Slechte luchtkwaliteit oorzaak uitbraak ‘corona-virus’

Langzaam maar zeker rijpt het besef bij bepaalde politici dat de fatale gebeurtenissen in met name Noord-Italië en Wuhan, China een andere oorzaak zouden kunnen hebben dan dat van een virus. Dr Zach Bush voorspelde vorig jaar al waar een uitbraak zou plaatsvinden en hij wist ook waarom de luchtkwaliteit daar alles mee te maken had. Luister maar eens naar Bush en Tweede Kamerlid Esther Ouwehand.

Zach Bush

Internist en endocrinoloog Zach Bush doet een aantal alarmerende uitspraken. Een ervan is dat vermeende corona patiënten een foute behandeling krijgen, omdat ze in werkelijkheid zijn vergiftigd door de gevolgen van luchtverontreiniging. Als je luistert naar medicus Bush besef je pas hoeveel leugens er over covid de ronde doen.

Terwijl het ene deel van de bevolking demonstreert tegen de 1,5 meter samenleving, is het andere grotere deel nog steeds bevangen door angst voor een virus dat nog niet eens geïdentificeerd blijkt te zijn. Zij zitten gevangen in het psychologische net van de angst, omdat ze iedere dag het aantal slachtoffers horen dat mogelijkerwijs aan COVID-19 is overleden.

Virussen

Bekijk covid-19 als een van de andere coronavirussen als SARS en MERS. Zij verdwenen binnen twee jaar. Maar betoogt Zach, hoe kan je ooit stellen “Er is een nieuw virus. Ken je dan alle virussen die er zijn? Dat is onmogelijk.”

Er zijn namelijk miljarden virussen op aarde. We worden er door omgeven.

Hij studeerde 17 jaar medicijnen om het leven te kunnen doorgronden, waarvan hij zegt “Het leven is buitengewoon mooi. De virussen zijn een showcase van schoonheid. Per vergissing zijn we ze gaan zien als onze vijanden. Maar het leven is echter in staat om zich razendsnel aan te passen dankzij virussen.

“Het enige doel van de natuur is biodiversiteit en overleven, maar wij staan tegenover de natuur, we vernietigen het.”

Tijdens testen gedaan bij gezonde mensen werden bij hen een groot aantal virussen ontdekt, zoals HIV, polio, enzovoort. Deze microben zijn een onderdeel van onze dagelijkse ervaringen. Soms hebben we een tekort aan immuniteit (dan kunnen we ziek worden).

Luchtverontreiniging

Volgens Bush is het wetenschappelijk onmogelijk te zeggen hoeveel mensen er aan covid-19 zijn gestorven. Er is echter een overeenkomst met SARS en MERS. Ook toen werden patiënten blauw, er kwam vocht in de longen en zij stierven.

Let op, zegt hij, ze werden eerst blauw, voordat er vocht in de longen kwam. Het vocht zorgde voor longontsteking en daaraan stierven zij. Patiënten bij wie aangegeven is dat ze aan covid lijden hebben een tekort aan zuurstof. Er is echter geen teken van een virale infectie.

Maar wat gebeurt er dan wel?
SARS, MERS en COVID lijken op hoogteziekte. Als je dit probleem niet oplost, dan vullen hun longen zich met vocht. En wanneer je hen dan aan de beademing legt, wordt hun toestand steeds slechter.

Het is namelijk geen ademhalingsaandoening, geen virale infectie, want anders zou juist het immuunsysteem reageren (red. met koorts). We moeten het behandelen als een hypoxisch letsel, dat wil zeggen dat er onvoldoende zuurstof in de weefsels zit. Dit komt overeen met een cyanide vergiftiging.

Zach Bush vertelt dat mensen niet sterven aan covid, maar aan secundaire longontstekingen. Zij gaan niet dood aan het virus.

Waar wonen de meeste slachtoffers?

