Mijn kerstgedachte: coronakolder kraakt kerstfeest, maar Liefde overwint alles

Er circuleert een lijst op het internet met daarop het aantal mensen dat volgens de coronamaatregelen tijdens kerst op bezoek mag in 2020 in de Europese landen. De aantallen variëren van 1 tot 10 personen per land per huishouden. Er wonen een paar honderd miljoen mensen in Europa. Een handvol regeerders met ondersteuning van politie en handhaving bestuurt deze miljoenen. Met hun geheimzinnige macht ontnemen zij met een pennenstreek de harmonie en warmte die voor miljoenen mensen bij kerst horen. Gelukkig brokkelt hun macht met iedere lockdown meer af. Steeds meer zien waarop we aankoersen.

Bijgeloof

Nergens zijn er massale betogingen tegen deze kolderieke maatregel geweest. Hier en daar wel wat demonstraties, maar de corrupte massamedia verzwegen dit.

In Nederland kondigde een mannetje met een brilletje van in de vijftig deze ‘maatregel’ aan tijdens zijn optreden op tv vanuit het ‘Torentje` in Den Haag. Op de achtergrond was tegelijkertijd te horen dat een kleine groep mensen het hiermee niet eens was. Zij sloegen op potten en pannen. De massamedia reageerden ‘beledigd’ want hoe durfden deze ‘wappies‘ de toespraak van de grote leider onderbreken met deze herrie.

Dat is de stand van zaken. Miljoenen laten zich koeioneren, terwijl kleine groepen zich juist verzetten tegen deze coronakolder.

Honderden miljoenen mensen zitten in de klem. Zij zitten gevangen in een soort magisch bijgeloof. Namelijk het geloof dat zij alles moeten doen wat de leiders in hun land bevelen (of zoals Rutte het noemt ‘adviseren’).

Autoriteit

Zij gehoorzamen omdat zij geleerd hebben dat naar de stem van de  ‘autoriteit’ moeten luisteren, niet direct omdat er anders straf volgt, maar omdat zij ‘het beste met ons voorhebben’. En omdat de mensen onderwezen is dat zij `horen` of ‘verplicht zijn’ of dingen ‘moeten’ doen wanneer autoriteiten hen dit ‘opdragen’.

“Autoriteit is het geheimzinnige fenomeen waardoor de ene persoon plotseling de illusie van macht heeft over de ander.”
(uit Nieuwe Tao)

Het gevolg van deze doorgeschoten dodelijke volgzaamheid en kritiekloosheid is dat de bazen van de wereld een waar tapijt van terreur over de wereld kunnen uitrollen. Het begint bij de WHO en eindigt als inperking van ieders persoonlijke vrijheid in de huiskamer van iedereen die ‘hoort te luisteren’. En er staat nog meer op het programma van ‘veiligheid en gezondheid’.

Er dreigt een wereld te ontstaan het komende jaar dat ieder kritisch mens die zich niet laat vaccineren met een dodelijk experimenteel elixer buitensluit.

Cel

Natuurlijk is er zogenaamd geen dwang de nano-injectie te nemen, maar degenen die dit niet doen zullen niet meer mogen winkelen, geen vliegreizen meer mogen maken, bepaalde landen niet meer kunnen bezoeken, geen publieke ruimtes betreden, enzovoort.

De cel waarin iedereen belandt die luistert naar het gezag  zal voor de groep gevaccineerden iets vrijer zijn (al mogen zij van de directeur van de WHO hun muilkorfje nog niet afdoen en ook de 1,5 meter blijft gelden). De niet gevaccineerden zullen ieder jaar minder ‘privileges’ krijgen, zeg maar steeds meer gevangen raken in de tentakels van de gezondheidsduivels.

Tja, met dit in het achterhoofd blijft er weinig over van een kerstgedachte, toch?

Liefde

Nee, zeker niet.

Ieder nadeel heeft zijn voordeel. Ook voor de mensen die nu nog braaf de regimes in hun land volgen. Er komt een dag met de bewustwording van de afschuwelijke gevangenis waarin zij zichzelf hebben opgesloten. Zolang zij geloven in de autoriteit van hun regeerders en blijven luisteren naar hun kolderieke bevelen zal ook hun gevangenis steeds enger en gevaarlijker worden. Net zo lang totdat zij zich zullen aansluiten bij de mensen die al eerder de tralies hebben waargenomen en de repressie hebben gevoeld.

Er komt een dag dat alle mensen hun zelfgecreëerde cellen zullen openbreken en de corrupte regeerders naar huis zullen sturen.

Die dag zal het echt kerst zijn. Met de harmonie en warmte die alle volken van de wereld dan voor zichzelf zullen opeisen.

