Mindcontrol systemen (Wereldoorlog III, slag om de geest deel 2)

Gerrit Cnossen, 'Bezetting van...de Luisteraar door Naargeestige Muziek Recensenten'

Een bericht van Anastha Aurora*

Anastha Aurora bespreekt uitvoerig de controlesystemen die op de mensheid door de WEF-sekte worden losgelaten in het eerste deel. In dit tweede deel gaat Anastha verder in op de mindcontrolesystemen.

Mindcontrol systemen

Who controls the food supply, controls the people.
Who controls the energy, controls whole continents.
Who controls the money, controls the world.
(Henry Kissinger)

Het arsenaal aan methoden en technieken om de geest, het hart, het lichaam en zelfs het DNA te controleren, te indoctrineren en te manipuleren is indrukwekkend. Hier zijn 10 peilers die de matrix van controle de nodige structuur en kracht moeten geven. In onderstaand overzicht ontbreken nog tal van andere methoden, waaronder de militaire technieken, black project technologie en (bewustzijns)wapens en de operaties van geheime diensten (zoals MK-Ultra).

01. Onderwijs

Het indoctrinatie systeem bij uitstek, de dagelijkse programmering der kinderen (leugens en staatspropaganda) gedurende 15 jaar (tussen 3-18 jaar). Het standaard onderwijssysteem anno 2024 modelleert de kinderen en jongeren en stuurt ze in een welbepaalde richting gebaseerd op een toekomstvisie gekend als de grote reset. Het is een tijdlijn waar digitale controlesystemen, nanotechnologie, robotica en transhumanisme deel van uitmaken. Kort gezegd: op school wordt je een domme robot die niet langer zelf kan denken en gehoorzaam meedraait in het systeem. Lees meer in dit bericht, inclusief de oplossing.

02. Monetair systeem & financiën

Torenhoge belastingen stelen de vruchten van de arbeid der mensheid waardoor vrijwel iedereen afhankelijk blijft van een corrupt systeem. Om te kunnen overleven in dit geld gestuurd systeem is (steeds meer) geld nodig. Het op schuld en rente gebaseerd fiat geld, gecontroleerd door de gewetenloze grootbanken, is één van de grootste illusies waar mensen in geloven en waar ze hun hele leven aan ophangen. De hele matrix van schaarste, tekort en amper overleven wordt mee bepaald door de toegang tot geld.

Het enige doel van het monetaire geldsysteem is de mensen in schulden te brengen en zo in afhankelijke slavernij te houden. Een hypotheek of huislening bijvoorbeeld is een schuldbrief en zelfs wanneer die lening afbetaald is, ben je nog geen eigenaar, want wanneer je de kadastrale belasting niet jaarlijks betaalt, wordt je huis aangeslagen. De bank is eigenaar van je huis tijdens de hypotheek en daarna is de staat eigenaar van ‘jouw’ huis.
Het hele systeem is gebaseerd op financiële fraude (diefstal eigenlijk) om de kracht, de energie en het geld af te nemen van de mens en door te sluizen naar een kleine machtselite die de wereld runnen door middel van precies dit geldsysteem.

Daarbij komt nog dat het geld wat geleend wordt bij de bank niet bestaat, het wordt gewoon ‘bijgedrukt’ door wat cijfertjes in te tikken op de computer. En dit geld wat niet bestaat, moet ook nog eens worden terugbetaald met extra rente. Waar komt die dan vandaan? Al het geld wat op de wereld is, bestaat uit schuld. En de totale schuld van alle mensen samen, is groter dan de totale hoeveelheid geld die er überhaupt bestaat. Véél groter. De schuld en de rente moeten worden betaald met geld dat niet bestaat, wat natuurlijk onmogelijk is. (Lees ook Geldschepping simpel uitgelegd: daarvoor hebben we helemaal geen banken nodig)

