Nederland doet Icke in de ban en verbiedt complottheorieën

David Icke  mag Nederland niet in, want hij zou de openbare orde verstoren en het gezag ondermijnen, kunnen we lezen in de banbrief die hij van het Ministerie ontving.Nederland, het land vol vrijheidslievende mensen dat bol staat van de vrijheid van meningsuiting, is gisteren door Rutte onttroond. De kleingeestige op ultieme macht en controle uit zijnde regering toont opnieuw zijn ware gezicht. Corona, pensioenen, Icke, Rutte dendert door in de richting van de totalitaire staat.

Banbrief

Eerder werd Icke al verboden om Australië in te reizen omdat hij een vermeend antisemiet zou zijn. In 2019, nadat hij al een keer of tien lezingen had gegeven in dit land, werd hij niet toegelaten omdat een Joodse Australische organisatie beweerde dat hij een ‘holocaust denier’ was.

De EU zet deze lijn nu door nu hij eveneens het hele Schengen-gebied niet meer mag inreizen.

Samenvattend komt het erop neer dat het Ministerie David Icke verbiedt naar Nederland te komen omdat het hem beschouwt als een verspreider van complottheorieën en hij door zijn aanwezigheid tijdens de aankomende vredesdemonstratie aanleiding zou kunnen geven tot verstoring van de openbare orde.

Eerder deed het CIDI Icke al in de ban en riep op tot het houden van een tegendemonstratie.

Complottheorieën

Het Ministerie is blijkbaar heel gevoelig voor ideeën die zij aanmerken als complottheorieën. De overheid heeft een theorie gefabriceerd waarin ze reptielen linken aan Joden. Deze theorie gaat als volgt en wordt in de Banbrief beschreven.

De reptielen die de wereld besturen volgens Icke, beweren zij, is een metafoor. Met reptielen zou Icke de Joodse elite bedoelen die een almachtige geheime wereldregering vormt. Op deze manier is het cirkeltje weer rond.

Vervolgens staat in de brief dat Icke democratische beginselen zou afwijzen omdat er een directe verbinding bestaat tussen Icke’s theorieën en het vergelijken van politici met reptielen. Door deze vergelijking (die het Ministerie maakt, niet Icke!) worden vooraanstaande personen gehumaniseerd en democratische beginselen afgewezen. Dit werkt gezagsondermijnend.

Ze komen aan deze wijsheid omdat in het 56e Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland van 21 april 2022 wordt gesteld dat complottheorieën, antisemitisme en holocaustontkenning de democratische rechtsstaat kunnen schaden. Het verbod van Icke’s komst bewijst dat complottheorieën, dat wil zeggen die ideeën die de overheid niet bevalt, verboden zijn geworden!

Leugen

Interessant was het interview dat Mordechai Krispijn tien dagen geleden had met Icke. Krispijn begint daarin met hem drie vragen te stellen, die aantonen hoe waardeloos de massamedia zijn om je gebaseerd op hun nieuwsvoorziening een mening te vormen.

De eerste vraag is of de Nederlandse mainstreammedia contact hebben gezocht met David Icke? Zijn antwoord luidt:”Nee.”
Met andere woorden, het CIDI spreekt een ban uit over Icke en alle media volgen dit zonder te checken of deze organisatie terecht oproept Icke uit NL te weren.

Op de vraag of David de holocaust plaatsvond antwoordt hij “Ja”, net als op de vraag of Joden vermoord werden door de Duitsers in WOII.

Met andere woorden de bewering van de NOS dat Icke een holocaustontkenner is, slaat nergens op. De actie van het CIDI komt volkomen uit de lucht vallen, heeft dus geen enkele basis.

Je kunt hier het volledige interview bekijken.

Icke komt nog even in het vraaggesprek terug op de eerste vraag. Hij zegt mij werd niets gevraagd door de mainstreammedia omdat ze willen demoniseren zonder mij een platform te geven van de dingen die zij niet willen horen.