De illusie van autoriteit en gezag zal op die dag verdwenen zijn en iedereen zal zich afvragen wat hen ooit zo in de knel heeft gebracht, opgesloten en ontmenselijkt.

Vrijheid, vreugde en warmte zal overheersen in ieders hart.

Liefde keert dan weer terug, die de coronaheersers hebben geprobeerd met wortel en tak uit te roeien. Want liefde overwint zelfs de WHO en zijn samenzweerders tegen de mensheid.

Amen.

Rob Vellekoop, 22 december 2020

 

 

10 Comments

 1. ACHTER HET GORDIJN VAN DE CORONA-ONZIN DOEMT EEN AFSCHUWELIJK MONSTER OP…

  Waarom weet niemand waarom het specifiek de middenstandsbedrijven zijn die in alle Eurolanden kapot worden gemaakt en waarvan vele ondernemers en nog veel meer werknemers het slachtoffer zullen worden? Want één ding is zeker: na deze harde lockdown gaat het in heel Europa faillissementen en werklozen regenen.

  Waarom weet niemand dat Het Nederlandse kabinet en het gluiperige individu dat de kroon draagt ook het Nederlandse volk op een afschuwelijke manier heeft verkwanselt aan de communistische dictator Xi Jinping van China?

  Volgend voorjaar is de middenstand in alle Eurolanden -en beslist niet om een griepgolf maar wèl om de misdadige maatregelen daartegen- kapot gemaakt en ligt dan voor het oprapen. Daarna mogen de Chinezen in heel Europa boodschappen gaan doen en worden die middenstandsbedrijven “gered” door de Chinezen die gek zijn op zaken doen en daarbij graag over lijken gaan. De lezer heeft moeite om dit gore verraad te geloven? Hier alvast een tipje (er zijn er nog veel méér) van de sluier:

  https://www.koninklijkhuis.nl/onderwerpen/staatsbezoeken/inkomende-staatsbezoeken/staatsbezoek-president-van-china

 2. Nogmaals: alle bagger die we dit jaar over ons heen hebben gekregen heeft NIETS te maken met een griepgolf maar ALLES met de misdadige en achterbakse manier waarop ons kabinet en Willem Alexander in business zijn met hun geliefde communistische dictator Xi Jinping. Dit wordt de eeuw van China, óók in Nederland. Staatspropaganda, inperking van grondrechten, totaal-controle, een puntensysteem ter opvoeding en een slaven-lap (het nieuwe hakenkruis) voor de holle NSB-koppen.

  BLIJF STEMMEN MENSEN, UW KABINETSLEDEN EN UW KONING HEBBEN HET BESTE MET U VOOR.

 3. Het is de knoet van Washington, New York en de City of London.

  Sinds de Golf oorlog houdt iedereen zijn bek en volgt orders.

  Of zoals Bush zei: What we say goes.

  Geen praatjes gewoon luisteren.

  193 Landen luisteren en volgen.

  Op naar een werelddictatuur.

  Dit gaat nooit meer weg, doe er maar iets aan als je durft.

 4. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Liefde overwint alles???
  Nee hoor…de dictator schap..die over wint alles…loop in het gareel en blijf braaf in het keurslijf lopen zoals DE HEERTJES het willen hebben.

  Experiment toont aan:zo goed werken mondkapjes!!
  Door Jeannette Kras,

  Het had wat voeten in aarde,maar ook in Nederland zetten we nu in de supermarkt een mondkapje op.
  Antwoord is—-anders kom je er niet in!!! en 2–je krijgt een boete opgelegd van de Grappe haus gestapo!

  En nee,daar krijg je niks van.
  Antwoord—jawel het spaans benauwd,een pijnlijke strot cq keel!

  Vraag maar aan de tandarts of de chirurg.
  Antwoord—Daar kom ik niet binnen want dat is kapot geprivatiseerd door al die zorg verzekeraars!!
  Dat is voor de gewone mens niet meer toegankelijk geworden!
  Maar die tandarts en chirurg lopen NIET constant met dat doekje voor de mond!

  En of het helpt? Daar lijkt het wel op.—–LIJKT…o…ja LIJKT HE????
  Wetenschappers van de universiteit van Edinburgh hebben met een simpel experimentje nog maar eens aangetoond hoe virusdruppels door het mondkapje worden tegengehouden als je praat,hoest,niest of zelfs maar ademt.
  Antwoord—natuurlijk hoor..al die druppel en bacteriën vermenigvuldigen in je lichaam met de minuut..er ontstaat dus een ophoping van bacteriën…daar wordt je nou ziek van.

