een plan is. Maar het is toch simpel te snappen dat als je meer test dat er ook meer risseltaat komt. Lekker allemaal 2 keer per dag testwn mensen dan komt het nooit meer goed hier. Gewoon als vroeger ben of voel je je ziek thuis blijven tot je je weer goed fit voelt en bij toenemende benouwtheid effe testen. Want het ziekenhuis spuit je enkel plat want het vaccin helpt je toch niet. En als het dan zoveel probleemen geeft bij de ziekenhuizen waarom liggen er geen caronagevallen in gouda. Best raar he.

 11. De PCRtest is ongeschikt om een diagnose te stellen. De uitslag betekent in feite niets. Dus je kunt ook niet spreken van besmettingen op basis van het testen.

 12. Onder het artikel staan DRIE links naar de video, namelijk via

  Open Tube

  Of ga naar Brighteon

  Of kijk op Facebook

  !!

 13. IS JOUW ARTS OPEN EN EERLIJK NAAR JOU OVER DIT EXPERIMENTELE VACC!N?
  Het corona ‘vaccin’ is feitelijk een nooit eerder toegepaste experimentele gentherapie met mogelijk blijvende wijziging aan uw DNA als gevolg.
  BERICHTEN OVER ERNSTIGE SCHADE EN DE DOOD ALS GEVOLG VAN DE INJECTIE STROMEN VAN OVER DE HELE WERELD BINNEN.
  Om zowel de Nederlandse bevolking als de arts/verpleegkundige die de injectie gaat zetten in bescherming te nemen heeft stichting Artsen Voor Waarheid twee brieven opgesteld voor de arts en de ‘patiënt’.
  Een arts is strafbaar als hij iemand vaccineert met dit nieuwe vacc!n en de persoon niet de informatie geeft , dat hij/zij meedoet aan een medisch experiment tot aan december 2023. Jouw arts is verplicht deze informatie te geven en de bijwerkingen te vertellen die op kunnen treden na toedienen van het experimenteel Covidvacc!n!!
  Doet jouw arts dit niet, dan is jouw arts strafbaar. Het handelen van de arts is tevens een misdrijf en wordt strafbaar gesteld middels het Wetboek van Strafrecht en de Internationale Verdragen zoals onder meer de Nürnberg-Code 1947 en het Genocideverdrag van 1951.
  MOGELIJKE BIJWERKINGEN COVID-19 VACCIN :
  Er zijn twee injecties in het Covid-19 vaccin van Pfizer:
  De eerste injectie is acetaminophen, het wordt toegediend om te proberen de ernstige bijwerkingen van de tweede injectie, het ‘vaccin’, te verlichten(?)
  BIJWERKINGEN:
  -Syndroom van Guillain
  -Barré – immuunsysteem tast zenuwen aan
  -Acute verspreide encefalomyelitis -ontsteking in de hersenen / ruggenmerg
  -Transversale myelitis-beschadigt isolerende zenuwcelvezels
  -Encefalitis
  -hersenontsteking
  -Myelitis -ontsteking van het ruggenmerg.
  -Encefalomyelitis -ontsteking van de hersenen en het ruggenmerg
  -Meningoencefalitis
  -herpes
  -Meningitis -infectie / ontsteking van vloeistof die de hersenen / het
  ruggenmerg beschermt.
  -Encefolapathie -schade of ziekte die de hersenen aantast.
  -Convulsies -oncontroleerbare spiersamentrekkingen
  -Toevallen-oncontroleerbare spiersamentrekkingen
  -Beroerte -slechte bloedtoevoer naar de hersenen veroorzaakt celdood
  -Narcolepsie-chronische slaapstoornis, overweldigende slaperigheid overdag
  -Kataplexie -spieren worden plotseling slap of verzwakken zonder
  waarschuwing.
  -Anafylaxie -ernstige levensbedreigende allergische reacties.
  -Acuut myocardinfarct-hartaanval
  -Myocarditis -ontsteking van de hartspier
  -Pericarditis-ontsteking van het hartzakje
  -Auto-immuunziekte-immuunsysteem valt het lichaam aan.
  -Uitkomsten van zwangerschap en geboorte-doodgeborenen
  -Niet-anafylactische
  allergische reacties
  -ernstige allergische reacties
  -Trombocytopenie-beenmergaandoening, leukemie, immuunsysteem
  -Verspreide intravasculaire coagulatie -abnormale bloedstolling in het lichaam
  -Veneuze trombo-embolie-bloedstolsels die hartaanvallen veroorzaken
  -Artritis en artralgie
  -gewrichtspijn
  -Ziekte van Kawasaki
  -hoge koorts en vervelling van de huid
  -Vaccin-versterkte ziekte
  -Vaccingerelateerde ademhalingsziekte
  -Multisysteeminflammatoir syndroom bij kinderen
  -Ontsteking van het hart, de longen, de nieren, de hersenen, de huid, de ogen of de maagdarmorganen
  -DE DOOD
  Bron bijwerkingen:
  https://www.fda.gov/media/143557/download
  Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration)
  Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee
  October 22, 2020
  Meeting Presentation
  Op onderstaande website vindt je alle documenten en bronnen van artsen.
  https://www.artsenvoorwaarheid.nl/informed-consent
  https://www.artsenvoorwaarheid.nl/
  fda.gov
  http://www.fda.gov

 14. STOP MET HET DELEN VAN DEZE ONZIN !!!!
  IEDEREEN IS DE MAATREGELEN ZAT LANGZAMERHAND, ÓÓK ARTSEN, WANT DAT ZIJN NET ECHTE MENSEN, EN ONDER HEN ZIJN DUS ÓÓK ANGSTHAZEN, DIE HET EVEN NIET MEER ZIEN ZITTEN…

 15. Vind het wel apart dat men het heeft over injecteren van dna. Dat terwijl wanneer je een nieuwe donor orgaan ontvangt (ook vreemde dna) er eerst van alles in het lichaam gepompt moet worden om de vreemde dna (donor orgaan) niet aan te vallen. Ook raar ik moet de nos niet geloven maar de vage site hebben wel ineens de waarheid wat zijn hun bronnen dan waar is er geen transparantie op dit gebied. Laten we eens goed alle feiten neer leggen en niet allemaal onzin de wereld in gooien.

 16. Ik kies voor veiligheid, ik voel me goed, waarom zou ik het toelaten. Als ik ziek ben met dit zogenaamde virus, wel dan zien we wel, Zolang ik niet verplicht ben, neem ik het risico niet. En geen toegang hebben tot andere landen en dergelijke omdat ik geen covidpassport heb, tja de rechtbanken zullen veel werk hebben. trouwens, de grens over en terug binnen 48 uur moet men geen test voorleggen, Dus in die tijd kan je niet de ziekte oplopen. dus bij deze, ik geloof het niet dat covid echt is.

 17. Apart dat het commentaar gestopt is na juni 2021. Geen voeding meer voor complottheorieën?

 18. Ja, ik denk dat dit komt doordat de complottheorie een complotpraktijk bleek te zijn.

 19. Beste Rob vellekoop. Ik wil je hartelijk bedanken voor je tomeloze inzet om mensen van de broodnodige informatie te voor zien zodat ze hun conclusie kunnen trekken trekken op basis van feitelijke informatie I. P. V fictie of aannames. Of mensen de realiteit onder ogen kunnen zien is een 2e. De mensen die hier negatieve reactie geven kennen jou niet Persoonlijk Al’s ze dat wel zouden doen Dan zouden ze weten dat je een kanjer bent! Bedankt voor al je inzet in de afgelopen jaren, groet van Belinda

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.