Hij vertelt over de ‘Big Lie’, des te groter de leugen des te beter. Icke zegt hierover, wanneer ze een leugen blijven vertellen en hij is dermate groot, dan zullen mensen deze minder snel in twijfel trekken. Ze verwachten namelijk niet op een dergelijke schaal voor de gek gehouden te worden. Hun motto is, blijf de leugen herhalen en geef je doel geen platform.

Icke werd in 2019, nadat hij al een keer of tien lezingen had gegeven in Australië, niet toegelaten tot het land omdat een Joodse Australische organisatie beweerde dat hij een ‘holocaust denier’ was.

Hij zegt:”De hele wereld is gebaseerd op wat mensen herhalen. Niet op wat ze onderzoeken. Ze herhalen wat ze hoorden alsof het echt is.” 

Reptielen

Wat schrijft Icke zelf over reptielen?

Op basis van enkele citaten uit Icke’s boek ‘Alles wat je moet weten, maar wat je nooit is verteld‘ laten we de schrijver zelf aan het woord over de reptielen en de heerschappij van de wereld.

In hoofdstuk 5 van dat boek schrijft hij dat de mens slechts een fractie waarneemt van het universum. Onze geschiedenis verhaalt over culturen die melding maken van een kracht die de realiteit van de mens manipuleert. Zij krijgen van verschillende volken andere namen, maar het zijn dezelfde manipulators, zoals ‘slangengoden’, ‘slangenbroers’ (door de Hopi), Chitauri (Zulu), Archonten (gnostici), demonen (christendom). Soms zijn het entiteiten die een vorm hebben, terwijl andere verborgen blijven.

Hij meldt letterlijk:”Ik werd onophoudelijk geridiculiseerd door mensen met gevangeniscellen op de plek waar hun geest zich zou moeten bevinden, terwijl blijkt dat de gnostici 1600 jaar geleden al in hun teksten, vergezeld in een kruik bij Nag Hammadi, een reptiliaanse vorm en ook Greys linkten aan Archonten. Zij zeggen dat de meest voorkomende manifestaties van Archonten, qua vorm reptiliaans of slangachtig zijn..”

Hij heeft zijn conclusies getrokken uit meer dan 30 jaar onderzoek, van onze tijd tot in de oudheid. In bijvoorbeeld het boek ‘Children of the matrix’ heeft hij bewijs en info verzameld over de ‘manipulaties van onze maatschappij door een reptiliaans ras’. Hij beschouwt dat als een archontische samenzwering waarmee de mensheid te maken heeft, die wordt afgedaan door met name de media als onzin. Hij vindt dat ‘mensen die het afdoen als onzin zijn totaal onwetend omtrent de realiteit die ze dagelijks ervaren.’

Met andere woorden ga niet af op wat je gehoord hebt, maar onderzoek het zelf!

Lees hier de Banbrief van ministerie aan David Icke

 

Rob Vellekoop, 4 november 2022

 

4 Comments

 1. Plaatjes spreken boekdelen om aan te tonen dat David Icke wel degelijk gelijk heeft als het om reptielen gaat:

  https://search.brave.com/images?q=vatican%20hall#

  Een mooie opmaat voor verder onderzoek is het volgende artikel:

  https://www.bibliotecapleyades.net/vatican/esp_vatican184.htm

  Alle ellende begint dus in het Vaticaan waar ook de grijze paus Pepe Orsini de uiteindelijke scepter zwaait, alleen opereert hij in alle stilte. Hij is onderdeel van de 13 satanische bloedlijnen die de wereld regeren i.c.m. de centrale bankiers Rothschild en Rockefeller.
  Onder de streep wordt de wereld dus geregeerd door de Italiaanse maffia en een aantal bankiers. Alle puppets die op de voorgrond treden zijn slechts bliksemafleiders om de werkelijke macht te verbergen.

 2. Een aantal jaar geleden was de Dalai Lama niet welkom. Blijkbaar waren ze ook bang voor mededogen?!

 3. “Hoogachtend,
  De Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid,
  namens deze,
  Deze brief is geproduceerd in een geautomatiseerd proces en daarom niet
  ondertekend.
  Senior medewerker”

  Dat klinkt wel erg ‘hoogachtend’, niet?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.