  Het onderzoeksteam analyseerde hoeveel van het virus op diverse oppervlakken landde vanaf verschillende afstanden als een persoon een mondkapje droeg of niet.
  De resultaten waren verbazingwekkend. “Het dragen van een mondkapje zorgde voor duizend keer minder druppels, die werden verspreid,” aldus onderzoeksleider Lucia Bandiera. “We schatten dat een persoon die zonder mondkapje op 2 meter afstand staat van een hoestend persoon wordt blootgesteld aan duizend keer meer druppels dan iemand die op een halve meter afstand staat mét mondkapje.”
  Antwoord—maar als de mens hoest en of niest doet hij dat in de elleboog of zakdoek…heeft Marktje ons maanden aan onze verstand weten te brengen..toch???

  Het team heeft dit op verschillende manieren onderzocht. Met een pop die hoesten en praten simuleerde en fluorescerende druppels uitstootte, maar ook met zes vrijwilligers wiens uitademing werd opgevangen. “Als de pop een van de twee mondkapjes droeg, ontsnapte maar een op de duizend deeltjes bij zowel spreken als hoesten,” schrijven de onderzoekers.

  Antwoord—als je met je hoofd de hele nacht onder de dekens gaat liggen dan wordt het ook lekker warm er onder en kan op verstikking treed in werking.

  Tot zover maar weer over dat bacteriën ophoper die de mens dwangmatig op MOET zetten.
  Gewoon die verantwoordelijke mensjes aanklagen in Brussel!

  Ik dank en ga samen gezellig KNALLEND het nieuwe jaar in!

 5. Hoe is de stompe horde toch van “we moeten de curve afvlakken” terecht gekomen in “we moeten ons leven voorgoed veranderen”?

  Wordt het “THE GREAT RESET” of “THE GREAT RESIST”?

  In het romantische Frankrijk leven nog echte mensen en daar vinden ze helemaal niet dat liefde alles overwint. Oud en nieuw is daar dan ook wat eerder begonnen:

  https://www.youtube.com/watch?v=-ttlG6s_tuU

 6. China zou best wel eens de scepter kunnen zwaaien in de westerse wereld. Zij bezitten zoveel geld dat ze ongetwijfeld geld uit hebben staan bij ons. En wie het geld heeft…. juist,heeft de macht.
  Wat betreft de Nederlandse bevolking . Plus min 50 % luistert al niet meer naar onze leiders. Dat merk ik iedere dag weer met mijn werk.
  Maar ze hangen het niet aan de grote klok,vanwege represailles. Onze overheid heeft nu eenmaal de politie,leger ,boa’s ,security. Het stikt ervan bij de openbare gebouwen.
  Dus mondje dicht en gewoon meelopen.
  Die kleine groepen die wel wat laten horen worden vaak opgepakt en wat bereiken ze?
  Onze tijd komt nog wel,wees maar niet bang . Het is alleen het juiste moment afwachten.

 7. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Is het corona-vaccin een groter gevaar voor de gezondheid dan de ziekte zelf?

  Volgens berichten in de media staat een nieuw coronavaccin op het punt goedgekeurd te worden en dus op de mens te worden toegepast.
  In Duitsland moeten meerdere duizenden mensen per dag worden gevaccineerd in geplande corona-vaccinatiecentra.
  Maar wat door de farmaceutische industrie als een “historische doorbraak”geprezen wordt,moet echter kritisch in vraag worden gesteld.
  Zie de wakker schuddende uitzending “Corona-vaccin:groter gevaar voor de gezondheid dan de ziekte zelf?”

  Momenteel wordt er geld, in bedragen ter hoogte van miljarden, geïnvesteerd in de ontwikkeling van een coronavaccin,meer bepaald een SARS-CoV-2-vaccin.
  Daarbij wordt parallel gewerkt aan verschillende vaccins.
  Eerste vaccins worden al op mensen getest.
  Volgens de Frankfurter Allgemeine worden de eerste vaccins in augustus in India op de markt gebracht.
  [1] SARS-vaccins,zoals bijvoorbeeld het corona vaccin, zijn echter onbetwistbaar gevaarlijk en hebben bij dierproeven geleid tot vele dodelijke gevolgen door ontstekingshaarden in de longen en tot overreacties van het immuunsysteem.
  [2]Toch wordt in het geval van het huidige corona vaccin een extreme en gevaarlijke verkorting van de testfase uitgevoerd.
  [3]Vaccinproeven worden momenteel goedgekeurd, “zonder dat de gebruikelijke hoeveelheid preklinische veiligheidsgegevens over de toxiciteit ter oriëntering ter beschikking staan”,zegt viroloog Dr. Kevin Gilligan,senior consultant bij Biologics Consulting.
  Tot de goedkeuring van een nieuw vaccin verstrijken normaal gezien tien jaar.
  En we worden nu geconfronteerd met vaccins,die binnen enkele maanden op de markt zullen komen.