Daarom moet er steeds meer fictief geld in omloop komen, ook weer in de vorm van leningen, waarover ook weer onbestaande rente betaald moet worden. Om dat te kunnen doen, moet er steeds harder en langer gewerkt worden, en moet er steeds meer geproduceerd worden. Dit noemt men de eindeloze ‘economische groei’ bedoeld om de monetaire zeepbel te blijven in stand houden. Af en toe is er wel een flinke oorlog nodig om de boel te resetten en opnieuw te beginnen waardoor de elite nog meer macht en geld bijeen vergaart. Vandaar de bekende en waarheidsgetrouwe bewering: all wars are bankers’ wars

Deze groei-economie gaat ten koste van de planeet, de natuur en de mensen in het systeem die amper overleven (zelfs als beide partners uit werken gaan). Met de onbeperkte mega miljarden geldstroom naar de banksters en toplui (en met onze medewerking en toestemming) koopt de elite (BlackRock) alles op (grond, natuur, water, gebouwen, mensen, bedrijven,…ze willen de hele planeet). Daarnaast betalen ze ontelbare lobbygroepen en corrupte politici om hun agenda uit te voeren en aan de macht te blijven. 

En het sluitstuk wordt nu voorbereid. Want met de komst van het programmeerbare, digitale geld (CBDC) zal iedereen volledig afhankelijk worden van banken en overheden. De toekomst van de mens in de NWO (als het van hen afhangt), ziet er zo uit: geen privacy en geen eigendom meer, alles smart en alles onder controle, en verplicht gelukkig en gehoorzaam zijn van wieg tot graf.

03. Media

Wanneer je de controle hebt over de informatie die mensen te zien, te horen en te lezen krijgen, dan heb je controle over hun perceptie van de werkelijkheid. En wanneer je het bereik beperkt van wat ze in hun gedachten en bewustzijn kunnen opnemen, dan beperk je hun mogelijkheden voor oplossingen. De media (zowel de main stream als de alternatieve media) worden ingezet als een instrument tot perceptiemanagement. Zoals CIA directeur William Casey ooit zei: ‘We’ll know our disinformation program is complete when everything the American public believes is false.’ Door het verspreiden van misinformatie wil men onduidelijkheid en verwarring brengen en het wereldbeeld der mensen bepalen, begrenzen en sturen. Dit gebeurt via de vele mediakanalen.

04. Censuur

De censuur op social media is vele malen erger dan de boekverbranding tijdens WO2. Duizenden YouTube kanalen en FB, Instagram en Twitter accounts zijn ondertussen verwijderd. Iedereen die te dicht bij de waarheid komt, wordt gemuilkorfd. Google manipuleert de zoekresultaten, factcheckers zijn niet onafhankelijk maar in loondienst van de grote spelers. In Europa is de DSA van kracht (Digital Service Act) waardoor de Europese Commissie mediaplatforms kan censureren die desinformatie publiceren. Wat dan precies ‘desinformatie’ is, wordt door de commissie zelf bepaald. Enzovoort. Censuur is altijd een aanslag op de vrije meningsuiting en is een typisch kenmerk van een dictatuur.

Nu het vertrouwen in politiek en overheid overal zienderogen afneemt, wordt nog meer ingezet op desinformatie en censuur. Men wil helemaal geen ongemakkelijke waarheden in de media die de echte plannen en corruptie ontmaskeren. En dankzij A.I. wordt het censureren van de waarheid steeds eenvoudiger. Men spreekt over het ‘Censorship Industrial Complex’, in alle landen gebruikt de overheid directe dwang en de meest geavanceerde A.I. tools en bots om mensen te manipuleren, berichten op sociale media te labelen, en waarheidsgetrouwe informatie in diskrediet te brengen. Regeringen over de hele wereld vallen de vrijheid van meningsuiting van hun burgers aan.

