Luister naar medicus Zach Bush en besef hoeveel covid-19 leugens er zijn

Foto R. Vellekoop

Internist en endocrinoloog Zach Bush doet een aantal alarmerende uitspraken. Een ervan is dat vermeende corona patiënten een foute behandeling krijgen, omdat ze in werkelijkheid zijn vergiftigd door de gevolgen van luchtverontreiniging. Als je luistert naar medicus Bush besef je pas hoeveel leugens er over covid de ronde doen.

Terwijl het ene deel van de bevolking demonstreert tegen de 1,5 meter samenleving, is het andere grotere deel nog steeds bevangen door angst voor een virus dat nog niet eens geïdentificeerd blijkt te zijn. Zij zitten gevangen in het psychologische net van de angst, omdat ze iedere dag het aantal slachtoffers horen dat mogelijkerwijs aan COVID-19 is overleden.

Virussen

Bekijk covid-19 als een van de andere coronavirussen als SARS en MERS. Zij verdwenen binnen twee jaar. Maar betoogt Zach, hoe kan je ooit stellen “Er is een nieuw virus. Ken je dan alle virussen die er zijn? Dat is onmogelijk.”

Er zijn namelijk miljarden virussen op aarde. We worden er door omgeven.

Hij studeerde 17 jaar medicijnen om het leven te kunnen doorgronden, waarvan hij zegt “Het leven is buitengewoon mooi. De virussen zijn een showcase van schoonheid. Per vergissing zijn we ze gaan zien als onze vijanden. Maar het leven is echter in staat om zich razendsnel aan te passen dankzij virussen.

“Het enige doel van de natuur is biodiversiteit en overleven, maar wij staan tegenover de natuur, we vernietigen het.”

Tijdens testen gedaan bij gezonde mensen werden bij hen een groot aantal virussen ontdekt, zoals HIV, polio, enzovoort. Deze microben zijn een onderdeel van onze dagelijkse ervaringen. Soms hebben we een tekort aan immuniteit (dan kunnen we ziek worden).

Luchtverontreiniging

Volgens Bush is het wetenschappelijk onmogelijk te zeggen hoeveel mensen er aan covid-19 zijn gestorven. Er is echter een overeenkomst met SARS en MERS. Ook toen werden patiënten blauw, er kwam vocht in de longen en zij stierven.

Let op, zegt hij, ze werden eerst blauw, voordat er vocht in de longen kwam. Het vocht zorgde voor longontsteking en daaraan stierven zij. Patiënten bij wie aangegeven is dat ze aan covid lijden hebben een tekort aan zuurstof. Er is echter geen teken van een virale infectie.

Maar wat gebeurt er dan wel?
SARS, MERS en COVID lijken op hoogteziekte. Als je dit probleem niet oplost, dan vullen hun longen zich met vocht. En wanneer je hen dan aan de beademing legt, wordt hun toestand steeds slechter.

Het is namelijk geen ademhalingsaandoening, geen virale infectie, want anders zou juist het immuunsysteem reageren (red. met koorts). We moeten het behandelen als een hypoxisch letsel, dat wil zeggen dat er onvoldoende zuurstof in de weefsels zit. Dit komt overeen met een cyanide vergiftiging.

Zach Bush vertelt dat mensen niet sterven aan covid, maar aan secundaire longontstekingen. Zij gaan niet dood aan het virus.

Waar wonen de meeste slachtoffers?

De meeste slachtoffers woonden in gebieden met een giftige omgeving, met hoge concentraties van Roundup, of met een hoge luchtverontreiniging door ultra fijnstof. Kijk naar Noord-Italie, Seattle, New York City, Wuhan in China. Volgens Bush heeft Wuhan de hoogste concentraties van Roundup en Peking ultra fijnstof.

In deze luchtverontreiniging zit veel cyanide.

Aan de hand van de luchtverontreiniging, zegt Zach, kan ik voorspellen waar de volgende pandemie komt.

Is er een virus? Zeker wel. Deze demaskeert de giftigheid van de omgeving die we gecreëerd hebben. Het virus is echter niet voldoende om de dood te veroorzaken. Kijk naar Wuhan, op een gegeven moment werd de stad snel minder ziek. Dit kwam doordat (alles tot stilstand kwam) er veel minder luchtvervuiling kwam. Door activiteiten te stoppen, lockdown, haalden we de cyanide uit de lucht.