  De aankondiging,dat deze vaccins dan voor 7 miljard mensen moeten worden ingezet,doet de oren spitsen!
  Waarschijnlijk zal de vaccinatieprocedure bovendien niet alleen in Europa,maar wereldwijd onder directe of indirecte inentingsdwang verlopen,wat meer mensen blijvend zou kunnen schaden of zelfs doden,dan de ziekte Covid-19 ooit zou kunnen doen.
  Een te duistere prognose?

  Laten we eens kijken naar wat er in het onderzoek naar deze vaccins wordt besproken,maar wat door de publieke media voor ons wordt verzwegen en grotendeels genegeerd door politici:

  De voorzitter van de Duitse Vereniging voor Immunologie,Prof. Dr. Thomas Kamradt, zei: “In het bijzonder bij corona virussen lijkt het relatief moeilijk te zijn,vaccins tegen deze virussen te ontwikkelen.dieren,die het vaccin hebben gekregen, (ontwikkelden)pathologische veranderingen in de longen (en) ontstekingscellen,die daar niet thuishoorden.
  Het moet zeer zorgvuldig worden uitgesloten,dat er iets zou gebeuren,wanneer men nu een vaccin tegen SARS-CoV-2 ontwikkelt”.
  [4]Hoe komt Prof.Dr. Kamradt ertoe zich zo bezorgd te uiten?
  Er bestaan in de vaccinatiestudies over SARS-CoV-2 daadwerkelijk meerdere verontrustende fenomenen,die door deze vaccins worden veroorzaakt.
  Twee daarvan noemt men VAERD en ADE.

  VAERD (*Vaccin-Associated Enhanced Respiratory Disease, in het Nederlands;geassocieerde versterkte longziekte door het vaccin)is een fenomeen dat zich in een,door het vaccin veroorzaakte, gevaarlijke longontsteking manifesteert.
  Dit fenomeen treedt vooral op bij vaccins,die berusten op conventionele methoden, maar kan ook bij de nieuwe MRNA-vaccins niet uitgesloten worden.
  [5]ADE (Antibody Dependent Enhancement)is een, door vaccinatie veroorzaakte, productie van niet-specifieke antilichamen,die het virus niet bestrijden,maar de opname van het virus in de cellen bevorderen en daarmee de ziekte zelfs versterken.

  Volgens viroloog Dr. Gilligan is ADE “een echt probleem” en beveelt hij grondige veiligheidsstudies aan. “Want als een vaccin op grote schaal beschikbaar is,die de ziekte versterkt,zou dat erger zijn, dan helemaal geen vaccinatie door te voeren.”
  [6]In het verleden moesten vaccins herhaaldelijk uit de markt worden genomen vanwege verwoestende neveneffecten:Zo bijvoorbeeld in een vaccinatiestudie uit de jaren zestig. 80 % van de zuigelingen en peuters die tegen RSV (*Respiratory Syncytial Virus,een RNA-virus) zijn geïmmuniseerd, werden in het ziekenhuis binnengebracht en 2 kinderen stierven. [6] Sommige andere vaccins zijn,vanwege de ernstige bijwerkingen,na hun introductie,van de markt gehaald,zoals een pneumokokkenvaccin waaraan verscheidene kinderen in Japan stierven of een rotavirusvaccin in Amerika. [7]

  Toch bevelen sommige onderzoekers een “agressieve aanpak” aan bij de ontwikkeling van vaccins,zonder rekening te houden met ADE, VAERD en andere risico’s,zoals zenuwschade of het Guillain-Barré-syndroom als bekende bijwerkingen van het vaccin.

  Maar nu nog over de nieuwe mRNA-vaccins, die momenteel sterk worden gepromoot in verband met de ontwikkeling van coronavaccins.
  Ze lijken gemakkelijker te produceren,beter opbergbaar en met minder hulpstoffen voorzien te zijn.

  Maar:tot nu toe bestaat er nog geen enkel,voor de mens toegelaten, mRNA-vaccin op de markt.
  Er is een gebrek aan allemaal klinische ervaringen met betrekking tot dit vaccin, die het menselijk genoom moet veranderen,die de mens genetisch manipuleert.
  In hoeverre daarbij de geïnjecteerde RNA-frequentie het DNA zal herschrijven en voor altijd in het menselijk genetisch materiaal kan worden ingebouwd,wordt in onderzoekskringen nog besproken.

  Er is dus bijna niets bekend over de werking van dit nieuwe type vaccin op de mens,en al zeker niet over de gevolgen op langere termijn.