05. Voedsel

De supermarkten liggen volgepakt met ziekmakende producten met een negatieve impact op brein (bewustzijn) en lichaam. Je bent wat je eet en gezien de levende, authentieke natuur uit al het voedsel is verwijderd, worden veel mensen ziek en zwak want ze eten dood en dodend voedsel. Zo worden ze afhankelijk van dokters, pillen en big pharma. In dit bericht lees je veel meer over gezonde voedingEr is een heel eenvoudige regel om te weten wat je best kunt eten in tijden van novelty food, smaakversterkers, krekelkoeken en printvlees. Vermijd alles wat 150 jaar geleden niet bestond. En start een eigen groentetuin. Machinevoedsel maakt machinemensen.

De huidige oorlog tegen de boeren is een oorlog tegen het dagelijkse voedsel en dus eigenlijk tegen alle Europeanen. Want voedsel is een beproefd wapen en honger is oorlog. Zie bijvoorbeeld de Holodomor in Oekraïne in 1932: Stalin vermoordt miljoenen mensen via de kunstmatige creatie van hongersnood door het saboteren van de boeren. Er verschijnen nu flutartikelen van ‘experts’ bedoeld om het kweken van eigen voedsel te ontraden.

Men wil niet dat mensen autonoom worden van het systeem, want dat globalistisch systeem is het controle orgaan van de NWO en de basis die de elite gebruikt om rijk en machtig te blijven. Zoals bekend: doe altijd het tegenovergestelde van wat experts en overheid propageren. Dus, massaal groentetuinen starten deze lente, want anders loert een Hunger Games scenario om de hoek, maar dan in het echt.

06. Farmacie

Ziekte en farmacie zijn niets meer dan verdienmodellen, zoveel is ondertussen duidelijk. Big pharma en big medicine zijn lucratieve big business constructies waar elke genezen patiënt een verloren klant is. Bestaat er nog onafhankelijke, objectieve wetenschap? Nee, alles is nu propaganda met een agenda, ook de peer reviewed science.

Wetenschap en farmacie zijn een religie geworden (scientism). En de grootste leugenaars zitten wel bij big pharma, simpelweg omdat ze hun fabelachtige winsten willen behouden en zonder morren duizelingwekkende boetes betalen zodat ze hun gif kunnen blijven slijten aan de verdwaasde massa. Nog nooit in de geschiedenis namen zoveel mensen zoveel pillen en spuiten…. en nog nooit waren zoveel mensen ziek en depressief. Met de smart medicine ontwikkelingen gaat men nog een stap verder.

Bedenk dat medicatie ook altijd een invloed op het bewustzijn heeft, en ‘bijwerkingen’ zoals depressie, angststoornissen, verwardheid, sufheid,… vaak voorkomen. Een mens die verdoofd is door overmatig pilgebruik en als een mak schaap rondloopt met psychische problemen is uiteraard makkelijk in toom te houden. Dit wordt nog duidelijker door de wereldwijde vaccingekte.

 

07. Vaccins

Vaccins zijn gebaseerd op angst en niet op liefde. De marketing truc die gebruikt wordt is eerst paniek en angst zaaien waardoor veel mensen geneigd zijn een vaccinatie te nemen. Deze tactiek (om via angst een bepaalde ziekte te promoten, teneinde de ‘behandeling’ ervoor te kunnen verkopen) wordt in de marketing farma wereld ‘het-voeden-van-angst’ genoemd. Het overgrote deel van de mega-winsten die de farma industrie maakt, zijn gebaseerd op deze tactiek: ‘verspreid eerst angst en verkoop daarna de behandeling tegen die (onterechte) angst aan de goedgelovige massa’.

Dit angst zaaien is cruciaal voor de farma industrie. Men stelde namelijk vast dat het verkopen van medicijnen aan mensen die ziek zijn slechts een beperkte bron van inkomsten oplevert. En om in de wereld van grote mega-winsten te geraken, diende men een manier te vinden om allerlei medicijnen en vaccins ook aan gezonde mensen te slijten. Lang geleden toen de farmabedrijven nog geen monopolie positie hadden en hun lobbygroepen nog geen artsen en overheid omkochten en toen kruiden en natuurlijke middelen gebruikt werden, was slechts 4% der bevolking klant bij de pillenmaffia.

