Dr Tenpenny: “Mensen zullen 1 a 2 jaar na vaccinatie beginnen te sterven.”

123rf - depopulatie -

Dr Sherri Tenpenny had een gesprek met Reinette Senum over vaccinaties, een onderwerp dat zij al meer dan twintig jaar intensief bestudeert. Tenpenny neemt geen blad voor de mond. Zij zegt waar het op staat en haar conclusies over wat zich wereldwijd afspeelt op het ogenblik zijn schokkend. Zij ziet dat een volkerenmoord aan de gang is.

Tenpenny

Zij is een osteopathisch arts sinds 1985 en heeft een praktijk voor integrale geneeskunde waarin zoals ze zegt zij mensen helpen om van de farmaceutische medicijnen af te komen. In het jaar 2000 is ze geïnteresseerd geraakt in vaccinaties, die ze zelf in haar jeugd nooit heeft gekregen. Ze is 63 jaar en vertelt dat in haar jeugd haar immuunsysteem heeft gedaan waarvoor het bedoeld is. Ondertussen heeft ze talloze publicaties over vaccinaties op haar naam staan. Ook heeft ze twee boeken over dit onderwerp geschreven.

Ze voorspelt dat de mensen de gevolgen van de covid vaccinaties gaan zien vanaf vier tot veertien maanden na inenting.

Leven of dood

“Wij zijn een grens gepasseerd. Het gaat nu om leven of dood.”
In de VS, vertelt de dokter, zijn na een maand van 1 miljoen vaccinaties al 40.000 gevallen van bijwerkingen geregistreerd. “Houd daarbij rekening dat slechts tien procent van de gevallen gemeld worden.” Het zijn er met andere woorden in werkelijkheid een tienvoud. (Lees hier verder)

Zij voorspelt vreselijke gevolgen. “Mensen zullen beginnen te sterven in een jaar, ander half tot twee jaar na inenting. Heel veel mensen zullen vreselijk ziek worden.

Waarschijnlijk zullen de meeste artsen dan zeggen, “Oh, het is een nieuwe variant, we zullen een extra dosis vaccin geven.”

(Gezonde mensen vaccineren is natuurlijk de natte droom van iedere winstbeluste farmaceut, gezonde mensen gaan dus ook ziek worden, waardoor ze straks de gehele wereldbevolking als klant zullen hebben, dankzij hun afschuwelijke vaccinaties, red.)

mRNA

Net als veel van haar collega’s zegt ook zij dat de mRNA techniek nooit eerder in vaccins is gebruikt.
Er wordt een stukje van de genen van het virus gebruikt (spike eiwit). Dit injecteren ze in het lichaam.

Nadat het coronavirus vaccin is geïnjecteerd, het mRNA bevat ‘instructies’ om het spike eiwit te bouwen dat herkend is aan het oppervlak van het SARS-CoV2 virus. Dit leidt tot massa productie van het spike eitwit, waaraan een vitale rol wordt toegekend voor besmetting.

Dit op zich maakt meer antibodies aan, echter op de productie hiervan zit geen stop. Dit heet het Trojaanse paard systeem, dat zich binnen in de menselijke cellen gaat afspelen.

Zo werkt antibody derived enhancement of ADE. Het lijkt op het hebben van een Aan-knop zonder een Uit-knop. Dit leidt tot een toename van auto-immuunziektes, die voornamelijk de longen, lever en de nieren zal aantasten. (Lees hier verder)

Meer artsen over mRNA:
> Hele wereld moet gevaccineerd worden in 2021
> mRNA vaccin bedreiging van de mensheid

Verplicht

Tenpenny verwacht niet dat covid vaccinaties verplicht zullen worden, maar zonder zullen ze het mensen ongelofelijk moeilijk maken om verder te leven. Hierdoor zal de meerderheid het toch uiteindelijk nemen.

Ze voegt toe dat vaccinaties in haar ogen altijd al een massavernietigingswapen zijn geweest. Een methode van depopulatie. Een methode om mensen als klanten voor het leven te binden aan de farmaceutische industrie. Het is een wapen om mensen chronisch ziek te maken of ze te onderwerpen aan transhumanisme voor de rest van hun leven.

Volkerenmoord

De dokter windt er geen doekjes om:”Ze voeren hun ultieme plan, volkerenmoord uit, depopulatie en maken van ons slaven in een cashless samenleving. Reken maar dat het Teken van het Beest echt is.”

“Als we mensen ervan niet kunnen overtuigen geen mondkapje te dragen, dan zullen ze rest ook niet weigeren. We moeten hen overtuigen dat ze zichzelf kwaad doen en hiermee niemand helpen. Niemand beschermen. Als we mensen dit niet kunnen bijbrengen zal de volgende stap zijn: neem het vaccin.