  Ook bij de mRNA-vaccins moet ADE en een ander levensbedreigend fenomeen, een zogenaamde cytokinestorm, een ontsporing van het immuunsysteem, worden aangenomen.
  Beide fenomenen leiden tot het feit dat bij een besmetting met SARS-CoV-2 de ziekte nog erger verloopt dan normaal.
  [8]Verder bestaan er aanwijzingen,dat een dergelijk vaccin auto-immuunziekten veroorzaakt.
  Alsook is er een verhoogde neiging tot embolieën waargenomen.
  Daarbij ontstaan er gevaarlijke bloedstolsels die longembolieën, hartaanvallen en beroertes kunnen veroorzaken.
  En er werd een verminderde weerstand tegen andere virusziekten vastgesteld.
  [9]Conclusie: Aangezien 80 % van de, met corona geïnfecteerde, mensen slechts zeer licht klinisch ziek zijn,moeten we volgens Prof. Kamradt “er zeer zeker van zijn,dat een vaccin geen schadelijke neveneffecten heeft”.
  Want schadelijke bijwerkingen zouden meer doden kunnen veroorzaken dan de ziekte zelf.
  Als een vaccin op de markt wordt gebracht zonder jaren van conventionele tests, houdt Prof. Dr. Stefan Hockertz,een gerenommeerd farmacoloog en toxicoloog,rekening met 4 miljoen vaccinslachtoffers en 80.000 doden in Duitsland alleen door deze grove nalatige vaccinatiestrategie.

  Ik danke U!

 8. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  De wereldheerschappij-epidemie.

