Waarom duurt het allemaal zo lang? (1)

Een bijdrage van J.R.*

Dit is deel 1. van de bijdrage aan J.R., die vertelt waarom de transitie naar de volgende dimensie niet vanzelf plaatsvindt. In deel 2. gaat hij nog verder op de zaak in.

Ieder wezen is in de basis een goddelijk deeltje verpakt in mensenvlees. Ons leven speelt zich af op een gevangenisplaneet en in dualiteit in een sluier van afscheiding. We weten dus niets van vorige levens. Als nu vanuit de hogere dimensies naar deze planeet gekeken wordt, dan wordt gesteld dat je niet naar deze planeet hoefde. Je wilde zelf, je koos ervoor bepaalde zaken te leren en te ervaren. Ervaren hoe het is om te leven in een wereld met alom aanwezig kwaad samen met onderdrukking, tirannie, armoede, ziekte, tegenspoed, natuurrampen.

Hoe werkt dit proces nu?

Uiteindelijk moet iedere ziel een god worden. Hiervoor moet iedere ziel een route afleggen met leerprocessen en diverse examens. Voor wat betreft aarde betekent dit vele tientallen levens leiden in wisselende hoedanigheid. Soms man, soms vrouw, soms arm, soms rijk, soms met een andere religie. Uiteindelijk moet dit leerproces leiden tot een dimensiesprong (in dit geval van de 3e naar de 5e dimensie), waarin het wezen verandert in een soort supermens. Dit betekent dat we van 2 naar 12 DNA strengen gaan en de overige 90% aan niet gebruikte hersencapaciteit terug krijgen (dit alles was in een ver verleden door de annunaki ontmanteld).

Deze overgang gebeurt via een examen in een eindtijd. Een eindtijd wil niet zeggen dat de wereld vergaat, maar dat de wereld overgaat naar een hogere dimensie. Dit examen betekent een bewustzijnssprong maken, goed weten wat er om je heen gebeurt en moeilijke zaken pareren met liefde. Waarom liefde? Omdat anders een universum niet kan bestaan.

Dit ontwikkelen tot aan de dimensiesprong gebeurt allemaal in een cyclus die 26.000 jaar duurt. Daarna begint alles weer opnieuw. Dus diegenen die hun examen niet hebben gehaald krijgen dan pas weer een kans. Dergelijke cycli werden overigens door de Maya bevolking geteld met de beroemde Haab-kalender. Zij tellen cycli van 26000 jaar, waarna de teller weer op 0 springt.

Okay. Laten we nu met deze wetenschap op zak eens kijken naar de huidige situatie. We weten dat de wereld waarin wij leven vol ellende is, met name oorlog, hongersnood, ziekte, terreur, milieuvervuiling en dood en verderf. Wat er niet bij wordt verteld is dat dit allemaal kunstmatig is. Er is immers kwaad aanwezig dat tot nu toe werd gedoogd. Dit om de niet-kwaden (de normale mensen met een huisje, boompje, beestje leven) dingen te laten leren en zich spiritueel te ontwikkelen.

Gedogen

Aan dit gedogen is nu een eind gekomen. Begrijp dat één van de meest belangrijke lessen is: doorhebben dat dit alom aanwezige kwaad er überhaupt is. Begrijpen dat het corona-verhaal er niet voor niets is, maar dat het er is om mensen de kans te geven dit vieze kunstmatige spel door te krijgen en vooral om er iets mee te doen.

Verstaan wie deze hoax in de wereld heeft gebracht. Door hebben dat dit dezelfde kwaadaardige entiteiten zijn die alle oorlogen in de wereld hebben gebracht en die nu proberen WWIII te laten beginnen. Ze zorgden voor terreur ([9]-11, Fukushima), manipuleerden (overal) verkiezingen om er voor te zorgen dat de kwaadaardigen aan de macht blijven. Snappen dat per definitie vrijwel alle regeringen, enkele individuen daargelaten, kwaadaardig zijn, dat ziekten kunstmatig en dat het hele systeem één controlesysteem is.

Laten we ons gemakshalve focussen op één belangrijk examenonderdeel. De coronahoax. Het kwaad is er al lang mee bezig. Zoek maar eens het boek van Dean Koontz uit 1981. Wat gedacht van de Rockefeller files uit 2010. Daar staat op detailniveau beschreven wat er nu gebeurt, The Covid-Plan / Rockefeller Lockstep 2010.

Kijk ook eens naar de inhoud van de vaccins, Inhoud vaccines.

Spiritualiteit

Terug naar spiritualiteit. De mensen die wakker zijn hebben dit spel door, begrijpen dat dit alles geënsceneerd is en weten daarom precies wat ze moeten doen. Zij kunnen dit niet als eenling, maar wel verenigd. Nu weten de onderdrukkers dat zij dat kunnen, dus kiezen ze altijd hun handelingen zodat “vreedzaam” verzet tenietgedaan wordt. Kijk eens hoe bijvoorbeeld Trudeau Castro als een olifant in een porseleinkast tekeer gaat. Het kwaad vergeet echter dat wij met veel meer zijn. We moeten alleen beseffen dat wij veel machtiger zijn dan de control-freaks. Dat is precies de reden waarom we altijd zoveel mogelijk uit elkaar gehouden worden.