Bij luchtverontreiniging met veel ultra fijnstof verplaatsen zich heel veel virussen, die zich binden aan de vervuiling.

Waarschuwing komende herfst

Naar alle waarschijnlijkheid, vertelt Bush, zal covid nog een seizoen in onze omgeving zijn. Het duurt namelijk twee seizoenen voordat het verdwijnt. De volgende zomer zal het virus weg zijn. Dan zullen ze zeggen dat het vaccin het virus elimineerde. Dat is echter fysiologisch en wetenschappelijk onmogelijk.

Toch zegt Zach, ben ik geen tegenstander van vaccinaties, maar dan moet het wel op een nieuwe meer intelligente manier. Hij licht niet verder toe hoe dat er moet uitzien.

Maar ook hij, net als al zijn collega’s, staat natuurlijk onder druk van de machtige geneesmiddelenindustrie.

Del Bigree interviewt Zach Bush over COVID-19. Dit artikel is een samenvatting van het gesprek.

Op zijn website vind je meer over Zach.

Wij verzamelden van nog meer medici hun verklaringen over covid-19. Hun reacties spreken de berichten verspreid door de main stream media tegen.

Prof Cahill #lockdown is vergissing, 1,5 meter en #mondkapjes onnodig

Arts laat zich niet mond snoeren over corona, zet alles op het spel voor vrijheid van zijn kinderen

Medici die zich geen #corona crisis laten aanpraten (2)

Arts over #corona virus, niemand durft nog te zeggen: Stop, er is niets aan de hand

NL longarts legt in 8 minuten absurditeit #corona maatregelen bloot

Rob Vellekoop, 17 juni 2020

6 Comments

  1. Het interview met Zach Bush en de geïnterviewde komen op mij behoorlijk integer over. De titel van deze samenvatting ervan in het Nederlands echter niet. Want: waarom staat er in de titel: “en besef hoeveel covid-19 leugens er zijn” ? In het interview komt nergens ‘leugens’ voor. Daar gaat het helemaal niet over. Ik krijg zo’n donkerbruin vermoeden dat deze samenvatting het interview voor haar karretje spant. Zo in de trant van: zie je wel … alweer argumenten die aantonen dat het allemaal niet klopt wat ons wordt voorgehouden. Heel jammer dat zo’n mooi interview hiervoor gebruikt (misbruikt) wordt.

  2. Toen we met zijn allen in lockdown gingen werd het virus ook minder , dus denk ik dat hij wel een punt heeft

  3. “Tijdens testen gedaan bij gezonde mensen werden bij hen een groot aantal virussen ontdekt, zoals HIV, polio, enzovoort. Deze microben zijn een onderdeel van onze dagelijkse ervaringen.” Hier baseert BUSH zijn hele verhaal op, maar hij heeft het betreffende artikel( https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5378407/) kennelijk nooit gelezen. Dit kwam door vervuilingen in het experiment. Deze BUSH is een gevaarlijke leugenaar die na zijn studie ook nooit als internist of endocrinoloog heeft gewerkt. Jammer dat dit soort verhalen zonder fact-check rond kan gaan.

  4. Beste Ralph, jij gaat er bij voorbaat van uit dat de overheid de waarheid spreekt. En die laat je vervolgens weer checken door de overheid aangestelde instituten. Jammer dat jij andersdenkenden bij voorbaat het zwijgen op wil leggen. Blijkbaar hebben je dat nodig om mensen met andere ideeën het zwijgen op te leggen.

  5. Ik denk eigenlijk dat dit artikel juist weer wil doen geloven dat de overheid gelijk heeft er staat eigenlijk niks heel erg bruikbaars in wel klopt het nu al niet dat het virus twee seizoenen duurt het duurt dan al Langer op dit moment en om nu te zeggen volgende zomer is het voorbij en dan zeggen ze dat het vaccin zijn werk heeft gedaan. Ik kan dit stuk niet logisch volgen maar goed dat het zoiets zal zijn dat zal best wel. Maar goed dat er al lang een medicijn oorlog woed dat is niks nieuws.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.