  Ontelbare epidemieën hebben ons al geteisterd:Malaria, cholera, gele koorts en dergelijke, en dan als ergste – de pest!
  In één klap heeft het hele stammen of volkeren omgebracht.
  Maar nu net besluipt ons een epidemie die nog erger is dan de zwarte dood – en nee, niet weer corona – veel erger:het is een spirituele wereldheerschappij-epidemie – binnengebracht door een zeer gevaarlijke wereldheerschappij-sekte.
  Als haar incubatietijd voorbij is,dat wil zeggen:als het komt tot een open uitbraak,zal de mensheid verlangen naar de goede oude tijd van de Zwarte Dood.
  Want de pest maakte korte metten met zijn slachtoffers en beroofde hen plotseling van hun leven.
  De wereldheerschappij-epidemie daarentegen laat haar slachtoffers doelgericht voortleven en in plaats daarvan,martelt ze hen elk uur en minuut.
  Haar slachtoffers hebben te weinig om te kunnen leven en te veel om te kunnen sterven.
  Daarom is hun kwelling erger dan de dood.
  De wereldheerschappij-epidemie vreet zich sluipend door alle gebieden van het leven en breekt overal uit:bijvoorbeeld door dwang om in armoede te leven,door systematische onteigening,door het ontnemen van steeds meer mensenrechten,zoals het recht op lichamelijke integriteit,het recht op privé-eigendom of het beroven van allerlei vrijheidsrechten; dus dagelijkse kwellingen door steeds meer beperkingen,overregulering,steeds meer controle, tot en met volledige vernedering onder de totalitaire slavenstaat.
  De nutriënt (stof waarmee een levend wezen zich voedt van de kiemende wereldheerschappij-epidemie is onze vrijheid,onze bezittingen,ons leven – met andere woorden:haar macht voedt zich met onze verliezen onze kwellingen,onze machteloosheid.
  Het lijkt op een gemuteerde vampier die,ondanks het feit dat hij verzadigd is met bloed,zijn slachtoffers op andere manieren moet blijven kwellen.
  En niemand bewere nu dat zulke krachten niet bestaan – en dat hun incubatietijd nog niet is begonnen.
  Als de mensheid de dragers van deze epidemie niet onmiddellijk in quarantaine plaatst, zal de definitieve uitbraak van deze epidemie plaatsvinden – dat wil zeggen,de doorbraak van een satanische wereldheerschappij-sekte.
  Hoe kunnen we deze sekte herkennen?
  In de eerste plaats aan de beruchte leugens,bedrog en manipulatie. Ze verkrijgen hun macht op arglistige wijze met argumenten over de bescherming van het volk,over voorzorg, over het bestrijden van de vijand en dergelijke.
  Maar het bedriegt de mensen zoals de wolf Roodkapje bedriegt.
  Het bouwt zijn kracht zonder aarzeling ook op vrij uitgevonden beweringen, die reiken tot aan fysieke onmogelijkheden.
  Als we het mondiale coronascenario als het ware verder blijven testen op het voorhanden ziekteverwekkend vermogen van het wereldheerschappij-virus,willen we daarmee op geen enkele manier de noodzaak van risico-analyses door de staat en beschermingsmaatregelen voor de pandemie in twijfel trekken. Helemaal integendeel,elke regering die haar bevolking niet nu al uit voorzorg wil beschermen tegen epidemieën en pandemieën moet als onverantwoordelijk en gevaarlijk worden beschouwd.
  Nog gevaarlijker zijn echter regeringen die hun risicoanalyses misbruiken om hun eigen macht of de macht van superieure schaduwmachten te vergroten.
  De volgende 8 componenten documenteren echter dat precies dit het geval lijkt te zijn in het hele Covid-19 scenario.
  Ze worden sterker tot één enkele grote verdenking:
  1. We schrijven 2009: in mei 2009 wijzigt de WHO de definitie van een pandemie op 2 essentiële punten: ARTE vatte de verandering in de pandemiedefinitie samen in een documentaire: “In het verleden was de voorwaarde een ‘enorm aantal sterfgevallen en besmettingen’ in ‘verschillende landen’.
  Dat is vandaag de dag niet meer het geval.
  Nu, om een pandemie uit te roepen,is het voldoende dat de ziekteverwekkers zich snel en massaal verspreiden in ten minste twee van de zes regio’s van de WHO. […] Hoeveel mensen er wereldwijd sterven of ziek worden,is niet langer een criterium voor een pandemie.”
  Uit de ARTE-documentaire “Profiteurs van de Angst”. Bron: youtube.com, Doku | Profiteure der Angst – arte 2009, 27.03.2020. De Expresszeitung (Expreskrant) vatte deze gebeurtenis samen in zijn nummer 32,gepubliceerd in mei 2020 met de woorden: “Coronahysterie zonder bewijs.
  De WHO als recidivist”.
  Recidivist omdat de WHO met haar pandemievoorspellingen herhaaldelijk paniek had veroorzaakt onder de bevolking en ze in miljardentekorten had gemanoeuvreerd.
  Alleen al het openlijk toelaten van een definitiewijziging was klinkklare onzin.
  Alarm slaan als er minder dan 10 geïnfecteerde mensen zijn,
  lijkt toch dwaasheid,zoals wanneer je elke stamtafel met enkele rokers met een groot brandweerkorps zou beantwoorden en onmiddellijk een nationale noodtoestand zou afkondigen – “Roken is toch dodelijk of niet soms?”!
  We zouden nooit of te nimmer meer vrij zijn.
  Echte pandemieën, zoals de pest,eisten hun slachtoffers zo snel op,nog voor het tijdperk van de luchtvaart,dat beschermende maatregelen van welke aard dan ook faalden.
  Of men was – om welke reden dan ook – bestand tegen deze doodsgolven, of het was voorbij.
  Aan de andere kant konden resistenten de slachtoffers van de zwarte dood verzorgen,verplegen en begraven zonder zelf geïnfecteerd te raken.
  Zo en niet anders gebeuren echte pandemieën – ook nu nog – helemaal ongeacht de nieuwe definities.
  2. Het is het jaar 2010: Slechts één jaar nadat de WHO de definitie van een pandemie heeft gewijzigd,heeft de Rockefeller Foundation(die klootzakken van de BildeRberg-Greop) een document van 54 pagina’s gepubliceerd,waarin een horror-virus- scenario wordt beschreven,waarvan het verloop terugblikkend tot in detail overeenkomt met onze huidige Covid 19-pandemie.
  Alleen in plaats van een lockdown met alle verwoestende economische gevolgen,spreekt het over een LOCKSTEP.
  Vanwege de overvloed aan deze pandemiescenario’s,die ook in de punten 3-8 worden genoemd,voegen we hier slechts enkele originele citaten uit het Rockefeller-scenario toe.
  Houd er rekening mee dat deze regels 10 jaar voor het zogenaamde “noodscenario” werden opgeschreven.
  Citaat Rockefeller Foundation: “De pandemie had ook een dodelijk effect op de economie:De internationale mobiliteit,zowel van mensen als van goederen,kwam tot stilstand,het toerisme werd verzwakt en de wereldwijde toeleveringsketens werden onderbroken. Zelfs kleine buurtwinkels en kantoorgebouwen stonden maandenlang leeg,zonder personeel of klanten. … De Chinese regering was niet de enige die extreme maatregelen nam om haar burgers te beschermen tegen risico’s en infecties.
  Tijdens de pandemie hebben nationale leiders over de hele wereld hun gezag uitgebreid en de bevolking voorschriften en beperkingen opgelegd om de verspreiding van de lucht die ze inademen te beperken: van het verplicht dragen van gezichtsmaskers tot de controle van de lichaamstemperatuur bij de ingangen van gemeenschappelijke ruimtes zoals treinstations en supermarkten. Zelfs nadat de pandemie was afgenomen,bleef meer autoritaire controle en toezicht op de burgers en hun activiteiten bestaan en werd deze zelfs geïntensiveerd”.
  Einde citaat.
  Het is de moeite waard om alle teksten te downloaden, inclusief die van het direct daarop volgende 3e component,ze zorgvuldig te bestuderen en te vergelijken met de realiteit van vandaag.
  Gaat het hier om een goddelijke profetie of een wereldheerschappij-epidemie?

