Doorbraak: condensatieleugen bij #chemtrails of vliegtuigstrepen ontmaskerd

Het team van de site geoengineeringwatch toont dankzij eigen onderzoek aan in hun laatste documentaire ‘The Dimming’ dat de vliegtuigstrepen die blijven hangen geen condensatie is, zoals de officiële versie luidt. Hiermee geven ze niet alleen antwoorden op vele vragen, maar roepen ook kwesties op zoals wie is verantwoordelijk voor het op deze manier vervuilen en decimeren van al het leven op aarde. Wij bekeken alvast de bijna twee uur durende docu en vatten de belangrijkste zaken samen.

Termen

Eerst zetten we een aantal veel gebruikte termen op een rij. Geoengineering is het kunstmatig aanpassen van klimaatsystemen op aarde met hulp van Solar Radiation Management (SRM) en Carbon Dioxide Removal (CDR). SRM houdt in de actie om zonlicht te blokkeren voordat het de aarde bereikt. CDR is letterlijk het verwijderen van CO2. Daarnaast onderscheidt de website SAG-SRM, dat staat voor de mogelijkheid om met aerosolen van sulfaat wereldwijd het binnenkomende zonlicht te dimmen, hiermee proberen ze klimaatverandering te temperen die te wijten zou zijn aan broeikasgassen.

Chemtrails worden in het geheim ingezet om kunstmatig klimaatsystemen aan te passen met nano-materiaal (aerosols) om het zonlicht terug te kaatsen. Deze term wordt gebruikt om mensen die tegen geo-engineering zijn in diskrediet te brengen. Beter is het dus te spreken van geoengineering in plaats van chemtrailing.

Contrails

Contrails is een vaak gebruikte afkorting voor condensation trails of gecondenseerde vliegtuigstrepen. Met deze term proberen regeringen en de klimaatwetenschappelijke wereld de mensheid gerust te stellen wanneer ze dagelijks getrakteerd worden op strepen die de blauwe lucht laten verbleken. ‘Maak je geen zorgen er vloog hoogstens een vliegtuig voorbij waarvan de motoren de lucht lieten condenseren’, klinkt het dan. ‘En als het er wat meer zijn dan voeren ze wat experimenten uit met het dimmen van de zon.’ ‘Ach, waar maken jullie je toch druk om.’

Condensatiespoor leugen

Volgens Dane Wigington, een van de drijvende krachten en leider van de onderzoeken door geoengineeringwatch.org, is de condensatie trail de grootste leugen. Hij beweert namelijk dat het vliegtuigspoor dat lang blijft hangen en wijd uitspreidt geen condensatie is maar een spray met kleine deeltjes. En in deze docu toont hij ook het bewijs voor deze bewering.

Allan Buckmann van het CA department of fish and game wildlife en bioloog zegt het zo:”Er zou niets uit de vliegtuigen moeten komen, is dat wel het geval dan is het een toevoeging.”

Voormalig tactisch weerverkenningspiloot en gepensioneerd brigadier-generaal van de Amerikaanse luchtmacht Charles Jones meldt:”Contrails blijven niet hangen.”
Hij was van 1953 tot 1962 gestationeerd in Duitsland, waar ze de taak hadden om contrails van vliegtuigen te melden. Zij waren dus gespecialiseerd in het waarnemen van condensatietrails. Hij zegt:”Contrails verschillen van witte vliegtuigsproeisporen, die bestaan uit aluminiumdeeltjes en andere zwaar giftige metalen en chemische componenten.”

Sporen die geen contrails zijn, herken je aan lange witte sproeisporen die langzaam uitzetten tot een licht wolkendek .

Ex-lid van het presidentiële kabinet onder George Bush zegt:”Het lijkt sociaal onacceptabel om te zeggen dat de lucht niet meer blauw is, maar grijs begint te worden.”

Techniek

Ook de techniek schijnt niet mee te willen werken aan de leugen. Militaire en burgerluchtvaartjets zijn uitgerust met motoren die negentig procent van de lucht die er langs komt alleen in extreme gevallen laat condenseren.

Vlak na de Tweede Wereldoorlog laten filmbeelden uit die tijd zien dat toen de sproeitechniek al werd gebruikt. Volgens gepensioneerd luchtmacht majoor-generaal Richard H. Roellig is weermanipulatie (zie operatie Popeye) beschikbaar als militair wapen voor het militaire apparaat. In 2012 meldt de Iraanse president Ahmadinejad dat Europa de regen stal van Iran.

Misleiding

De geo-ingenieursactiviteiten vinden al vele decennia plaats. Op de site geoengineeringwatch.org kan je de bewijzen daarvan vinden in talloze overheidsdocumenten. Ze bewijzen dat overheden volledig meewerken aan klimaatengineering. Op wereldniveau werken ze daarbij allemaal samen en dat kan ook niet anders omdat de acties grensoverschrijdend zijn.

Desondanks spelen ze een vuil spel. Regeringen en de klimaatwetenschapsgemeenschap dringen namelijk aan op het direct uitvoeren van Solar Radiation Management om opwarming tegen te gaan, alsof ze daarmee niet al lang begonnen zijn.

Volgens Wigington ontkennen ze alles op het moment dat je daar tegenin gaat.

