Nog enkele stappen verwijderd van het totalitaire Nieuwe Normaal

Dit is de stand van zaken in de gedwongen overgang van ‘Normaal’ naar het totalitaire ‘Nieuw Normaal”. In het afgelopen jaar zijn door de meeste regeringen als onderdeel van de ‘crisis’ al een aantal stappen gezet. Ook de resterende tot 2030 die door diezelfde regeringen gezet gaan worden zijn meegenomen in dit overzicht. Dit is de roadmap op weg naar de nieuwe situatie waar Rutte in juni 2020 al naar verwees.

Deze stappen zijn al gezet

Stap 1. Januari 2020 – Maak een probleem

Neem een griepachtig virus met doorsnee symptomen die gemakkelijk te behandelen zijn. En net zoals elke griep kan ook deze gevaarlijk zijn voor mensen met een zwak immuunsysteem.

Stap 2. Continu vanaf januari 2020 – Lok een doodsbange reactie uit

Gebruik de mainstreammedia (oude media) om een enorme angst op te roepen. Zorg voor dagelijkse verslaggeving van iedere overledene met covid als een dode door covid. Negeer alle andere ziekten en doodsoorzaken. Censureer iedereen die vragen stelt. Maak mensen zo bang dat ze hun vrijheden willen opgeven.

Zie artikel van februari 2020: Ongekende media oorlog achter nieuws over coronavirus

Stap 3. Vanaf maart 2020 – Leg lockdowns op

Verniel de economie door lockdowns op te leggen als onderdeel van de ‘Great Reset’ van de wereldelite. Vernietig het midden- en kleinbedrijf. Hevel rijkdom en macht over naar multinationals. Veroorzaak een enorme stijging van de overheidsschulden bij internationale geldverstrekkers. En tot slot stimuleer betalingen zonder contant geld.

Dit heeft tot gevolg het verlies van sociale en economische vrijheden.

Zie artikel van april 2020 – toen de eerste wereldwijde protesten tegen de lockdowns begonnen en niet meer ophielden: Wereldwijd protest tegen lockdowns

Stap 4. Vanaf maart 2020 – Overdrijf de ‘besmettingen’

Maak het virus ernstiger dan het is door de totale onbetrouwbare PCR test te gebruiken, Overdrijf het aantal ‘besmettingen’ onder gezonde mensen die geen symptomen. Koop wetenschappers met vergoedingen om en dokters met bonussen voor het ondersteunen van de test en het vaccineren.

Zie artikel van mei 2020: Hoe dankzij de coronatest de pandemie nooit meer stopt

Stap 5. Juni 2020 – Verplicht mondmaskers

Verplicht maskers om angst te vergroten en het publiek te laten weten dat ze moeten meewerken. In werkelijkheid zijn mondmaskers volledig inefficiënt tegen welk virus dan ook. Voortdurend gebruik van maskers verhoogd gezondheidsrisico’s door een tekort aan zuurstof, het inademen van bedorven lucht en doen schimmelinfecties toenemen, naast bronchiale longontsteking, tandvleesontsteking en andere ziektes.

De volgende stappen zijn deels uitgevoerd

Stap 6. Normaliseer surveillance / Verplicht traceren van contacten

Zorg dat mensen accepteren dat hun persoonlijke bewegingen en sociale contacten met mensen gevolgd worden, opgeslagen en geanalyseerd.
Vandaar dat er zo hard aan een app gewerkt is die zowel het vaccinatiepaspoort bevat als contacten monitort.

Gevolg: verlies van sociale privacy

Stap 7. Verplichte gezondheidspaspoorten

Voer de app voor het gezondheidspaspoort in. Dit legt de bewegingen van de mensen vast. Dit zal ook de vrijheid van beweging van de mensen beperken, en ook de toegang tot onderwijs, werk en alle andere diensten. Dit wordt de basis voor een wereldwijd digitaal identiteits- en trackingsysteem.

Gevolg: verlies van bewegingsvrijheid

Stap 8. Verplicht 5G netwerk

5G netwerken maken het mogelijk voortdurend enorme hoeveelheden data van smartphones en andere internetaansluitingen te verzamelen. 5G doet ook hoog frequente microwave straling toenemen en dit kan de zuurstofniveau’s in het bloed verlagen en ademhalingsproblemen veroorzaken. Deze door 5G opgeroepen ziekten kunnen toegerekend worden aan covid-19.