De meeste slachtoffers woonden in gebieden met een giftige omgeving, met hoge concentraties van Roundup, of met een hoge luchtverontreiniging door ultra fijnstof. Kijk naar Noord-Italie, Seattle, New York City, Wuhan in China. Volgens Bush heeft Wuhan de hoogste concentraties van Roundup en Peking ultra fijnstof.

In deze luchtverontreiniging zit veel cyanide.

Aan de hand van de luchtverontreiniging, zegt Zach, kan ik voorspellen waar de volgende pandemie komt.

Is er een virus? Zeker wel. Deze demaskeert de giftigheid van de omgeving die we gecreëerd hebben. Het virus is echter niet voldoende om de dood te veroorzaken. Kijk naar Wuhan, op een gegeven moment werd de stad snel minder ziek. Dit kwam doordat (alles tot stilstand kwam) er veel minder luchtvervuiling kwam. Door activiteiten te stoppen, lockdown, haalden we de cyanide uit de lucht.

Bij luchtverontreiniging met veel ultra fijnstof verplaatsen zich heel veel virussen, die zich binden aan de vervuiling.

Waarschuwing komende herfst

Naar alle waarschijnlijkheid, vertelt Bush, zal covid nog een seizoen in onze omgeving zijn. Het duurt namelijk twee seizoenen voordat het verdwijnt. De volgende zomer zal het virus weg zijn. Dan zullen ze zeggen dat het vaccin het virus elimineerde. Dat is echter fysiologisch en wetenschappelijk onmogelijk.

Toch zegt Zach, ben ik geen tegenstander van vaccinaties, maar dan moet het wel op een nieuwe meer intelligente manier. Hij licht niet verder toe hoe dat er moet uitzien.

Maar ook hij, net als al zijn collega’s, staat natuurlijk onder druk van de machtige geneesmiddelenindustrie.

Del Bigree interviewt Zach Bush over COVID-19. Dit artikel is een samenvatting van het gesprek.

Op zijn website vind je meer over Zach.

Wij verzamelden van nog meer medici hun verklaringen over covid-19. Hun reacties spreken de berichten verspreid door de main stream media tegen.

Prof Cahill #lockdown is vergissing, 1,5 meter en #mondkapjes onnodig

Arts laat zich niet mond snoeren over corona, zet alles op het spel voor vrijheid van zijn kinderen

Medici die zich geen #corona crisis laten aanpraten (2)

Arts over #corona virus, niemand durft nog te zeggen: Stop, er is niets aan de hand

NL longarts legt in 8 minuten absurditeit #corona maatregelen bloot

Esther Ouwehand

Rob Vellekoop, 17 juni en 6 september 2020

5 Comments

 1. Dit ondersteunt alleen al het plan vd nwo.
  Daarmee kunnen ze de wereld een reset laten ondergaan!
  Dit begon al vorig jaar met pvas!
  En met 5G erbij zie complot gekkies

 2. Mensenrecht en leefvoorwaarde is een fijnstof vrije omgeving. Evenals een voedsel productie die niet aarde en gezondheid verwoestend is.