Dankzij de (verplichte) vaccinaties en het voorschrijf gedrag der dokters is tegenwoordig bijna 100% klant bij de farma industrie. Wat een meesterlijke marketing zet! (Lees veel meer in dit bericht: de vaccinatie misdaad).

De komst van de nieuwe generatie vaccins (mRNA, grafeen oxide, hydrogel, spike eiwitten, nanopartikels, luciferase,…) brengt de mogelijkheid om een ‘operating system’ in het lichaam te plaatsen. De impact daarvan is niet te onderschatten. Zie de Covid Serie voor meer uitleg.

Een intern besturingssysteem kan onder meer een twee-weg invloed en communicatie mogelijk maken, waaronder het ontvangen en zenden van info en opdrachten en/of het gen-technologisch wijzigen van het DNA, zowel inwendig als via externe technologie (5G). Er is sprake van zelf-assemblerende nanobots die onder meer via vaccins in het lichaam komen en gedachten / gevoelens kunnen ‘overschrijven’.

Mysticus Rudolf Steiner waarschuwde 100 jaar geleden al dat men een product zou ontwikkelen en inbrengen die de ziel zal uitschakelen. Ondertussen is men bio-technologisch in staat om het bewustzijn te veranderen. Vandaar dat dit in wezen een spirituele oorlog is.

08. Politiek

Democratie is verworden tot kakistocratie, een bestuursvorm waarbij de slechtste, de meest onbekwame en de meest gewetenloze figuren aan de macht zijn. Het WEF, als drijvende kracht achter de grote reset, plaatst zijn pionnen (de ‘young global leaders’) op sleutelposities om zo hun agenda te kunnen uitrollen. Enkele bekende namen: Justin Trudeau, Emmanuel Macron, Alexander De Croo, Mark Zuckerberg (FB), Larry Page (Google),… Verkiezingen zijn nep, beleidsmakers worden niet verkozen door het volk, maar gekozen door de elite.

Politiek wordt gebruikt als een instrument tot controle en om de massa zoet te houden en de kiezers in de waan te laten dat ze meebeslissen over hun toekomst (wat dus niet het geval is). Politici zijn de uitvoerders van de plannen die think tanks en niet-verkozen groepen (WEF, WHO, VN) bedisselen en uitwerken. Zie het bericht demon-cratie voor extra uitleg en oplossingen. Politics is the entertainment division of the military-industrial complex (Frank Zappa).

09. Religie

Godsdiensten en kerkinstituten zijn nog steeds één van de grootste mindcontrol technieken om verdeling en misleiding in de mensheid te brengen. Godsdiensten zijn in wezen menselijke uitvindingen, soms gebaseerd op heilige boeken of bekende avatars. Niettemin worden ze misbruikt voor indoctrinatie en volgzaamheid. Het zijn controle mechanismen. Aan de vruchten kent men de boom. De vruchten van georganiseerde godsdienst, religie en kerk zijn al vele eeuwen moord, pedofilie, onderdrukking, kolonisatie, verdeling, uitbuiting, slavernij, oorlog, inquisitie, brandstapels, genocide, besnijdenis, bloedoffers, angst, straf, schuld,…Religies zijn onnodig voor de bewuste en soevereine mens.

Elke mens draagt het Goddelijke in zich. De antwoorden en de weg naar bevrijding zitten in je Zelf. Alle ‘goden’ die aanbidding, rituelen of gehoorzaamheid vragen, zijn lagere entiteiten met een agenda. De mens is een multidimensionale Spirit. En blijkbaar zijn we zo krachtig dat ‘ze’ allerlei fake gedoe moeten verzinnen (zoals religies en overheden) om ons af te leiden, te brainwashen, afhankelijk te houden en vast te zetten in deze matrix. Religion is crowd control, spirituality is a personal relationship with the Divine.