Bronnen hieronder

Coronavirus Pt. 6: The COVID Vaccines – part 2 – UPDATED

Lees ook
Tien redenen om geen covid19 vaccinatie te nemen
> keuze uit meer dan 50 artikelen over vaccinaties

 

Rob Vellekoop, 28 maart 2021

16 Comments

 1. Het hele corona circus is ene grote leugen.

  Het is ‘ t begin van de grote wereld wijde genocide.

  De test staven worden gemaakt door het bedrijf Ipsos Mori # het geen betekent letterlijk Zij gaan dood.

  De watten staaf bevat E.O. ethyleen oxide.

  Daarmee beschadigen ze jouw pijnappelklier en je wordt er onvruchtbaar van, net als van het experimentele vaccin.

  Daarnaast is het bedrijf die de vaccins maakt…. heet astra zeneca

  Astra = weapon # wapen
  Ze = that # dat
  Necare= kills # vermoord.

  Het is echt ernstig en pure genocide en onderdeel van het wereld wijde depopulatie programma..

  Vertaling is uit het hindoeïsme en Sanskriet….

  Dus mensen wereldwijd…
  …….wees gewaarschuwd….

  Zegen en groet van Berend Logtenberg.

 2. Dus als ik het goed begrijp gaan we allemaal dood zodat ook de gehele farmaseutische industrie volledig in elkaar stort. Heel slim uitgedocterd. Een melkkoe die zichzelf om zeep brengt!

 3. Wie zegt dat iedereen meedoet? Toch een beetje te veel geïndoctrineerd, om dit als vanzelfsprekend aan te nemen?

 4. Het zal straks wel gaan gebeuren met de gevaccineerden die nog niet zijn overleden.
  Het moorden is begonnen dat zei ik al direct.
  We gaan verschrikkelijke tijden tegenmoet.
  Maar ik vecht met alles wat ik heb ertegen.
  Geen mondkapjes geen 1,5 geen prik.

 5. De eerste de beste die denkt mij een prikje te moeten geven, snij ik echt zijn kop eraf. Ik vind trouwens toch dat er weinig doden vallen aan de kant van de MACHTHEBBERS. OOK BIJ DE MEDIA
  WIE NIET HOREN WIL.

 6. Georgia guide stones google die lees de eerste regel its a plan so well designt only the ignorant one will take so the problem of dumb people in this world get solved andso the smart once with a counsisness mind will enter 4th industrial revolution and even then a lot of more ignorant but smart enoufh to not take there products will get a chance zo go along with there will or get banned out

  Gr A.D

 7. Bijna niet te verdragen deze ellende.
  Overigens prettig als we in het Nederlands communiceren .

  Vaccineren?? NO WAY.

 8. Het is al langer geweten dat een aanzienlijk deel van mensen knetter zijn en de zotste doemdenkerij met plezier beamen.
  Triestig.
  Maar allez dan, voor al deze getormenteerde geesten: Sinterklaas bestaat echt! Laat u nu maar gaan!

 9. Kunt u toelichten wat dan precies ‘de zotste doemdenkerij’ is? Angst hebben om te sterven aan een dodelijk virus dat ineens alle andere ziektes heeft verdrongen of sterven aan een experimenteel vaccin dat zowel gezonde als ongezonde mensen geïnjecteerd krijgen?

 10. Wat dacht je van de nano deeltjes die door het douche putje gaan? komen uiteindelijk bij de vissen terecht en die eten wij dan weer geen c*voor nodig we mogen alleen geen honderd worden! dat kunnen we niet betalen ;-}}

 11. Als dat waar is dan is de wereld volledig bedorven.
  Groter probleem is het milieu, voorbeeld voor de kust van verenigd koninkrijk.
  en als de bood naar Londen gaat licht een munitie schip uit 1941 op de bodem.
  Met bommen 15 ton verglijkbaar met de atoombom 5x zo krachtig. 500 Km weg gevaagd zal worden misschien, de Britten weten niet de ontvang van de ramp, als het fout gaat.
  En oude kerncentrales die nog lekken bv Tsjernobyl is altijd nog gevaarlijk, het Rode bos in Rusland in de brand komt is 60 cm bladerendek vol radioactief beladen sinds 1986 de ramp van Tsjernobyl,
  Dan heb je een wereldramp, die niet te overzien te zijn.
  En dan heb je de olietanker op de zeebodem liggen vol olie, oorlog schepen met kernbommen, de wereld is verrot, wachten wanneer het fout gaat dan heb je een wereld ramp.
  Het kan fout gaan met vaccinatie, hoe reageer je lichaam erop, dat is verschillend.
  Hoe sterk zijn je afweer systeem, dat is altijd een vraagteken.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.