  De wetenschap/ de kennis is inmiddels zo ver. Dat , overheden , belangen en economien , in dienst van de super-voorwaarden ,
  via reeksen van wetenschappelijke ykpunten ‘ getest ‘ , kunnen worden , en tegen het licht gehouden , waarbij volstrekt helder gemaakt kan worden , welke verduistering hun belangen-verstrengeling , impliceert . De partij met het inclusieve bewustzijn PvD , kan , neen moet hier het ultieme verkiezings-item van maken. En niet alleen zij. ???Beleg , ontmoetingen rondom dit thema, op alle universiteiten, en andere fora. De volstrekt achterlijke omgang met onze meest voorwaardelijke leefvoorwaarden, en de zum kotsen argumentatie en scheefgroei daarachter en eraan ten grondslag , dulden nergens nog enig oogklep en mondlAp. Deze verkiezingen gaan daarover. Iedereen kan zich nu profileren vanuit simpelweg , alles blootleggende kennis op dit gebied. Er dient in feite ook in alle ogenblikkelijkheid een breed samenwerkingsverband vanuit dit bewustzijn in het leven geroepen te worden , waarmee onze Adem en Bodem, water , lucht , leven en lichaam , en mind , niet langer bloootgesteld worden aan , het , hoe dan ook, wetenschappelijk aantoonbare , in en in zieke , alom woekeren van hyper gezondheid en leven , vernietigende , zieke omgang met nagenoeg alles. Hoe het wel moet, en ook kan, is de enige waarachtige en constructieve omgang met angst en de ombuiging naar een hyper inclusief bewustzijn . Hierover dienen binnen de kortste keren , al het al aanwezige bewustzijn hierover bv vanuit Wageningen en Relevante faculteiten op alle Europese en overige Universiteiten, wereldwijd , elkaar vanuit deze feiten willen en weten te beluisteren om tot onderkenningen te komen, waartegen de intens achterlijke voze liederlijke blinde argumenten van de wereldwijd verkochte overheden en media, geen adem meer voor ter beschikkkng krijgen met hun hyper misplaatste mens -misbruik , op alle fronten.

 3. De BildeRberg-Groep Sloper,
  De Sloper,

  Daarom is er in Brabant toen een uit braak begonnen,die lucht is daar zo smerig als de pest met al die vee teelt.

  In de zuid Europese landen daar is het grote verkeer de boosdoener in die smalle straatjes en mensen met long aandoening/overgewicht/slecht immuunsysteem die gaan er het eerste aan….tja dat gebeurden tijdens de tweede wereld oorlog ook.

  Het is het beleid van de BildeRberg-Groep lui.
  Er zijn teveel mensen op deze planeet om te voeden,dus eerst worden de zwakkere op geruimd….om zo de Übermensch te creëren….de gezondheidszorg is onbetaalbaar geworden…..leuker kan men het niet maken.

  Hitler was een schoft??
  Grapperhaus lijkt best wel op iemand uit die periode,geef hem een pet op—laat hem een lang zwarte leren jas aan trekken,en zet hem in zwarte hoge leren laarzen…dan zie u waar hij op lijkt.
  Grapperhaus …ja woellll–ski!!!

  Beste mensen laat U zich niet gek maken door al dat media gezeik..en zeker op de staat tv kanaaltjes…of te wel de spreekbuis van Dictator Rutte en de zijne.
  Miljarden zijn er uit gedeeld aan……BV Holland,..cq Hans de Boer en de zijne!!!
  Miljarden zijn er —NIET—uit gedeeld aan…..de arme mede mens in dit zogenaamde rijke westen..Nederland.

  Het is gewoon weg triest voor woorden..je eigen bevolking zo mis/gebruiken.

  Ik dank U!

 4. Wereldwijd blijkt er een geografische samenhang tussen het vóórkomen van het Corona-virus en ernstige luchtvervuiling door de vliegtuigen. De luchtvaartsector speelt hierbij dus een grote rol. Om het Corona-virus terug te dringen is het nodig de luchtvaart sterk te beperken.
  Censuur van overheidswege verhindert openheid hierover, c.q. publiciteit over de discussie over het verband.

 5. Mijn buurman is een vervent houtstoker in de winter in zijn binnenkachel open haard zeer oud model in de zomer 2x opstelling in zijn achtertuin wij wonen zijdwestelijk van deze buurman onze tuin staat altijd vol in de rook onze woning trekt vaak rook aan alles potdicht gedaan roosters en kieren en gaten .
  Zelf heb ik binnen 20 jaar astma/en COPD ontwikkeld mijnvrouw heeft 2x corona gehad.
  Zeer opmerkelijk Een ongeruste Inwoner van Rucphen West Brabant

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.