10. Technologie

Er wordt momenteel een smart grid over de wereld gelegd, zie dit uitgebreide bericht daarover. Het smart grid bestaat uit verschillende componenten en biedt zeker ook een aantal voordelen. Bovendien is het niet tegen te houden. Maar er zit ook een gevaarlijke kant aan want het smart grid biedt de mogelijkheid tot totale controle (voor het eerst in de menselijke geschiedenis). Dit zijn enkele componenten van het smart grid: Internet of Things & Bodies (IoT, IoB), smart cities met 15 minuten zones, elektrische auto’s, CBDC slim en programmeerbaar geld, een digitaal biometrisch ID, medische dictatuur via het WHO, smart (nep)voedsel, cellulaire netwerken, A.I. systemen en natuurlijk de smartphone als centraal track, tracing en inlog apparaat. Dit alles (en nog meer) wordt flink gepromoot door het WEF.  

Een smart city, zoals die in China en andere landen uitgebouwd worden, kenmerken zich door digitale controle, cashloze winkels, ontelbare gezichtscamera’s, QR codes, biometrische identificatie, jaarlijkse vaccinaties, chemtrails in de lucht, insectenpoeder als voedsel, chip implantaten, CO2 boetes, autobeperkingen, lockdowns, 15 minuten zones, gereguleerde natuur, sociale puntensystemen, voorwaardelijke uitkeringen, en ingeplugd zitten in het virtuele Metaverse voor werk en ontspanning. Het is het ultieme big brother surveillance systeem.

Hieronder de evolutie van ICT (Informatie & Communicatie Technologie) met een steeds hoger EMF stralingsniveau en ontmenselijking. Of esoterisch gezegd: de overname van (het Licht) der mensheid door A.I. (Ahriman, Archonten).

° Het Boeken tijdperk vanaf 1450, uitvinding van de boekdrukkunst.
° Het Tele tijdperk vanaf begin 20ste eeuw (telegrafie, telefonie, televisie, telefax, radio, cinema,…).
° Het E- tijdperk vanaf 1990 door de komst van internet (e-commerce, e-business, e-government,…).
° Het Social Media tijdperk vanaf 2004 (Myspace, Facebook, YouTube, Instagram, X, TikTok, Snapchat, Reddit,…).
° Het I- tijdperk vanaf 2007, alles wordt mobiel en draagbaar (iPhone, iPad, iPod,…).
° Het Smart tijdperk vanaf 2015, alles wordt smart (smartphone, smartwatch, smart car, smart city, smart medication,…).
° Het IoT en IoB tijdperk, alles wordt verbonden met elkaar en met de cloud, totale technologische controle wordt mogelijk (Internet of Things & Bodies, permanent online zijn, overal sensoren, digitaal ID en digitaal  geld).
° Het Self tijdperk, autonoom functionerende hardware (zelfrijdende auto’s, zelfassemblerende nanotech, zelfdenkende robots, machine learning…).
° Het Virtuele tijdperk (2025), het leven wordt artificieel (Metaverse, Vision Pro, A.G.I., videogames,…).
° Het Trans tijdperk (2030), de mens wordt artificieel (upgrades, wearables, implantables, ingestibles, bionic tech, DNA & mind manipulation…).
° Het Posthuman tijdperk (2035), de mens is volledig ondergeschikt en afhankelijk van technologie en wordt gedomineerd door machines (singulariteit, biologisch leven wordt vervangen door A.I., artificieel leven). Het is de samensmelting van het fysiek lichaam, de menselijke biologie en de digitale wereld.Deze evolutie is niet te stoppen (tenzij een zonnestorm of nucleaire ramp alles vernietigt). Het is alsof je in 2015 iedereen zou willen beletten om op de smartphone trein te springen. Onmogelijk, de vierde industriële revolutie kun je niet tegenhouden. Blijkbaar kiest het collectieve bewustzijnsveld ervoor om te ervaren hoe het is om in een technologisch / psychische simulatie een artificieel bestaan te leven. Dit zal bij velen het zielelicht doven en hun soevereine kracht wegnemen. Het gebeurt nu al op grote schaal. Velen staan hun autoriteit en levenskracht af aan externe (en fake) instanties. Vroeger aan de overheid, de priesters en de geldsystemen, en nu aan de A.I. god.Maar er is altijd een uitweg. Detox, detach, discard, discover.
Detox: verwijder het gif uit je avatar (fysiek, emotioneel, mentaal) voor een zuivere ziel.
Detach: ontkoppel van de matrix en van de schermen (natuur, eenvoud, zelfvoorziening, samenwerken).
Discard: weiger alles wat jouw ziel aanvalt en leegzuigt.
Discover: ontdek jouw échte essentie (liefde, vreugde, onschuld) door meditatie en her-innering.Het eerste Neuralink breinchip product van Elon Musk heet niet toevallig ‘Telepathy’ en werd onlangs voor het eerst ingeplant in een mens. Het neemt het organische vermogen van de mens weg om telepathisch met elkaar te communiceren en vervangt het door een digitale surrogaat versie. Het geestelijke vermogen tot informatie overdracht tussen mensen via de mind, dus zonder woorden en taal te gebruiken, zal zich daardoor niet verder ontwikkelen.

