Luchtvervuiling bedreigt mensheid – Oplossingen (6)

Foto 123rf

Bijdrage van Dick van Nieuwkoop *

Van Nieuwkoop zet in een reeks van 6 artikelen uiteen hoe nanovervuiling het voortbestaan van de mensheid bedreigt (deel 1), in plaats van CO2 (deel 2). Ook laat hij zien hoe dit verborgen gehouden wordt (deel 3). En in deel 4, de desastreuze gevolgen van fijnstof voor de gezondheid van de merendeels onwetende mensheid met oplossingen. Ten slotte legt hij een verband met de Nieuwe Wereld Orde (deel 5). Hij sluit af met mogelijke Oplossingen (deel 6).

Oplossingen

WE KUNNEN IN EEN KEER DE KOP VAN DE FOSSIELE VERGIFTIGINGSDRAAK VERMORZELEN EN DE AARDE WEER GEZOND MAKEN

De snelste manier is om de wet waarin de uitstoot van deeltjes kleiner dan 23 nanometer is gelegaliseerd ongedaan te maken. Deze deeltjes vernietigen langzaam al het leven op aarde. Dit is de reden dat we 8 miljoen chronisch zieken hebben en de bijen uitsterven, waardoor we straks geen voedsel meer hebben.

De oliemaatschappijen hebben de wetgevers omgekocht, want dat was goedkoper dan werkende filters maken. Die filters zouden overigens maar 25 euro per auto hoeven te kosten. Daarvoor moeten we in zulke grote getale in een vreedzame demonstratie naar Den Haag, Brussel en Washington, dat ze er onmogelijk meer omheen kunnen. Het zal het begin inluiden van een Nieuwe Hemel en een Nieuwe Aarde.

Alle oplossingen bestaan al. Ze liggen in de vorm van patenten in de laden van multinationals. Wat iedereen in eerste instantie moet weten is wat er zich op nanoschaal in de lucht afspeelt. Daarvoor moeten we gaan meten wat we niet kunnen zien.

Er is via wetgeving carte blanche gegeven aan de vervuilers om hun onverkoopbaar giftig afval in de buitenlucht te dumpen. Als er genoeg steun is kunnen we ervoor zorgen dat de wet wordt aangepast, zodat dat illegaal wordt en aangepakt kan worden.

De simpelste en snelste manier om luchtvervuiling te bestrijden is met gratis openbaar vervoer en gratis gebruik van fietsen. De miljarden die we uitgeven aan chronisch zieken en kankerpatiënten door luchtvervuiling van auto’s zijn meer dan genoeg om overal bussen op waterstof te laten rijden.

Het alternatief voor een economie gebaseerd op fossiele brandstoffen en de daaruit voortvloeiende giftige chemicaliën is een waterstof economie. Waterstof dat gemaakt wordt van zonne-energie. Er bestaan technieken waarbij waterstof omgezet kan worden in een schone poedervorm wat niet in druktanks zit die kunnen exploderen. Dit poeder is een directe vervanging van giftige batterijen en is ideaal om te vervoeren en om dalen in energie productie te compenseren.

De in onze ogen beste manier om de economie om te buigen naar een volledig duurzame economie is die van Gunter Paul.

Het is ook mogelijk om benzine-auto’s om te bouwen zodat ze op waterstof kunnen rijden en het Nederlandse aardgasnet kan geschikt gemaakt worden voor waterstof.

Tot besluit

Als je het betoog gelezen hebt begrijp je wellicht dat educatie van de mensheid de belangrijkste oplossing is. En dat is precies waar ik deze artikelenreeks voor heb gemaakt. Ik word al tientallen jaren gedwongen te overleven in deze vergiftigde wereld. Ik ben de echte kanarie in de kolenmijn.

Ik ben nu gedwongen voor de zesde keer te verhuizen omdat de nanostof niveau’s te hoog worden. Daarom vraag ik jullie steun in welke vorm dan ook. Ik weet hoe je jezelf en jouw kinderen kunt beschermen tegen chronische ziekten en samen kunnen we letterlijk  bouwen aan een nieuwe hemel en een nieuwe aarde.

Wat we wel moeten beseffen is dat we met 8 miljard mensen de grondstoffen van 2x de aarde aan het opgebruiken zijn. Kortom er is straks niets meer over voor onze kinderen. De elite heeft als oplossing gekozen om ons dan maar allemaal te vergiftigen.