Hij zegt:
“Het hele web van het leven wordt systematisch vervuild en gedecimeerd door de klimaatingenieursoperaties.”
“Als de wereldbevolking erachter komt wat door hun regeringen is gedaan (namelijk geo-engeneering operaties die de wereld bedreigen in het voortbestaan) zonder hun kennis of instemming, dan zal er een schokgolf over de aarde gaan die de criminele regeringen niet meer kunnen beheersen.”

Metingen

Samen met een aantal deskundigen heeft Geoengeneeringwatch metingen verricht door in vliegtuigsporen te vliegen zowel aan de oost- als westkust van de VS.  Als conclusie kan daaruit getrokken worden dat kleine nanodeeltjes daarin aanwezig zijn. Deze nanodeeltjes bevatten aluminiumoxide en bariumsulfaat.

Ondanks het feit dat aluminium overal op aarde aanwezig is, verschilt dit met de nanodeeltjes van aluminium. Deze laatste komen namelijk niet in de natuur voor en zijn heel agressief. Daarnaast hebben ze als eigenschappen dat ze het zonlicht uitstekend kunnen reflecteren en gigahertz aan straling kunnen absorberen.

Volgens een geomicrobioloog, die de testen uitvoert, veroorzaken nanomaterialen versnelde veroudering, kanker en dementie op wereldschaal.

Radiogolven

Deze nanodeeltjes worden vervolgens met radiogolven gemanipuleerd. Op deze manier worden de bovenste lagen van de atmosfeer opgewarmd en kunnen luchtmassa’s worden verplaatst.

Dat gebeurt namelijk als volgt. Elektromagnetische velden zijn energiebronnen en deze gaan reageren met het vocht in de lucht (of in onze lichamen). Speciale installaties (HAARP) sturen deze elektromagnetische golven een luchtkolom in. Door golven met een lagere frequentie te sturen koel je de lucht af en met hogere verhit je het.

Het is ook mogelijk een koude luchtlaag te maken. Deze daalt dan naar het aardoppervlak, waarmee je de illusie van winterweer op een deel van de aarde creëert.
Hierdoor kan je bijvoorbeeld ook ijsstormen maken en bevroren regen. Weersextremen kan je op deze manier tot normaal maken.

Bosbranden

De docu brengt ook bosbranden en geoengineering met elkaar in verband.

Klimaatengineering verstoort namelijk de regencycli. Het verwoest de ozonlaag, waardoor bossen intensieve uv-straling te verduren krijgen. Je kunt zien dat veel bomen daardoor van bovenaf afsterven. Dus door de atmosfeer meer elektrisch geleidend te maken, krijg je meer droge bliksem en meer branden. De aluminiumdeeltjes die de geo-ingenieurs inzetten maken de bossen dus meer brandbaar.

Nog meer kwalijke gevolgen

Alsof het decennia lange geheime misbruik van de atmosfeer niet voldoende ellende veroorzaakt, tempert geoengineering ook de opbrengst van alternatieve energiebronnen. Denk aan het blokkeren door SRM van de zonne-energie die de aarde bereikt en de vermindering van de windenergie. Tevens veroorzaakt het droogte door verstoring van de hydrologische cyclus.

Gevolgen voor mens en dier hakken er ook in. Denk aan de teruggang van de insecten, doordat bijvoorbeeld de bijen vol komen te zitten met nanodeeltjes. Ook voor de mens kunnen ze op termijn fataal zijn. Via de luchtwegen komt 70 procent van de nanodeeltjes in ons lichaam. We hebben daartegen geen enkel verweer. Ze kunnen alle cellen binnendringen en kunnen versnelde veroudering, kanker en dementie op wereldschaal veroorzaken.

Documentaire

Meer info
Onze reeks over chemtrails
Geoengineeringwatch.org
– Het boek van Fred Teunissen, Hemel onder vuur

Rob Vellekoop, 21 oktober 2022

3 Comments

 1. Angst voor de waarheid? Begin November staat er iets gruwelijks te gebeuren. Iets dat onze regering en hun media nu al in paniek brengt en dat ze met alle mogelijke middelen willen voorkomen: David Icke komt naar Amsterdam.

  “Een gevaarlijke complotdenker en holocaustontkenner” wordt hij angstig dapper door het politieke en mediale gespuis genoemd. Er zal veel politie op de been zijn en het OM zal ieder woord van David Icke wikken en wegen.

  Het gespuis heeft niet eens meer de moed om David Icke te noemen wat hij is: een mens.

 2. Goed artikel. Ik heb hier de ballen verstand niet van,dus het zou zomaar kunnen. Het enige wat ik op wil merken is dat als je om je heen kijkt,een verandering waarneemt die niet normaal is. Je ziet het eigenlijk overal in de natuur als je oplet. Voedsel is al bijna niet meer te eten zonder aan de schijt te raken. He ,dus dat soort dingen die me opvallen.
  Maar of dit in verband gebracht kan worden met weersmanipulatie? Dat gaat boven mijn pet.
  Ik constateer alleen en zie de laatste jaren in toenemende mate een soort Fallout. Een kleverige grijze rommel die aan voertuigen plakt.
  Ga er maar aan staan,maar dat er iets aan de hand is ,is zeker.

 3. Mijn vraag is eigenlijk meer, waarom doen ze dit? Zelf krijgen ze hiermee ook de nadelige gevolgen van. waarom zou je jezelf dit aandoen?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.