De mens-mens communicatie degradeert zo tot een machine-machine verbinding. Dit is slechts één voorbeeld van hoe technologie de vermogens van de mens uitschakelt waardoor een devolutie (of achteruitgang) plaatsvindt. Met een breinchip van Neuralink hoef je zelf niet meer te denken, dat doet big tech en big government wel voor jou.

Het controle aspect van technologie en A.G.I. zoals hierboven geschetst, is de negatieve kant. Maar veel big tech fans en Silicon Valley adepten zien ook positieve mogelijkheden en ontwikkelingen. Zie ook Metaverse deel 2. Hier zijn enkele voorspellingen van futurologen die de (nabije) toekomst door een roze bril bekijken. Ze houden daarbij geen rekening met agenda 2030 van de elite, de overname der mensheid door vreemde fracties (spirituele oorlog) en de machtsverhoudingen in de corrupte werelden van big tech, big corporations, big pharma, big military en big government.

° De komst van A.G.I. en A.S.I. (de machines overtreffen de intellectuele en economische mogelijkheden der mensen) – dit is de hoeksteen van de vierde industriële revolutie – de superieure intellectuele, cognitieve en analyserende capaciteiten van computers en apparaten zal leiden tot verbluffende nieuwe innovaties – de economische productiviteit wordt veel efficiënter – dit zal zorgen voor een grote impact op het sociale leven, de overheidsdiensten en de politieke structuren – veel jobs gaan verloren, maar er ontstaan ook nieuwe jobs – er komen robotten als persoonlijke assistenten.

° De komst van kernfusie energie (goedkope en onbeperkte energie) – drastische verlaging van de productiekosten van staal, beton en voedsel – ontzilting van oceaanwater om drinkwater te maken – efficiënte methoden die de vervuiling van aarde, lucht en water ongedaan maken – goedkope voedselproductie waardoor honger uitgebannen wordt – quasi gratis en niet-vervuilende energie in overvloed.
° De komst van kwantum computers (spectaculaire rekenkracht en A.I. mogelijkheden) – ontwikkeling van nieuwe materialen met ongekende mogelijkheden – kwantum algoritmen die complexe problemen oplossen en nieuwe medische innovaties brengen (med beds) –  grote vooruitgang op vlak van gen-technologie en nano-technologie.
° De komst van biotechnologie (het upgraden van levende wezens) – het einde van ziekte, aftakeling en ouderdom – verandering in demografie door de langere levensduur van de bevolking.