  Bron van de hele Rockefeller-tekst:
  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1058911277829498&id=100011319073625 “Scenario’s voor de toekomst van technologie en internationale ontwikkeling”. http://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf

  3. Nu schrijven we het jaar 2012:De Duitse regering bereidt een risicoanalyse voor om de bevolking te beschermen tegen een Covid-pandemie die in de toekomst te verwachten is en publiceert deze in haar drukwerk 17/12051.
  Je kunt je ogen niet geloven, want het geheel is een onmiskenbare voortzetting, een verdieping, een versie van het Rockefeller Scenario dat nog steeds tot in detail wordt uitgewerkt. Om direct ter zake te komen:Deze 80 A4 pagina’s tellende risico-analyse beschrijft het hele verloop van de huidige Corona-pandemie in goede volgorde tot in het kleinste detail.
  Niet minder dan tien keer wordt er letterlijk verwezen naar een SARS coronavirus,kort (CoV).
  Het is te vinden op pagina 5, 58 en 59.
  De Covid-pandemie begint daar precies met de uitbraak in China en verspreidt zich over de hele wereld via de dierenmarkt.
  Daarna volgen nauwkeurige seizoensgebonden gegevens over wanneer en hoe het virus in Europa aankomt en welk verloop het neemt.
  En dit alles al 8 jaar voor het huidige scenario!
  Maar dan ook de volledige lockdown,die het veroorzaakt,met alle gedetailleerde voorschriften van de staat voor quarantaine, beschermingsmaskers en aangifteplicht en al het andere erbij, zoals we al maandenlang door alle media worden bevolen – dit alles staat er ook letterlijk in geschreven.
  Als je het leest, lijkt het allemaal een exact draaiboek voor de film die op dit moment wereldwijd wordt vertoond.
  Alleen dat we nog maar net bij de 1e golf zijn, terwijl er nog 2 golven moeten komen over minimaal 3 jaar totdat er een geschikt verplicht vaccin is ontwikkeld.
  4. Er zijn slechts 2 mogelijkheden: Of dit hele pandemieverloop is geschreven door een hooggekwalificeerde profeet zoals de wereld hem nog nooit heeft gezien,of het hele huidige pandemieverloop moet zich precies op dit script richten – voldoende slachtoffers of niet.
  Een sterk initieel vermoeden dat het verloop van de pandemie precies in overeenstemming moet zijn met het script,is gebaseerd op de volgende feiten:Wat helemaal niet overeenkomt met het draaiboek zijn de aantallen daar genoemde slachtoffers van de pandemie.
  Terwijl het draaiboek spreekt van vele miljoenen Covid-doden wereldwijd,die er ondanks alle veiligheidsmaatregelen zullen zijn, varieert de echte dodentol overal tussen 0 en enkele duizenden.
  En volgens de bezwaren van ‘s werelds grootste virologen stierven de meesten van hen niet aan, maar met Covid-19.
  Het draaiboek dreigt echter tientallen miljoenen extra sterfgevallen te veroorzaken als de officiële veiligheidsvoorschriften niet strikt worden nageleefd.
  Zweden en Wit-Rusland hebben deze prognose heel pragmatisch weerlegd door simpelweg niet aan al deze Covid-vereisten te voldoen en toch slechts een onschadelijke griepgolf te ondervinden.
  En dat is precies wat al die grote namen onder virologen e.d. voorspelden, die deze hele pandemiepaniek van meet af aan als een groot bedrog hebben bestempeld.
  Misschien wel de sterkste bevestiging van deze aanvankelijke verdenking wordt echter gegeven door de eerder genoemde risicoanalyse van de Duitse Bondsdag met zijn prognoses van wie zal worden gespaard.
  Alsof men een besmettelijke ziekte zou kunnen bevelen waarvoor ze moet stoppen, staat op pagina 69-76 gedetailleerde informatie over wie er gespaard zal blijven voor de komende Covid-pandemie. Degenen die gespaard zullen blijven,zijn onder andere degenen die tot nu toe daadwerkelijk gespaard zijn gebleven.
  De sectoren media en cultuur sluiten deze lijsten af. Citaat: “De media kunnen hun berichtgeving in stand houden. (…) Op het gebied van cultuur,sport en amusement worden de capaciteiten verminderd. Officiële aankondigingen,aanbevelingen en gedragsregels zullen door de publieke media worden uitgezonden. “En als laatste punt,waarschijnlijk de meest verbazingwekkende profetie in deze 80 pagina’s tellende risicoanalyse van de Duitse Bondsdag: men kan zijn ogen niet geloven wat daar letterlijk staat geschreven op pagina 76 onder de titel “gebouwen met grote symbolische waarde”: “Gebouwen met grote symbolische waarde worden niet beïnvloed door de pandemie.”
  Welke woorden de auteurs van deze teksten ook mogen gebruiken om zich eruit te praten,de kritische waarnemer die lont heeft geroken, zal de symbolische gebouwen begrijpen als al die gebouwen over de hele wereld waarvoor bijvoorbeeld al die duizenden obelisken staan, financiële,veiligheids-,regeringsgebouwen,enz., die zijn voorzien van de zowel beroemde als verdachte driehoeken, zonne-tekens,hoeken, cirkels,alliantietekens,enz. van de vrijmetselarij.
  Alsof een echte pandemie eenvoudigweg bedekt kan worden met een soort Pesach-bloed van herdefiniëring en zo in toom gehouden kan worden, staat op pagina 75 van deze risicoanalyse geschreven onder FINANCIEEL EN VERZEKERINGSWEZEN:
  Banken wordt werkcapaciteit gegarandeerd.
  Beurzen wordt werkcapaciteit gegarandeerd.
  Verzekeringen wordt werkcapaciteit gegarandeerd.
  Financiële dienstverleners wordt werkcapaciteit gegarandeerd.