Zie artikel Verband tussen coronavirus en 5G, zin of onzin

Lees hier veel meer over 5G

Stap 9. Leg verplichte vaccinaties op

Verplichte vaccinatie zal enorme winsten genereren voor Big Pharma, die volledig niet-aansprakelijk zijn voor alle aandoeningen en sterfgevallen. Nieuwe DNA veranderende vaccins zullen genetisch gemodificeerd mensen creëren die zodanig gebio-engineerd kunnen worden zodat ze gehoorzaam en onvruchtbaar zijn. Massa vaccinatie kan de plannen steunen voor wereldwijde depopulatie van 9 miljard naar 500 miljoen mensen.

Gevolg: verlies van vrijheid van het lichaam

Zie artikel Dr Tenpenny: mensen zullen 1 a 2 jaar na vaccinatie beginnen te sterven

Stap 10. Leg een economie op zonder contant geld

Contant geld maakt het mogelijk dat mensen in privé winkelen. Een volledige economie zonder cash betekent een totaal verlies aan financiele privacy. Toegang tot digitaal geld kan gemakkelijk worden tegengehouden voor iedereen die een andere visie heeft of ongeaccepteerd gedrag vertoont.

Gevolg: verlies van financiële vrijheid

De laatste stap

Stap 11. Verplicht menselijke nanochip implantaten

De uitrol van op afstand bedienbare RFID nanochip. De implantaten maken 24-uurs monitoring van je bewegingen, contacten, gezondheidssituatie en digitale betalingen mogelijk. Deze implantaten zullen elke menselijke privacy verwijderen. Eenmaal genormaliseerd, zullen ze verplicht worden en mensen zullen gedwongen zijn op te gaan in met kunstmatig intelligente apparatuur.

Stap 12. Het Nieuwe Normaal een totalitaire tirannie

In 2030 zal er dan een Nieuw Normaal zijn ten behoeve van een kleine wereldelite. Hun plan is een gedepopuleerde, ontmenselijkte, hig-tech totalitaire wereld met genetisch gemodificeerde gehoorzame mensen, die genanochipt en permanent verbonden met het internet sociaal op afstand van elkaar leven. Het zijn virtuele levens geworden, gemonitord en 24/7 gecontroleerd door kunstmatige intelligentie.

Gevolg: verlies van de vrije wil en de menselijke ziel

Tot slot

Het is een inktzwart scenario dat zich lijkt uit te rollen over de wereld. De vooruitgang die ze boeken lijkt onstuitbaar. Steeds meer mensen vallen toch nog in de klauwen van de vaccinatiemachine, die de mensheid een weg zonder uitweg, zelfs een doodlopende weg biedt. Iets wat uit de stappen niet duidelijk blijkt is het enorme leed dat ons allemaal staat te wachten, wanneer onze dierbaren het slachtoffer worden van het experimentele vaccin dat door onafhankelijke deskundigen betiteld wordt als ‘gif’. Hoe zal de wereld er uit zien, nadat die afschuwelijke tsunami over de wereld is gegaan?

Rob Vellekoop, 6 juni 2021

16 Comments

 1. Het enige wat de mens, met gezond verstand en die doorheeft wat er allemaal gebeurt, nog kan redden is een parallelle samenleving. Een zelgvoorzienende samenleving los van de heersende dictatuur, vrij van big brothers oog en vaccinaties en vrij van vrijheidsbeperkende regels. Terug naar een ruilsysteen ipv electronisch geld. Heb jij tomaten nodig? Ik eieren. Jij kan een radio aan de praat krijgen, ik kan het gat in je tshirt maken. Bij wijze van. Terug naar minimalisme en samenwerking. Terug naar sociaal en delen. Back to the sixties! Love peace and happiness! Ik kan niet wachten! 😀✌🏻💞🌼