Tot slot

Is het universum (de schepping of het bestaan) in wezen vriendelijk, vijandig of neutraal? Albert Einstein vond dit één der belangrijkste vragen ooit. Want  het antwoord bepaalt jouw visie, instelling en wereldbeeld. Men kan een duister wereldbeeld aanhangen. Bijvoorbeeld: er is momenteel een totale oorlog op verschillende fronten bezig, een oorlog die het lichaam, de ziel en de geest tegelijk aanvalt. De mensheid zit gevangen in een lagere matrix (zelfs de natuur teert op doden en gedood worden) gecreëerd door een narcistische demi-god en iedereen wordt al eeuwenlang energetisch leeggezogen, fysiek uitgebuit en mentaal getraumatiseerd.

Daartoe bouwden negatieve extra-terra groepen een gesloten matrix waarin zielen gerecycleerd worden, kinderen geofferd, adrenochroom afgetapt en geweld regeert. Het is een luguber wereldbeeld waar de moed van in de schoenen zinkt. Of men kan een lichter verhaal schetsen waarin de mens een (spirituele) ontwikkelingsweg gaat en getriggerd en uitgedaagd wordt door de tegenmachten, als een stimulans om op te staan in soevereiniteit, liefde en kracht. De keiharde omstandigheden op Aarde zijn dan een soort test en uitdaging bedoeld als leerkansen voor de ziel.

Het aardse ruimtepak (lichaam) met zijn sensoren (zintuigen), bio-computer (brein), voel- en denkvermogen (geest) en tijdelijk personage (ego) vormen een eerste beperking die elke menselijke ervaring kleuren en bepalen. Maar vanaf de geboorte wordt men ook nog eens gelabeld en krijgt men een naam, een religie, een nationaliteit, een ras, een status, een omgeving,…En dan volgt een opvoeding gevuld met de gedachten, ideeën en theorieën van anderen.

En daarna een voortdurende lawine aan berichten, beelden en verhalen via media en smartphone. Op die manier wordt elk leven ontworpen en subtiel gestuurd door anderen, door een ‘informatie systeem’. En dat alles heeft ook invloed op de relaties, levensstijl, waarden, meningen, interesses, gewoonten, behoeften,…op de gedachten en gevoelens van elk individu. Zo worden het oneindige potentieel en de vele menselijke vermogens ingeperkt, begrensd, gekooid, gevangen, misleid, misbruikt,…

Vanuit die instelling gaat men dan een leven voor zichzelf creëren en automatisch ook een bepaalde maatschappij en een (vooraf geprogrammeerde) wereld in stand houden. Gedachten zijn namelijk krachten, overtuigingen resulteren in acties, beelden worden uiteindelijk dingen (de wetenschap der ver-beeld-ding). Zo wordt de menselijke gedachtekracht al eeuwenlang gemanipuleerd om een bepaalde matrix op Aarde in stand te helpen houden.

Het goede nieuws is dat steeds meer mensen de beperkende software programma’s loslaten die werden en worden ge-upload in hun geest. Velen maken opnieuw verbinding met hun oorspronkelijke Zelf waar liefde, waarheid en wijsheid wonen. Mindcontrol wordt dan mindpower. Van blind slachtoffer naar bewuste creator. De frequentie van de gedachtekracht verandert nu bij veel mensen en dat kan een nieuwe wereld manifesteren. Dit proces van ‘ontwaken’ is wereldwijd aan de gang.

De bijbel noemt het apocalyps (openbaring), de new age noemt het ascensie, in de oosterse religies spreken ze over moksha, de advaita noemt het Zelfrealisatie. Wie was je voordat de wereld vertelde wie je moest zijn? Het antwoord is niet te vinden in een gekke wereld waar een oorlog om de geest woedt, maar in de stilte van het hart.

Dit bericht van Anastha Aurora verscheen ook hier.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.