Het is belangrijk om onderscheid te maken tussen wie goed is en wie kwaadaardig. In deze tijd moet namelijk een keuze gemaakt worden, want op korte termijn heeft dit gevolgen voor waar wij naar toe gaan. Zij die liefde, compassie, harmonie en vrede zoeken gaan door naar de 5e dimensie (een hemelachtige toestand op aarde).

Zij die nog niet wakker zijn, gaan in de herkansing, of na 26000 jaar, of op een andere “aardse” planeet. Degenen die diep evil zijn, gaan door naar de centrale zon voor desintegratie. In de basis zijn alle normale mensen die een doorsnee liefdevol leven leiden, werken en belasting betalen en die wakker zijn, klaar voor de 5e dimensie. Ja, zelfs als je dingen niet goed hebt gedaan in je leven, want er bestaat vanuit liefde vergeving. Dit is vanuit het oogpunt van spiritualiteit een van de meest belangrijke zaken. (liefde is de tegenhanger van angst)

Ottawa, Canada 040222, rechts het parlementsgebouw en links onafzienbare rijen trucks met daartussen demonstrerende mensen

Angst

Nu begrijp je meteen waarom er zoveel angst wordt verspreid. Eigenlijk is dit een ziekmakend mechanisme. De mainstreammedia (MSM) doen niet anders. Kijk eens naar Het Journaal op tv, 95% is negatief. Merk op dat alle berichten over de gehele wereld hetzelfde zijn en vanaf één plaats worden aangestuurd. In deze dagen bijvoorbeeld gaan de verhalen alleen over de aanval en het starten van WWIII door Rusland.

Echter zij die wakker zijn, hebben direct door dat dit weer kunstmatig is en besteden er geen minuut aan. Ja, er komt een scary event aan. Die hebben de white hats nodig om alle kwaadaardigen te arresteren en om mensheid dienende zaken te implementeren, zoals bijvoorbeeld Tesla vrije energie. Zij die wakker zijn begrijpen dit.

Waarom duurt het allemaal dan zo lang?

Begrijpelijke vraag vanuit de perceptie van een mens, maar vanuit de spirituele wereld is dit komisch, omdat zij geen lineaire tijd kennen. Nee, alles moet uitgespeeld worden. Mensen op aarde moeten wakker worden. Waarom? Omdat vanuit de hogere dimensies wordt gesteld dat als iemand niet wakker is, die persoon niet het onderscheid tussen goed en kwaad kent (en daarmee zakt voor zijn examen).

De virushoax is bedoeld voor het maken van die keuze. Ja maar, er vallen doden door vaccinatie en daarnaast zwaar zieken, invaliden en gebrekkigen? Ja, dat klopt. Echter zij die de wereld nu verlaten, hebben voordat ze op aarde gingen incarneren, aangegeven voortijdig de aarde te willen vertrekken. Of dat ze iets “ergs” wilden ervaren.

Zij zijn het voorbeeld voor de rest om dit vieze spel door te krijgen.

Lees verder …………….

1 Comment

  1. Dag Jaap Rameijer,

    in een van de delen van Het Grote Johannes Evangelie (geswchreven door Jacob Lorber, 1800-1864) zegt Jezus: ‘In een tijd waarin de mensheid reist over ijzeren wegen, met de snelheid van een afgeschoten pijl, zal er een gevaar uit de ruimte komen waartegen zij met al hun bouwwerken en wapens niets zullen kunnen uitrichten. Het zal zijn als in de tijd van Noach: drie staan op het veld en twee zullen genomen worden’. Dat gevaar uit de ruimte is uiteraard de tweede ster RA en die wordt verwacht in 2035, maaarrr… uit een vers, gehoord door en jonge vrouw in Hoeven (N-B) in een grascirkel, blijkt dat de tweede ster eerder komt dan normaal en dat zijn effect minder schade berokkend dan voorgaande keren en… dat de wereldelite hun plannen niet volledig kunnen en zullen uitrollen. Veertig jaren voor zijn komst verandert het klimaat (begon in 1995, tel daar veertig jaren bij op en je komt in 2035) en kort voor zijn komst zullen hevige stormen en heftige regens en watervloeden de wereld teisteren… en dat is nu gaande! We kunnen de ster elk moment verwachten… en daarmee deelt de Galactische Federatie een zeer gevoelige klap uit aan het ruimtetuig diep onder de grond! Mogelijk komen we der nog heel goed van af!

    Met vriendelijke groet,
    Evert Jan Poorterman.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.