  5. Maar vooral ook de farmaceutische slang, die zich symbolisch om de beroemde esculaap-staf voor elke apotheek wikkelt,weerspiegelt dit recente – volgens de risicoanalyse – voorspelbare pandemieverloop.
  Niemand werd meer gespaard door deze Covid-pandemie en niemand heeft er meer van geprofiteerd dan Big Pharma met zijn Satanische symbool – de slang.
  6. 8 jaar voor onze huidige Covid-pandemie kwam ook een stripboek, in 2012 geschreven,aan het licht,dat van A tot Z in detail beschrijft hoe een virus via een dierenmarkt in China over de hele wereld zou moeten komen en waardoor de hele wereldeconomie moest worden lamgelegd en op deze manier de hele mensheid onder een werelddictatuur zou worden geleid.
  Het Turkse “Beyaz TV” ontdekte deze strip en vroeg dringend om dit feit aan de hele wereldgemeenschap te melden,zodat de aard van de sturing,waar we nu middenin zitten,begrepen kan worden.
  Dit stripboek beschrijft opnieuw in detail getrouw vele aspecten van de Covid 19-pandemie,inclusief de wereldwijde lockdown.
  De auteur was niemand minder dan de afdeling “Internationale betrekkingen en ontwikkeling van de Europese Commissie”.
  De titel ervan is: “Geïnfecteerd”.
  Deze strip was niet bedoeld voor het grote publiek, maar alleen voor de bureaucraten en de elites die in het Europees Parlement zetelen.

  7. De onheilspellende synergieën,blijkbaar nog steeds niet genoeg, typten ook een symbolische tekst op Madonna’s CD-cover van het album “Madame X”, dat een half jaar voor de uitbraak van Covid uitkwam, 2 handen in handschoenen op een symbolische oude typemachine, merk Corona.
  Madonna is echter een bewezen hoge graad satanist,een van de meest symbolische zangeressen ter wereld.
  8: Conclusie:
  De epidemiesimulatie die Bill Gates in New York organiseerde met meer dan 60 miljoen doden,een paar maanden voor het begin van het zogenaamde “noodgeval”,was slechts de kers op de taart van een alomtegenwoordige elitaire voorkennis.
  Als de 8 bovengenoemde componenten inderdaad de aanvankelijke verdenking geven van een spirituele wereldheerschappij-epidemie, dan heeft de nietsvermoedende mensheid te maken met een bestaansbedreigende satanische wereldheerschappij-sekte.
  Dan is de hele mensheid al besmet met deze spirituele epidemie en loopt de incubatietijd.
  Om de definitieve uitbraak ervan tijdig te verhinderen,moeten aanzienlijk strengere beschermingsmaatregelen tegen alle initiatiefnemers worden afgekondigd dan de maatregelen die momenteel tegen de hele wereld worden toegepast.
  Maar een spirituele epidemie kan niet worden verslagen met beschermende maskers, quarantaines,ontsmettingsmiddelen en dergelijke.
  Er is maar één manier om de overhand te krijgen:alle machtsmisbruikers en veroorzakers,dat wil zeggen:de paniekzaaiers en gewetenloze wereldheersers die ons momenteel tot slaaf maken, moeten onmiddellijk worden gelokaliseerd en ontkracht.
  Ontkracht door wie?
  Ontkracht door elke nog voorhanden echte en resterende justitie, en als die verder haar plicht blijft weigeren – zoals de wet en de grondwet vereisen – door haar soevereinen,het volk.
  De hier genoemde samenhangen moeten dringend aan de hele wereld bekend worden gemaakt.

  Ps,vergeet niet de draaiboek link in pdf te downloaden!!!

  Ik dank U !!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.