 2. Ja, en de massa blijft alles ontkennen, zijn al robotmensen zonder chip. Gisteren hoorde ik er weer twee en weet dat het zinloos is om hen op andere gedachten proberen te brengen, verbaal als wel in geschrift. Het is precies zoals ooit iemand tegen mij zei toen ik voor onder ander hem een verbaal gevecht met het stadsdeel had gevoerd, omdat ze al lange tijd door ambtenaren van dat stadsdeel aan een lijntje werden gehouden:’Maar als ik nu ambtenaren niet meer kan vertrouwen…’
  Even voor dat moment vielen de schellen van zijn ogen en begreep hij dat ambtenaren er niet perse voor hem als burger zijn maar meer voor de uitvoerende politici. Niet veel later was hij het weer vergeten, dat wenste hij zo, dan kon hij tevreden zijn in zijn roze droom dat alles prachtig was.
  Nu hoor ik ‘ja maar ik wil weer kunnen reizen..’ en ‘Maar zo onmenselijk gemeen zullen ze toch niet zijn..’en ‘Dat soort onmensen waren er alleen in 1940-1945!’ Wat moet je dan nog? Ik hoop mijn dieren te overleven en dan stop ik zelf ook, ik wens me niet in een robot te laten veranderen voor het heil van een stuk onkruid als Gates. Maar ik heb de mazzel dat ik al wat ouder ben en een leven lang in redelijke vrijheid heb kunnen leven. Maar voor hen die jong(er) zijn. Hen wacht iets vreselijks en er lijkt geen hoop meer. Het DDR tuig heeft al bijna gewonnen en de brave volgers, de grote massa, is te hersenloos om in te zien wat er boven hun hoofden hangt. De nazi’s hebben WO 2 zo toch gewonnen!

 3. De volgende stappen naar een totalitair nationaal en internationaal regime,
  hier in Nederland onder leiding van het Koningshuis uitgevoerd,
  met Max vertegenwoordigd in de U.N. als order opvolger en “we gaan gewoon door”
  meldde Wimlex in het slechtste toneelstukje ooit naar aanleiding van het niet dragen van een mondkap op vakantie in Griekenland, gaat het volk ver boven de pet.

  Maar maak u geen illusies!

  Dit staat u nog meer te wachten naar aanleiding van Hugo de joker over weefsel toeeigening door de staat: DNA tracking.

  China Uses DNA to Track Its People, With the Help of American Expertise:
  https://www.nytimes.com/2019/02/21/business/china-xinjiang-uighur-dna-thermo-fisher.html

  Nu nog gebruikt voor ethische genocide, straks “volgens scenario” voor iedereen beschikbaar. Leuker kunnen ze het niet maken, wel lastiger.

  Voor de beter geinformeerden onder ons: let eens op hoe de Koning door nieuwe
  wetgeving zijn eigen onschenbaarheid nog verder uitbreidt. Die ziet in een mogelijk toekomstscenario ook wel hoe hij en zijn handlangers voor een verwacht nieuw neurenberg tribunaal veroordeeld wordt voor misdaden tegen het Nederlandse Volk.

  Het geweldsapparaat dient trouw te zweren aan het Verenigde Volk der Nederlanden. Niet trouw, waakzaam en dienstbaar aan een middeleeuws instituut dat zich doorontwikkeld naar een technocratische, totalitaire politiestaat ter onderdrukking, in plaats van bescherming.

 4. Geniet en leef nu het nog kan. Maak je dromen waar en doe dingen die je leuk vindt, NU en stel ze niet uit. Wanneer zal alle zijn uitgerold over welke termijn spreken we dan??

 5. @ Edith Steenvoorden
  Ik begrijp de wens maar het probleem is ‘waar kan je heen waar ze je met rust zullen laten?’ Antwoord helaas: nergens, ze zullen overal op mensen jagen die trachten aan hun demonische maatschappij te ontkomen, zelfs hele landen zullen door speciale gedrogeerde EU troepen worden ingenomen. Met andere woorden, niemand ontsnapt aan hun terreur en eenmaal gechipt is het niet meer mogelijk om iets tegen hen te ondernemen. Zij beheersen dan je handelen, je hebt geen vrije wil meer. Einde oefening, doei mensheid. Dat krijg je met decadentie, hebzucht en domheid van het overgrote deel van die mensheid die te laf is om voor hun leven en vrijheid op te komen en die ook nog eens denken dat iets als vrijheid gewoon bij dat leven hoort. ‘Dingdong’ waarom is die vrijheid dan niet overal als dat zo zou zijn? Als er niet snel een kentering komt vrees ik het ergste.

 6. Hoewel de scripts al lang geleden geschreven werden, is de toekomst geen verhaal dat we in het nu al kunnen vertellen. Blijf daarom projecteren wat je werkelijke verlangen is …

 7. schrijf eens over al die verwaarloosde ouderen wwar nu allen nog maar zwarten op af gestuurd worden die ons haten zetten een ijs koude douche op me ik gil dan kokend heet en nog veel meer zet eens iets in de krant alleen maar over corona daar word ik dood ziek van heb niemand wil dood

 8. Natuurlijk wel, maar ik zit niet 24 uur per etmaal achter de computer!

 9. Jammer…. Ik ben werkzaam in de zorg en was benieuwd naar het verhaal.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.