Dit is natuurlijk een totaal onaanvaardbare oplossing die met gigantisch- en gruwelijk leed gepaard gaat. Leed dat ik al 20 jaar dagelijks aan den lijve moet ondervinden. Als er 1 generatie is die maar 1 kind op de wereld zet dan is het probleem al voor het grootste deel verholpen. En er zijn tal van andere oplossingen en mogelijkheden, maar die kunnen alleen via educatie en innovatie uitgevoerd worden.

Steve Jobs (Apple) zei ooit: Degenen die gek genoeg zijn om te denken dat ze de wereld kunnen veranderen, dat zijn degenen die het daadwerkelijk doen. Steve Jobs heeft de wereld veranderd, maar helaas niet goed genoeg, hij overleed aan kanker en werd daarmee slachtoffer van zijn eigen verandering van de wereld. Laten wij “gekken” daarvan leren en het beter doen.

Dick van Nieuwkoop, december 2019
Facebook

Dick schrijft ons:
“Ik ben heel erg ziek en ook blind aan het worden en kan alleen nog maar leven in ruimtes met zelfgebouwde heavy duty luchtreiniging. Er zijn mensen voor mij bezig om filters te ontwikkelen die dit nagenoeg onmeetbaar fijne stof beter kunnen tegenhouden. Ik heb daarvoor echter financiële steun nodig, waardoor ik blindheid kan vermijden en kan blijven posten en bloggen. Je kunt mij daarvoor bereiken en/of steunen via paypal: phetcharin44@gmail.com

 

8 Comments

 1. De lucht vervuiling gaat door en de stikstof en co2 reductie wordt aangepakt, de kans dat dit lukt is 0,0000009

 2. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,
  Voor alle mensen die zeggen dat men van het gas af moet en aan de waterstof pompjes ivm het milieu heb ik hier nog even wat.

  Hier moet men van het gas af…men mag geen Russisch gas aanleggen..noord-stream2 wat al bij onze oosterburen ligt…maar men moet op zeer korte termijn aan het Israëlisch-gas (‘Gasveld Leviathan’)wat bij Italie binnen komt aan de EU!
  het milieu????
  welk milieu???

  Ik dank U tot zover.

 3. Het grote probleem zit hem in het schuld/verantwoordelijkheidsaspect.

  Co2 probleem kun je makkelijk bij de burger leggen en dus weer een nieuwe cashcow bedacht, naast alle belastingen/lasten die er al zijn, zodat het failliete kapitalisme weer adem wordt ingeblazen.

  Luchtvervuiling/watervervuiling/slecht voedsel, allemaal zaken slecht voor de mens, worden niet aangepakt, omdat daar het bedrijfsleven als enige verantwoordelijke aangewezen kan worden en dus zij alleen ook het probleem moeten oplossen. Echter, zou dat het laatste tikje zijn om het failliete kapitalisme te stoppen.

  Is het zo simpel? Ik ben bang dat het zo simpel is
  Maar wij wij loon/hypotheekslaafjes zijn zo gesteld op onze (on)vrijheden en consumeren, dat het blind zijn voor deze simpele analyse helaas gegarandeerd is.

  Hopelijk falen de westerse leiders( en machthebbers achter hen) in dit vrij zwakke plan en komt het kapitalisme toch ten val.

  ik roep u op om hier voor te bidden

 4. De mensen komen door die verwarrend e berichten in opstand omdat de ene leugen na de andere wordt verteld?

 5. misschien is een ionisator een product dat veel mensen een prettigere leefomgeving kan bezorgen met aanzienlijk minder fijnstof.?

 6. Die zogenaamde extinction rebellen worden door lieden als Soros gefinancierd,ook nu actief in Australie,gewoonweg om dit beeld te creeren!
  Hopelijk laten de verstandige mensen zich niet ringeloren?

 7. CO2 heeft niets van doen met opwarming. Spuit een kas 100% vol met CO2 en hij warmt niet op. de grootvader van GReta turnberg heeft CO2 als mogelijke oorzaak genoemd. Talloze wetenschappers weten dat het onzin is.

 8. Fijnstof komt van direct ingespoten benzine motoren, want in diesels zit al een roetfilter:

  duurzaambedrijfsleven.nl/mobiliteit/1898/nieuwe-benzine-autos-schadelijker-dan-voorgangers

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.